bence boyuna göre kilon pek yok 5+2 de devam edebilirsin yaz da geliyo yuruyuş falan tamadır
Başlangıç Tarihi: 1 Ekim 2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki Kilo: 64.7
Güncel Kilo: 64.4
Hedef Kilo: 55
Haftalık Fark: -300 gr
Toplam Fark: -19.1 kg
Boy: 1.68
delyye teşekkürler ve öpücükler
ne demek rica ederim :) light puding tüketip o gün sınırlı izinli kullanmayarak dengeleyen arkadaşlar var sanırım, öyle bişi de yapabilirsiniz belki.
kitapta light pudingle ilgili bişi olmayabilir, ben de hatırlamıyorum çünkü olduğunu ama simlanın sayfasında yazdığı üzere şöyle bi alıntı yapabilirim.
LIGHT PUDINGukanın Tolerated Foods listesinde adı bile geçmiyor fakat bizler bunu yemeye de çok meyilliyiz.Nişasta ve yağsız kakao içermesi,şekersiz ve yağsız olması biraz masumlaştırsa da kilo vermeyi ciddi olarak durdurabilir.Tamamen kendi insiyatifinizde tüketin ya da 1er kaşık kakao,splenda süt ve nişastayla kendi pudinginizi yaratın.
Linki de vereyim, içiniz rahat etsin :)
Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler | Facebook
Ya da yine simlaya sorulan bi soru ve cevabı şu şekilde.
-Acaba light puding tüketebilir miyiz ? Tüketirsek hangi evrelerde
-merhaba,
light pudingler uygun değil.kendi pudingini yapabilirsin.
bunun linki de
dukandiyetitariflerim: Şu 'TOLERATED FOODS' dedikleri SINIRLI İZİNLİ yiyecekler
Evde hem light puding hem şekersiz puding vardı. baktım besin değerlerine, uzun uzun yazmaya üşendiğimden fotolarını çektim paylaşıyorum, bana pek farkı varmış gibi gelmedi açıkçası. ligt pudingin değerlerinde normal puding için de değerler var, inceleyebilirsiniz.
diğer kullandığımız sınırlı izinlilere bakarak ya da kendi duraklama sebeplerimizi bilerek lightı da şekersizi de kullanabiliriz sanki. ben bol sütle şekersizini tüketmeyi tercih ediyorum. tercih tamamen biz tüketicilere ait yani :) ikileme düşen arkadaşlar inceleyip ona göre kendilerini ayarlayabilirler, sevgiler
Eki Görüntüle 657066 Eki Görüntüle 657067
gidiim de sporumu yapiiimherkese bol eksiler dilerim :)
Abla şu kırmızı çayı denemelisin???hem ödeme hem de tuvalete birebir bence...tatlandırıcın takita ise ishal olursun..bide kızlar şu takita tatlandırıcının içinde aspartam ve en doğal tatlandırıci splenda ve stevea bunu yazdım çünkü aspartam çok zararlı üzerinde yazmış içerir diye.splenda pahalı ama doğal
Tebrik ederim ablam üstü gelirli olsun :)) kabizlik sorununu nasil cozdun benim de bugun 4 gunum karnim agiriyor artik( sporuda bende bi maxaret girdi diye biraktim bidaha geri donemedim bi gayret belki bugun yaparim bir
Kizlar, ben atak evresinin 10. Günündeyim... Ve acaip kabizlik varYaris seyire geciyorum, hangi sebzeleri önerirsiniz?
Bu arada akrabalarla dün toplandik.. Börekler cörekler, mercimekli köfte, tatlilar.. Dahl neler vardi neler.. Ama inanin hiiiic dokunmadm...
Uyuz tarti beni ödüllendirseydi daha mutlu olacaktimmm
merhabalar,
83,3 kilo ile seyire devam...
dukan kabizlik icin 100 gr rhubarb adli meyveyi oneriyor. doguda isgin adi altinda bir ot var, onunda ayni oldugu soyleniyor. Ama bu bitki, tolerated food olarak geciyor.
Dukanchatte, rhubarb yerine, sabah kahvaltidan once bir kivi tuketmenin ayni ise yarayacagi soyleniyor. Ama rhubarb ve kivi duraklama yapabilir bunu goz onunde bulundurarak tuketmenizi oneririm. ben kis basindan beri her gun bir kivi yiyorum, aslinda benimki kotuye kullanmak, yani kabizlik sorunum ciddi boyutta, her zaamn oyle bir sorunum vardi zaten ama, ben meyvesiz duramiyorum, o yuzden yiyorum.
ilaclari ve bagirsak sokturucu caylari kabizliginiz 5 gunu gecmedigi surece pek tavsiye etmiyorum, cunku bu tip seyler bagirsak florasini bozuyor ve bagirsak tembelligi yapiyor, gercekten zorunlu durumlarda kullanilmali. zaten dukan yuzunden tembellesen bagirsaklarimiz var, bi de bunlari dusunmeden kullanirsak, kalici zarar vermekten korkuyorum kendimize.
vucudu bazik tutmaninda bagirsak hareketlerini kolaylastirdigini biliyoruz. bunu icin sabahlari ve aksam yatmadan once bir dilim limonu ilik suya SIKarak icmeyi oneriyorlar. limon suyu asidik ama, vucutta bazikligi arttirici etkisi var. Ama limon suyu asidik oldugu icin, bu karisimi ictikten sonra disleri fircalamanizi oneriyorlar.
geri kalani alintidir: dukandiyetitariflerim: DUKAN'IN YAN ETKİLERİ
Kabızlık:
İnsanların sıklıkla yakındıkları bir problem bu.Neyse ki birkaç tavsiyeyle bu sorundan korunmak mümkün.
Karbonhidratları diyetten çıkardığınızda (özellikle atak evresinde) lif alımını da azaltmış oluyoruz.Bu da besinlerin bağırsaklardan yumuşak geçmesine engel olan bir durum.Bundan korunmanın ilk yolu günlük yulaf kepeği tüketimini aksatmamak.Özellikle sabahları alınan yulaf kepeği bağırsakları yumuşatmaya yardımcı oluyor.Yulaf kepeğini az suyla tüketmek ise tam aksine yani kabızlığa yol açıyor.Bu yüzden sıvı alımını kesinlikle hafife almayın.
Eğer sorun geçmezse aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:
Bunun için;
-Yulaf kepeği limitinin 1 kaşığını buğday kepeğiyle değiştirmek,
-Goji berry tüketmek,(atak ve p gününde 1,seyirde 2 yk)
- Sebze günlerinde bol lifli yeşil yapraklı sebze ve ravent(rhubarb) tüketmek,
-1 çay kaşığı kadar keten tohumu tüketmek,
-Karın egzersizleri yapmak,
Önerilen çözümlerden bazıları.
Bitki çaylarından da yardım alabilirsiniz fakat içeriğindeki bazı bitkiler zamanla bağırsak tembelliğine yol açabilir.Dikkat.
vadicim teşekkur ederım..tonalin cla yı düzenlı kullanıyorum ve emın ol kaçamak yapınca hemen jo jo etkısı gösterme egılımınıde engelledıgını düşünuyorum..agır spor yaparken kullanır dıye bırşey yazmış bırısı L-carnitıne ile karıştırıldıgı aşikar..oturdugunuz yerden bıle kılo verecek olsanız tonalın kullanılabılır..10 kalorılık aspir tohumu esktraktı zaten..sadece vucudun kılo verırken dırenmesıne sebep olan enzımı inhibe edıyor..ve dıger uyguladıgım baharatlı yogurt, yeşil çayın maden suyu ıle demlenmesı , karbonatlı su tonalın cla , bolca tere tüketımı kı tere aynı yeşil çay gıbı yag yakan bır yeşillık turu..bence hepsının sonucu bu..tonalınıde 1 gun olsun bırakmadım 2 hafta resmen dıyete uyamadım ama sadece 2,5 kılo aldım onunda çogunu verdım 1 haftada..üstelık regli oldum dün..Dilerim herkese faydası olur uygulamalarımızın..kocaman tebrikler sana:)
ZEMMUFF, tonalini düzenli kullanıyor musun? senden aldığımız tüyolardan kullanmadığım bir o var...
farkı omu yaratıyor acaba...
tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...
Alınmada umarım fake değilsindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?