Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkur ederım vadıcım..Şimdi ısrarla tere tuketın dıyorum yenı ek bılgı olarak..ve bırde kan şekerı yukselmezse kesınlıkle kıloya dönuşmuyor yedıklerımız tezınden yola çıkarak yemeklerden sonra 1 fıncan yeşil çaya 1 çorba kaşıgından az elma sırkesı ve az tarcın katıp içiyorum..bence bu ıkısınınde oldukça faydası var..ben hıbuskus çayını kullanmıştım aylar evvel ama bende tansıyon düşüklugu yaptı o nedenle başka yöntemlere yöneldım. tonalın cla içinde GNC NIN tonalını kullanıyorum ..solgarda çok ıyı markadır sana hangısı uyarsa onu alırsın inşAllah..Dilerim herkese faydası olur vadicim..Öpuyorum ve butun sevgımle kucaklıyorum senı

regl m gecikti diyetle ilgisi var mıdır ? bi de bayanlar yağsız sütle bi fincan kahve içtim şimdi zararı olur mu diyetime durdurmaz inşallah ((

regl m gecikti diyetle ilgisi var mıdır ? bi de bayanlar yağsız sütle bi fincan kahve içtim şimdi zararı olur mu diyetime durdurmaz inşallah ((

Hayır sweetdreaam bir zararı olmaz. Ben bütün diyetim boyunca her gün sütlü nescafe içtim. Sütle içmeyi bırak en başlarda bilmeden hep kremalı içiyordum. tabii günde 3 fincan kremalı kahve içtiğim ilk dönem çok zor kilo verdim sürecim uzadıkça uzadı ancak sütle içmeye başladıktan sonra hiç bir zararını görmedim. Tabii light süt kullanıyorum. Ya da normal sütten bardağa 3' te 1 kadar süt koyup üzerini kaynar suyla tamamlıyorum.

çok teşekkür ederim balımpamuğumm :))))))))

bir ara benimde öyle oldu ama sakın pes etme ne olursa olsun yulaf kepeğini tamamlamaya çalış bende bir ara 2 ögüne düşmüştüm sonra tabi 3 ögüne tekrar geçmişim boğaz bi açılıp bi kapanıyo onu da anlamak lazım ne oluyo ya düne kadar yiyoduk tıka basa şimdi ne oldu ki diyodur
burada güçlendirmeyi konuştuğumuz günler gelecek inş

Ankara üniversitesinin satış yerlerinde kefir mayası varmış...

bir ara gidip bakmayı düşünüyorum...

hazır kefirler çok pahalı, hem de günlerce raflarda kalıyor...

bir ara maya vardı bende ve tadı markette satılanlardan biraz daha farklıydı...

mayalayıp kullanmak maddi açıdan çok daha uygun olur...

Ellerine sağlık delycikk..

İnşallah kilocukların su gibi akıp giderrr

Kızlar atakta haftada 2 ya da 3 gün %2 yağlı sütle nescafe içebiliyor muyuz?

Bugün 4. günüm
Başlangıç: 72.2kg
3.gün: 70.4kg
4.gün: 70.4kg
Bir Gün Daha atak yapıp diğer evreye geçeceğim. Kilo vermeye alışınca bugun bir değişiklik olması çok canımı sıktı ya neyse
tek korkum diğer evrede kiloları geri almak

ne çok konuşmuşsunuz kızlar oku oku bitmedi gözlerim şaşiii oldu vallah ben bildirime yetişemedim sabah okula gitmeden yapacaktım ama vaktim kalmadı gelincede çok geç olmuşşneyse sağlık olsun haftaya perşembe bomba gibi girerim belki listeye ama ama amaaa ben bugün küçücük,böyle minnacıkkkk bi kaçamak yaptımmm ama birazdan sporla yok edicem onu inşallah bu arada dün sporada başladımmm çok mutluyum üç gündür aynı kilodayım yarın seyire başlayalı bir hafta olacak 1,5 kiloya yakın verdim dahada hızlı hızlı veriririm inşallahhhhhhhhhhhhhhh veririz inşallahhh

kızlar rezene yeşilçay biberiye üçünü birlkte demleyip içince kabıza cok iyi geliyo deneyin :) yani belki biliyosunuzdur da bana iyi geldi ya hemen yazım dedim :)

kızlar rezene yeşilçay biberiye üçünü birlkte demleyip içince kabıza cok iyi geliyo deneyin :) yani belki biliyosunuzdur da bana iyi geldi ya hemen yazım dedim :)

ben forumu okurken eşimde bazen sayfalara bakıyor...

bu bitki çayları, vs... yazılarını görünce (ve benim mutfaktaki dukan köşemi) zayıflamak için ot-çöp ne bulursanız yiyorsunuz diyor...

herhalde denemediğimiz pek az şey kalmıştır...

Yahu bu kabızlık olayını çok sık dile getiriyorsunuz ama ben hiç yaşamadım. Bir arkadaşımız daha yazmıştı pul biber yiyorum diye. Ben de yemeklerimin üzerine isot ya da pul biber atıyorum öğlende. Ve gün içinde 1 fincan mistik çay içiyorum bence bu mistik çayında çok etkisi var kesinlikle vücudu da ısıtıyor tavsiye ediyorum. Daha önce bu sayfalarda okumuştum yine bazı arkadaşlar gittigidiyor' dan sipariş vermişlerdi bu çayın aromalısını. Ben marketlerde hep sade olanını buldum. Hem nescafe olayımı da azaltmamı sağladı bir ölçüde. Nescafe krizimi biraz kesiyor. Zaten bu çayda sütle yapılıyor ancak vücudu ısıtma ve metabolizmayı hızlandırma gibi bir çok faydası bulunuyor. Ayrıca antiaging özelliği de varmış. Google' dan aratıp faydalarına bakarsanız göreceksiniz bir çok faydası daha olduğunu. Sanırım bu da kabızlığı önlüyor diye düşünüyorum. Ben sadesini bulabildiğim için marketten sadesini alıp 1 fincana 6-7 damla çilek aroması damlatıyorum. Siz farklı aromalarla da deneyebilirsiniz. 2 tablette splenda tatlandırıcı atıyorum 1 kupaya ve böylece tatlı isteğimde kalmamış oluyor :)

inşallah tatlım ama bu diyet boyunca bu ikinci oldu.yani yemek yemeyi redediyor canım istemiyor.şimdi diyet ekmeğimi tamamlayım dedim gitmiyor bogazımdan geçmiyor.normal şeyler olsa sanki midem bulanmıyacak gibime geliyor.ama kaçamak yapmıcam.yani karnımda aç deyil.kefir içtim.o biraz iyi geldi.2-3 gün içmeyi düşünüyorum.diyetimin kırılma noktası ama tekfark kaçamak yapmıyorum buda daha önceden bahsetiğim böbrek sorunum yüzünden çekiyorum.böbrek başladımı midebulantısı ve baş ağrısı oluyor.geçende soğuk algınlı yaşamıştım.:2::2::2:yani bağışıklığım dip oldu:2::2:.pes etmek yok

ben aktardan aldım 10 liraya.ikinci kere mayaladım.evde yaptığının içindeki bakteri 40-50 çeşit hazır olanda 6-7 taneymiş.yani hazır şişeye girende katkıvardır.raf ömrü uzatılıyor.evdekini 24 saat mayalarsan tatlı kefir 48 saat mayalarsan ekşi kefir oluyormuş ekşisi daha makbulmüş.mayabulup yapıyorsan iyi olur.tabi madi olarakta süte 1,5 lira verip alıyorsun şişesi 6-7 lira.elbette madi olarak kazancın cabası

Evet haklı eşin ama sendeki farkı görünce takdir de ediyordur kesin:)benim eşim bu aralar karbonatlı suya takmış bizim evde bu konu gündemde.bana zayıflamışsın diyen herkese "tabi zayıflar karbonatlı su bile içiyor "diyor beni gıcık ediyor.:):)

ne güzel kilo vermişsin atakta.Ben de salı günü başladım 62 kg ile.bugün 3.günüm yanlızca 61 i görebildim tartıda.Yarın da atak yapıp seyire başlamayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…