Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler zemmuff hemen araştırıp indiricem bakalım bir de top almam lazım onu da halledeyim umutlandım biraz

canım ya,2 gündür canım çıktı gerçekten zordu yani annem sağolsun ama hazırlıkta yardımcı oldu.tozdan içsem şimdi etkisi olurmu acaba?sinemaki yok şuanda çünkü..:2:
magnesie calsiee den mı canım..bence olur..kendı ölçegı ıle 3 kaşık atıp kullanıyorum 1 bardak suya..çok zorda kalınca kabızlık çektıgımde çogunlukla..bence hemen kullan ve yarın mutlaka yşil çayı çok tuket derım canımcım..

liposekşından memnun kaldın mı?
bir de ücretleri nasıldı yani yaptırmak istesek çok mu pahalı acaba

geçen sene devlet hastanesinde 1700 liraya mal oldu.ben çok memnunum çünkü yukarda nedenlerini anlatım.sen yağ aldırmadan ziyade yağ kırdırmayı dene.yaşın küçükse daha iyi olur benim yaş 42 tatlım yani neyaptımsa oralar gitmeyip yaşam kalitemi düşürdü.3 çocuktan sonra sporla karnımda baklava yaptım ama boyun bölgemdeki gitmedi daha sonrada südyen hizasında büyüme başladı.benim o bölgedeki yağım 1 ere bölüneceğine 2-3 kere bölünüyormuş.aynı şey senin basenlerin için geçerli.ençok bölünen yağların orda toplanmış kalbe yakın deyil omurilksoğanına ve beyinciğede yakın deyil.tavsiyem kırdır.yada özel spor ve dyet yap dukanda yanılmıyorsam senin için 2+5 öneriyor.2 gün saf proteyin 5 gün sp.birdene bakalım denemekten zarar gelmez.son çare paravermek tatlım.

teşekkürler zemmuff hemen araştırıp indiricem bakalım bir de top almam lazım onu da halledeyim umutlandım biraz
rica ederım canım..top alırken dıyelım kı boyun 160 o zaman 60lık top al..170 üzerı ıse 70lık top al yoksa işe yaramıyor..150 ise 50lık almak gerekıyor..ebru şallı ıle top uzerınde kurbaga hareketı yaparken beni hatırla anlayacaksın ne demek istedıgımı canım..

peki... teşekkür ederim,iyi geceler herkese.yarınki tartı umarım beni çok yukarı çekmez....

zaten biriçimsu olmuşsun tatlım bence bu kaçamağı hakketmişsin.ama yinede sakın devam etirme.güzeliğini çırlığını bozma

şuan ben haftanın 2 günü plates 2 gün airabik yapıyorum 2 haftamı bitirdim.bundan öncede yürüyordum kurbağa hareketi deyince benim menepozlularla yaptıklarım gözümün önüne geldi ğüldüm.bendahil birsürü menepozlu hatun topun üzerinde kurbağa gibiydik biri çekip internete koysa tıklama rekoru kırarız.gerçi menepozlu falanız amaaa gençlerden daha önce herbişeyciğe meraklıyızz.hiçbirşeyden geri kaşlmayız.

teşekkürler yardımın için donbul abla
dukanla 2+5 yapıp son çare bahsettiğin yöntemleri deniycem
bir de pilates
3 çocuk sahibi olsam yarım dünya şeklinde dolaşırdım heralde ben çünkü basenlerimde tüm kilom
baklavalar için tebrikler senin gibi azimli evli çocuklu kendine bedenine dikkat eden orta yaşlı kadınlara bayılıyorum :)

şimdi biraz bakındım videolara topsuz filan yaptıkları da var esnetme tarzında hareketler
top alana kadar bunlarla idare edicem sonra topla devam ederim inşallah
teşekkürler yardımın için zemmuff

delikızım ne yaptında sana ceza keselim

günlük almam gereken dozajı aştığım için

bööylee kalçayı sıkarak top ustunde sıçramaya çalışmak ne akıl karı değil mı ?
set sayıyoruz ya en sonunda bagırasım gelıyor Allahımm sana gelıyorum dıye

Menum -ps gunum

Sabah : 1 dilim dukan ekmegi(buyuk bir dilimdi)

Ogle: 2 kofte.salata

Aksam: 3 kasik yogurtlu kara lahana
2 kasik semizotu
4 kasik yagsiz mantarli yumurta
tere.maydonoz

Ara: puding yapmistim ama sivi yapmisim normal sut gibi ictim artik

3 bardak yesilcay
1 lt su
1 saat yuruyus

Simdi bantta yurudum eritmek icin aksami.fazla kacirdim ya.bi daha bu kadar abartmayacagim.sanirim son ictigim sut cok fazla geldi.

Umarim eritebilmisimdir ...

Eklentiler

• $2013-03-14 23.42.50.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 41

bir atasözünü hatırlatayım -yemeğin salçalısı kadını kalçalısı-eğer kumsaati şeklindeysen ve azıcı eritirsen hoş görünürsün.benimde şiayaetim belim kalın ama neyapayım yapı.en önemlisi sağlık sağlıklı yaşam.makyaj malzemelerinden sigaradan alkolden uzak dur.bu güzelğin başlangıcını veriyor.spor güçlendiriyor.bak 42 yaşındayım 19 yaşınd kızım var ama bana şuana adar 37 den büyük olduğumu söyleyen olmadı.üstelik süslenmem sadeyimdir.birde yüzfelci geçirmeseydim daha iyi olurdum.zaten kilomun sebebi felç ve fıtık yüzünden kullandığım kortizon bölgesel yağlanmanında sebebi olbilir.bu yüzden tatlım önce sağlık

ablacım özel mesajına karşılık verdım alınca haberdar et beni..yazdıgım mesaj geç ulaşıyor hep benım..ayrıca ceza felan yok bebekimebir daha yapma dıyetıne ıyı sarıl öznur..emın ol dıyet uzadıkça yaptıgın kaçamaklara kahredeceksın ablacım..sonu yok yemenın..22 yaşında dunya guzelı bır ınsansın..hedefıne odaklan bırak kaçamakları ve sınırları aşmayı.. ne kdar hızlı verırsen kıloları güçlendırmeye yani ödullere o kdar hızlı ulaşırsın...gerisi boş ablacım..

yorumların için teşekkür ederim abla. ikinci mesajınıda sabırsızlıkla bekliyorum.
alışmışım ben yapmaman gereken bişi yaptığımda karşılığı olarak ceza almayı.. bu yüzden yarın 1 saat zıpzıp yapabilirim:44:

bööylee kalçayı sıkarak top ustunde sıçramaya çalışmak ne akıl karı değil mı ?
set sayıyoruz ya en sonunda bagırasım gelıyor Allahımm sana gelıyorum dıye

neyapcan kızım yemeye gelince homini gırtlak gidersen topun üzerinde kurbağa gibi sıçrayıp vıraklarsın.biz menepozlu hatunlar vıraklamayı hak ediyoruz.ama gerçekten çok komik görülesi bir manzar.bugün menepozlu bir teyzemin bacaklarını birleştirmeye çalışması taktire şayandı çünkü araya giren göbek bacakların kavuşmasını engeliyordu.hatunlara dukandan bahsedeyim dedim ama burunlarından kıl aldırmıyorlar.

haaa anlaşıldı.hadi benim yaşımda olsan zaten zor kilo erirken birde kaçamak mafeder ama sen gençsin aldığın fazlalığı iki salınsan yakarsın sıkma canını birhata yüzünden diyeten çıkılmaz hem kurallar niçin konur- ARADA SIRADADA OLSA ÇİĞNEMEK İÇİN-birkerecik çiğniyver

oğlancağızımı sınavı için çalıştırıp yatacaktım.hatta iyigeceler bile diledim.ama içtiğim kefir öne uykumu kaçırdı biraz sanki daraltı sonra kendime getirdi şimdide yavaş yavaş uykumu getiriyor.herifcazım bugün nöbete yoksa onun nazından internete giremem.düngecede efir içince aynı şeyleri hisetmiştim.demekki yolunda gitmeyen şeyleri düzene çekiyor.2 saat içinde değişik ruh haleri yaşatı sonra uyutu.yada benim kefirden beklentim fazla olduğu için bunları hisetim.kefir şu zayıflama asidinide içeriyor birkaç hatun bahsediyordu CLA asidi.tonalinmi öyle birşey.oda içinde varmış biraz önce bir internet yazısında okudum.ama aşırı bilimsel ve benim biyoloji bilgim lise seviyesinde olduğu için çoğunu anlamadım.ama için bayanlar bukadarını anladım birde yağsız süten olunca daha iyiymiş.bilgilerinize sunulur

artık uyku vati çoktan geldi sabah kuzular okula gidecek erken kalkmalıyım hepinize tatlı rüyalar ve eksilerle uyanmalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…