Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese güzel geceler, mutlu sabahlar şimdiden

biraz fazla olmuş kaçamaklar çok üzüldüm ama olan olmuş artık, hem belki metabolizma şaşırmış olmuştur iyi bile olmuş olabilir bilemeyiz ki :)
hiç sıkmayın canınızı, 3 gün erken 5 gün fazla, sonucu güzel olacak

rica ederim ne demek :) ps sp karışıyor malesef, önemli olan sorunun ya da cevabının doğru anlaşılması, anlaşma sağladıktan sonra spye ps demişiz çok farketmez dukan 10 kilo ve üzeri için ve ciddi kilo problemleri için önerilen bi diyet olduğundan ve tabiki ömür boyu devam ettirmemiz gerektiğinden öyle dedim ben. yani 8 kilo vermem gerekseydi ben dukan yapmazdım açıkçası, çünkü ömrümün sonuna kadar yulaf kepeği tüketmek istemiyorum ama şu durumda tüketmem gerekicek :)
en büyük dezavantaj da şu olur sizin için, vereceğimiz kilo miktarı ne kadar azsa kilo verme hızımız da o kadar düşük oluyor genelde, tabi herkeste metabolizmadır genetik özelliklerdir etkileyen bissürü ekstra şey de var..
ama başlamışsınız artık bana başarılar dilemek düşer, sonu güzel olur inş

kaçamak yapmaktan iyidir canım, üzülme bence. eğer bu saatlerde olduysa saat itibariyle biraz kötü olmuş sadece, gün içinde yesen bi şekilde yakardın. ama kepeğin artı 1 kaşığı da kullanılabiliyor unutma, için rahat olsun bi daha da tekrarı olmasın yeterki

günaydın kızkar,bugün sabah 700 fazlayım düne göre bugün telafi etmeye çalışacağım da bakalım...

buğday tanesi hemen hemen aynı günler güçlendirmeye geçecez haftaya gecçeriz inş

güçlendirme de çok önemli evrelerden biri dikkatli olmamiz lazım

sen haftaya geçersin şekerim artık,benim ertelendi biraz...

sevgili dely ben dün maalesef bozdum börek yedim sarma yedim
3 gün atak yapmayı düşünüyorum sizce?

bende yumruk yapacağımmm...

günlük almam gereken dozajı aştığım için

benim yaptığımın yanındaseninki nedir ki cicikız:

Günaydın canlarım
Hayırlı Cumalar hepimize....

Bisürü okuyacak sayfam olmuş ama dışarı çıkıyorum öğlene kadar yoğun ve yorucu bakalım geri dönebilecekmiyim...

Herkeslere kolay gelsin, bol -'ler olsunnn

günaydın arkadaşlar.bugün aybaşı aybaşına ertelediğim bazı şeyleri almayı düşünüyorum.biberiye yağıyla birkaç çay.4 paket bitki çayını bitirdim.bbir ayda yeşil çayı sallamamı alsam demlememi.ama demlemeyle uğraşmayı sevmiyorum.her akşam eşime çay yapıyorum bu yüzden çay demlemekten bıktım.ben yine sallama alayım.bugün sporum yok oyüzden yürüyüş yapmalıyım.ama sabah işim çok taksitler ihtiyaçlar beni bekler.eşim ve sıpalarım öğle yemeğine gelirler.bugün onlara çorbanın yanına yürek ve böbreği karışık pişireceğim umarım midem iyi olurda bende yerim.yüreği ikinci kere alıp pişiriyorum biraz sert ama ettadı ağır deyil.kurbanda malumunuz karışık pişirilir adetendir diye.ama hiç ayrı alıp pişirmemiştim.kurban eti haricinde çekici gelmiyordu.geçen denemeye aldım azıcık pişirdim hoşuma gitti.sanki kurbanda kestiğimiz hayvanın yüreği başka aynı şey ama kafa bunu algılamakta zorluk çekiyor.şu biberiye yağını alacağım birde nar çiçeğinden hoşbirşeyler yapmışsınız.onu deneyeceğim.bunları yapıpda bizimle paylaşan arkadaşlara teşekür ederim.sabah kendime alıcı gözle baktım.popiş 110 olmuş ama bel hala kalas.89 .ama hiç göbeğim yok.alt kaslar 8 kere spot-ra gitim çıkmaya başladı.senelerce mekik çekersen kalınlaşır tabi.birde kızlar zamanında bundan 14 sene önce izmirde pasif cimşastiğe gitmiştim şu sağına soluna elektirik veriyorlar ya çok memnun kalmıştım sarkan derimi tam 20 cm toplamıştı.15 seans gitmiştim.spor yapmaya vaktim yoktu ozaman özelders verdiğimden çok doluydum.burada biryer yapıyor hatun seansına 50 tl istiyor.ama başka biryer yağ kırdırma yapıyormuş nasıl olduğunu bilmiyorum sadece duydum.5 hafta boyunca haftada 3 kere gidiyorsun toplamı 250 tl dedi.çok uygun geldi ama şuan spot yapmak en iyisi çalışmıyorum özel dersi sadece çocuklarıma variyorum kadrolu bir ev hanımı olaraktan,vaktim var nasıl olsa plates topunun üzerinde kurbağalar gibi vıraklaya bilirim.eşime desem hiç durma git der yazık adam hiçbişeyime ses çıkarmaz.ona kıyamıyorum.adam ev ödiyecem diye uğraşıyor hatun çalışmıyor ve -bakamıyacan hatunu almasaydın- diye başına cırlıyor ne yapsın.işin şakası butür şeyler enson çare.kilo benim heryerimde eşit bu yüzden bölgesel şuan işime yaramaz ancak zayıflarda karnım sarkarsa olabilir.yine çok konuştum şimdi ablanız işlerini haletmeye kaçar.aktarıma uğrar şu dediklerinizi alıp dener

Hayirli sabahlar kizlar
Bugün seyire geciyorum aksama yiyecegim karnibahar kisirini dört gözle bekliyorum kahvaltilik salataligimi bile
Bu arada 10 gün atak yapmama ragmen, "sadece" 3,3 kg gitmis= jet hiziyla vermedigim kesin! Olsun, rahatim, mutluyum, ve zayifliyorum.. Ve kendime ve sizlere güveniyorummm

aynen sebze günlerinin tadı bir başka oluyor, ben de öğlen yiyeceğim dereotlu yoğurtlu kabak yemeğimi dört gözle bekliyorum
ama mesai geçmek bilmiyor bugün

günaydınlar arkadaşlar geçmişi okuduğumda gördümki bir çok arkadaşımız kabızlık sorunu çekiyormuş...bu yaz kabızlık yaşadım tamam dedim ölecem yaz günü sancılanıyorum terler döküyorum halimi bir görseniz bir arkadaşa oturmaya gittim laf açıldı dur dedi san bir şey ericem acı çehre bitkisi(aktardan alınmış kuru meyvesi) eşi kilo verme amaçlı kullanıyormuş 4 tane verdi dediki çok sancı yapar ve kötü tadı .olsun ben bu acıdn kurtulimde dedim aldım. her neyse akşam yatmadan çiğnedim acısı biber acısı gibi değilde hani kuruyemiş yerken bazen acısı çıkar ya onun tadında ama çok acı ama yedim bol su içtim yattım uyuycam güyaa 1 saat sonra karnıma bir ağrı girdi ama ne ağrı sanki doğum sancısı bütün karın miğde bölgemden gaz sesleri geliyor 2 saat sancıyla birlikte bağırsaklarda ne var ne yok boşalttım evet kötü tat yoğun sancı uykusuzluk eklendi ama çok rahatladım ne var ne yok temizlenmiştim....kabızlığı kötü olanlara şiddetle tavsiye ederim tadını ve sancısına rağzıysanız en azından sinameki gibi bağırsak tembelliği yapmıyor bir kaç satini feda et yeter kurtuluyorsun..​

herkese günaydııııııın tam da cuma saati, hepimiz mümkün olan en kısa sürede istediğimiz kiloda olalım inşallah
güzel günler

ay çok korkunçmuş kabızlık konusunda psikolojik gerilim çekseler izlenir valla

günaydın fıstıklaaaarrr.....
dünkü günüme kırgın olmama rağmen vucudum bugün benden özür diledi. 2 gün 95.8 gürüp 3. gün 96 olunca hayal kırıklığı yaşadım doğrusu. akşamki menü beni doyurmadı. annem normal diyettekiler için puding gibi kakaolu süt gibi bişi yapmış 1 bardakta ondan içtim. bütün pişmanlığımla eve döndüm. sabah tartıldım 95.5 çıktım çok mutluyum. ama bence daha az daha az çok daha az. sabah elbise giymeye heveslendim mutluluktan ama dışarıda çok fena rüzgar var vazgeçtim.

artık regl olmak istiyorum şiştim şiştim patlıcam kaçamak filanda yapmadım dün 54.4ken bugün 55 çıktım şaka gibi tüm enerjim motivasyonum gitti,22 yaşındayım ve bekarım neden gecikti anlamıyorum ((

merhaba hatunlar geri dööndüm.bir arkadaşımla kahve içip iki lafladık iyi oldu.sabah işimi haledip aktarın kapısına dayandım kapı duvar yok.istediklerimi alamadım.bana verdiği mayanın orjinal olup olduğunu soramadım.neyse haftaya kızımgelecek ünüverste sınavına birdaha grecek bölüm değiştirecek.inşallah bu bölümüde kazanır.artık haftaya o ne özlemişse pişer hazırlanır.hayatında ilkez bizden bukadar ayrı kaldı.ayrılmamak için bizim yanımızda ünüversteye başlamıştı.kader daha sonra farklımesleğe geçeceğine hiç ihtimal vermemiştim.kısmeten ötesi olmuyor.arkadaş acı çehra bitkisi demiş denemeye değer.kabızlıkda çekilen sancı doğum sancısı gibi.doğumda hiç olmazsa bebeği çıkarıp kurtuluyorsu.bunda birşeyde çıkmıyor.3 çocuk doğururken bile okadar çabalamadım.ilaç yerine denemeli.şimdi öğlene yürek ve böbrek pişrdim azıcık lor salatasıyla tüketirim pogaçamıda öğleden onra yerim kahvaltıyı kefir zencefil vetarçın karışımıyla yapmıştım.akşamada kefir içip yatarım.bakalım bağırsaklarımı düzene sokacakmı.çok katı tüketmek istemiyorum.sonra gümrükten geçmiyor vize vermeyip beni kıvrandırıyorlar.:18::18::18:

gayet güzel gidiyorsun.benim d ebu 4.günüm.henüz sadece 1 kg verebildim atak ile.ama bugün işyerimde bir arkadaş söyledi sen ne diyeti yapıyorsun ne güzel incelmişsin diye.bende kendimi daha hafif hissediyorum aslında , pantolondan da daha ince geliyor belim ama tartıda görünen 1 kg nedense aslında kitabı ve int dekileri okuyunca atakta daha çok vereceğimi hayal etmiştim ama gene de yılmadım devam ediyorum.bende biraz başağrısı oluyor. Sizlerde de oluyormu?suyu çok içiyorum aslında ama

bahar havası hormonları etkiler canım şimdi sizin hormonlar çok çalışır bu yüzden havalardan etkilenirsin.benimgibi menepozlu hatunları çok etkilemiyor.birde diyet ister istemez etkiler vücut yeni duruma alışmaya çalışırken olur.böyle geçikmeler

guclendirmede kuru meyvelere izin verilmiyormus.

Bazi arkadaslar kabizlik icin kullaniyorlar, bunun pek iyi bir fikir oldugunu dusunmuyorum, daha once baska yontemler denemeli.

alintidir

Güçlendirme hakkında koçlardan neleeeer neler öğrendim ? | benimdukandiyetim
11.Güçlendirmede hurma serbest mi?

Hayır,kuru meyveler izinli değil.

12.Kuru meyveler neden izinli değil?Sonuçta içinde sadece suyu eksik.

Dr.Dukan kuru meyvelere izin vermiyor çünkü şeker miktarı kuru meyvelerde daha yoğundur.Taze meyvelerdeki gibi doğal değildir.Yine de yemek isterseniz,kilonuzda artış yapıp yapmadığına bakın ve sorun çıkarsa yemeyi kesin.

bünyeye göre değişiyor sanırım. benim dukan testimde atakta 2.5 kilo gider diyordu ama benim gayet güzel gitti. çok şükür. şimdi büyük bir hevesle başladım seyire aslında dün akşam ıspanağı yemeseydim bugün sebzeye geçecektim ama bozmak istemedim. umarım böyle devam eder ay sonu görev yerim değişecek. havalarda ısınır süslenip püslenip eski arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. aaa demelerini istiyorum. çok heyecanlıyım. yaz için alışveriş yapmak istiyorum (çok şeymi istiyorum :)))

benim d e2,5 kg falan diyordu ama atak bitecek bugün sadece 1 kg gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…