iyi geceler kızlar...
kendime hakim olamadım(((((
-3-4 adet mercimek köftesi,2-3 kaşık rus salatası,1 dilim ıspanaklı börek,2 adet peynirli börek,2 çatal havuçlu pasta,2 yada 3 çatal haşhaşlı pasta yedim.elmalı pasta da vardı da ondan yemedim..
16 kişilik misafir grubum vardı ve herkes çokkk güzel olmuş dedikçe canım istedi.kaçamağın alası.nisanda güçlendirmeye geçemem muhtemelen.
sanırım yumruk yapmam gerekecek...
tamamiyle benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bi hata kusura bakmayın ps benmde demek istediğim zaten :) cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dukan kitabım hep başucumda okuyarak başladım bu diyete 8 kilo için başlamamalı mıydım diyete ?
merhabalarr
benden hiç beklenmeyecek bişi yaptım. abur cubur tarzında bi kaçamak yapmadım ama. dukan için hazırladığım şeyleri yedim az önce. yani kepek,süt tozu,tatlandırıcı hakkımı fazlasıyla doldurdum. çok mutsuzum
buğday tanesi hemen hemen aynı günler güçlendirmeye geçecez haftaya gecçeriz inş
güçlendirme de çok önemli evrelerden biri dikkatli olmamiz lazım
sevgili dely ben dün maalesef bozdum börek yedim sarma yedim
3 gün atak yapmayı düşünüyorum sizce?
günlük almam gereken dozajı aştığım için
Hayirli sabahlar kizlar
Bugün seyire geciyorumaksama yiyecegim karnibahar kisirini dört gözle bekliyorum kahvaltilik salataligimi bile
Bu arada 10 gün atak yapmama ragmen, "sadece" 3,3 kg gitmis= jet hiziyla vermedigim kesin! Olsun, rahatim, mutluyum, ve zayifliyorum.. Ve kendime ve sizlere güveniyorummm
günaydınlar arkadaşlar geçmişi okuduğumda gördümki bir çok arkadaşımız kabızlık sorunu çekiyormuş...bu yaz kabızlık yaşadım tamam dedim ölecem yaz günü sancılanıyorum terler döküyorum halimi bir görseniz bir arkadaşa oturmaya gittim laf açıldı dur dedi san bir şey ericem acı çehre bitkisi(aktardan alınmış kuru meyvesi) eşi kilo verme amaçlı kullanıyormuş 4 tane verdi dediki çok sancı yapar ve kötü tadı .olsun ben bu acıdn kurtulimde dedim aldım. her neyse akşam yatmadan çiğnedim acısı biber acısı gibi değilde hani kuruyemiş yerken bazen acısı çıkar ya onun tadında ama çok acı ama yedim bol su içtim yattım uyuycam güyaa1 saat sonra karnıma bir ağrı girdi ama ne ağrı sanki doğum sancısı bütün karın miğde bölgemden gaz sesleri geliyor 2 saat sancıyla birlikte bağırsaklarda ne var ne yok boşalttım evet kötü tat yoğun sancı uykusuzluk eklendi ama çok rahatladım ne var ne yok temizlenmiştim....kabızlığı kötü olanlara şiddetle tavsiye ederim tadını ve sancısına rağzıysanız en azından sinameki gibi bağırsak tembelliği yapmıyor bir kaç satini feda et yeter kurtuluyorsun..
merhaba dukancılar. Bugün mobil günümdü nete hiç gelemedim. Bildirim günüydü biliyorum ama ben bugün kötü haberlerle başladım. 2 gündür 95.8 di bugün 96 oldum. Dün yediğim turşuya buldum bahaneyi.
Bugün doktora gittim hafif kolestrol çıktı ve çok üzüldüm. 3 pratisyen hekimle görüştüm. Hepside bizimkide ara ara yükseliyor önemli değil dediler. 1 tanesi daha önce dukan yapmıştı. Devammı edeyim bırakayımmı dedim. Devam et dedi. Yanlız saf protein gününü 1 güne düşür dedi. Onun görümcesine kadın doğumcu hamilelikte uygulatmıştı. Birazda ordan cesaret alıp başladım zaten bu diyete.
Geç kalınmış olarak bende bildirim yapayım.
Başlangıç:8mart2013
başlangıç kilo:101.2
şimdiki kilo:96
fark:5.2
hedef:70
artık regl olmak istiyorum şiştim şiştim patlıcam kaçamak filanda yapmadım dün 54.4ken bugün 55 çıktım şaka gibi tüm enerjim motivasyonum gitti,22 yaşındayım ve bekarım neden gecikti anlamıyorum((
gayet güzel gidiyorsun.benim d ebu 4.günüm.henüz sadece 1 kg verebildim atak ile.ama bugün işyerimde bir arkadaş söyledi sen ne diyeti yapıyorsun ne güzel incelmişsin diye.bende kendimi daha hafif hissediyorum aslında , pantolondan da daha ince geliyor belim ama tartıda görünen 1 kg nedenseaslında kitabı ve int dekileri okuyunca atakta daha çok vereceğimi hayal etmiştim ama gene de yılmadım devam ediyorum.bende biraz başağrısı oluyor. Sizlerde de oluyormu?suyu çok içiyorum aslında ama
karnıbaharlı kısırdan söz edilmiş bende istiyorum tarifini!!!
bünyeye göre değişiyor sanırım. Benim dukan testimde atakta 2.5 kilo gider diyordu ama benim gayet güzel gitti. çok şükür. şimdi büyük bir hevesle başladım seyire aslında dün akşam ıspanağı yemeseydim bugün sebzeye geçecektim ama bozmak istemedim. Umarım böyle devam eder ay sonu görev yerim değişecek. Havalarda ısınır süslenip püslenip eski arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. Aaa demelerini istiyorum. çok heyecanlıyım. Yaz için alışveriş yapmak istiyorum (çok şeymi istiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?