Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne güzel kilo vermişsin atakta.Ben de salı günü başladım 62 kg ile.bugün 3.günüm yanlızca 61 i görebildim tartıda.Yarın da atak yapıp seyire başlamayı düşünüyorum..

sindirim problemi yaşıyorm canm onuda çözersem daha çok verebilirim, 1 saat yürüyüş yapıyorum günde onunda etkisi olabilir çünkü dün yapmadım bugun aynı kilodayım

Son düzenleme:
eşim bugün gece çalışıyor.ve oğlumun yarın türkçe sınavı var.onu çalıştırırken yemek molası verdirdim bende birbakayım diye girdim.dünde kıza matematik çalıştırdım.matematik kolay arkadaşlar türkçe zor.yazılılar başladımı benim günler bitiveriyor.zaman yetmiyor.busene dersaneye göndermedim.ikiside başıma kaldı Allahtan büyük kızım mezun oldu.diyetle beraber zor oluyor.nekadarda olsa beyin aktiviten azalıyor.bağışıklık düşüyor.:2:kendimce önlemler aldım.kefirimi içtim ancak benim kefirin içinde öyle boncuklar yok pütür pütür ama sert deyil.aktar süzdürmeden içip dibinde kalanı mayala demişti.bana kefir diye yoğurt mayasımı kakaladı acaba.sanki kesilmiş süt gibi parçalar var ve yoğurt gibi tutmuştu.neyse kenara ayırıp büyüyecekmi bakayım.yoksa gidip aktarın yakasına yapışırım.herşeyin üçkağıda döndüğü bir dünya herşeyden şüpheleniyorum.bakım kıremlerinden tutunda aldığımız herşeyde üçkağıt var dünyada merdiven altı üretimde birinci sıradaymışız.:26:herşeyin sahtesini ürete biliyoruz:26:.ilaçta dahil.yani kefirin sahtesini kakalamışlar çokmu.uğraştım ama kepeğimi yiyemedim.köftemi yiyemedim.canım istemedi.bende kendimi zorlamadım.serin birşeylerm içmek istedim.önce kefirden ayran yaptım içtim.daha sonrada neyazikki kola.buzgibi soğuk suda cabası.biryanımı düzeltirken bir yanımı yamultuyorum.neyse güzeller ben oğlanın başına geri dönüp biraz başına ekşiyim hepinize tatlı rüyalar

kızlar bişe sorcam seyirde sp günlerinde biberiye turşusu yiiyilebilir mi sizce?

merhaba :)
sp dediğiniz sebze protein sanırım ama sp kitapta saf protein olarak geçiyor. ps de protein sebze olarak geçiyor. umarım kitabı okumuşsunuzdur, 8 kilo için dukana da başlamışsınız ama hayırlısı olsun artık.
salatalık turşusu ve acı biber turşusu abartmamak koşuluyla yenilebiliyor. hatta bazı arkadaşlar kabızlık problemi için kullanıyordu acı biber turşusunu.

bissürü yeni gelen arkadaş olmuş bu ara, hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun dukanlarınız :)
ama inşallah kitabı okumuş ve bilgi sahibi olmuş olarak diyete başlamışsınızdır, yoksa yolun sonunu getirmek çok zor.
sevgiler hepinize, başarılar

hani böyle küçük küçük sarı acı biberler varya o işte :)

iyigeceler dilemiştim ama sözümü yinede söyleyim -haaa omuuu- şimdi anladım neden yemiyesinki acı bünyeyide hızlandırı.ben o turşuyu çok severim ama midem pek hoşlanmıyor kendilerinden beni yerimede ye.ahhhh kısırın yanında nede güzel oludu.akşam akşam niyeti bozmıyayım

Son düzenleme:

Yarın akşama karnıbahardan kısır yapalım yanınada o küçük biberler pek güzel olur:)

tamamiyle benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bi hata kusura bakmayın ps benmde demek istediğim zaten :) cevap verdiğiniz için teşekkür ederim dukan kitabım hep başucumda okuyarak başladım bu diyete 8 kilo için başlamamalı mıydım diyete ?

selam dukancılar
uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bu diyeti yapmaya karar verdim
siteye özellikle dukan diyetinde paylaşımlarınızı daha yakından takip etmek için üye oldum
boyum 1.69 kilom 54,6 dukan testini yaptım bana atak önermedi
sizce testte mi hata yaptım?
kaç gün atakla başlamalıyım?
benimle benzer ölçülerde olan arkadaşlar varsa nasıl yaptılar merak ediyorum

hızlandırması için zaten benim de derdim teşekkür ederim cevabınız için karnabahar kısırı güzel bir şeye benziyor normal kısır yiyemiyoruz bari ikamesini yapalım :))))

canım hoşgeldin,ne güzel boyun ve kilon ideal bence niye kasıyosun ki kendini :) 3 gün atak yap ve kitaba ulaşamıyorsan burdaki yazılanları oku çünkü hepsi paralel şeyler

teşekkürler hoşbuldum :)
ufak bir basen problemim var
koşu bandı kullanıyorum tae bo yapıyorum ama bölgesel incelmeyi başaramadım
2 veya 3 gün arasında kalmıştım ben de
3 gün yapayım o zaman

Merhaba dukancılar. Bugün mobil günümdü nete hiç gelemedim. Bildirim günüydü biliyorum ama ben bugün kötü haberlerle başladım. 2 gündür 95.8 di bugün 96 oldum. Dün yediğim turşuya buldum bahaneyi.
Bugün doktora gittim hafif kolestrol çıktı ve çok üzüldüm. 3 pratisyen hekimle görüştüm. Hepside bizimkide ara ara yükseliyor önemli değil dediler. 1 tanesi daha önce dukan yapmıştı. Devammı edeyim bırakayımmı dedim. Devam et dedi. Yanlız saf protein gününü 1 güne düşür dedi. Onun görümcesine kadın doğumcu hamilelikte uygulatmıştı. Birazda ordan cesaret alıp başladım zaten bu diyete.

Geç kalınmış olarak bende bildirim yapayım.
Başlangıç:8mart2013
başlangıç kilo:101.2
şimdiki kilo:96
fark:5.2
hedef:70

6 günde 5.2 kilo çok iyi
ben de 6 gün atak mı yapıp kurtulsam mı bilemedim şimdi

bugün tahlil yaptırdığım ve mobilde olduğum içingünü lor peyniriyle geçirdim. akşamda annemin yaptığı kıymalı ıspanağın suyunu süzdüm ev yapımı yoğurt ve salata. hala açım ama inanın seyirin ilk gününde çok bocaladım az mı yedim çokmu yedim doymamam dahamı iyi off kötü geçti bu gün.

ellerine sağlık. keşke bende o listede olabilseydim. keşke dün bildirim yapsaydım. birde ben tabloyu açtığımda çok küçük çıkılıyor. büyütmenin bir yolu varmı?

sürekli erteliyorum ha bugün ha yarın derken başlayamadım bir türlü
yarın başlangıç günüm ve menüm

Sabah Kahvaltısı:
Beyaz Peynirli Yağsız Omlet
1 Dilim Yulaf Kepeği Ekmeği
Çay

Öğlen Yemeği:
(kahvaltı geç yaptığım için atlamayı düşünüyorum)

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Tavuk
Yoğurt

bazı sitelerde örnek menüler var ordan alıp alıp uygulamayı düşünüyorum 5-6 kilo gidene kadar atak yaparım napayım kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…