ne güzel kilo vermişsin atakta.Ben de salı günü başladım 62 kg ile.bugün 3.günüm yanlızca 61 i görebildim tartıda.Yarın da atak yapıp seyire başlamayı düşünüyorum..
kızlar bişe sorcam seyirde sp günlerinde biberiye turşusu yiiyilebilir mi sizce?
biberiye turşusuda ne biberiye kekiğin bir çeşiti turşusu nasıl oluyor:44::44::44:
kızlar bişe sorcam seyirde sp günlerinde biberiye turşusu yiiyilebilir mi sizce?
hani böyle küçük küçük sarı acı biberler varya o işte :)
iyigeceler dilemiştim ama sözümü yinede söyleyim -haaa omuuu- şimdi anladım neden yemiyesinki acı bünyeyide hızlandırı.ben o turşuyu çok severim ama midem pek hoşlanmıyor kendilerinden beni yerimede ye.ahhhh kısırın yanında nede güzel oludu.akşam akşam niyeti bozmıyayım
merhaba :)
sp dediğiniz sebze protein sanırım ama sp kitapta saf protein olarak geçiyor. ps de protein sebze olarak geçiyor. umarım kitabı okumuşsunuzdur, 8 kilo için dukana da başlamışsınız ama hayırlısı olsun artık.
salatalık turşusu ve acı biber turşusu abartmamak koşuluyla yenilebiliyor. hatta bazı arkadaşlar kabızlık problemi için kullanıyordu acı biber turşusunu.
bissürü yeni gelen arkadaş olmuş bu ara, hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun dukanlarınız :)
ama inşallah kitabı okumuş ve bilgi sahibi olmuş olarak diyete başlamışsınızdır, yoksa yolun sonunu getirmek çok zor.
sevgiler hepinize, başarılar
iyigeceler dilemiştim ama sözümü yinede söyleyim -haaa omuuu- şimdi anladım neden yemiyesinki acı bünyeyide hızlandırı.ben o turşuyu çok severim ama midem pek hoşlanmıyor kendilerinden beni yerimede ye.ahhhh kısırın yanında nede güzel oludu.akşam akşam niyeti bozmıyayım
vermek istediğim kilo 5-6 civarında
ve dukan kitabı almadan yapamaz mıyım?
canım hoşgeldin,ne güzel boyun ve kilon ideal bence niye kasıyosun ki kendini :) 3 gün atak yap ve kitaba ulaşamıyorsan burdaki yazılanları oku çünkü hepsi paralel şeyler
Merhaba dukancılar. Bugün mobil günümdü nete hiç gelemedim. Bildirim günüydü biliyorum ama ben bugün kötü haberlerle başladım. 2 gündür 95.8 di bugün 96 oldum. Dün yediğim turşuya buldum bahaneyi.
Bugün doktora gittim hafif kolestrol çıktı ve çok üzüldüm. 3 pratisyen hekimle görüştüm. Hepside bizimkide ara ara yükseliyor önemli değil dediler. 1 tanesi daha önce dukan yapmıştı. Devammı edeyim bırakayımmı dedim. Devam et dedi. Yanlız saf protein gününü 1 güne düşür dedi. Onun görümcesine kadın doğumcu hamilelikte uygulatmıştı. Birazda ordan cesaret alıp başladım zaten bu diyete.
Geç kalınmış olarak bende bildirim yapayım.
Başlangıç:8mart2013
başlangıç kilo:101.2
şimdiki kilo:96
fark:5.2
hedef:70
6 günde 5.2 kilo çok iyi
ben de 6 gün atak mı yapıp kurtulsam mı bilemedim şimdi
Yine 41 kere maşallah olmuşuz
10 kişi bildirim yapmamış ve 31 kişi 24,1 kilo vermişsinizzzz!! Bravoooo!!!Darısı başımızaaa
Ben çıkıyorum ve herkese bir sonraki bildirimde bol eksiler diliyoruumm.. Perşembe'ye kadar esen kalıııınnn
Eki Görüntüle 657496
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?