merhaba herkese
ben de 10 kilo verdim tam 7 hafta oldu. 5-6 kilom daha var ama bu aralar biraz sıkıldım.. yulaf kepeği yerken zorluyorum kendimi .. abur cubur istiyo canım...
kızlar bu zayıflama grafiklerini nereden ekliyoruz ben geçen gün buldum ama eklemeyi beceremdim kilo verince ekleyesim geldi
merhabalar öncelikler tebrikler çok güzel vermişsinizdarısı başımıza diyorum kaç kiloydunuz peki?yulaf kepeğini tüketmek evet zorluyor biraz ama küçük bir öneri köftelerinize karıştırabilirsiniz farketmiyorsunuz bile hemde güzel bir tat yakalamış oluyorsunuz
merhaba herkese
ben de 10 kilo verdim tam 7 hafta oldu. 5-6 kilom daha var ama bu aralar biraz sıkıldım.. yulaf kepeği yerken zorluyorum kendimi .. abur cubur istiyo canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ben bu link üzerinden yaptım
iyi aksamlar kızlar ben bugun bişeyler duydum ve morilim bozuldu bi arkadaş toplantısında biri kuzenlirinden bahsetti yok dukan yapmışlar her evresine tam uymuşlar sonra verdigi kiloları 2 katı olarak almışlar :18: moralim bozuldu yani kızlar sizce doğrumu dur ben dukanın farklı olduğunu sanmiştım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
hemen hemen 2 aydır burdayım sayende yeni yapabildim sağolasın kardeş
benim arkadaşım da tam tersi güçlendirmeyi yapmadığı halde hiç almadı hatta verdi
ben imza alanını bulamadım bir türlü yapıştıramıyorum
merhaba...
ben de lor en dusuk yorsanınkını buldum.. ama genelde (ben aydındayım buralarda kesik dıyorlar) kendım kesık yapıyorum yagsız sut ten... :) beyaz peynır aknaz %2 den 4'e cıkarmıs o nedenle sutas lıght alıyorum oda %2.2...
kasar peynırı olarak en dusuk bahcıvanınkını buldum bende oda %10 zaten komple yıyecek halımız yok yemeklere gorsellık ve tost ıcın bır dılım kafı :)
yulaf kepegı gercekten bayıyor ama ben yogurda katmaktan sıkıldıgım ıcın ya ekmek ya kek yapıyorum gunlukk... ıstersenız sızde deneyın kendı kafama gore olculerı belırledım hergun yapıyorum :)
EKMEK ıcın
2 kasık yulaf kepegı(veya 3 kasık yulaf galeta karısımı)
bır yumurta
yarım paket kabartma tozu veya karbonat
azar azar sut eklıyorum cırparken(kek hamuru kıvamına gelene kadar)
bunları 200 derecede kızarana kadar pişiriyorum... arasına lıght kasarımıda koyup tost yapıp bı guzel yıyorum...
KEK ıcınde
2 kasık yulaf k.(3 kasık yulaf-galeta karısımı)
2 kasık suttozu
bır yumurta akı
kabartma tozu
1-1,5 kasık tatlandırıcı(arzunuza kalmıs)
azar azar sut yıne
ıstedıgınız aromalar(ben lımon veya portakal kullanıyorum) yoksa kabuk rendelıyorum :)
tarcın...
once kuruları karısıtırp sonra sıvıları koyup cırpıyorum 150 160 dercede kızarana kadar pişiriyorum..
aksam 5 cayına acayıp ıyı gıdıyor... bu arada kabarıp sonerse sasırmayın ben hep yasıyorum ama tadı cok guzel olyor ıslak kek havasında :))
hemen söyliyim canım..Profilim-hesabım-hesabımın içinde kan grubu vs yan başlıklar var onun altında çizelge var oraya yapıştırıp kaydediyorsun veeee tamamdır hepsiciği bu kadar :)
iyi aksamlar kızlar ben bugun bişeyler duydum ve morilim bozuldu bi arkadaş toplantısında biri kuzenlirinden bahsetti yok dukan yapmışlar her evresine tam uymuşlar sonra verdigi kiloları 2 katı olarak almışlar :18: moralim bozuldu yani kızlar sizce doğrumu dur ben dukanın farklı olduğunu sanmiştım
Teşekkürler canımmmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım burda bizim öğretmen arkadaşlar var yaklaşık 1 yıldır diyeti bırakmışlar yani korumadalar sadece perşembeleri protein yapıyorlar verdikleri kiloyu almadılar hatta ablaları var 123kg dan 84e inmiş o da korumada alsa sanırım o alırdı değil mi amaiyi aksamlar kızlar ben bugun bişeyler duydum ve morilim bozuldu bi arkadaş toplantısında biri kuzenlirinden bahsetti yok dukan yapmışlar her evresine tam uymuşlar sonra verdigi kiloları 2 katı olarak almışlar :18: moralim bozuldu yani kızlar sizce doğrumu dur ben dukanın farklı olduğunu sanmiştım
ben de başlamadan önce o fotoğraflara baktım çok motive edicikızlar bugün biraz vaktim oldu blogları inceledim (artık herşeyim dukan oldu) dukan diyetinden önce sonra fotoları gördükçe fena gaza geldimm neden bende öyle olmıyım dedim 3 gündür sporada başladım kendi çapımda yapıyorum bişeyler faydası olur gibime geliyor..seyire yeni başlamama ragmen kilo vermemi durdurdumm kendi kendime yaptım biliyorum sebze gününde sanırım aşırıya kaçıyorum ama bunu farkettim ve durdurdum kendimi inş. düzenli bi şekilde gider bi 60 ları görsem daha ne isterim göbek atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?