Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba herkese
ben de 10 kilo verdim tam 7 hafta oldu. 5-6 kilom daha var ama bu aralar biraz sıkıldım.. yulaf kepeği yerken zorluyorum kendimi .. abur cubur istiyo canım...

merhabalar öncelikler tebrikler çok güzel vermişsiniz darısı başımıza diyorum kaç kiloydunuz peki?yulaf kepeğini tüketmek evet zorluyor biraz ama küçük bir öneri köftelerinize karıştırabilirsiniz farketmiyorsunuz bile hemde güzel bir tat yakalamış oluyorsunuz

kilo çizelgemde başarılı olmusum bu arada yuppiyyyyyyy yanlış bişey yaptımmı bilmiyorum amaaaa :26:kilo güncellemesini nasıl yapıcaz bilen varmı acaba hani kilo vericez yaaa hızlı hızlı :):)

Son düzenleme:

evet köftede iyi olabilir bi de şu lorlu kurabiye çok güzel oluyor ..
75 kiloydum şimdi 65 im 60 ın altına inmeye çalışıyorum.. ve ilk defa bi diyette başarılı oluyorum..

merhaba hatunlar ben geldimm
tavuk göğsü yiyip mutsuz olduğunuzu yazmışsınızda. ben hergün yiyorum onu sürekli aynı şekilde yemeyin baharatları farklı olsun. mesela sebze günümdeyken sırf önce gözüme hitap etsin diye kıvırcığı ince ince doğrayıp tavada pişiriyoum domates tavukla tabikide sönüyolar ama en azından gözüme farklı geliyor

merhaba herkese
ben de 10 kilo verdim tam 7 hafta oldu. 5-6 kilom daha var ama bu aralar biraz sıkıldım.. yulaf kepeği yerken zorluyorum kendimi .. abur cubur istiyo canım...

yulaf kepeğinden bende tiksiniyodum ilk günlerden. 2 seçeneğimiz var ister yulaf kepeği galeta karışımı kullan. istersende (özellikle krep yaparken) 1 yk süt tozu eklersen kepek tadı gelmiyor pek. galeta karışımı almadan önce yulaf kepeğini zor bulduğum için 2 tane alıp stok yapmıştım. e şimdi elimde 2 paket yulaf kepeği,2 paket yulaf kepeği galeta karışımı,1 paket buğday kepeği var

şimdi benim ufak bi sorunum var. fikir bekliyorum sizlerden.
haftada 3 gün olan fitness a yazıldım. salı,perşembe ve cumartesi günleri. haftada 3 gün izin kullanıyorum. yöneticimle görüştüm haftaiçi izin gününü değiştirebiliriz ancak haftasonu bizim için büyük bi sıkıntı olur.müdür izin vermez laf söyler şimdi dedi. cuma günü gideyim diye düşündüm . cuma günüde karmaymış erkeklerin yanında fitness yapmak bilemedim:26: sapığı var her türlüsü var sonuçta. cumartesi sabahı gideyim dedim sabahta plates varmış. yani bu durumda 2 seçeneğim var
1) hafta içi fitness hafta sonu pilates (ki böyle işe yarayacağını sanmıyorum)
2) salı perşembe bayanlarla gir, cuma günü karma grupla gir

tek başıma gitmeyeceğim annemde gelecek gerçi benimle. ama karma olayına pek ısınmadı annem. (belkide kilolu olduğu için çekiniyordur bilemem. normalde annem erkek fatma tiplerinden yan bakanı vurur)

merhaba...
ben de lor en dusuk yorsanınkını buldum.. ama genelde (ben aydındayım buralarda kesik dıyorlar) kendım kesık yapıyorum yagsız sut ten... :) beyaz peynır aknaz %2 den 4'e cıkarmıs o nedenle sutas lıght alıyorum oda %2.2...
kasar peynırı olarak en dusuk bahcıvanınkını buldum bende oda %10 zaten komple yıyecek halımız yok yemeklere gorsellık ve tost ıcın bır dılım kafı :)

yulaf kepegı gercekten bayıyor ama ben yogurda katmaktan sıkıldıgım ıcın ya ekmek ya kek yapıyorum gunlukk... ıstersenız sızde deneyın kendı kafama gore olculerı belırledım hergun yapıyorum :)
EKMEK ıcın

2 kasık yulaf kepegı(veya 3 kasık yulaf galeta karısımı)
bır yumurta
yarım paket kabartma tozu veya karbonat
azar azar sut eklıyorum cırparken(kek hamuru kıvamına gelene kadar)
bunları 200 derecede kızarana kadar pişiriyorum... arasına lıght kasarımıda koyup tost yapıp bı guzel yıyorum...

KEK ıcınde
2 kasık yulaf k.(3 kasık yulaf-galeta karısımı)
2 kasık suttozu
bır yumurta akı
kabartma tozu
1-1,5 kasık tatlandırıcı(arzunuza kalmıs)
azar azar sut yıne
ıstedıgınız aromalar(ben lımon veya portakal kullanıyorum) yoksa kabuk rendelıyorum :)
tarcın...

once kuruları karısıtırp sonra sıvıları koyup cırpıyorum 150 160 dercede kızarana kadar pişiriyorum..
aksam 5 cayına acayıp ıyı gıdıyor... bu arada kabarıp sonerse sasırmayın ben hep yasıyorum ama tadı cok guzel olyor ıslak kek havasında :))

iyi aksamlar kızlar ben bugun bişeyler duydum ve morilim bozuldu bi arkadaş toplantısında biri kuzenlirinden bahsetti yok dukan yapmışlar her evresine tam uymuşlar sonra verdigi kiloları 2 katı olarak almışlar :18: moralim bozuldu yani kızlar sizce doğrumu dur ben dukanın farklı olduğunu sanmiştım

benim arkadaşım da tam tersi güçlendirmeyi yapmadığı halde hiç almadı hatta verdi

benim arkadaşım da tam tersi güçlendirmeyi yapmadığı halde hiç almadı hatta verdi

ben hayatımda ilk defa bir diyete uydum onda da aynı kiloları fazlasıyla almak istemiyorum :18:

inşallah ben güçlendirmeyede bu şekilde tam uymak istiyorum en azından ilk ay

ben imza alanını bulamadım bir türlü yapıştıramıyorum

hemen söyliyim canım..Profilim-hesabım-hesabımın içinde kan grubu vs yan başlıklar var onun altında çizelge var oraya yapıştırıp kaydediyorsun veeee tamamdır hepsiciği bu kadar :)

vayy bir hemşerim çıktı :) bende aydınlıyım kesik dedinizde canım çekti valla :) zeytinyağlı

kızlar bugün biraz vaktim oldu blogları inceledim (artık herşeyim dukan oldu) dukan diyetinden önce sonra fotoları gördükçe fena gaza geldimm neden bende öyle olmıyım dedim 3 gündür sporada başladım kendi çapımda yapıyorum bişeyler faydası olur gibime geliyor..seyire yeni başlamama ragmen kilo vermemi durdurdumm kendi kendime yaptım biliyorum sebze gününde sanırım aşırıya kaçıyorum ama bunu farkettim ve durdurdum kendimi inş. düzenli bi şekilde gider bi 60 ları görsem daha ne isterim göbek atcam

hemen söyliyim canım..Profilim-hesabım-hesabımın içinde kan grubu vs yan başlıklar var onun altında çizelge var oraya yapıştırıp kaydediyorsun veeee tamamdır hepsiciği bu kadar :)

bende bulamadım imza bölümünü profilim de hesabım yok kontrol panelinde var hesabım hesabımın için dede hiç yok imza yeri

ben de dukanla zayıflayanların yüzü yaşlanmış gibi görünüyo diye okumuştum sözlüklerden birinde
her diyete bir bahane buluyo bazıları yaaaa hepsine kulak assak kafayı yeriz canım

Teşekkürler canımmmm
canım burda bizim öğretmen arkadaşlar var yaklaşık 1 yıldır diyeti bırakmışlar yani korumadalar sadece perşembeleri protein yapıyorlar verdikleri kiloyu almadılar hatta ablaları var 123kg dan 84e inmiş o da korumada alsa sanırım o alırdı değil mi ama bence güvenelim dukan amcaya
ben de başlamadan önce o fotoğraflara baktım çok motive edici inşallah vereceğiz kiloları bizde dilediğimiz kıyafetlerin içine gireeğiz inşallahh

bu hafta kilo veremediğim gibi 2 gündür de 1 kglık bir artıştayım.
reglim daha yeni bitti sayılır.
bu tip durumlar acaip bozuyor motivasyonumu.
böyle aç bi aç gezerken bir de baskülde artıya geçmek çok can sıkıcı.
sadece paylaşmak istedim.
ideal kiloma bu kadar az kalmışken
lütfen diyorum lütfen bozma niyetini!
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…