yulaf unu un kategorisinde degerlendirilir bize uygun degildir canim..yulaf kepegi almalisin..
çok tşk ederim. seni görünce niye seviniyorsam :))
merhaba hanımlarr
bugün sıvı tatlandırıcı aldım. biraz önce eve geldim deneyeyim dedim muhallebime koydm ama çoook tatlıymış meğersem bi kaç damlası bile yeterli olabilirmişşeker tadı baydııı
hayatim kacamak hic yok degil bir hafta dukan diyeti boyunca saglikli kilo vermek istiyorsak ,duraklamamak istiyorsak diyet boyunca kacamak yapmamak gerekiyor..
bu arada benim simgelerim kayıp kızlar hiç bişi yapamıyorum.
Aynen katiliyorum canim. Ben zaten kacamaktan yana degilim - listeden fazla kacir, ama kacamak yapma diyorum kendime.. Dün fazla yedim, aksam baya sis ve huzursuzdum.. Ama kacamak yoktu - sadece fazla kacirdim
yulaf unu un kategorisinde degerlendirilir bize uygun degildir canim..yulaf kepegi almalisin..
Lisabella harikasın, 17 kilo vermişsin, benim de hedefim benzer... ne kadar zamanda verdin öğrenebilir miyim? sadece dukan mı uyguladın? ben de dukan yapmıştım ama bir süre sonra dokundu bana, minik kızarıklıklar oldu, bıraktım..
Kizlarrrrrrr kacamak yapmayinnnn... Listenin disina cikmayinnn..
Hadi sözleselim, bir hafta kacamak yok
31 kg nerden çıktı???
umarım çok abartmamışsındır.fazlada olsa pes etme devam et.
gurbet tatlım kaybetmen gereken kiloyu kaybetiğin kilon sanmışım.Allah söyleti herhalde .birden gözüme öyle göründü.demekki o kiloya sen düşeceksin bende göreceğim.abdala malum olurmuş
kullanici kontrol paneli
hesabim
secenekleri duzenle
gelismis duzeni seciyorsun ve kaydet diyorsun
umarım çok abartmamışsındır.fazlada olsa pes etme devam et.
gurbet tatlım kaybetmen gereken kiloyu kaybetiğin kilon sanmışım.Allah söyleti herhalde .birden gözüme öyle göründü.demekki o kiloya sen düşeceksin bende göreceğim.abdala malum olurmuş
ah ahh ağzından bal damlıyor. inş. o günleride görücem inş. hep birlikte ayy vermiş gibi sevindim zaten bende
bak sana borçlandım
kaçırmamışsındır inşallah
dün akşam ilk defa etin yanında salata yedim.Bugün öğlen gene saf proteine döndüm.
Bu arada eşim de benimle başlamıştı ya.Onun avantajını yaşıyorum.Dün dukan ekmeği yaptım.Sonra eşimin canı tatlı istedi dukan keki yaptım:)
nasıl yaptın keki. erkeklerin damak tadına güvenirim. eşin beğendimi? beğendiyse bende eşimle yiyebileceğim bişeyler yapayım istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?