cevap için teşekkürlerpek bir bilgim yok deneyimli arkadaşlar bilgi verirler.inşallah zayıflayıp çocuğunuzu kucağınıza alırsınız hayırlı zamanda.
bugün sp günüm.her şey yolunda .dün ne güzel 400 gr vermiştim ama bugün sabitim.halbuki sporumu yaptım,nar şerbetini ve yeşilçayımı içtim.sanırım sebzeler beni çok etkiliyor.akşam karnıbahar yemiştim de.önemli değil .eşim ilk defa bana sen zayıflıyorsun dedi.daha 4 kilo verdim ama okuldakiler de zayıflıyorsun dedi.kendimi hafif hissediyorum.
yarın büyük bir sınavım var güne gideceğim.evsahibi nasıl becerikli anlatamam.her lokmada ne koydun nasıl yaptın diyoruz arkadaşlarla.ama birazdan kendime kurabiye poğaca bir şeyler yapacağım.alternatifim olursa kaçamak yapmam.yine de dua edin benim için olur mu?
bu bilgi için çoook teşekkürler öğrenmem iyi oldu doğrusuyumruk ceza diyeti degil, kacamaklariniz telafi edebileceginiz bir sey degil, sadece kacamak yapmamya bakin.
yumruk, uzun sure duraklamalari kirmak icin 4-5 guun ustuste protein gunu yapmak ve bu surede sinirli izinlileri tuketmemek olarak adlandirilabilir. beyaz yumruk vardir, yumruk suresince sadece beyaz et yersiniz cok daha etkin olur.
Ancak bir hafta kilom durdu hadi yumruk yapayim demekte olmaz, cunku bu cok kit bir gida rejimidir, buna vucudu alistirmamk gerekir, bu nedenle gercekten duraklamanin 3-4 haftayi buldugu durumlarda uygulamak gerekir.
Bu forumda benden onceki tecrubeliler yumrugu diyetin sonuna kilolari verip bitirdigimiz zaman saklamamizi tavsiye ederlerdi. diyeti yumrukla bitirmek yani. verecegin son kilolari da ver kurtul diye.
duraklamalari kirmak icin yapacaklarinizi su linkte okuyabilirsiniz
dukandiyetitariflerim: NEDEN DURAKLIYORUZ?
ayrica yumrugu ayrintili yapmak isterseniz, kitabin ilgili sayfasini da vermis linkte.
benim eşim şeker hastası bu yüzden tatlandırıcılar ve tatlandırıcılarla yapılan tatlılar konusunda deneyimliyim diyebilirim tatlandırıcılar genellikle yapay olduklarından zararları fazla ancak size önerebileceğim bir canderel yeşilli ürün bir de sucraplus (bu splendanın muadili ona görekızlar bugün toz tatlandırıcı almak için markete gittim
dakikalarca süren incelemem sonunda hiçbirinin masum olmadığını gördüm
%40 şekeri azaltılmış diyor
yani içinde k.hidrat var
oysa ne hayaller kurmuştum
eve gidip tatlılar yapacaktım kendime
yani sizler bunu neye göre tüketiyorsunuz?
dukanda bununla ilgili bir bölüm vardı da ben mi kaçırdım?
açıkçası diyabetikler için bir sürü reçel, hatta kakaolu kremalar da vardı ama hiçbiri sıfır şeker değildi.
ellerim bomboş...döndüm
tavaya yazık oldu canım yayarın sabahçıyım
çokkkk seviniyorum çünkü uzun süredir hep akşamcıydım. sabah işe gitmek ne kadar güzel bişi benim için anlatamam
yarın iş yerimde yapıcam kahvaltımıgaleta karışımının 1 ykğını omlet yaparım içine limonlu ton balığı koyar sandviç yaparım. yarın sebze günüm. patlıcanı közledim. soğanı suda haşlıyorum kırmızı biber közledim. domates ve kıymadan sonra enfes olacak tahmin edebiliyorum
soğanı yakmışım. hatta tava simsiyah şuanda
işten gelince migrosa uğrayıp hindi füme almalıyım.
ben sebze+proteinle başladım canım sanırım bu sana kalmış zaten o kadar protein gününden sonra sebzenin tadı mükemmel geliyorKızlar bşey sorsam seyir devresindeki 5/5 varya, ataktan hemen sonra başlayınca ilk başlangıçta sırf proteinler mi başlıyoruz yoksa sebze+protein ile mi başlıyoruz?
Kızlar bşey sorsam seyir devresindeki 5/5 varya, ataktan hemen sonra başlayınca ilk başlangıçta sırf proteinler mi başlıyoruz yoksa sebze+protein ile mi başlıyoruz?
yumruk ceza diyeti degil, kacamaklariniz telafi edebileceginiz bir sey degil, sadece kacamak yapmamya bakin.
yumruk, uzun sure duraklamalari kirmak icin 4-5 guun ustuste protein gunu yapmak ve bu surede sinirli izinlileri tuketmemek olarak adlandirilabilir. beyaz yumruk vardir, yumruk suresince sadece beyaz et yersiniz cok daha etkin olur.
Ancak bir hafta kilom durdu hadi yumruk yapayim demekte olmaz, cunku bu cok kit bir gida rejimidir, buna vucudu alistirmamk gerekir, bu nedenle gercekten duraklamanin 3-4 haftayi buldugu durumlarda uygulamak gerekir.
Bu forumda benden onceki tecrubeliler yumrugu diyetin sonuna kilolari verip bitirdigimiz zaman saklamamizi tavsiye ederlerdi. diyeti yumrukla bitirmek yani. verecegin son kilolari da ver kurtul diye.
duraklamalari kirmak icin yapacaklarinizi su linkte okuyabilirsiniz
dukandiyetitariflerim: NEDEN DURAKLIYORUZ?
ayrica yumrugu ayrintili yapmak isterseniz, kitabin ilgili sayfasini da vermis linkte.
ya bazı dizi oyuncuları bir rol için bir anda 10 kilo verebiliyorlar bazı insanlar ne kadar çok kilolar veriyolar nasıl yapıyorlar bunları arkadaş ya biz şurda kilonun derdinde
hizli verilen kilo cabuk alinir,
ben de hazal kayayi gorup ne hizli vermis diye ic gecirmistim, su balkanlar dizisinde, ama iki ay sonra behzat c de gordum, iki katini geri almis verdigi kilonun, bence cok guzel ornek, yavas git saglam git. gerci dukanda yavas olmuyor istesende, ayda yine 3-4 kilo veriyosun.
Kızlar günaydın;
Size bişey danışmak istiyorum. Az önce 1 dilim dukan kek yedim ve şimdi ilaç içmek zorundayım(Klomen). Sizce bu kepeğin ilaç emilimine kötü bir katkısı olur mu? Bu ilaç da hamile kalmam için, o yüzden kafam takıldı, 1 saat bekleyip de mi içsem :44::44:
yulaf kepegi besin emilimi gibi ilac emilimini de azaltir, bu yuzen kepek yedikten hemen sonra, onemli ilaclari almayin diye tavsiye de bulunmus dukan.
o yuzden ben kepekle ikisinin arasini en az iki saat tutmaya calisiyorum, ilaclarimi alirken.
günaydınlar dukancanlar,,
bugün erkenciyim,kız uyurken kahvaltımı aradan çıkartıvereyim dedim..
bugün adetin 2.günü.söktürsün diye dün aspirin içtim,umarım işe yarar.tartıda 57 geldim.eh işte fena değil.adet olayı bitince asıl kilo kendini gösterir.yürüşüyüş kısmına uyamasamda yumruk olayım bitti...
bu arada ben yumruk yapınca sanırım ters olgu oluştu yeni başlayanlar bazı arkadaşlarda.yumruk kaçamak telefisi değil arkadaşlar.her zaman bu yola başvurursanız bünyeniz buna tepki vermez.ben 3 aydan fazladır dukan yapıyorum.ve bitirmeme 2 kilo kaldı.17 kilodan fazla verdim.tamam kaçamaktan sonra yaptım ama ilk defa yumruk yaptım.bünyem alışık değil yani.ve son oldu.diyet süresince 1 kez yapmış oldum yani..yanlış anlaşılmayı istemem....
günaydınlar dukancanlar,,
bugün erkenciyim,kız uyurken kahvaltımı aradan çıkartıvereyim dedim..
Bugün adetin 2.günü.söktürsün diye dün aspirin içtim,umarım işe yarar.tartıda 57 geldim.eh işte fena değil.adet olayı bitince asıl kilo kendini gösterir.yürüşüyüş kısmına uyamasamda yumruk olayım bitti...
Bu arada ben yumruk yapınca sanırım ters olgu oluştu yeni başlayanlar bazı arkadaşlarda.yumruk kaçamak telefisi değil arkadaşlar.her zaman bu yola başvurursanız bünyeniz buna tepki vermez.ben 3 aydan fazladır dukan yapıyorum.ve bitirmeme 2 kilo kaldı.17 kilodan fazla verdim.tamam kaçamaktan sonra yaptım ama ilk defa yumruk yaptım.bünyem alışık değil yani.ve son oldu.diyet süresince 1 kez yapmış oldum yani..yanlış anlaşılmayı istemem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?