Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben suanda yemek yediriyorum, hazir biberon mama veriyorum, benim sut oldu ek gida sutum cok azaldi anliycaan. o yuzden biraktirayim diyorum.ya canim ben simdi atak yaparakmi basliyayim.? Ønce bilemedim atakla basladim diyete sonradan okdum emzirirken atak yapilmiyormus. 1,5 gun yapmis bulundum okumamanin zararlaricevapladigin icin cok tesekkurler canim.

burda kimse beni sevmiyor,kimse cevap vermiyor sorduğum soruya :2:

canım sen kendin daha karar verememişsin ki bizden cevap bekliyorsun...biraz kararlı ol ve kitabı okumayı dene. dıkanı hayatımız boyunca 2 kere yapma hakkımız var. 1. hahhın gitmiş. 2. içinse hadi bozarsam? diyorsun..

menünü yazdığına göre eleştirilere de açıksındır. kahvaltıdaki şarküteri ürünleri de yasak. sadece hindi füme bize uygun diye biliyorum

yulaf kepeği helvası naısl yapılıyor?

geçmiş sayfalarda tarifi verilmişti ama tekrar vereyim:
■6 yemek kaşığı yulaf kepeği (ben 3 yemek kaşığı yaptım deneme amaçlıydı çünkü diğer malzemeleride yarı yarıya düşürdüm malum yulaf kepeği önemli bizim için beğenmeme ihtimaline karşı ziyan olmasın amaçlı )
■2 yemek kaşığı sıvı yağ
■1,5 su bardağı süt
■Tatlandırıcı
■Tarçın
yapılışı:yağda kokusu gidene kadar yulaf kepeğini kavuruyorsunuz kavrulduktan sonra süt tatlandırıcı ilave ediyorsunuz suyu ile iyice özdeşleştimi tarcını koydum ben birazda kakao ilave ettim açıkcası kakao ile başka birşey yapacaktım o istediğim gibi olmayınca helvaya ilave ettim ve oldu :) görüntüsü ve yapılışı irmik hevası gibi bir kere önce gözde doyum sağlıyor

dün uyuyakaldığım yerden başladım tekrar geçmişi okumaya anca bitti

Cevabın için teşekkür ederim.Bildigimiz kakao değilde %10 yagsızınımı alacağım.:18:
hiiç aramana gerek yok. dr. otkerin kakaosu %10 azaltılmış oluyor. arkasındada yazıyor zaten. tesadüfii gördüm bende

ahh büşbüş ahh o kahvaltı ne öyleee. tabiki + çıkarsın.
sanırım benim vücutta nadas dönemine giriyor bugün tartıldığımda geçen haftaya göre +200 çıktım. duraklamaya girdim sanırsam.

eğer kaçamaktan sayıyorsanız şöyle bi kaçamağım var benim. hergün canım tatlı istedikçe 1 yk kaşığı mısır nişastası,1 bardak light süt,1 yk tatlandırıcı ve limon aromasıyla muhallebi yapıp tüketiyorum sınırlı izinliler haftada kaç kere kullanma hakkımız var?

onun dışında arkadaşlarımın yediği abur cuburda hiiiiç gözük yok. sadece dukan içi kaçamaklarım var benim
1 litre suyumu bitirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

eger emzirmeyi birakacaksan, seyirde baslaman daha iyi olur. sen diyettesin uzun zamandir zaten, o yuzden atagin sana cok katkisi olmaz, asil seyirde yag yakmaya basliyosun zaten.

Sana tavsiyem, ama yurumeyi ihmal etme, daha bebek ayaklanmamistir, seni cok yormuyodur, biraz hareket etmen lazim o yuzden, eger hareketli cocuk pesinde kostursaydin, yeterli derdim ama, bu diyet en cok yurume ile fayda sagliyor.

ama iste ben diyorum ya o sok diyeti yapmasaydim daha iyi olurdu diye ama sen illede ogrenmek istiyorsan duymussundur belki isvec diyeti diye bir diyet.kabus gibiydi benim icin.cok kati bir diyet tavsiye etmem hele dukan yapacaksan hic tavsiye etmem.dedigin gibi protein normalde de cok tuketiyorsan o yuzden kilo vermen yeterli olmamais olabilir.sana tavsiyem spor yapmaya calisman o zaman daha kolay verebilirsin..kolay gelsin canim

bende engelledi sende deneyebilirsin,bu sekilde nelerin sende duraklama yaptigini anlarsin.yesil cay icinse dukan illede yesil cay icin demiyor ama arastirinca gercekten yesil cayin mucize oldugunu gordum.sadece diyet icin degil saglikli yasam icinde.sana tavsiyem sade icemiyorsan icine bir dilim limon katarak icmeyi dene yada cubuk tarcin yada bir ince dilim zencefil.o zaman icimi dahada kolaylasiyor...

bu arada dukan dışı bi konum var. çok kafama takılan sorunları yazıyorum buraya.
taaa kasım ayında su çiçeği geçirmiştim ben. iş yerinde ki doktor 1 gün rapor verdi. ertesi gün hastaneye gittim gece acile oda 3 gün verdi.o raporumda bittikten sonra 5 gün daha rapor aldım.

ve sigortadan para almayı bekliyorum kaç aydır. yeni sistem değişmiş. hastanenin vediği kağıdı ertesi gün onaylattırmaya gitti annemler. bi kopyasınıda iş yerine vermiştim. iş yerinin sgk ya mail atması gerekiyormuş (ya da bilgi herneyse ve bunu 2 hafta önce öğrendim) daha sonra param yatıyormuş.

iş yerindekiler maili attı 2 hafta önce. e 15 gün geçti. bugün bankaya gittim kadın yatmamış dedi. sgk yı aradım raporda bi tutarsızlık kopukluk var dedi ablamı aradımm sonra.

hani ilk başta dedim ya hastanenin kağını onaylattırıyormuşuz diye. bu doktorlar bana raporu verirken sistem yokmuş. kopuklukta ordan kaynaklanıyormuş. ablamın izin gününde halledicez. kaç aydır alamıyorum paramı yahuuu

oyyy napıyosunuz dukancı fıstıklar

ben 3 günlük atağı bozduktan sonra 2 günlük yumruk falan derken 4-5 gündür dukan amcayı ağlattım yani o derece bozdum adamın kurallarını
ve bu sabah tartıldığımda tartıda 52.3ü gördüm canlarım çok verememişim ama napim buna da şükür
54.6 ile başlamıştım hedefim 5-6 kiloydu
seyire geçiyorum biraz da seyirde verdim mi tamamdır

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bende yarın dukana başlıyorum. Testi yaptıgımda 3 gün atak verdi. Düşmem gereken kilom ise 62. Burda sizlerin verdiği kiloları okuyunca heyecanlandım. Umarım bende başarabilirim. Şimdi 75 kiloyum13 kilo vermem gerek.

Kızlar sizlere bşey sorcam, ben haftaya başlamayı düşünüyordum ama adet dönemime denk geliyor sizce başlamalımıyım yoksa atlatınca mı başlamalıyım? Değerli cevaplarınızı bekliyorum

Kızlar haftaya dukana başlıcam 73 kiloyum 13 kilo vermem gerekli bunlar doğum kilolarım atak evresinde 1 günü neler yiyerek geçiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz

hoşgeldin aramızaaa. umarım kaçamaksız bi diyet olur senin için. yeni başlayan arkadaşlar bi hevesle başlıyorlar sanırım. daha diyetin haftası dolmadan kaçamak yapmaya başlanılıyor. kızmıyorum çok sinirleniyorum. bu nedir yahu? inanarak başlanırsa kaçamakta yapılmaz. önümüzde up uzun bi yol var. üstünüze alınmayın lütfen. sadece yazmak istedim
Kızlar sizlere bşey sorcam, ben haftaya başlamayı düşünüyordum ama adet dönemime denk geliyor sizce başlamalımıyım yoksa atlatınca mı başlamalıyım? Değerli cevaplarınızı bekliyorum

ilk evre vücutta ki suyu atmak için. tamda regl gününe gelmesi bence çok çok iyi. çünkü hem vücutta varolan ödemi atmış olursunuz. hemde reglde fazla şişmezsiniz. sadece ilk hafta tartıda istediğiniz rakamı göremezsiniz. ve arkasından seyir başlayacak sebze girecek hayatınıza burdada azıcık şişersiniz ama bidenbire de kilo vermeniz yüksek ihtimal :) başlasanızda başlamasanızda bir sorun olmaz.

Kızlar haftaya dukana başlıcam 73 kiloyum 13 kilo vermem gerekli bunlar doğum kilolarım atak evresinde 1 günü neler yiyerek geçiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz

biz burdan yazarak size yeteri kadar yardımcı olamayız. kitabı okumanız gerekiyor

Ben öncelikle bugünden kendime dukan ekmeği yaptım. Atakta saf proteinle yemek için

sakatat tüketebiliyotuz.yanılmıyorsam.ve bende dalağa ıyyyyyy deyip sana katılıyorum

:
kitapta sakaktat olarak sadece dil, ciger ve bobrek e izin veriliyor ne yazik ki, ama eger kansizlik gibi bir durum soz konusuysa, sorun olmayacagini dsunuyorum, bazi blog sahipleri dukan kocluk hizmeti aliyor, eger onlarla iletisime gecerseniz, onlar daha saglikli bilgi vereceklerdir.

Ancak cok sakatat tuketimi kilo verimini engelliyor, beraber diyete basladigimiz bir arkads vardi, ciger, yurek, bobrek, her turlu sakatati, oldukcaSIK tuketiyordu, ne yazikki cok ilerleyemedi, ve ilerleme kaydetmedigi icin, diyetten SIKIlip birakti, ben fazla sakatat tuketmesine baglamistim.

ancak gelebildim bazı yazılanlar dünden idare edin artık..çeneniz kopmasın yahu.ne kaynatmışsınız yine

önce aa olmaz bir gün ara ver dediler.olmaz dedim ve onlara yaptığım peynirli kekimi ve dukan helvamı gösterdim.aç kalmıyorum ki siz onları ben bunları yiyeceğim dedim.dayanamayacağız tadlarına bakacağız dediler.çok beğendiler şaşırdılar.sorular sordular.biri bir arkadaş 1 hafta yaptı 6 kio verdi nasıl oluyor dedi.ben de vücudundaki ödem gitmiş ne güzel dedim.biri dukan yapan arkadaşım tekrar almış sen de mi öyle olacaksın boşver uğraşma dedi.ben de güçlendirmeden bahsettin.arkadaşın dukan kurallarını uygulamamışsa bunda mösye dukan ın ne suçu var dedim.sorular yağmur gibi geldi ben de sizlerden öğrendiğim kadarıyla anlattım.öncelikle önyargılı olmayın.bir şeye tabiri caizse çamur atmadan araştırın dedim.gezmenin sonunda bir arkadaş dayanamadı benin kilomu da hesaplatalım bana yardım et dedi.atak seyir tabloyu hesapladık not aldı.buranın da adresini verdim iyice oku öğren dedim.görseniz çok tatlılardı kendileri de her şeylden yarım yarım yediler.o kadar diyet konuşulunca.gezmenin sonunda hafif bir mideyle merdivenleri inmek,pişmanlık duygusunun yerine zafer çığlıkları atmak harika bir duyguydu.ilk defa bir gezmede yemedim.ha yedim de kendi yaptıklarımı yedim.derler ya insanlık adına küçük benim adıma büyük bir adımdı.

aklıma takıldı yazdığınız gibi diyabetik reçelleri yoğurda katıp yiyebilir miyim seyirdeyim şimdi.

ben geldimmm
okudum yorumlarınızı.
bi kaç gündür neden şiştim bilmiyorum:26:
nar şerbetimide içmiştim.
reglim düzensiz ama olacağını sanmıyorum.
garip bi durum

nar şerbeti beni sanki daha çok şişiriyor anlamadım..

ay eşim okuldakiler herkes zayıfladığın belli diyorlar.daha 3,5 kilo oldu.ne güzel bir duygu.dediğin gibi hazırlıklıydım sorun olmadı.

herkese günaydın, bugün tartıda +200 çıktım sebze günüden sonra hep böyle oluyor, iki ileri bir geri :44:

sebze gününden sonra ben de tartılmıyorum + çıkıyorum çünkü

siz çok yasaklı şey tüketiyorsunuz sanırım.peyniriniz sadece lor olmalı.süt yoğurt light olacak.süt tozu hele çok zararlı bize.atakta o yüzden kilo fazla veremedim.hazır paket tüketiyordum ikisi bir arada.kesinlikle uzak durun.

dukanı araştırmayan kimseyle konuşmak istemiyorum çünkü tutturmuşlar bir sadece protein çok katı.hızlı verilip hızlı alınıyor diye.ay ekmezsiz olur muymuş ay meyvesiz olur muymuş.benim sözümü kesecekseniz konuşmayalım yok adam gibi soracaksanız ben de elimden geldiğince cevaplayayım diyorum.

eşiniz mesleği nedir merak ettim.çok yoğun bir hayatınız var maşallah.lor tariflerinize de bayıldım.ya benim kafam çalışmıyor sanırım niye düşünemiyorum bu tarifleri ben

regl dendir canım.ben de bu hafta olacağım korkuyorum düzenim bozulacak diye.

yeşil çay afedersin bana kokmuş balık gibi kokardı yani sadesi.Allah affetsin nimete böyle söylüyprum.neyse şimdi arkadaşımın tavsiyesiyle burcu marka teneke kutuda bergamotlu yeşil çay içiyorum.demleyip büyük bir bardağa koyuyorum.ılıkken kafaya dikiyorum.bi deneyin isterseniz.ben bergamotlu siyah çayı sevmem ama yeşil çayı sevdim.

umarım hallolur işleriniz.Allah devlete düşürmesin bizi.yani para almaya alıyorlar ama vermeye gelince kırk takla atıyorlar.

ay bitti çok şükür.bir sorum olacak.sabah dukan keki yedim 1 dilim.sanırım 2 kaşık kepeğe denk geliyor.şimdi helva yapıp yesem olmaz mı mesela bir kaşıktan.olmaz di mi

Bende iste ilk hafta tartıda istediğim şeyi göremem diye korkuorm o yüzden biraz düşünceli kaldım kitabıda okudum hatta yulaf kepeklerini ve Light ürünlerimi bile aldım, bu hafta bi kaç yere sözüm var o yüzden başlamadım istikrarlı olmak açısından, ama adet olacağımda aklıma geldi napayım diye siz arkadaşlara danışayım dedim bide ben adet olunca 3 kiloya kadar çıkabiliyorum düşünün artık dukan konusunda ilk başta tartıda güzel sonuçlar göreyim ki sonuna kadar gitme gazını alım diyorum:) diğer arkadaşlardan da fikirlerini bekliyorum kızlar:)

Cok inançlıyım umarım bu uzun yolu başarıyla yürüycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…