canım sen kendin daha karar verememişsin ki bizden cevap bekliyorsun...biraz kararlı ol ve kitabı okumayı dene. dıkanı hayatımız boyunca 2 kere yapma hakkımız var. 1. hahhın gitmiş. 2. içinse hadi bozarsam? diyorsun..
cevabınız için teşekkür ederim ben kitabı okumakla kalmadım sadece yeterli derecede de bilgi sahibi oldum dukan diyeti hakkında,yalnızca size danışmak istedim ne yapsam daha iyi olur gibilerinden,ama siz benim yazdığımı yanlış okumuş ve algılamışsınız yanılmıyorsam ben daha 1.bozmadım ki 2.si için hadi bozarsam tarzında bir şey söyleyeyimyazdıklarıma da baktım öyle bir konuşma geçmiş mi diye ama bulamadım neyse tekrar teşekkür ederm cevap için
Arkadaşlar merhaba bende yarın dukana başlıyorum. Testi yaptıgımda 3 gün atak verdi. Düşmem gereken kilom ise 62. Burda sizlerin verdiği kiloları okuyunca heyecanlandım. Umarım bende başarabilirim. Şimdi 75 kiloyum13 kilo vermem gerek.
Kızlar sizlere bşey sorcam, ben haftaya başlamayı düşünüyordum ama adet dönemime denk geliyor sizce başlamalımıyım yoksa atlatınca mı başlamalıyım? Değerli cevaplarınızı bekliyorum
Kızlar haftaya dukana başlıcam 73 kiloyum 13 kilo vermem gerekli bunlar doğum kilolarım atak evresinde 1 günü neler yiyerek geçiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz
aklıma takıldı yazdığınız gibi diyabetik reçelleri yoğurda katıp yiyebilir miyim seyirdeyim şimdi.
:
bende nar şerbetinin şişirdiğini düşündüm bıraktım.haftada 1 yapmak en iyisi sanırımnar şerbeti beni sanki daha çok şişiriyor anlamadım..
dukanı araştırmayan kimseyle konuşmak istemiyorum çünkü tutturmuşlar bir sadece protein çok katı.hızlı verilip hızlı alınıyor diye.ay ekmezsiz olur muymuş ay meyvesiz olur muymuş.benim sözümü kesecekseniz konuşmayalım yok adam gibi soracaksanız ben de elimden geldiğince cevaplayayım diyorum.
umarım hallolur işleriniz.Allah devlete düşürmesin bizi.yani para almaya alıyorlar ama vermeye gelince kırk takla atıyorlar.
ay bitti çok şükür.bir sorum olacak.sabah dukan keki yedim 1 dilim.sanırım 2 kaşık kepeğe denk geliyor.şimdi helva yapıp yesem olmaz mı mesela bir kaşıktan.olmaz di mi
Bende iste ilk hafta tartıda istediğim şeyi göremem diye korkuorm o yüzden biraz düşünceli kaldım kitabıda okudum hatta yulaf kepeklerini ve Light ürünlerimi bile aldım, bu hafta bi kaç yere sözüm var o yüzden başlamadım istikrarlı olmak açısından, ama adet olacağımda aklıma geldi napayım diye siz arkadaşlara danışayım dedim bide ben adet olunca 3 kiloya kadar çıkabiliyorum düşünün artıkdukan konusunda ilk başta tartıda güzel sonuçlar göreyim ki sonuna kadar gitme gazını alım diyorum:) diğer arkadaşlardan da fikirlerini bekliyorum kızlar:)
haydii bakalımmmCok inançlıyım umarım bu uzun yolu başarıyla yürüycem
PowerAde: 23,6 cl de; calories 70; fat 0g; sodium 55mg; potassium 30mg; total carbs 19g; sugars 15g; protein 0g; vitamin b6 10%; vitamin b12 10%; niacin 10%
bu poweradein icerigi sirf seker, boyle seyler dukana hic uygun degil. zaten sporcu icecegi olarak geciyo, enerji vermesinden de dogal bir sey olamaz.
lutfen icerigini okuyup oyle tuketin.
bu arada dukan dışı bi konum var. çok kafama takılan sorunları yazıyorum buraya.
taaa kasım ayında su çiçeği geçirmiştim ben. iş yerinde ki doktor 1 gün rapor verdi. ertesi gün hastaneye gittim gece acile oda 3 gün verdi.o raporumda bittikten sonra 5 gün daha rapor aldım.
ve sigortadan para almayı bekliyorum kaç aydır. yeni sistem değişmiş. hastanenin vediği kağıdı ertesi gün onaylattırmaya gitti annemler. bi kopyasınıda iş yerine vermiştim. iş yerinin sgk ya mail atması gerekiyormuş (ya da bilgi herneyse ve bunu 2 hafta önce öğrendim) daha sonra param yatıyormuş.
iş yerindekiler maili attı 2 hafta önce. e 15 gün geçti. bugün bankaya gittim kadın yatmamış dedi. sgk yı aradım raporda bi tutarsızlık kopukluk var dediablamı aradımm sonra.
hani ilk başta dedim ya hastanenin kağını onaylattırıyormuşuz diye. bu doktorlar bana raporu verirken sistem yokmuş. kopuklukta ordan kaynaklanıyormuş. ablamın izin gününde halledicez. kaç aydır alamıyorum paramı yahuuu
yirmi'nin kirici olmak gibi bir niyeti yok. Ancak son gunlerde pek cok arkadas var diyete tam karar vermemis belliki, zaten ancak 4-5 kilo fazlasi var, kararsiz oldugu icin, durmadan yaptigi kacamaklari sayiyor.
Ne yazik ki bu oyle bir diyet degil, diyetin temel prensibi kacamak yapmamayi ara vermemeyi gerektiiryor, cunku biraktiginiz yerden baslayamiyosunuz, bir kacmak iki-uc hafta geriye goturuyor. ve cok kararli olmayi gerektiriyor, yara saglayabilmeniz icin. buranin mudavimi oldugumuz icin cok gozlemliyoruz, boyle kaarrsiz kisiler, diyeti tam yapmiyor, ondan sonra dukan bir ise yaramiyor, aylar oldu kilo veremiyorum, verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim diye geri donuyor.
Bu diyet beslenme duzenini omur boyu degistirmeniz gereken bir diyet, bu nedenle cok az kilo fazlaligi olanlar icin onerilmiyor. onlar biraz karbonhidrati kisip, birazd sporu arttirsalar, zaten hemen sonuc alirlar, dukan gibi radikal degisikliklere ihtiyaclari yok.
Biraz sert dille uyarmissa, sizin iyiliginiz icin, cunku diyetin oyle yapboz gibi yapildiginda, ise yaramadigini biliyor.
Eger dukana ara vermek zorundaysaniz, dukani tatil moduna almalisiniz eger diyeti birakmamaya karar vediyseniz.
tatilde dukan icin su linke bakabilirsiniz:
dukandiyetitariflerim: TATİLDE DUKAN
bu sizin arayi kilo almadan atlatmanizi saglicak, oldukca rahat disarda yapilabilecek bir rejimdir.
yirmi'nin kirici olmak gibi bir niyeti yok. Ancak son gunlerde pek cok arkadas var diyete tam karar vermemis belliki, zaten ancak 4-5 kilo fazlasi var, kararsiz oldugu icin, durmadan yaptigi kacamaklari sayiyor.
Ne yazik ki bu oyle bir diyet degil, diyetin temel prensibi kacamak yapmamayi ara vermemeyi gerektiiryor, cunku biraktiginiz yerden baslayamiyosunuz, bir kacmak iki-uc hafta geriye goturuyor. ve cok kararli olmayi gerektiriyor, yara saglayabilmeniz icin. buranin mudavimi oldugumuz icin cok gozlemliyoruz, boyle kaarrsiz kisiler, diyeti tam yapmiyor, ondan sonra dukan bir ise yaramiyor, aylar oldu kilo veremiyorum, verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim diye geri donuyor.
Bu diyet beslenme duzenini omur boyu degistirmeniz gereken bir diyet, bu nedenle cok az kilo fazlaligi olanlar icin onerilmiyor. onlar biraz karbonhidrati kisip, birazd sporu arttirsalar, zaten hemen sonuc alirlar, dukan gibi radikal degisikliklere ihtiyaclari yok.
Biraz sert dille uyarmissa, sizin iyiliginiz icin, cunku diyetin oyle yapboz gibi yapildiginda, ise yaramadigini biliyor.
Eger dukana ara vermek zorundaysaniz, dukani tatil moduna almalisiniz eger diyeti birakmamaya karar vediyseniz.
tatilde dukan icin su linke bakabilirsiniz:
dukandiyetitariflerim: TATİLDE DUKAN
bu sizin arayi kilo almadan atlatmanizi saglicak, oldukca rahat disarda yapilabilecek bir rejimdir.
içeriğine baktığımda tatlandırıcı vardı şeker yazmıyordu canım
:
içeriğine baktığımda tatlandırıcı vardı şeker yazmıyordu canım
ay allahım yaa nefret ediyorum böyle durumlardan arkadş nie zorluk çıkartırlar niye tam yapmazlar...
kızlarrr bezelye yasak mı??? sultani bezelyeye izin var ama ben normal bezelye yedim öğlen offf çok moralim bozuldu
ya ama onlar sporcu icecegi:)), spor sirasinda performans arttirmak, vucudun spor yuzunden kaybettiklerini tamamlamak icin yapiliyor, bu nedenle iclerinde en hizli kana karisan ve hucrelere isleyen sekerleri barindiriyorlar yani biizm dusmanlarimiz onlar:).
bir icecek aldiginizda dukanin kurali kalorisinin 100 ml icin 2 kaloriyi gecmemis, bu da sadece light kolalar dahil ediyor demek icebilecegimiz seylere. ayran kefir,sut bunlara uymuyor, ama onlara sut urunu olarak ayrica bir limit koymus, sut urunlerinde bir kg gecmeyin demis, ve bunun 250 gramini sadece sut olarak tuketebilirsiniz demis.
sütü çok severim ve günde 1 litre bitiriyorum:18:yoğurdu çok yemem. anca yemeklerin yanında
diyetin basinda cok farketmiyor zaten bu kurala uyman, ama diyette ilerleyip soyle 15 kilo verdiginde, kilo verme hizinda yavaslama goruyorsun, eger bu kurallari bilirsen, bunlari o zaman duzeltirsen, kilo vermen tekrar rayina giriyor.
Oyle rahat kurallar var, mesela sutu ve yogurdu, bazilari normal olarak tuketiyor, bu %3 yagli demek, tabiki diyetin basinda kilolar patir patir giderken farketmiyor, ama sonra ona da dikkat etmek zorunda kaliyorsun.
tabi bunlara bastan dikkat etmen daha hizli sonuclar almani saglar, ama baslangicta cok zaar gormuyosun boyle seylerden, verdigin kilolar cogaldikca, kisman gerekiyor. Eh seninde yavas yavas dikkat etmen lazim:), burada baya gunlendin sen:)
41.günümpeki hergün muhallebi yememe ne diyorsun abla? sınırlı izinlileri hergün hergün kullanmak olmaz di mi :18: benimde kaçamağım bu işte
biraz önce baktım. diyetimin. 41 günü. püüüüü maşallah bana
ya ama onlar sporcu icecegi:)), spor sirasinda performans arttirmak, vucudun spor yuzunden kaybettiklerini tamamlamak icin yapiliyor, bu nedenle iclerinde en hizli kana karisan ve hucrelere isleyen sekerleri barindiriyorlar yani biizm dusmanlarimiz onlar:).
bir icecek aldiginizda dukanin kurali kalorisinin 100 ml icin 2 kaloriyi gecmemis, bu da sadece light kolalar dahil ediyor demek icebilecegimiz seylere. ayran kefir,sut bunlara uymuyor, ama onlara sut urunu olarak ayrica bir limit koymus, sut urunlerinde bir kg gecmeyin demis, ve bunun 250 gramini sadece sut olarak tuketebilirsiniz demis.
kuzum naptın sen bezelye yenir mii:18: nişasta var içindeeeğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?