Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gülüm, bugün protein günü yapip, ardindan iki gün arka arkaya proteinsebze günü yapa bilirsin. Bunun sakincasi yok, kitabi elimde hehe.. Eger yarin bildirim günü diye yapacaksan, bu eziyete gerek yok derim
güzel fikir. teşekkür ederim. evet yarın tartı günü olduğundan denk getirmeye çalışıyorum bu aralar şiştim gibi. bide üşüttüm sanırım biraz. tartı fazla gösteriyor. moralim bozulmuyor.
Catlak - Allah gönlüne göre versin

aminnnnnn. Allah herkesin gönlüne göre versinde. sevgilim kim olacaksa bian önce gelsin mümkünse ya da vazgeçtim önce zayıflayayım sonra işten çıkayım sonra üni sınavlarına hazırlanayım o zaman olabilir buda yaklaşık seneye bu zamanlara denk geliyor işte plancı bi kişiliğim var ayrıca takıntılı insanım . şimdi sevgilim olsa psikolojim bozulur. odak noktamı belirleyemem

bu arada 2 hafta önce spor salonuna yazılmama rağmen hala gidemedim
annem hastane için şehir dışına çıktı.tek başımada gidemiyorum:18:
yarın karar verdim gidecem
asosyalliği bi yerden kırmam lazım

inanırmısın günlerdir bu tarifi arıyorum. acayip kolay geldi. bu aralarda sık sık dışarda akşamlıyorum. bu sebebden böyle şeylere çok ihtiyacım var tekrardan tşk ederim

sabahtan beri aktif olup yazmaya ve okumaya çalışıyorum ama henüz geçmişi bitiremedim. geçen hafta perşembeden beri 95.5 de kaldım. dün dışardaydım. artık açlıktan midem bulanıp elim ayağım titreyince mecbur ortadaki etli börekten yedim. diyetimi bozduğumu düşünmüyorum. bozsaydım tatlılardanda yerdim diye kendime güç veriyorum. dünü tartıda +100 olarak geride bırakıp hiç yaşanmamış gibi devam ediyorum. birde tartıda fark yok ama benim pantolonlarım bolardı. 82 kiloya düştüğümde 48 beden pantolon almıştım ama tekrar kilo alınca 2 tane kot aldım. dışarıda ihtiyacımı karşılasın diye. tekrar zayıflıycam dedim ve pantolonlarım bolardı. çok sevinçliyim. bugun 48 beden pantolonumu denedim. şu basenlerim azcık daha gitse gayet rahat olucak.
90a düşsem çok güzel bir takımım var. işe giderken giymek istiyorum. kaç ay sonra arkadaşlarımın karşısına farklı çıkmak istiyorum.

Hic beklemedigin bir anda, karsina cikar insallah.. Herseyi böyle planlarsin, sonra elin oglu gelir planlarini alt üst eder haha.. Yasin kac canim? Ben üniversiteyi bitirdigimde bir bosluktaydim sanki, ne yapayim, ne edeyim derken, yüksek lisansi memlekette okumaya karar vermistim (yurtdisindayim). Tabi o sirada benim beyle tanistim, ve hayatin akisi bir hayli degisti.. :26:

Disarida kar yagiyor, ve ben yerimden nasil kalkip yürüyüse cikacagim nekadar tembelim ya.. Biraz yürüyüs, biraz alisveris.. Süttozu almak istiyorum.. Tatlilar icin degil, ben tatlilari tamamen cikardim haytimdan (simdilik), böyle daha kolay olacagi kanaatindeyim.. Bir gün tatli yersem ertesi günde vücudum ister..

Güzel bir ekmek yapmak istiyorumm.. Yada pizza.. Gerci ben kepegi sadece kahvaltida tüketiyorum - olsun, Kim demis kahvaltida pizza yenilmez diye

Simdilik kaciyorum, bol kalori yakmamiz dilegi ile

21 yaşındayım ama nisanın 29. nda 22 yaşıma giricem. yurtdışında yaşamayı çok istiyorum. yaşayanlara astladığımda özenmiyor değilim.
elin oğlu gelip planları bozduğunu farkettiğim an. sevgilimden ayrılmıştım. ve şuana kadar gelen teklifleri reddettim.

hayat devam ediyor öyle ya da böyle :) daha çok genciz sen de bende 21 yaşındayız ve 30 nisanda bende 22 olcam beraber kutlayalım mı doğum günlerimizi

Arkadaslar merhaba dukan dıyetını bır tanısımın yaptıgını gordüm ve ınanılmaz zayıflamıs ayrıca 2 ay kadar kısa bır surede ıncecık olmuş gaza geldım bende basladım :) sıze her asamasını yazacagım :)

hayat devam ediyor öyle ya da böyle :) daha çok genciz sen de bende 21 yaşındayız ve 30 nisanda bende 22 olcam beraber kutlayalım mı doğum günlerimizi

Şu lahana diyeti karikatürünü görünce koptum... Size bir şey itiraf edeceğim; kendimi Dukan' a ihanet etmiş gibi hissediyorum dünden beri. Dün bir arkadaşımın da zoruyla kilo vermeyi hızlandırmak için lahana diyetine başladım. Bu diyet detoks olduğu için aklıma yattı onun için en azından vücutta biriken asitleri atmamı sağlar diye düşündüm. Normalde 7 günmüş ama ben 3 gün yapıp bırakmayı düşünerek başladım zaten de arkadaşım kendisi 7 gün yapacağı için benden güç almak adına beraber 7 günü tamamlayalım diye tutturdu.

Gel gelelim Dukan' ı bırakmış değilim. Sadece 3 günlük bir mola diyelim. Lahana diyetini yaptığım ilk gün olan dün çok iyiydim. Ancak bugün 2. gün ve mide bulantısından ölmek üzereyim. Şimdi de bu kadar sabrettim 1 güncük daha sıkayım diye geri dönemiyorum. Sanırım yarını da yapacağım ama size şu kadar söyleyeyim bugün yemekte arkadaşlarıma; şu Dukan' ın elini ayağını öpeyim dedim resmen. Ne mübarek adam olduğunu bir kez daha net bir şekilde anlamış bulundum. Resmen diyet yaparken açlık nedir unutmuşuz biz yahu ! Bu lahanayı yapınca hem açlık mide guruldaması hem de mide bulantısı ve tiksintiyi yaşayınca, klasik diyetlerde neleri unutup Dukan' la ne berbat şeyleri bertaraf ettiğimizi resmen bir kez daha idrak ettim ve Dukan' a bir kez daha dua ettim. Allah razı olsun ! :)

varya böle ezildim ezildim bu lafların altında kendimden utandım. ben çok beceriksiz ve iradesizim sanırım. oh. her hatanın arkasından nefes alıp yokmuş gibi yapıyorum. bu diyetin sonu gelmez. hayırlısıyla kendi evime işime yerleşseydim. çok pastaya böreğe tatlıya hayır dedim 2 haftada ama niye böyle oluyor niye kızıyorum kendime. günlük açsam yediğimi içtiğimi yazsam bana hıı demeye gelirmisinizki dukancı ablalarım.

canım bende plan yapıyordum ne oldu darmadağın oldu planlar.. o yüzden koyvereceksin hayat seninereye götürüyorsa sen oraya gideceksin :)

bu arada 2 hafta önce spor salonuna yazılmama rağmen hala gidemedim
annem hastane için şehir dışına çıktı.tek başımada gidemiyorum:18:
yarın karar verdim gidecem
asosyalliği bi yerden kırmam lazım

sıkma canını.. ben sana arkadaş olmak isterdim spor işinde ama uzaksın be yavrucanım neyse 3 nisandan sonra yüzmeye birlikte gideceğiz innnnşaaallllaaahhh :) iple çekiyorum o günleri bak kişisel bakımı bile hem maçlara hemde o zamana denk gelsin diye bekletiyorum :)

29 unda gece tam 11.59 12.00 da mum üfürükleyin :) doğum günü pastanızı dukana uygun yapı verin istediğiniz kadar tüketin bence millet ne diyebilir ki

inanırmısın günlerdir bu tarifi arıyorum. acayip kolay geldi. bu aralarda sık sık dışarda akşamlıyorum. bu sebebden böyle şeylere çok ihtiyacım var tekrardan tşk ederim

bu kurabiyelerden toplam 8 tane çıkıyorya bunları birgündemi tüketeceğiz çünkü içerisinde günlük kepek hakkımız var nasıl yapıyorsunuz günlük mü tüketiyorsunuz yoksa başka yöntem mi uyguluyorsunuz bende akşama yapmayı düşünüyorum bilgi verebilirseniz sevinirim.

ne güzel tesadüf :)) dukan yaş pastalarımızı birlikte üfürelim büşbüşün dediği gibi :)))

hoşgeldinn..gaza gelerek başlayacaksan hiç başlama. en ufak bi hayal kırıklığında pes ediliyor çünkü. ne zaman inanarak başlarsan o zaman faydasını görürsün.

aslında bu dukana ihanet değil. bi kere daha geçmişti konusu. sanırım zemmuf ablam yazmıştı. sona sakla diye :/ yarar görürsen bizlede paylaş olur mu? bende denerim.

est. olur mu öyle şey. bende çok beceriksizim. daha 42. günümde omleti en güzel şekilde yapabiliyorum ikinci labne denememi dün yaptım. sanırım süt tozu fazla kaçtı ve tadı hafiften tatlımsı geliyor. biraz önce süt kaynattım arada bir gidip havalandırıyorum kepçeyle köpük köpük oldu inş bu sefer tutturacağım. yediğimiz şeyleri buraya yazmak en güzeli .

tarifi aradım ama bulamadım. hemen cevap yazardım yoksa :26:

evet buldum tarifi. 2 yk yulaf kepeğiyle yapılıyormuş.
seyir evresindeysen hepsini aynı gün tüketebilirsin (tabi sabah kepek hakkını kullanmadıysan)
atak evresindeysende 6 kurabiye yersin sadece

Son düzenleyen: Moderatör:

Peki bir şey sorayım o zaman. Bu lahana diyeti ayrı bir diyet gibi yani Dukan' ın içinde geçen lahana diyeti nasıl uygulanıyordu bilmiyorum o kısmı unutmuşum tamamiyle. Benim yaptığım bu lahana diyetinde protein hiç yok yani sadece lahana çorbası ve yanında destekleyiciler var. İlk gün çorba + meyve 2. gün çorba+sebze... vs gibi gidiyor. Başka hiç bir şey yemiyorsun acıktıkça sınırsız olarak lahana yiyebilirsin ancak lahanadan zaten miden bulanıyor yemekte istemiyorsun. Şu an mesela karnım gurul gurul resmen açım ama ne lahana yiyebiliyorum ne de geri dönebiliyorum. Öyle tuhaf bir durum oldu ama şu 3 günde işe yararsa tabii ki sizinle paylaşacağım da Dukan gerçekten bir nimet bunu daha iyi anlamamız açısından paylaştım lahana meselesini :)

Peki Dukan'da ki lahana çorbasını uyguladığımızda da sadece onu mu içiyorduk ben kitabımı ev taşınırken kaybettim yani açıp bakamıyorum artık ve o kısmı da hiç hatırlayamıyorum şu an :S

bunuda hallederizz.

5+5 e dönersek sadece 5 gün uygulansa yeterli diye düşünüyorum. destekleyici içerisinde ekmek varsa. dukan ekmeği. çorba varsa dukan çorbası oldu bitti işteee dukana uyarlanmış şekli böyle oluyordur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…