benimde ince telli ve çok dökülüyordu. Dukandan önce bioxin le yıkamaya başlamıştım eskisine nazaran pek dökülmüyor. Sadece o kadar su tüketiyorum cildim hala kuruymuş gibi:26:
21 yaşındayım ama nisanın 29. nda 22 yaşıma giricem. yurtdışında yaşamayı çok istiyorum. yaşayanlara astladığımda özenmiyor değilim.
elin oğlu gelip planları bozduğunu farkettiğim an. sevgilimden ayrılmıştım. ve şuana kadar gelen teklifleri reddettim.
Kızlar yaa ben bugün öğle yemeğinde ton balık yedim yağını süzerek ama bana acaip tuzlu geldi, kendimi kaçamak yapmış gibi hissediyorumm
Kızlar bende bir şey sorim size
Ben diyete başlayalı 50 gün oldu herşey yolunda gidiyorda çok saçım dökülüyo
Zaten ince telli ve çok gür olmayan bir saçım var :44:
Aynı sorunu yaşayan varmı ve çözüm öneriniz ne olur ???
Weightticker daki değerlere göre 2 metre olması lazım boyunun. Gerçek mi:)
ne güzel bende inşalalh o safhalara gelirim.benim daha 9. Günüm.seyire başladım ama çok fazla kilo kaybım yok.sanırım spor yapmamamdan kaynaklanıyor.sadece eve yürüyerek gidiyorum o kadar.birde işyerimde hareket olsun diye habire merdiven inip çıkıyorum:)
şampuanını kullanıyorum. ve sürekli kullanacağım memnunum gerçekten. şöyle bi hata yapmışım 3 lü olarak 50 tl ye almıştım eczaneden. benim aldığım erkekler içinmiş. bayanlar için olanıda varmış bitince ondan alırım. tek başıma kullandığım içinde çoook uzun süre gidiyor. verdiğim paraya acımıyorum. saçımı toplarken minik minik pırtlıyorlar sağdan soldan. eskiden sinir bozucu gelirdi. şimdi saçlarımın çoğaldığını görmek mutlu ediyorcavap için çok teşekkür ederim. Bende bi bioxin deneyeyim.... şampuanı mı yoksa serumları var ondanmı ve hala kullanıyomusun
Daha gencsin tatlim, üniyle ilgili planlarinin bozulmasina izin verme tabi.. Hele oku, gerisi Allahin takdiri.. Aslinda hic özenme, avrupa eski avrupa degil.. Türkiyem ilerliyor, bunlar geri gidiyor..
Hayırnasıl öyle gözüküyor ki anlamadım, 167 cm boyum ve öyle yaptım çizelgeyi anlamadım gitti:44:
merhaba bayanlar
çok mutsuz bir halde bugün dukan diyetimin ilk günündeyim
mutsuzluğumun sebebi kilolarım belki çoğu kişiye göre çok fazla bi kilom yok ama üç senedir verip almaktan sıkıldım bu yaz 51 e kadar düşmüşken bu sabah yine 60 ı görmem çok moralimi bozdu bir kaç kez dukanı denedim çok güzel sonuçlar aldığım için tekrar dukan yapmaya karar verdim beni de aranıza kabul eder misiniz??
tezi herkeste ara ara saç dökulme sorunu oldu..kendı yaptıklarımı söyleyım
1) kesinlıkle bioksinden başka şampuan kullanmıyorum
2) vitamin kullanıyorum mutlaka özellıkle b ve demir içeren
3) haftalık mutlaka badem ve hındıstan cevizi ile bakım yapıyorum..çok memnunum..
Kızlar bugünkü menüme bakabilir misiniz, sizce bir yanlışlık var mı?
SABAH
2 yumurta
2 kaşık lor
1 kurabiye
Ara: 2 kurabiye
ÖĞLE
Menemen (2 domates+2 biber+1 yumurta)
Ara: 2-3 kaşık kadar kıyma kavurdum (spor öncesi birşeyler yemem gerekiyor)
1 salatalık
AKŞAM
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
Spor: 30 dk spor+45 dk yürüyüş
Su: 1,5 lt kadar
Menüm biraz fazla oldu gibi ama spordan önce acıkıyorum ve spordayken hiçbir hareketi yapamıyorum açlıktan.
çok göze batan bişi yok. çoğunluk protein
bugün sebze günün mü?
acıktım sanki akşam yemeği yemek istiyorum ama daha saat erken gibi geldi :/ yoğurdumun tutmasını bekleyeceğim. azıcıkta yoğurt yerim hem
evde yoğurt mu yapıyorsunuz, bende ev yoğurdu tüketiyorumda yağ oranı konusunda sıkıntı olur mu acaba?
güzel fikir. teşekkür ederim. evet yarın tartı günü olduğundan denk getirmeye çalışıyorum bu aralar şiştim gibi. bide üşüttüm sanırım biraz. tartı fazla gösteriyor. moralim bozulmuyor.
aminnnnnn. Allah herkesin gönlüne göre versinde. sevgilim kim olacaksa bian önce gelsin mümkünseya da vazgeçtim önce zayıflayayım sonra işten çıkayım sonra üni sınavlarına hazırlanayım o zaman olabilir buda yaklaşık seneye bu zamanlara denk geliyor işte plancı bi kişiliğim var ayrıca takıntılı insanım . şimdi sevgilim olsa psikolojim bozulur. odak noktamı belirleyemem
Tesekkur ederim canim. Ne guzel ifade ettin dusuncelerimi.yirmi'nin kirici olmak gibi bir niyeti yok. Ancak son gunlerde pek cok arkadas var diyete tam karar vermemis belliki, zaten ancak 4-5 kilo fazlasi var, kararsiz oldugu icin, durmadan yaptigi kacamaklari sayiyor.
Ne yazik ki bu oyle bir diyet degil, diyetin temel prensibi kacamak yapmamayi ara vermemeyi gerektiiryor, cunku biraktiginiz yerden baslayamiyosunuz, bir kacmak iki-uc hafta geriye goturuyor. ve cok kararli olmayi gerektiriyor, yara saglayabilmeniz icin. buranin mudavimi oldugumuz icin cok gozlemliyoruz, boyle kaarrsiz kisiler, diyeti tam yapmiyor, ondan sonra dukan bir ise yaramiyor, aylar oldu kilo veremiyorum, verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim diye geri donuyor.
Bu diyet beslenme duzenini omur boyu degistirmeniz gereken bir diyet, bu nedenle cok az kilo fazlaligi olanlar icin onerilmiyor. onlar biraz karbonhidrati kisip, birazd sporu arttirsalar, zaten hemen sonuc alirlar, dukan gibi radikal degisikliklere ihtiyaclari yok.
Biraz sert dille uyarmissa, sizin iyiliginiz icin, cunku diyetin oyle yapboz gibi yapildiginda, ise yaramadigini biliyor.
Eger dukana ara vermek zorundaysaniz, dukani tatil moduna almalisiniz eger diyeti birakmamaya karar vediyseniz.
tatilde dukan icin su linke bakabilirsiniz:
dukandiyetitariflerim: TATİLDE DUKAN
bu sizin arayi kilo almadan atlatmanizi saglicak, oldukca rahat disarda yapilabilecek bir rejimdir.
Canim benim tesekkurler .İfadelerin sertleşmesi değil sorun kızlar bence (deneyimle sabit yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem ağzım bir kere yandı aslında ama paylaşmak istedim) yirmi olsun sen ol, ben olayım yada en doğrusu bizim gibi eski arkadaşlar diyetin sonuçlarını çok şükür gani gani topladığımız için daha heyecanlı bakıyoruz olaya. Nasıl ifade edeyim bir yanlış yada yanlış değil aksama bile gördüğümüzde içten bir tavırla yada kıdem dolayısıyla diyelim dur bakalım! bu böyle olursa daha iyi olur demek istiyoruz bazen yanlış anlaşılsaktaama bütün yeni arkadaşlarıma söylemek istiyorum hiç bir şekilde kimseyi ne rencide etmek yada kırıcı olmak niyetimiz, aslolan birşeylere deneyimlerimizle yardımcı olmaya çaılşmak.
Bu arada bir çay deniyorum iki üç gündür bahsetmiştim kappkarışık bir bitki çayı etkisini sanırım görmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?