Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün sabah haslmam yumurta 2 adet biraz lor peynir yedim öğlen light ton balığı yumuta yoğurt yedi akşamada tavuk ve yoğurt yiyecem

benimde ince telli ve çok dökülüyordu. Dukandan önce bioxin le yıkamaya başlamıştım eskisine nazaran pek dökülmüyor. Sadece o kadar su tüketiyorum cildim hala kuruymuş gibi:26:

cavap için çok teşekkür ederim . Bende bi bioxin deneyeyim.... şampuanı mı yoksa serumları var ondanmı ve hala kullanıyomusun

Daha gencsin tatlim, üniyle ilgili planlarinin bozulmasina izin verme tabi.. Hele oku, gerisi Allahin takdiri.. Aslinda hic özenme, avrupa eski avrupa degil.. Türkiyem ilerliyor, bunlar geri gidiyor..

Yag eksikliginden sanirim...

ben bile farkında değilim bu kadar zamanın geçmesine. dukana başlamadan 1 hafta öncesinde bu topiğin müdavimi oldum :) daha kitabın ilk başlarındayken sürekli sorular soruyordum hemen başlamak için.

aslında vakit varsa işe gidip gelirken ki yolu azar azar uzatabilirsin. her ne kadar hareketli olsanda vücut o tempoya alışıyor bi yerde ve etkisi azalıyor. arttırmak daha güzel olur.
cavap için çok teşekkür ederim . Bende bi bioxin deneyeyim.... şampuanı mı yoksa serumları var ondanmı ve hala kullanıyomusun
şampuanını kullanıyorum. ve sürekli kullanacağım memnunum gerçekten. şöyle bi hata yapmışım 3 lü olarak 50 tl ye almıştım eczaneden. benim aldığım erkekler içinmiş. bayanlar için olanıda varmış bitince ondan alırım. tek başıma kullandığım içinde çoook uzun süre gidiyor. verdiğim paraya acımıyorum. saçımı toplarken minik minik pırtlıyorlar sağdan soldan. eskiden sinir bozucu gelirdi. şimdi saçlarımın çoğaldığını görmek mutlu ediyor
Daha gencsin tatlim, üniyle ilgili planlarinin bozulmasina izin verme tabi.. Hele oku, gerisi Allahin takdiri.. Aslinda hic özenme, avrupa eski avrupa degil.. Türkiyem ilerliyor, bunlar geri gidiyor..

inş herşey planladığım gibi gider. benimki sadece çabuk geçen heveslerden. ilerde ömür yeterse yurtdışında küçük gezintiler yapmak istiyorum

Merhaba:) Hoşgeldin:)
Bence kilo konusunda canını sıkma insan dikkat edince nasıl olsa veriyor. Hem hepimiz aynı durumdayız:)

ben hiç birini yapmıyorum
önerilerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim umarım bende de işe yarar
birde bi sakıncası yoksa bana kullandığın vitaminin markasını ismini söyleyebilirmisin
cevap için çok teşekkür ederim

Kızlar bugünkü menüme bakabilir misiniz, sizce bir yanlışlık var mı?

SABAH
2 yumurta
2 kaşık lor
1 kurabiye

Ara: 2 kurabiye

ÖĞLE
Menemen (2 domates+2 biber+1 yumurta)

Ara: 2-3 kaşık kadar kıyma kavurdum (spor öncesi birşeyler yemem gerekiyor)
1 salatalık

AKŞAM
1 kase yoğurt
1 parça tavuk

Spor: 30 dk spor+45 dk yürüyüş
Su: 1,5 lt kadar

Menüm biraz fazla oldu gibi ama spordan önce acıkıyorum ve spordayken hiçbir hareketi yapamıyorum açlıktan.

çok göze batan bişi yok. çoğunluk protein

bugün sebze günün mü?

acıktım sanki akşam yemeği yemek istiyorum ama daha saat erken gibi geldi :/ yoğurdumun tutmasını bekleyeceğim. azıcıkta yoğurt yerim hem

evde yoğurt mu yapıyorsunuz, bende ev yoğurdu tüketiyorumda yağ oranı konusunda sıkıntı olur mu acaba?

marketlerde satılanların yağ oranı pek uygun olmadığı için yapıyorum. hemde tutturabilmenin mutluluğunu tarif edememmmm :)
yağ konusunda sıkıntı olmaz çünkü 3 yk. koyuyoruz normal yoğurttan. oda 1 litrelik süte mayaladığımızda yağ oranı düşer. aslında yazdığın iyi oldu.gidip bakayım mayaladığım yoğurdun yağ oranına

benim de saçlarım dökülüyor bu aralar . aslında bu mevsimde dökülmesi normal ama yine de diyete bağlıyorum biraz..

evde yaptığım yoğurdu yiyorum ben de .. yoğurtun yağına çok dikkat etmiyorum ben sütü de yarım yağlı kullanıyorum. nescafe içiyorum . ama yine de kilo veriyorum bazen duraklıyor tabi ama sürekli kilo verilmesi de iyi değil bence..

Kararliligina ve planli olusuna bayildim.
Tam benim kafadansin. Hayatta bazi surprizler olsa da planli yasamanin sonuclari genelde iyidir.zaten eninde sonunda sevgilin olacak elini sallasan oglana carpar. Ama allah sana adam gibisini nasip etsin catlagim...
Tesekkur ederim canim. Ne guzel ifade ettin dusuncelerimi.
Ama eninde sonunda herkes anlayacak bizi. Dukanda 6 aya gelince yanlislari duzeltmeye calisacaklar. Dukanin ozu bu bence. Biz de burda bir nevi dukan chet yapiyoruz. Yanlislari duzeltip dogruyu alkisliyoruz.
Canim benim tesekkurler .
Ilk basladigimda eskilerdewn firca yemekten cok korkardim.rachel,medesa ,aliye falan fircalarlardi bizi. Ama bemn hic kizmadim. Sayelerinde dogruyu yanlisi ogrendim. Ben de onlardan ogrendigim yoldan gidiyorum. Kusurumuz olduysa affola.

kızlar iyi akşamlar

ben hala duraklamadayım çakıldım kaldım resmen ama sebebinide çok iyi biliyorum.bu ara işlerim çok yoğun ve çalışma saatlerim çok karışık.Mesela şuan işteyim 12 de çıkıcam,yarında sabah 6 da kalkıp 8 de iş başı yapıcam falan... E böyle oluncada bu hafta düzenim kaçtı yine,kaçamak yapmıyorum ama tam anlamıyla kendimi doyurmuyorumda,yarından itibaren 4-5 gün sabahçıyım akşam evde kendimi bi güzel besliyim gelsin balıklar etler bır kac gune kadar kepeklerimde geliyo oh ohh haftaya yaşadım ben bu haftayı da böyle geçirdim artık haftaya ki bildirimde 62 leri görmüş olcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…