balpamuk kardeşim aslında lahana çorbasının yanına proteın ekleyerek sebzeprotein gunu gıbı yapıp hem dukana uygun hareket emış olurdunuz hemde lahananın toksık atma etkısınden yararlanmış olurdunuz..Bence boşuna açlık çekmeyın lahana çorbasının yanına proteın ekleyın sebze proteın gunu gıbı yapın..sadece lahana dıyetı ıle beslenmek çok yanlış..bakın az zaman sonra kıtlığa gırmış gıbı hıssedeceksınız ve dayanamayıp daha çok şey yıyeceksınız..o nedenle çorbada israf olmasın yanına proteın ekleyıverın..sevgilerPeki bir şey sorayım o zaman. Bu lahana diyeti ayrı bir diyet gibi yani Dukan' ın içinde geçen lahana diyeti nasıl uygulanıyordu bilmiyorum o kısmı unutmuşum tamamiyle. Benim yaptığım bu lahana diyetinde protein hiç yok yani sadece lahana çorbası ve yanında destekleyiciler var. İlk gün çorba + meyve 2. gün çorba+sebze... vs gibi gidiyor. Başka hiç bir şey yemiyorsun acıktıkça sınırsız olarak lahana yiyebilirsin ancak lahanadan zaten miden bulanıyor yemekte istemiyorsun. Şu an mesela karnım gurul gurul resmen açım ama ne lahana yiyebiliyorum ne de geri dönebiliyorum. Öyle tuhaf bir durum oldu ama şu 3 günde işe yararsa tabii ki sizinle paylaşacağım da Dukan gerçekten bir nimet bunu daha iyi anlamamız açısından paylaştım lahana meselesini :)
Peki Dukan'da ki lahana çorbasını uyguladığımızda da sadece onu mu içiyorduk ben kitabımı ev taşınırken kaybettim yani açıp bakamıyorum artık ve o kısmı da hiç hatırlayamıyorum şu an :S
evet buldum tarifi. 2 yk yulaf kepeğiyle yapılıyormuş.
seyir evresindeysen hepsini aynı gün tüketebilirsin (tabi sabah kepek hakkını kullanmadıysan)
atak evresindeysende 6 kurabiye yersin sadece
balpamuk kardeşim aslında lahana çorbasının yanına proteın ekleyerek sebzeprotein gunu gıbı yapıp hem dukana uygun hareket emış olurdunuz hemde lahananın toksık atma etkısınden yararlanmış olurdunuz..Bence boşuna açlık çekmeyın lahana çorbasının yanına proteın ekleyın sebze proteın gunu gıbı yapın..sadece lahana dıyetı ıle beslenmek çok yanlış..bakın az zaman sonra kıtlığa gırmış gıbı hıssedeceksınız ve dayanamayıp daha çok şey yıyeceksınız..o nedenle çorbada israf olmasın yanına proteın ekleyıverın..sevgiler
Cevap için teşekkür ederim seyirdeyim akşam deneyeceğimen azından değişiklik olur tat olarak
ne komık değil mi ?
çok teşekkürler :)
bu arada 6 yk yulaf kepeği ni sen 3 yapmışsın ya.diğer ölçülerde seninki mi yoksa orjinalimi 2 yk sıvı yağ? yani sen de mi 2 koydun yoksa sen gibi yarım ölçü yapacaksak 1 mi koyacağım ?
Kızlar bende bir şey sorim size
Ben diyete başlayalı 50 gün oldu herşey yolunda gidiyorda çok saçım dökülüyo
Zaten ince telli ve çok gür olmayan bir saçım var :44:
Aynı sorunu yaşayan varmı ve çözüm öneriniz ne olur ???
merhaba bayanlar
çok mutsuz bir halde bugün dukan diyetimin ilk günündeyim
mutsuzluğumun sebebi kilolarım belki çoğu kişiye göre çok fazla bi kilom yok ama üç senedir verip almaktan sıkıldım bu yaz 51 e kadar düşmüşken bu sabah yine 60 ı görmem çok moralimi bozdu bir kaç kez dukanı denedim çok güzel sonuçlar aldığım için tekrar dukan yapmaya karar verdim beni de aranıza kabul eder misiniz??
hoşgeldinnn. daha önce bi kaç kez denediğini yazmışsın ama tam bi sayı versen. çünkü 2 deneme şansımız var ve vücudumuz gittikçe dirençli oluyor ya hani o açıdan soruyorum:26:
tezi herkeste ara ara saç dökulme sorunu oldu..kendı yaptıklarımı söyleyımKızlar bende bir şey sorim size
Ben diyete başlayalı 50 gün oldu herşey yolunda gidiyorda çok saçım dökülüyo
Zaten ince telli ve çok gür olmayan bir saçım var :44:
Aynı sorunu yaşayan varmı ve çözüm öneriniz ne olur ???
daha kepek hakkımı kullanmadım(hoş hiç yiyesimde gelmiyo ya) ne önerirsiniz?
hemen tavuk süt peynir balık tarzı proteinlerle destekle canım..ve dukan arası artı diyet yapmayı kim için olursa olsun bırak :) hem arkadaşın sana uysun değil mı ?ZEMMUFF çok teşekkür ederim aslında çok haklısın. Şu an resmen o açlık krizini yaşıyorum ama ortada kaldım nasıl döneceğimi bilemedim. Güzel bir fikir oldu benim için. Aynen söylediğin gibi açlık krizini yaşamaya başladım. Protein çok doyurucu olduğundan asla acıktırmıyor. Ben hemen çorbamın yanına protein i ekleyip seyirden devam ediyorum öyleyse. Bakalım bu hafta kilo bildirimimde aradaki farkı göreceksiniz. Hep birlikte bakalım bu lahana ne kadar işe yarayacak. Eğer ciddi fark olursa siz de denersiniz.
biraz önce baktım. Diyetimin. 41 günü. Püüüüü maşallah bana
tezi herkeste ara ara saç dökulme sorunu oldu..kendı yaptıklarımı söyleyım
1) kesinlıkle bioksinden başka şampuan kullanmıyorum
2) vitamin kullanıyorum mutlaka özellıkle b ve demir içeren
3) haftalık mutlaka badem ve hındıstan cevizi ile bakım yapıyorum..çok memnunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?