Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birde dely ablanın hazırladığı tabloda vücut kütle indeksi hangisi oluyor?

iyiakşamlar kızlar :))

Dukana pazar günü 72kg ile başladım bu sabah tartıda 68i gördüm 4gün atak evresinden sonra bugün seyir evresindeyim okadar mutluyumki anlatamam 2 ayda 8kg vermeyi planlıyorum bakalım hayırlısı :)

Bu arada kabızlık sorunu yaşayanlar neler yaptınız acaba hergün çıkardım şimdi 3 gündür tık yokk

en büyük yardımcı yeşil çay

Dikkatin için teşekkür ederim.Bildirim yaparken geç kaldığım için panik yaptım.Evet canım 63 kiloyum.Emeğin dikkatin ve ilgin için teşekkür ederim.

4 akşamdır balık yiyorum hafif olsun diye sabahları ama yediklerimi bir görseniz varya kimse inanamıyor diyet yaptığıma birde inadına inadına tatlımı sandviçimi götürüyorum yanımda çayımla demlenip demlenip keyfe geliyorum çok şükür yaaa gitti ya daha ne isterim böyle diyetin üzerine herbişeyi yiyip eriyoruzzzz

çiğdem abla hergün 1 yk tatlandırıcı kullanma hakkımız var değil mi?:26: nolur var deeeeee

3 gündür tık yok deyip utanmana hiç gerek yokhepimiz neler çektık o kabızlıktaannn yeşil çayı ve kayısılı form çayı tarzı içecekleri suyu mutlaka artırmalısın..çok zorda kalırsan magnesie calsie adında ilaç var eczaneden alıp kullan..vaktı zamanında kabızlıktan ölmek üzereydım inan..acı cehrenın tohumuda iyı gelıyor..3 tanesını çıgneyıp yutarsan kabızlıgı hemen çözer..ama ilaç hap olan acı çehre değil aktardan alacagınız gerçek tohum olanı..inşAllah faydası olur kullanacaklarının..

bu arada yoğurtlu baharat karışımına farklı bır tat getireyım dedım..haşlanmış balkabagı, baharatlar ve yogurdu kattım..sonuç: iğreeençç.. sakın denemeyin arkadaşlar..baharatlar en ıyı yogurda yakışıyor..o neydi ya uzaylı görmüş masum köylüye döndum yemeye çalışırken

kızlar iyi geceler .. bnde dukana başladım bu 4. günüm 3 kilo verdim :) kabızlık için önereceqm bol su ve kayısı form cay bnde cok kabızlık çektm ama suan iyi geldi çay :)

ben tarcinla zencefili cok seviyorum yogurda karistirip yemek icin, iki tablet te tatlandirici koyuyorum, bir bardak yogurt icine, oldukca bol tarcin ve zencefille, cok guzel tatli ihtiyaci gideriyor, bozaya benzetiyorum tadini.

Ama bu kadar cok baharat pek iyi fikir olmayabilir, bu son sefer az midem yanar gibi oldu:)

ben tatlandırıcı kullanmıyorum ya esra hiç aklıma gelmemış içine tatlandırıcı katmak..hakkımı lıght kola ıle geçırıyorum oda gunde 1 bardagı geçmez..ama bal kabaklı yogurtlu baharat nerde çıktı anlamadım..güya ar-ge çalışması.. sanırsın amerıka yeniden keşfedilecek..atmak istemıyorum tabagı günah yazık şudur budur ama baktım çok kötu oldum bıraktım artık..bozayı çok severım hele sıcak leblebi ile..tadı bozaya benzıyorsa deneyecegim..teşekkür ederim..

balkabak ve yogurt ayri ayri guzel fikirler:) birarada nasil olur demissin:)

arge projeleri her zamna basariya ulasmaz, ama 10 arge calismasindan bir basriya ulassa o departmanin basarisi olur. dun argeci arcelikci geldi aynen onun sozleri bunlar, buraya cok uygun dustu

ben bozaya benzettim tarcini bol olunca, bi de sen dene bakalim, sen ne diceksin.

sabah hakkımı tatlandırıcı ile kullanıcam

çok ar-ge çalışmam oldu dukana dair biliyorsun..karnıbahar cipsi bile yapmışlığım vardı atıştırmalık o bile tuttuda şu tutmadı..

o kadar güldüm ki sonra -ya dedim ne akla hizmet far görmüş tavşana çevirdin kendini

delyciim ellerine sağlık canııım iyi ki varsın, ellerin dert görmesiiin

teşekkürler :) yeşil çayıda hiç sevmem ama artık katlanıcaz mecburen :)

Benim rejimimin ilk 2 günü çok zor geçti oda işyerinde yiyecek bişiy bulamadığımdan aç kaldım şimdi gayet iyiyim hatta zevkli bile :) bakalım hayırlısı :) inşallah yaza kadar veririm kilocukları :))

kızlar iyi geceler .. bnde dukana başladım bu 4. günüm 3 kilo verdim :) kabızlık için önereceqm bol su ve kayısı form cay bnde cok kabızlık çektm ama suan iyi geldi çay :)
4 günde 3 kılo gayet başarılı..boy kılo oranınız nedir?verecegınız kılo sayısı fazla mı ?
bu arada sünger bobda en sevdiğim çizgi film kahramanıdır..sünger bob--kare şort

tesekkür ederim cevabın için canım inşallah işe yarar yoksa ben direk deliricem((((((((

yarar yarar merak etme canım :)

canım benim yaa her hafta moral motivasyon kaynağımsın sen yaa.. ellerine kollarına pc ye bakan gözlerine sağlık.. :)

yavrum ilk iki hafta ara ver istersen şu trambolin e :) şişirme kendini spor değişikliğine yavaş yavaş alıştır kendini :)

mayo denemeye izin veriyorlar kuzum :) merak etme birlikte olacağımız için kimse kimseye bakmıyor zaten kuzum...

vericez vericez hep birlikte yaza bomba gidi giricez inşallah :)

merhaba dukan diyetine başlamayı düşünüyorum ama kararsızım. yani atak evresindeki yemem gerekenleri okulda nasıl yiyebilirim? okulda et ve light süt ürünleri bulunmuyor malesef. o yüzden atak evresine başlamak sıkıntı olucak benim için. off

Son düzenleme:

canım öncelikle hem hoşgeldin hemde kara vermeden gelme derim :) neden dersen dukana başlamak demek ya sonuna kadar götürmek yada hiç başlamamak demek onun için ÖNCE kitabını al oku ardından kararını ver :) he karar verdim illa yapacağım diyorsan geceden yada boş bir gününde yanında götürebileceğin tost ekmeği yada poaçalar hazırla dukana uygun google da arama yaptığında bir çok tarif var atak evresine uygun yanında yoğurt götür o poaçalardan kreplerden tostlardan götür artık kepek hakkına göre ayarla işte yiyeceğin miktarı.. :) bu şekilde atağı atlatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…