Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar yogurtdu aldigimiz hazir sutlerlemi yapiyorsunuz.bende merak etmeye basladim.Denemeyi cok istiyorum hazir sut ve hangi yogurt kullanarak mayalayacagiz peki???

Pastorize sutle mayalanma olmaz diye biliyorum ama gunluk sise yada gunluk kutu sutlerle yapabilirsin.

hosgeldiniz,ne guzel anlatmissiniz.ne guzelki hatalari anlamis,kendinizce belirlediginiz kurallarinizla yolunuza yeniden devam etme karari almissiniz.soylediklerinize,onerilerinize katiliyorum.yeni baslayan arkadaslara yardimci olacaktir bu oneriler.dukan yolunuz a acik olsun

Merhaba çok teşekkürler ,tarifleriniz güzel gözüküyor.

nurlum öncelikle rica ederim hepimiz burada birbirimize destek için varız ..yalnız yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim o tarifler şahsıma ait değil tabiki o kadar yaratıcı değilim bloglardan gördüklerim ki denediğim için sizede faydalı olabileceğini düşündümm başkasının tarifimini kendi tarifimmiş gibi paylaşmış duruma düşmek istemem emeğe saygı dimi ama

dukan diyetine emek vermiş deneyimli dukancan ablalarım birşey sormak istiryorum izninizle..geçtiğimiz günlerde kilo vermemin durduğunu paylaşmıştım ve en sonunda dayanamadığım browni kekten bi ısırık aldım (çok pişman oldum ve kaçamak yok artık ) dün saf protein günümdü bugünde sebze+protein yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama ben bugünde prtein yapıyorum kendimi bir uyarmam gerektiğini hissettim ve eskisi gibi hergün tartılmıyorum yediklerime sınır getirdim bende 0 grubuyum yumurta ve süt ürünlerinin kilo vermeyi yavaşlattığını okudum ve yumurtayı azalttım günde iki-üç tü suan bir iki ye indirdim sizce 2 günlük protein yapmak doğrumu yarın sebzeden devam edeyim diyorum

ii dilekleriniz için tşk ler 0 grubu olayına ben de takıldım bu arada ben de 0 pozitifim .yumurta günde 2 tane tüketiyorum sütü de 1 bardak bende süt ve yogurdun ben de duraklamaya sebep oldugunu önce farketmiştim gercekten fazla abartmamak gerekiyor.

sevgili 09boncuk,browni keketen aldigin bir isirigin pismanligini yasamis ve kacamak yapmama karari almissin.daha fazla cezaya gerek yok.normal duzenine eskisi gibi devam et 1+1 sekline yani. arka arkaya yapacagin saf protein gunlerini daha buyuk duraklamalara saklamani tavsiye ederim.hicbirsey yokmus gibi onune bakmani tavsiye ederim.bu arada duraklaman kirildimi?

canım 3 hafta uzun bir süre olmuş. yumruk denedin mi?

yok denemedim ama nasıl yapılır bilmiyorum da :2:

büyük ihtimalle bu yüzdendir romantika kafana takma biraz yeşil çay iç rahatlarsın stresten de gecikmis olabilirsin

ay inşallah ya, deli olucam.

bugünden itibaren yazayım. hepinize çok teşekkür ederim umarım çözüm bulunur.

işten güçten dolayı buraya giremiyordum giremedikçe kilo alıyorum sanırım.

merhaba kızlar :) bugun -200 le basladm güne ama malum pazar kahvaltısı eşim ağzıma zorla küçücük sucuk attı hayr diyemedim yarn artı görmem inşallah bugn tam 7. günüm ve 4.2 kilo verdim :)

22 ocakta 80 cm olan bel ölçüm 77 cm, 101 olan kalça ölçüm de 96 cm olmuuuuuuş göğüs sabit neyseki, 90 cm
55e düşünce daha da incelir umarııııım

sporun kilo verimindeki etkisi biraz zaman alıyor, biraz daha sabrederseniz ciddi bi eksi görürsünüz muhtemelen.
bi de kaç kilo vermeniz gerekiyordu acaba? kilo fazlanız azsa o yüzden de yavaş gidiyo olabilirsiniz.
suyu 2 litre yulaf kepeğini 2 kaşk kullanyorsunuz di mi? yeşilçay içmiyorsanız onu da günde 3 bardağı geçmeyecek şekilde diyetinize dahil edin. özellikle yeşilçay 1 hafta içinde olumlu etki gösterir

Tatlandırıcılardan doğal içerikli olanlar da var, Stevyaydı sanırım adı. Yararlı şeyler değiller malesef evet ama şeker de yararlı bişey değil ki mümkün olduğunca az kullanmak lazım o yüzden :)
Emzirenler için de bir yapılışı var dukanın, tam bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmiym size ama kitapta var bunların hepsi :)
Tarifleri ve dukanla ilgili önemli bilgileri şu linklerden bulabilirsiniz, ama ilk danışmanınız kitap olmalı, kolay gelsin

dukandiyetitariflerim
İlkay'ın Dukan Lezzetleri
Yolu Yarılamış Bir Dukancan'ın Maceraları:)

lisabella ablacım duraklamam kırılmıstı neredeyse 10 güne yaklaşık 75,76 bile gördüm ama bunları regl dönemine bağladım daha sorna bi anda 74 e düştüm ama bi ısırık kek bana kilo olara kgeri döndü bugün tartılmadım mesela perşembeye kadar da tartılmayı düşünmüyorum perşembe tartılıp bildirime katılmak istiyorum inş. sürekli tartılıyordum önce çok taktım kilolarımı gram bile oynasa mutlu oluyorum ama artı gördükçe moralman çöküyorumönerilerin için çok teşekkür ederim bugün akşam oldu artık yapmış bulundum 2 günlük protein gününü yarından itiberen normal seyirime devam edeceğim iyiki varsınızzzz

İyi Pazarlar..

Hafta sonu hamaratlığım üzerimde.. Hazır oğlanı da uyutmuşken yaptığım çiçek ekmeği sizlerle paylaşayım istedim.. :126:

Tarif ilkaydan..:82:

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: Çiçek Ekmek

Sadece üzerine sınırlı izinlilerimizden keten tohumu ekledim..

Afiyet Olsuuunnn

Mayamdan kaynaklana bilirmi? Marketten evvelden aldigim bir yogurtla mayaladim.. Pinarindi heralde. Keske annemin yogurduyla mayalasaydim.. Birdahaki sefer insallah.

ben de market yoğurduyla mayaladım.yoğurdun kendisi de sulu bir yoğurt.o yüzden sulu oldu benimki de.bim in dost yoğurdu kalıp gibi oluyor.acaba onlarla mı mayalasak..ya da bize en uygun maya activia sade ile mayalanan yoğurt mu olur..karar veremedim ya.

ben genelde az tatlandırıcı koyduğum yoğurtla geçiştiriyorum.ya da mistik çay var tarçınlı harika oluyor.isterseniz tatlandırıcıyla da içersiniz.bayılıyorum o çaya.ben muzlusunu aldım bu arada.

kan grubuna göre diyet var.size uymayan uyan dukana da uyacak gıdaları deneyin.mesela ben 0 grubuyum bize süt,peynir,yoğurt,yumurta az tüketin deniyor.

bilgiler için teşekkürler çok aydınlatıcı olmuş.

selam arkadaşlar
demin markete gittim alışverişe.
regl öncesi yine tatlı krizim tuttu.içim'in meyveli kefirini aldım çünkü içindekiler bölümünde tatlandırıcı kullanıldığı yazıyordu yani şekersiz.,
içtim ama içim hiç rahat değil.
bir bilginiz var mı bu konuda?
ben tatlandırıcılı ürünler bulmakta çok zorlanıyorum.
diyet esnasında kendi kullandığım tatlandırıcı ve kola dışında ilk kez tatlandırıcılı birşey tükettim.

merhabalar arkadaşlar 7 haftada 10 kilo verdim hala vermem gereken 5 kilom var. Ama ben bi kaç haftadır diyeti bozdum. yani ağzıma bişeyler atıyorum . protein günümde sebze yiyorum.
bi türlü toparlanamıyorum . kilo almadım ama vermedim de 3 haftadır normal olarak 65 te sabitim.

kendimi durduramıyorum misafir geliyor bi şey hazırlarken bi tane ağzıma atıyorum.. sıkıntılıyım nasıl toparlanıcam bilmiyorum. eski pantolonlarıma girmeye başlayınca nasıl olsa zayıfladım havasına girdim galiba ..
nolur bana bi gaz verin yol gösterin 10 kiloyu çok rahat verdim . 5 kilo bana sıkıntı verdi.

7 haftada 10 kilo çok güzel vermişsiniz..bence bırakmayın kendinizi on kilo fazlaki halinizi düşünün ve o zaman yaşadığınız mutsuzluğu illaki birşeyler atıştımak gerekiyorsa bunlar dukan usulü yiyecekler olsun o kadar çok seçeneğimiz var kiii ben küçücük bi kaçamak yaptım kendi kendimi yiyiyorum resmen bakın 10 kilo vermişsiniz bence sakın bırakmayın bide düşünsenize o 10 kiloyu 15 kilo olarak geri alsanız ne olur aman allahımmm düşüncesi bile korkunç dimi

merhabalar ben geldimm.
2 haftadır iş yerimden hem yorgun hemde başım ağrıyarak geliyorum.problemli çalışma arkadaşım olacağına keşke tek olarak devam etsem. en azından tektim bu kadarını yapabiliyorum diyordum vakti zamanında

neyse

doğum günüme azııcık kaldıı bu yüzden 6'lı rakamlara bian önce kavuşmak için ve deee güçlendirme evresine bian önce geçmek için. bugün lahana çorbası içtim 1 litre. soğuk hiiiç içilmiyor eve gelince ısıttım öyle içtim kupa bardakta.çarşamba günü son olarak tüketicem bu en kötü çorbayı . yarın akşam vardiyasına gideceğim için sabahtan bitiririm artık. bunun yanında AOÇ den yaptığım yoğurt tutmuş. ev yoğurdu olduğu içinde tadı çok hoşuma gitti. 3 kg lik yoğurdum var. heyy heyyy

bugün işe giderken yeşil çay içtim.
dün dukan ekmeği yapmıştım kendime.3 yk olacak şekilde ortadan kestim. kestiğimin yarısına ev yapımı labne,2 dilim füme jambon,kıvırcık koyup, shazili şekersiz Türk kahvesiyle tükettim. ekmeğimin diğer yarısınıda lahana çorbasıyla (1 kase içebildim) katık yaptım. eve geldim geri kalan lahana çorbamı içtim yanınada yoğurt yedim midem bulanmasın diye. 2 litre suyum bitmiş olacak birazdan son kezde 1 bardak sütle mistik çay-tarçınlı süt-Türk kahvesi bu üçünden birini seçerek içerim. artık canım hangisini daha çok isterse bu arada eve gelir gelmez zıpzıp yaptım. gidip azıcık uyuyayım. uyumaya çoook ihtiyacım var

öpüyorum hepinizi

çoookkkk doğru diyosun bu kadar zaman bi kaçamak bile yapmadım.. şimdiyse irademe hakimolamıyorum .. ben hiç spor yapmadım şimdiye kadar . spora başlasam offofff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…