Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sporumu yapıp geldim.bugün reğlimin en yoğun zamanı ama yinede sporuma gittim.bugün tartıma çıkınca ne görim +4 .2 kg gerçekten şaka deyil.tartımı bozuldu acaba deyip bir iki kere daha çıktım aynı.kaçamak yaptım ama toplasan kalorisi 1000 col yapmaz.yani bunun bukadar artı yapması mümkün deyil.regli dönemimde üç kilo alırım ama bukadarını beklemiyordum.moralim bozulmadı desem yalan olur.yani 73.8 den 78 çıkmış gibi görünüyor.ogün arkadaşımda tartımın fazla gösterdiğini söyledi.acaba ben su toplama rekorumu kırdım yoksa benim tartı kafayı yedi.pardon önce 79.5 gösterdi.sonra 78.5 sonra 78 de karar kıldı.üçkilo fazlalık olmuştu.5 gün tuvalet yüzü görmeyip yanında ödem toplayınca.ama şimdide aynısı 4 gündür tuvalet yok birde regli.kilo almadığımı biliyorum çünkü kıyafetlerimden belli.şimdi reglinin bitmesini beleyip bu ödemi atmalıyım.bu şekilde absürt bir kilo oynaması olan arkadaşımız varsa benimle paylaşsın lütfen

Bende sizlere bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar.Benim saçlarım çok kötü oldu.Önce uçları kırılmaya başladı.Sonra yukarılara doğru sanki bütün canlılığını kaybetmeye başladı.15 Gündür birçok maske uyguluyorum saçıma.Birde tırnak kenarlarındaki etlerim çok kötü oldu.Resmen kavladı.Eşim çok kızıyor bırakmamı istiyor.Dukan bana 66 kg dedi.Ben 62 olmak istiyordum.Olmak üzereyimde zaten.Güçlandirmeye geçen arkadaşlardan öğrenmek istediğim,bu sorunlarım azalırmı güçlendirmeye geçersem.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

lisebellaaaaaaaaaaa
canımmm hadi bana yardımcı ol ve nedir bu dukan diyeti ne yenir ne içilir nelere dikkat edilir ve hangi spor harekteleri yapılır sana zahmet bir anlat bana ve sonra benide listeye eklee

lisebellaaaaaaaaaaa
canımmm hadi bana yardımcı ol ve nedir bu dukan diyeti ne yenir ne içilir nelere dikkat edilir ve hangi spor harekteleri yapılır sana zahmet bir anlat bana ve sonra benide listeye eklee

önce kitabi almalısınız,burdan ne kadar anlatsakta kitap gibi olmaz,özetlersek olursak protein yani et,tavuk,balık,süt ürünleri,vede sebzelerin bazılarını tüketiyoruz,yasaklı olan sebzeler var,kitabı temin edersen burdan sana yardımcı oluruz canım..

Günaydın kızlar,

Sizlere dukan amca kakaolu muffin tarifini veriyorum :)

Malzemeler:

3 yumurta
200 gram Az yağlı peynir
4 çorba kaşığı Tatlandırıcı
10gr (1paket) Kabartma tozu
125 gram az yağlı yoğurt,
50 gram (1,5 çorba kaşığı) Mısır nişastası,
5 çay kaşığı Yağı azaltılmış şekersiz kakao tozu
Bir çimdik Tarçın
1 kaç ince dilim portakal , zevkinize göre süslemek için

Yapılışı:

Yumurtaların sarı ve beyazını ayrı kaplara koyuyoruz. Bir kapta sadece beyazları çırpıp köpürtüyoruz. Diğer kapta ise bütün malzemelerle sarılarını çırpıyoruz. Sarılı karışıma köpürttüğümüz yumurta akını yavaşça ekliyoruz. Küçük silikon kalıplar veya kağıt muffin kaplarının içine karışımı dökün ve süslemek için küçük portakal dilimlerini ekliyoruz. 30 dakika pişirip. Oda sıcaklığına kadar soğuttuktan sonra yaklaşık iki saat boyunca buzdolabında beklettip afiyetle yiyoruz

Benim önerim sıcakkende yenebilir

Afiyetler olsun

Günaydın dukanın güzelleriii.... umarım herkesin diyeti yolunda gidiyodur.benim elektronık tartım kendi kendine infilak etti tartılamıyorum bır kac gundur.acilen yeni bir tartı almam lazım.diyete tam gaz devam edıyorum.4-5 gundur devam eden wc sorununu da bugun uyanınca ılık suyla goji yıyerek hallettım persembeye kadar tartımı alıp sahalara dönmek istiyorum

Kızlar şu dr oetker'in light pudingleri dukana uygun mu?

gamzecimm uygun evet ama duraklamaya sebebiyet veriyor bende.. hatta şuan anlıyorumki duraklamalarımın sebebi oymuş yani... yinede bir dene tatlım belki sende yaratmaz duraklama..

lisebellaaaaaaaaaaa

jaleda canım hoşgeldin ancak dukan diyetini başkalarından duyarak öğrenmen mümkün değil net üzerinden yine araştır ancak kitabını okumadan ASLA başlama...:18:

Arkadaslar ben ikidir misir unu kullaniyorum sinirli izinli olan misir nisastadimiydi yoksa ve olcusu neydi yardimci olursaniz sevinirim

günaydınlar efeniiiiimmm
dün size yazdıktan sonra uyudum. bu sabah kalktım spor yapınca bütün her yerim ağrımıştı bide sıcak su torbası olunca hemencik uykuya dalmışım. herhalde çok sıcaktı son bileğimin olduğu yer su toplamış ve dee sol bacağımın bileğine yakın yerde su toplamış iz kalmaması için ne yapmak lazım??

bugün sporumu yaptım
1 litre suyumu bitirdim.
tarçınlı süt eşliğinde ev yapımı labne ve hindi fümeyle yedim.
şimdide 1 litre sıcak lahana çorbasıyla yğurt yemeye çalışıyorum

daha muhtara uğrayıp ikametgah alcam üşendim onaa. ama iş yerime vermem gerekiyormuş.bugün son gün

kızlar yarın ki öğle yemeğim için kabak mücveri yaptım harika bişey oldu şiddetle tavsiye ediyorum özellikle yulaf kepeğini tüketmekte zorlanıyorum diyen arkadaşlar
bende deniycem perşembe günüüü

donbul abla. antalyada yaşayan bi arkadaşım var. mersinli aslen. karggoyla göndermişti o mükkemmel kerebiç tatlısını aşık oldum resmen . kurabiye gibiydi aynı. şerbetli olmaması güzel. güçlendirmeye geçtiğimde ödül olarak kete yemeyi düşünüyodum. diğer hafta ki ödül çğünümde belli oldu şimdi. kerebiç tatlısııı

Kızlar şu dr oetker'in light pudingleri dukana uygun mu?
sakın tüketmeeeee duraklama olurrrr diyete başlarken 2 kutu aldım. ve hala yemedim

Arkadaslar ben ikidir misir unu kullaniyorum sinirli izinli olan misir nisastadimiydi yoksa ve olcusu neydi yardimci olursaniz sevinirim

mısır unu değilllll mısır nişastası

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün tartıldım ve tartı tam tamına 70.8 i gösteriyordu. artık sütü fazla içmemeye başladım. canım tatlı istemiyor.lahana çorbasında ikinci günüm. bide fitness a başladığım içim kaslarım şişti sanırsam. yoksa tartıda ki rakam sinirlerimi bozabilirdi

teşekkürler kızlar cevaplarınız içinpeki bu kitabı nerden nasıl temin edebiliyoruz maliyeti nedir:26:

teşekkürler kızlar cevaplarınız içinpeki bu kitabı nerden nasıl temin edebiliyoruz maliyeti nedir:26:

nettende indirilebiliyor diye biliyorum. ama sürekli bilgisayarda kitabı okumak gözleri yorabilir. migrosta 13 tl civarı diye duymuştum

2 litre su+1 litre lahana çorbası+kahvaltıda yediklerim= nefes alamıyorum imidattttt

2 litre su+1 litre lahana çorbası+kahvaltıda yediklerim= nefes alamıyorum imidattttt

hayatim ne yapmissin 2 lt su hemde bu saate kadar ki saat henuz oglen veee asil sasirtici olan 1 lt lahana corbasi ne yaptin senlahana corbasi tamam sebze yerine aldin ama aldigin protein miktarindan az olmali.3/2 protein 3/1 sebze kurali...nefes alamaman cok normal

Nesca geçmiş olsun.. Vitamin eksikliği gibi görünüyor..
Vitamin takviyesi olarak Supradyn C önerebilirim.. Ya da kendin de araştırabilirsin...

Saç için benim yaklaşık 10 yıldır kullandığım bir yöntem var.. Beni görenler bilir saçlarım ince telli ama gür ve sağlıklıdır..

Sırrımızın adı "Hindistancevizi Yağı" Ancak bu bizim küçük şişelerde satılan sıvı yağlardan olmayacak..
Sıkma hindistan cevizi diye sorarsanız aktar size yardımcı olacaktır.. Ben AyferKaur' un mağazasında buldum en son.. Büyük bir şişede satılıyor ve katı formda.. Elinize aldığınızda sıcaklık ile eriyip sıvı hale geçiyor..

Bu yağı haftada 1-2 banyodan 30 dk kadar önce saçınıza sürüyorsunuz.. Sonra normal saçınızı yıkıyorsunuz..
Ben saçımı kuruttuktan sonra da çok az bir parçayı sadece uçlara sürerüyorum..
Hem kırıkları onarıyor hem de saç kolay taranıyor..

Bu hintli kadınların saç bakımı için yüzyıllardır kullandığı bir yöntem ancak ülkemizde çok çok az biliniyor..
Ben de şans eseri teyzemin hindistan seyahati sonrası öğrenmiştim.. Ve de çook memnunum..

Umarım senin de işine yarar..

ayy pardon 2 litre su yazmışım 2 kere 500 ml içince direk litre olarak yazmışım.
lahana diyetini de aradan çıkarayım dedim abla. geçen hafta aramızda kilo veren bi arkadaş vardı bende deneyeyim dedim. çarşamba günü son olacak

Arkadaşlar öncelikle hepinize Merhaba :)
Geçen gün tartıya çıktım ve şok oldum,son halimden 10 kilo fazla görünüyordum. Resmen davula dönmüşüm yani.Yaşım 20 kilom ise 98di.Boy da 1.65 olunca gözlerinizin önüne gelebiliyordur sanırım durumum.Dukan Diyeti kitabım vardı elimde zaten,vakit kaybetmeden başladım diyete.
Atak evresindeyim.İlk gün 98.0'dı,Bugün 3.günüm ve sabah 94.9'du.Üniversite Öğrencisi olduğum için,vaktimin çoğu dışarıda geçiyo ve ciddi anlamda zorluk çekiyorum diyeti yaparken,bir kaç farklı kaynağa baktım ama geneli öyle durumlarda acıktığınızda yanınızda "kuru üzüm-kuru kayısı-erik kurusu" bulundurun ve yiyin diyo.Benim gibi olan arkadaşların ne yaptığını merak ettim.
Çalışan ya da öğrenci olup bu tür durumlarda diyete extra birşeyler katıyo musunuz?

Bi de benim bölgesel kilo sorunum var,tamamen kalçazedeyim,yediğim herşey orada birikiyor sankii spor olarak ne yapmamı önerirsiniz,Şimdiden teşekkürler :)

esim dukana basladi bugun, ögle arasi icin tatli bi tarife ihtiyacim var atakada uyan...
bildiginiz, yapildiginda lezzetli olan bi dukan muffin tarifi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…