darısı benim başıma benim daha çoook yolum var.benim öyle 56 lara düşmem mucize olur.duan amca sana 63 yeter demiş.ben 56 kiloda sıfır beden olurum herhalde.boyum 160 ama kemik iri olunca 56 ta sadece kemik kalırım.oğlumu doğurduktan sonra 75 lerden 54 dişmüştüm.ama yürüyen iskelet olmuştum.ayaktabile zor duruyordum iç enerjim bitmişti.yani ben önce bir 70 lerin altına düşeyim inşallah 63 de görürüm.
Amin,63ü de görürsün inşallah.bu azim ve kararllıkla görmemen için neden yok.
ohh canına deysin buğday tanesibende hedefi düşürme kararı aldım şimdiye kadar kaçamak yapmamıştım gecen hafta yaptım hemen kilo artışı o yüzden 1-2 kilo aşağısı olsa iyi olur
evet canım bir kaçamak yaptım toparlayana kadar canım çıktı
buğday tanesi çok sevindim senın adına..sauna hamam derken demek kı yaptıgın kaçamagıda tolere ederek gerı döndun ..bence hedefe ulaşıp güçlendırmeye geç canım..sonra çok yoruluyor vucut hedefı tutturacagız derken..
bende çok güzel bır haftasonu geçırdım..neler neler sıgıyor öyle 2 güne ya
aşkımla dışarda yemek yesekte dukana uydum..ekim gıbı evlenmeyı düşünuyoruz ev alma planlarımız var çokta guzel bır ev bulduk nasıpse bu hafta sonu kararımızı kesınleştırıcez..Allah nasıp etsınde en hayırlısı ıle olsun dıye dua edıyoruz..
Bu arada akşam bırşey istemedı canım bal kabaklı milk shake yaptım içtim..iştede sakın bır gun..içimde fena bir huzur..daha ne 0lsun ya
evet canım,günde ikişer seans sauna,buhar banyosu termal havuz ve günlük yürüyüşlerle kaçamak sonrası gelenler fazlasıyla gitti:)salı günü giderken 57.5 civarıydım bu sabah 56.:))
Ekime ne kalmış şurda:))) o hazırlıklar,koşturmacalar,heyecanlar.... hepsi çok tatlı şeyler
günaydınlar efeniiiiimmm
dün size yazdıktan sonra uyudum. bu sabah kalktımspor yapınca bütün her yerim ağrımıştı bide sıcak su torbası olunca hemencik uykuya dalmışım. herhalde çok sıcaktı son bileğimin olduğu yer su toplamış ve dee sol bacağımın bileğine yakın yerde su toplamış iz kalmaması için ne yapmak lazım??
bugün sporumu yaptım
1 litre suyumu bitirdim.
tarçınlı süt eşliğinde ev yapımı labne ve hindi fümeyle yedim.
şimdide 1 litre sıcak lahana çorbasıyla yğurt yemeye çalışıyorum
daha muhtara uğrayıp ikametgah alcam üşendim onaa. ama iş yerime vermem gerekiyormuş.bugün son gün
bende deniycem perşembe günüüü
donbul abla. antalyada yaşayan bi arkadaşım var. mersinli aslen. karggoyla göndermişti o mükkemmel kerebiç tatlısını aşık oldum resmen . kurabiye gibiydi aynı. şerbetli olmaması güzel. güçlendirmeye geçtiğimde ödül olarak kete yemeyi düşünüyodum. diğer hafta ki ödül çğünümde belli oldu şimdi. kerebiç tatlısııı
sakın tüketmeeeee duraklama olurrrrdiyete başlarken 2 kutu aldım. ve hala yemedim
mısır unu değilllllmısır nişastası
bepanten sürebilirsin canım.gerçi acilen doktora göstersen daha iyi olur:13:
2 litre su+1 litre lahana çorbası+kahvaltıda yediklerim= nefes alamıyorum imidattttt
ayy pardon 2 litre su yazmışım2 kere 500 ml içince direk litre olarak yazmışım.
lahana diyetini de aradan çıkarayım dedim abla. geçen hafta aramızda kilo veren bi arkadaş vardı bende deneyeyim dedim. çarşamba günü son olacak
hay maşallah sana