Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben 2 ölçü yaptım batonda, 24 dilime böldüm ve böylece 4er dilimden 6 günlük ekmeğim oldu :)
bi tek kullanmamaya özen gösterdiğim için tatlandırıcı koymadım ama yine de şahane oldu :)
ellerimdeki mahlep kokusu yüzünden dün hep acıktım nasıl güzel bi koku o öyle
tekrar teşekkürler tarif için, bi süre ekmeğim bu olacak

ayyy acı çehre tadı ne fena bir şey değil mi ama bu arada aktar zayıflamak içinde kullanıldığını söylemişti

yarın mahlep alıp deneyeceğim çok merak ettim

ekmek yaparken bu öneriyi de dikkate alacağım sizi seviyorum yaaa ne kadar çok şey öğretiyorsunuz bana

bir dahakine deniyeyim ben bunu....

bende yorumuna güldüm satatnist koyunu :))) tombalak kediş bana benziyo garibiim...

lütfen banada özel mesajla marka söyle. saçlarım ince telli ve az. bioxin kullanıyorum. dökülmem durdu ancak saçlarımda gürleşse fena olmaz

Günaydın çatlakçım...

Profilime bir albüm yükledim Hindistancevizi Yağı diye.. Oradan benim kullandığıma bakalbilirsin..

Bir de özel mesaj gönderdim..

Bu arada bütün forum ahalisine de Günaaaaydııın

Dün gece bir karar aldım.. Sınırlı izinliler ve tatlandırıcılı şeyleri, kilom tekrar hızlı bir şekilde gitmeye başlayana kadar kullanmayacağım.. Buraya da yazdım artık yapmak zorundayım..

Bir de önceden kendi motivasyonumu nasıl kazandığımı hatırladım..

Yazın genç kızlığımdan tanıdığım eski arkadaşlarımla karşılaşmıştım..

Bana aa winnie mi bu? sesinden tanıdım demişlerdi.. Tam bir rezillik, yerin dibine geçmiştim..

Şimdi ihtiyacım olan yaza kadar eski formuma kavuşmak..
Hatta yanlarında ödül yemeğimi de yiyeceğim ki diyet yaptığım anlaşılmasın..

Hadi bakalım azıcık gaza basalımm..

ben çok fazla nete giremıyorum çok yogun oluyorum iş yerinde ama her fırsatta gırmeye calışıyorum benim atak donemım bıttı 5 gun yaptım atağı 81den 79 a dustum şimdi seyire gectim ama ne yapacağımı anlamadım kitapta bahsediyor ama hem sebze hem proteini aynı anda mı yiyeceğim yoksa 1 gun sebze +protein 1 gün sadece sebze mi yiyeceğim lütfen bana yardımcı olun

he he buraya yazdıysan tamamdır,takipteyiz ona göre ,süttozu,dukanella bunlar yasak,hadi bakalım başarıcaz bu işi,bende hiç kullanmamıştım,şimdide kullanmıcam,zaten evde yok hiçbiri almamıştım

Son düzenleme:
günaydın kızlarr :) bugun tartıda tam 800 gr verdiğimi gördüm tekrar tekrar baktım sonuç aynı :) çok mutluyum çooook

günaydın dukancanlarrr:)

bugün hepimize bol eksili bol motivasyonlu vedee heranlamda pozitif bir gün olsun....

dün hastanede yaşadığım olumsuzlukta bugün çözülürse benden mutlusu yok:)kızımı götürdüğüm hastane 5 aydır benden kurumumla anlaşması olan fiyattan %150 fazlasını alıyormuş.....ücretsiz izinde olduğumdan dolayı bende saf saf ödüyorum..toplamda yaklaşık 1.500-TL fark çıktı. genel müdürlüğü aradımda bende jeton düştü...faturaları kesen bayanı şikayet ettik düzeltecekmiş bugün...

hedefimi 53e indirdim bu arada

ozon sauna birazda olsun hızlandırmadı mı?

1 gün sadece protein,diğer gün sebze ve protein yiyeceksiniz..

günaydın kızlarr :) bugun tartıda tam 800 gr verdiğimi gördüm tekrar tekrar baktım sonuç aynı :) çok mutluyum çooook

süperrrrr

Tarif benimdi canim - begendigine sevindim, afiyet olsun.. Yarin bir porsiyon daha yapacagim insallah
lina09 ile boncuk09 karışmış canım bende..tarıf için teşekkur ederım çok begendım..kuçuk muffin kalıplarım var tam sandviç ekmeği gıbı oluyorlar böyle..tekrar ellerine sağlık

devam edeceksin demek seyire buğdaycım..hadi kolay gelsin..ben bu hafta 79 görursem çıglık atıcam vallahi

he he buraya yazdıysan tamamdır,takipteyiz ona göre ,süttozu,dukanella bunlar yasak,hadi bakalım başarıcaz bu işi,bende hiç kullanmamıştım,şimdide kullanmıcam,zaten evde yok hiçbiri almamıştım

Hadi bakalım takipleşelim o zaman :))

ozon sauna birazda olsun hızlandırmadı mı?

Maalesef hızlandırmadı

2-3 kere girdim ama bir değişiklik yok..Ben fırsat sitesinden almıştım sanırım o yüzden..

bu işte bu
lina kepekten bıkmıştım yenı bır yol açıldı sankı tarıfınle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…