Biri bu tarifi istemisti, kim oldugunu hatirlayamadigim icin genel gönderiyorum
Ismi Mahlepli ekmek olsun
Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi
Bir yumurta
5 yk süttozu
Bir cay bardagina yakin süt
Bir dolu cay kasigi mahlep
Bir dolu cay kasigi toz maya
Birbuck cay kasigi kabartmatozu
Bir cay kasigi tatlandirici
Biraz tuz
Karistirin, firin isinana kadar bekletin, firina verin.. 25 dakikada hazir
ablam hemoroid ameliyatı oldugunda kabız olmaması için vermıştı doktor magnesie calsiee tozunu ilk orda keşfetmıştım..benımde kronık kabızlıgım var zorda kalınca kullanıyorum canım..aslında acı çehrede çok etkılı hemde dogal onunda 3 tanesını çiğne yut ınan yarım saat geçmeden lavabodasın..ondan da çok memnun kaldım..yanında taşımasıda kolay acı çehreyı
Biri bu tarifi istemisti, kim oldugunu hatirlayamadigim icin genel gönderiyorum
Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi
Bir yumurta
5 yk süttozu
Biraz tuz
ben 2 ölçü yaptım batonda, 24 dilime böldüm ve böylece 4er dilimden 6 günlük ekmeğim oldu :)
bi tek kullanmamaya özen gösterdiğim için tatlandırıcı koymadım ama yine de şahane oldu :)
ellerimdeki mahlep kokusu yüzünden dün hep acıktımnasıl güzel bi koku o öyle
tekrar teşekkürler tarif için, bi süre ekmeğim bu olacak
portakal kabugu ve ona en yakışan baharat olan tarcınla çok güzel bır aroma elde edebılırsın kekin için betülcüm..bırde lımon rendelıyorum ben ara sıra bı kaç damlada lımon onada mahlep baharatı katıyorum kurabıyelerede bunlar çok yakışıyor..ama normal vanilya olmuyor maalesef..
betül birde profil resmındeki kediye her baktıgımda gülüyorum haberın olsun..satanist koyunu gibi maşAllah..
lütfen banada özel mesajla marka söyle. saçlarım ince telli ve az. bioxin kullanıyorum. dökülmem durdu ancak saçlarımda gürleşse fena olmaz
Allah yardımcın olsun Sabrina ben de HAziran'da nişanlanıcam o zamana kadar kilo vermiş olmak istiyorum:)
Umarım başarırız:)
Bu arada bütün forum ahalisine de Günaaaaydııın
Dün gece bir karar aldım.. Sınırlı izinliler ve tatlandırıcılı şeyleri, kilom tekrar hızlı bir şekilde gitmeye başlayana kadar kullanmayacağım.. Buraya da yazdım artık yapmak zorundayım..
Bir de önceden kendi motivasyonumu nasıl kazandığımı hatırladım..
Yazın genç kızlığımdan tanıdığım eski arkadaşlarımla karşılaşmıştım..
Bana aa winnie mi bu? sesinden tanıdım demişlerdi..Tam bir rezillik, yerin dibine geçmiştim..
Şimdi ihtiyacım olan yaza kadar eski formuma kavuşmak..
Hatta yanlarında ödül yemeğimi de yiyeceğim ki diyet yaptığım anlaşılmasın..
Hadi bakalım azıcık gaza basalımm..
Bu arada bütün forum ahalisine de Günaaaaydııın
Dün gece bir karar aldım.. Sınırlı izinliler ve tatlandırıcılı şeyleri, kilom tekrar hızlı bir şekilde gitmeye başlayana kadar kullanmayacağım.. Buraya da yazdım artık yapmak zorundayım..
Bir de önceden kendi motivasyonumu nasıl kazandığımı hatırladım..
Yazın genç kızlığımdan tanıdığım eski arkadaşlarımla karşılaşmıştım..
Bana aa winnie mi bu? sesinden tanıdım demişlerdi..Tam bir rezillik, yerin dibine geçmiştim..
Şimdi ihtiyacım olan yaza kadar eski formuma kavuşmak..
Hatta yanlarında ödül yemeğimi de yiyeceğim ki diyet yaptığım anlaşılmasın..
Hadi bakalım azıcık gaza basalımm..
ben çok fazla nete giremıyorum çok yogun oluyorum iş yerinde ama her fırsatta gırmeye calışıyorum benim atak donemım bıttı 5 gun yaptım atağı 81den 79 a dustum şimdi seyire gectim ama ne yapacağımı anlamadımkitapta bahsediyor ama hem sebze hem proteini aynı anda mı yiyeceğim yoksa 1 gun sebze +protein 1 gün sadece sebze mi yiyeceğim lütfen bana yardımcı olun
günaydın kızlarr :) bugun tartıda tam 800 gr verdiğimi gördüm tekrar tekrar baktım sonuç aynı :) çok mutluyum çooook
lina09 ile boncuk09 karışmış canım bende..tarıf için teşekkur ederım çok begendım..kuçuk muffin kalıplarım var tam sandviç ekmeği gıbı oluyorlar böyle..tekrar ellerine sağlık
Tarif benimdi canim - begendigine sevindim, afiyet olsun.. Yarin bir porsiyon daha yapacagim insallah
devam edeceksin demek seyire buğdaycım..hadi kolay gelsin..ben bu hafta 79 görursem çıglık atıcam vallahigünaydın dukancanlarrr:)
bugün hepimize bol eksili bol motivasyonlu vedee heranlamda pozitif bir gün olsun....
dün hastanede yaşadığım olumsuzlukta bugün çözülürse benden mutlusu yok:)kızımı götürdüğüm hastane 5 aydır benden kurumumla anlaşması olan fiyattan %150 fazlasını alıyormuş.....ücretsiz izinde olduğumdan dolayı bende saf saf ödüyorum..toplamda yaklaşık 1.500-TL fark çıktı. genel müdürlüğü aradımda bende jeton düştü...faturaları kesen bayanı şikayet ettik düzeltecekmiş bugün...
hedefimi 53e indirdim bu arada
he he buraya yazdıysan tamamdır,takipteyiz ona göre ,süttozu,dukanella bunlar yasak,hadi bakalım başarıcaz bu işi,bende hiç kullanmamıştım,şimdide kullanmıcam,zaten evde yok hiçbiri almamıştım
ozon sauna birazda olsun hızlandırmadı mı?
bundan sonra bende mahlepli yapayımm
bu işte buBiri bu tarifi istemisti, kim oldugunu hatirlayamadigim icin genel gönderiyorum
Malzemeler:
6 yk yulaf kepegi
Bir yumurta
5 yk süttozu
Biraz tuz
ozon sauna birazda olsun hızlandırmadı mı?
1 gün sadece protein,diğer gün sebze ve protein yiyeceksiniz..
süperrrrr
tebrikler sünger bob
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?