Keki gerçekten tavsiye ediyorum. Uzun zamandır kek yapa yapa geliştirdim sanırım. Ancak şimdiye kadar yaptığım kıvamı ve tadı açısından en güzel keklerden biri oldu.
canim,karin genelde aciktiginda guruldar ilk sebebi ac kaliyor olabilirsin .diyette oldugumuzdan eskisinden daha az yiyor ve acikiyor olabilirsin o yuzden yeterli yemeye calis.eger tokken gurulduyorsa bunun bazi sebepleri vardir;mesela gaz yapan yiyecekleri fazla tuketiyorsundur,lifli sebzeler,kepek yapiyordur,hava yutuyorsundur...eger tokken guruldama varsa sunlara ozen gostermeye calis:
yemegini uzun uzun cigneyerek yut
gaz yapan yiyecekleri az tuket(sut,lahana,karnibahar...)
cola falan iciyorsan daha az ic
iceceklerini bardakla icmeye calis pipetle degilde
eger bunlara ragmen gecmezse gastro ya gorun canim.....
caniiimbende seni seviyorum aslinda evde yaptigin yemeklerede az yag kullanmaya basla ben oyle yaptim mesela.onceden koydugum 3-5 kasigi 1-2 ile sinirladim..kepek gibi hesap et bunuda 4 tabaklik bir yemege 4 kasik yag koysan tabak basina 1 kasik duser.sen normal esinin yiyecegi sekilde hazirlar kendine mumkun oldugunca yagsiz kismini alirsin.cok az limon sikabilirsin limon yagi cozer.bir bakayim daha baska birsey bulursam paylasirim canim..bide hangi evredeysek onunla ilgili daha cok bilgiye sahip oluyoruz ya guclendirmeyede artik yavas yavas yogunlasmak gerekiyor az kaldi sonucta
heyyy stajer06,,,
hedef 53,güncel 56
yarışalım mı?????
yok şekerim ben almıyayım.... wuuuu nasıl başardın helal olsuuun....
heyyy stajer06,,,
hedef 53,güncel 56
yarışalım mı?????
Aynı dönem başladığım gruptaydınız. Çok tebrik ederim. Gerçekten sonuç mükemmel. Bende sağlık problemi yaşadım doktorlar dukana bağlasa da bugün tekrar başladım çünkü başa çıkamıyorum başka türlü. Bakalım hedefim çok değil ama gerçekten farkı görüyorum. tekrar tebrikler.
harikasın çok teşekkür ederimGünaydın çatlakçım...
Profilime bir albüm yükledim Hindistancevizi Yağı diye.. Oradan benim kullandığıma bakalbilirsin..
Bir de özel mesaj gönderdim..
evet canım kek yapıyorsanda tarcın ve portakal kabugu,kurabıye ekmeklerde de mahlep..tek gecerim..
stajer06 ya teklif ettim zaten ben:)))))aynı durumdayız çünkü...
teşekkür ederimmaşallah diyelim de nazar değmesin iradeye sahip olup,kararlı olunca inan oluyor,diyet hakkında yeterli bilgiye sahip olmakta öncelikli şart ama.sürekli araştırmak,okumak,motive olmak.önce sonra fotolarına bakmak... ben de koyacağım geçenlerde yazmıştım zaten önce sonra fotosu özellikle de eşim beni çok destekledi ama.bazı akşamlar 2 çeşit yemek yapamadığım için ya benim yemeklerden yedi,ya dışarda yeyip geldi yada kahvaltı yaptı ama hiç sitem etmedi...
hedefe birşey kalmamış sizin:)
benim de hedefim 55 ama daha çoook var ve çok yavaş veriyorum.Bize daha hızlı vermemiz için önerebileceğiniz birşeyler var mı?
heyyy stajer06,,,
hedef 53,güncel 56
yarışalım mı?????
teşekkurler cnm aynen oyle ben de şimdiden bilgi toplamaya çalışıyom ben de seyiri uzatıyorum hedefimi 53 yaptım bakalım çok zorlamıyacam
senden çoook şey öğreniyoruz çok teşekkürler lisabella :)
Eki Görüntüle 668600 Eki Görüntüle 668601 Eki Görüntüle 668599 Eki Görüntüle 668602
Bunlarda benim midemdeki sandviçimin fotoları, hiç üşenmeden itinayla az önce yenildi. Ekmeğimi günlük yapıyorum iki yemek kaşığı kepekten, bir yumurta, 2-3 kaşık yoğurt, tuz, kabartma tozu at mikroya pişsin çevir arkasıda tam pişsin ayır malzemeyi koy afiyetle ye işte sana Dukan sandviç. Bugün içi biraz öksüz kaldı normalde sebze günlerinde daha şenlikli olur...
her türlü kapışalım buğday tanesi
bak şimdiden azmim arttı son 100 m buğday tanesi ve stajer06
Eki Görüntüle 668600 Eki Görüntüle 668601 Eki Görüntüle 668599 Eki Görüntüle 668602
Bunlarda benim midemdeki sandviçimin fotoları, hiç üşenmeden itinayla az önce yenildi. Ekmeğimi günlük yapıyorum iki yemek kaşığı kepekten, bir yumurta, 2-3 kaşık yoğurt, tuz, kabartma tozu at mikroya pişsin çevir arkasıda tam pişsin ayır malzemeyi koy afiyetle ye işte sana Dukan sandviç. Bugün içi biraz öksüz kaldı normalde sebze günlerinde daha şenlikli olur...
hadi bakalımçok azimli ve kararlı yarışırım ama kork benden
hatta bugün sporu arttırıyorum yarıştan dolayııı
hadi bakalımçok azimli ve kararlı yarışırım ama kork benden
hatta bugün sporu arttırıyorum yarıştan dolayııı
neler yaptığınızı yazında bizde feyz alalım.... rüzgarınızdan faydalanalım bari... bakarsınız bizde gaza geliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?