Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili DELY

Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan

Merhaba kızlar:):) umarım güzel bir gün geçiriyordur herkes, işyeri yoğun öğle arasında yazayım hemen dedim:)
çok cevap veremesemde hergün okuyorum ve inanılmaz destek alıyorum sizlerden ilk kez bi diyeti sürdürebiliyorum, duraklama olsada pes etmiyorum kaçamak yapmıyorum:) iyiki varsın kadınlar kulubüüüüüüü

dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:98,00
güncel kilo:96,2
boy:1,73
fark:-1,80 kg teşekkürler delly:)

sevgili ve biricik rakibem stajer06;

burda o kadar tatlı,çikolata sözü geçtiki dayanamadım gittim puding yaptım:)))

1 kasesini yedim bile

ama iddiam devam ediyor bilesin

olur canım olur bak haftaya daha güzel gidecek ,bozma moralini

ooooo şekerim hoşgeldin topiğe ,evet sana söylediğim gibi haftaya güzel rakamlar göreceksin inşallah

şeker destegin ve yol göstermelerin için sana teşekkürediyorum.Seninde bildigin gibi bu yolda yanlız yürülmüyor ,arkadaşa ve senin gibi düşünen insanlara ihtiyac duyuluyorrr :)))) YAŞASIN ZAYIFLAMA KARDEŞLİGİİİİ

kızlar akşam muhallebi puding gibi bişiy istiyorum bildiğiniz tarif varmı?

Bildirim
Baslama 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy168
Hedef68
Gecen hafta 76.2
Bu hafta 75.5
Giden 700 gr

bildirim:
başlama tarihi:26 şubat
başlama kilom : 60.100
geçen hafta 55.600
güncel kilo: 55.400
hedef kilo: 53
boy:1.62

herkese sevgiler

Merhaba kızlaaarrr!!

Herkese bol eksileeerrr

Geçen haftaki kilon kaç acabaa?

Sen de geçen haftaki kilonu yazmamışsıınn..

Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kg: 65,2
Bu haftaki kg :63,9
Fark. 1,3
hedef kilo :58
boy:1.65

Başlama tarihini yazmamışsın..?

Arkadaşlaaaarrrrrr:

Başlama tarihi
Başlama kilo
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy

lütfeeenn..

canım benim ,bu topikten ayrılmak yok burda kocaman bir aileyiz,hiç yanlız hissetmesin burda kendini,yani iyi günde kötü günde moral bozukluğunda,kaçamak krizin tuttuğunda hemen gir topiğe,rehberlerimiz başta lisebella olmak üzere sana canla başla yardımcı olacaktır,birlikte bizde vereceğiz bu kiloları.

kızdırmayın dely ablamı NOKADARR ULEYYNNN!!

dely dely delyyyyyy bende geldim gördünmü tekrardan benide eklermisin

Baslangiç kilo - 81,9
baslangiç tarihi - 2 mart 2013
hedef kilom- 65
boyum - 1.65
geçen haftaki kilom - 77,7
bu haftaki güncel kilom- 77
haftalik kilo farki - 0.7
toplam kilo farki - 4.9 kg

dely emeğin için şimdiden teşekkürler.umarım geç kalmadım

Kusura bakma dely görmemişim geçen haftaki kilom 69 :)

Başlama kilo 72.4
Hedef kilo 57
Geçen haftaki kilo 69
Güncel kilo 66.4
Boy 168

Sevgili DELY

Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan

Canım arkadaşım ben şuan kahkahalar atıyorum öyle sevindimki editör olmana ama sen yaparsın bitanesin kadınlar kulübünden çok şey öğrendim...yaşasın daha çok şey öğrenicem sen varsın hep çok çok sevindim tebrikler

BAŞLAMA TARİHİM:21 MART 2013
HEDEF KG:73
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ KG:89
GEÇEN HAFTAKİ KG 89
BU HAFTAKİ KG:86.3

GİDEN:2.700 GR

oldumu şeker

Listeye alırım ama; i'lerini sayamadım kusura bakma

Sen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazmamışsın. geçen Perşembe tartılmadıysan bile, boyunu söylesen iyiydi
Kilo verdiğinden endişe etme bence. Her zaman böyle gitmeyecek zaten. Üzülme :) İlerde veremiyorum diye üzülürsün.. Yani inşallah üzülmezsin de Maşallah maşallaahhhh!!

Canım sen o kadar kilo vermişsin de neden üzülüyorsun kiii!! Kızarım bak sana heee Sonra da öperim hehe Ben regl olunca +2 falan çıkıyorum. Çoğu kimse de öyle. Bir de sen üstüne 1,3 kilo vermişsin, göbek atmalısın canım. Ben diyete uysam da, haftada 3 kere spora gitsem de bişey fark etmiyor :/ He ben ayrı bi örneğim, benim gibisi pek yok daa Benim yerimde olsan ne yapacaktınız acaba cimcimeler yaa :) allah göstermesin de, olmayın :) Sen daha 3. spora gidişinde mucize mi bekliyordun bakalım... ki bence baya da mucize olmuş :) Sporda önce şişersin zaten. Sonra gider.. Bense şiştim ve kaldım O da ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…