olur canım olur bak haftaya daha güzel gidecek ,bozma moralini
ooooo şekerim hoşgeldin topiğe ,evet sana söylediğim gibi haftaya güzel rakamlar göreceksin inşallah
GÜNAYDINLAR MUTLU VE EKSİLİ BİR PERŞEMBE SİZLERİN OLDU İKİ HAFTADIR KAÇIRIYORUM BİLDİRİMİ BUGÜN SIRF BİLDİRİM İÇİN ERKENCİKTEN KALKTIM..
BAŞLANGIÇ TARİHİ :03.03.2013
BAŞLANGIÇ KİLO:79kg
HEDEF KİLO:60
GÜNCEL KİLO:74
BOY:1.61
umarım doğrudur..
Günaydınn listeye benide eklerseniz sevinirim
Başlangıç tarihi: 17 Mart 2013
hedef kilo: 57
başlangıç kilo: 72.4
güncel (şuanki) kilo: 66.2
boy: 168
sizce 12 günce 6 kg vermek normalmi bana çok geldi kızlar ama herkes nekadar zayıfladın diyor tabii
Başlangıç kilom:75
Geçen haftaki kg: 65,2
Bu haftaki kg :63,9
Fark. 1,3
hedef kilo :58
boy:1.65
şeker destegin ve yol göstermelerin için sana teşekkürediyorum.Seninde bildigin gibi bu yolda yanlız yürülmüyor ,arkadaşa ve senin gibi düşünen insanlara ihtiyac duyuluyorrr :)))) YAŞASIN ZAYIFLAMA KARDEŞLİGİİİİ
Merhaba kızlaaarrr!!
Herkese bol eksileeerrr
Geçen haftaki kilon kaç acabaa?
Sen de geçen haftaki kilonu yazmamışsıınn..
Başlama tarihini yazmamışsın..?
Arkadaşlaaaarrrrrr:
Başlama tarihi
Başlama kilo
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy
lütfeeenn..
Merhaba kızlaaarrr!!
Herkese bol eksileeerrr
Geçen haftaki kilon kaç acabaa?
Sen de geçen haftaki kilonu yazmamışsıınn..
Başlama tarihini yazmamışsın..?
Arkadaşlaaaarrrrrr:
Başlama tarihi
Başlama kilo
Hedef kilo
Geçen haftaki kilo
Güncel kilo
Boy
lütfeeenn..
Sevgili DELY
Bende hersey ayni gecen hafta ile degismene gerek yok canim.Simdiden ellerine saglik ve tesekkurler guzel insan
Arkadaşlar bana kimse cevap vermedi... Kilo bildirim günü arada kaynadım galiba :S
Eger beni listeye alırsanız ilo bildirimim; BAŞLANGIC TARİHİMM;10.03.2013 BASLANGIC KİLOM;78.6 BOYUM;1.65 HEDEF KİLOM;57 GEÇEN HAFTA; 74.9 GÜNCEL KİLOM;74.8Regli oldum ondadır diye düşünüyorum Ayrıca diyetimi 1 hafta kadar yanlış uyguladım ama şu anda 1 gün protein,1 gün protein+ sebze uyguluyorummm haftaya daha dogru kilom cıkar öyle umut ediyorum
Sen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazmamışsın. geçen Perşembe tartılmadıysan bile, boyunu söylesen iyiydibaşlangıç tarihi 18 mart 2013
başlangıç kilo 93
hedef kilo 68
güncel kilo 87
toplam verilen kilo 6
kızlar 11 günde 6 kilo verdim bana da verdiğim kilo biraz çok gibi geldi endişeliyim
günaydınlarrrr
sabah sabah kaç kere çıktım tartının başınahep aynı rakam hep aynı rakam. spor salonuna 3. gidişimdi. o kadar kalori harcadım+ tatlandırıcı hiiiiç tüketmedim+sütü azalttım. ama sonucu biraz daha fazla olmalıydı reglinin etkisi bu kadar fazla olamaz ama
başlangıç tarihi:7 şubat
hedef kilo:59
başlangıç kilo:79,6
geçen hafta ki kilo:70,7
güncel (şuanki) kilo:69,4
boy:1,64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?