Tebrikler kızlaaaarSelamlar sevgiler hepinizeee...
Eki Görüntüle 670893
Bunlar da BMI'lerin anlamları:
Eki Görüntüle 670895
Eki Görüntüle 670893
Eki Görüntüle 670895
Istersen yediklerini vi gözden gecir - belki duraklamaya sebeb birseyler vardir?
1+1 de 5+5 kadar etkili.. Bence 1+1 e gec canim, cok rahat
Elif aptal oldugumu düşüneceksiniz ama espiriyi anlamadımmm =)
Eki Görüntüle 670893
Eki Görüntüle 670895
KAÇ KİLO VERECEKSIN dunyazade..kaç kılosun boyun kaç ve hedefın nedır ? bunları değerlendırmek ve en önemlısı güçlendırmeye gelene kadar seyırde kaç kılo verecegıni görmek lazım canım..
Eki Görüntüle 670893
Eki Görüntüle 670895
Eki Görüntüle 670893
Eki Görüntüle 670895
Ooofff dünyaları önüme verseler doymayacakmışım gibi hissettim resmen ama şükürki çukur ızgara balıkla tez zamanda doldu ayyy dibini göremeyecekmişim gibi geldi biran onlar pişerken ağzımın suyu aktı ya ciddi ciddi o derece yani... Ne çok acıkmışım ben bugün full ayaktaydım birazdan ev toplanacak ve yarının yüzme dersi için gerekli hazırlıklar yapılacakayyy evrene pozitif mesaj gönderiyorummm acımayacak acımayacak
Bugün az protein günümdü heralde benim ama bozuldu ya düzen yine sapıttı ben az bişi salata yedim valla balık salata ve ayran vazgeçilmez üçlü gözümde neyse yarın proteinle çetele tutmaya başlarız yine...
kızdıktan sonra öpeceksen olur kiiiSen de geçen haftaki kilonu ve boyunu yazmamışsın. geçen Perşembe tartılmadıysan bile, boyunu söylesen iyiydi
Kilo verdiğinden endişe etme bence. Her zaman böyle gitmeyecek zaten. Üzülme :) İlerde veremiyorum diye üzülürsün.. Yani inşallah üzülmezsin deMaşallah maşallaahhhh!!
Canım sen o kadar kilo vermişsin de neden üzülüyorsun kiii!! Kızarım bak sana heeeSonra da öperim hehe Ben regl olunca +2 falan çıkıyorum. Çoğu kimse de öyle. Bir de sen üstüne 1,3 kilo vermişsin, göbek atmalısın canım. Ben diyete uysam da, haftada 3 kere spora gitsem de bişey fark etmiyor :/ He ben ayrı bi örneğim, benim gibisi pek yok daa Benim yerimde olsan ne yapacaktınız acaba cimcimeler yaa :) allah göstermesin de, olmayın :) Sen daha 3. spora gidişinde mucize mi bekliyordun bakalım... ki bence baya da mucize olmuş :) Sporda önce şişersin zaten. Sonra gider.. Bense şiştim ve kaldım O da ayrı
Eki Görüntüle 670893
Eki Görüntüle 670895
beni de bu listeye alabilmeniz için 1 hafta geçmesi mi gerekiyor.kendimi sizlerle beraber görmek,beraber yürümek hatta koşmak istiyorum..boyumu yazmamıştım boy 170 kilo 103,6 (utanç verici ama kendimi yazarak daha iyi motive edeceğimi düşünüyorum)normalde kilomu kendime bile itiraf edemezdim..
ne kadar hareketlisin ablacım yaa ben bugun 1 saat yürüdüm diye elim kolum kalkmıyo haa iş arayan bir ev hanımıyım bu arada,, yani pek hareketli değilim yürüyüşten sonra da senin gibi doymak bilmedim ablacımm şu an tarçınlı sütümü içiyom kapanış artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?