Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sende sağol güzelim. Öyle yaparım zaten süreklikarıştırırım. kesilmedide sadece kepek dibe çöktü ama çırpıp soslayınca süperdi.

Çok teşekkür ederim, sana da başarılar canım

Kaçamak yapmaya yatkın biriyim, itiraf edeyim Bakalım, zaman ne gösterecek

Merhaba Kızlar
Gece yatarken eğer sabah tartıda 500 gr eksik görürsem işe giderken etek giyecem diye uyudum.sabah 200 gr eksikti ama yinede deneyeyim eteği dedim.eskiye oranla iyi durdu.Allahım ne güzel şey zayıflamak,Allh herkesi istediği kilolara kavuştursun ...evet kısmen boydan kurtarıyorum ama

canım, kek yaparsan içine mistik çaylardan koyabilirsin...

kepek kokusunu, oldukça bastırıyor...

mistik çay bulamazsan, tarçınlı, meyveli vs. çaylarda aynı işi yapıyor...

birde yeni gelen arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum; kepeği iyi incelemek lazım... aşırı koku ve acılık varsa kullanmayın bozulmuş demektir...

taze yulaf kepeğinin kokusu daha hafif ve hiç acılık olmuyor...

ilk 2 paketimi acı olarak tüketmiştim ve normalde nasıl olması gerektiğini bilmediğim için, bunun tadı demekki böyleymiş diye acı acı tüketmiştim paketleri....

gurmenetten bir daha da kepek almadım...

yumurtayı seven ve çok tüketen arkadaşlara tavsiye;

yumurtayı rafadan tüketin...

katı pişmişle, rafadan ya da kayısı formunda yumurtanın sarısındaki yağ oranı farklılaşıyor...

katı pişmişle, rafadan ya da kayısı formunda yumurtanın sarısındaki yağ oranı farklılaşıyor...
vadi doktor karatayda,dr. dukanda yumurtanın rafadan yendıgı zaman zayıflatma etkısının çok ıyı oldugu konusunda hemfikirler..bende yumurtayı oldukça az haşlayıp buzdolabına koyuyorum ve o rafadanlıgı ıle donuyor..eger acelem varsa evden çıkarken hemen bı tane soyup yıyıp çıkıyorum..böylelıkle hem tok tutan proteınımı hemde rafadan yumurtamı yemış oluyorum..önerın özellıkle yenı gelen arkadaşlara yol gösterıcı olmuş canım.. sevgiler

Ben çok fazla yumurta yiyorum ve genellikle katı pişmiş şekilde. Rafadan maalesef yiyemiyorum.

canım, senin eline su dökemem ama yeni arkadaşlara yardımı olacağını düşündüğüm şeyleri zaman buldukça yazıyorum...

ilk başlardaki, kendi halim gözümün önüne geliyor:)))))

aliyemi sıkıştırırdım...

bişiler desin diye...

kitap tamam lazımda canım, tecrübede çok önemli...

bu bir fransız diyeti ne de olsa... dukanın korktuğu ama bizim yapımız gereği sorun çıkarmayan şeyler olabiliyor...

kültür farklı, genler farklı vs. işte...

Atak evresine uygun bildiğiniz çorba tarifleri var mı arkadaşlar? Yulaf kepeğini, 2.5 litre suyu, sporu vs eksik etmiyorum ama kabızlık sorunu başladı. Normalde kabızlık sorunu yaşamayan biriyim, bol lifli beslenirim. Önerilen atak süresi 7 gün olmasına rağmen 5. günde bitirmeyi düşünüyorum ki bir an önce seyire geçip sebze yemeye ve lif almaya başlayayım.

estgfrllh canım herkes herşeyı bılemez bıldıgını iddia edende kendını kandırıyordur nazarımda o nedenle devamlı olarak tetıkte olunup önerıleri dıkkate almalıyız...aliye abla duayendır ya yogurdu kaşıkla sıyırın daldırıp sulandırmayın dıye bıle uyarırdı hatırlarsan.. ödem atıcı ilac lasixde ondan ögrenmıştım ve gerçekten çok işime yaradı..hep diyorum birlıkten kuvvet doğar..dukan fransız külturne göre şekıllendırmış dıyetı ama dukan chatte dunyanın her yerındekı ınsanlarla iletışıme gecebıldıgı için güncellemeler bence çok önemlı..dukanı sadece fransızlar için yazılmış bır dıyet olmaktan çıkarıyor bu nedenle sıkı sıkıya takıp edılmelı dıye düşünuyorum..bu arada akşam mahleplı ekmek yapıp haftasonu kahvaltımın keyfını çıkarıcam..ve bol rafadan bır yumurta sevgiler canım..

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,bende hala ekmek yapıcam tembelim çok akşama yaparım artık,sabah yine kreple uğraştım,tarifini denicem

canım yayla corbasının kepekle yapılmış hali onu yap bol pulbiberle tüket acı olsun aç karnına içersen daha iyi faydasını görürsün

Tavuk corbasi yapa bilirsin canim. Tavuk gögsünü hasla, ve didikle. Sonra yine tencereye kendi suyunu ekleyerek kaynamaya birak. Bir baska kapta yogurt, yumurta ve azicik yag karistir. Kaynayan tavugun suyundan (tavuk gögsünü hasladigin icin suyunda hemen hemen hic yag yoktur) bir kac kepceyi yavas yavas yogurtlu karisima ilave et (karistirarak) sonra bu karisimi kaynayan corbanin icine dök. Biraz daha kaynadimi tamamdir.
Günlük kepek hakkini tüketmediysen onuda corbaya ata bilirsin.
Afiyet olsun

Tuzuda unutma

çok geçmiş olsun.

Merhabalar dukan diyetinde kilo fazlalığı için bir alt sınır var mı? Ben 53 kiloyum ideal vücud agırlığım 48 kilo fakat Dukan testinde 50 çıktı. bu kadar kilo fazlası olan biri için Dukan'ı önerir misiniz? Ben bugun başladım fakat yukarıda" az fazlalığı olanlar ömür boyu yeme alışkanlıklarını değiştirecek bir diyet yerine karbonidratı azaltıp, spor yapsınlar" gibi yorumları okuyunca kafam karıştı.

Kac gündür aklimdan geciyor, bir türlü yazma firsati bulamadim. Dukan kitabina "olmazsa olmaz" diyenlere soruyorum aslinda - okadar önemli bilgi kitabin neresinde benmi kör kör okudum anlamadim.. Kitabin yarisi sacma tariflerle dolu.. Ilk yarisininda netten aldigim bilgilere pek bir ilavesini göremedim.. Bana göre kitapdaki en önemli bilgi "zevk alacak baska birseyler bulun" (yemekten ziyade". Koca kitaptan aklimda kalan bu
Verdigim paraya yazik demiyorum, cünkü kitabi her gördügümde kendime güvencim artiyor.. Ama kesinlikle sart görmüyorum.. Sart görenler, bana "olmazsa olmaz" sayfalarini söyleye bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…