Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan amca haklı insan vücudunun bir hafızası var bu hafızaya kaydetiğini unutmuyor.bu yüzden kagnı gibi zayıflıyorum.olsun yinede azda olsa kilo verdim.tartımdan tam emin olamadığım için artılarımdan nekadarı gitti bilmiyorum ama eskisine göre en az 4 kilo aşağıyayım.benim seyir 116 gün güçlendirme 166 gün sürecek.ama zayıflama hızım az olduğu miçin seyirde 160 günü geçer gibime geliyor.

evlenmeden önce gelinliğimde ince görünmek için yapmıştım oldukça etkili ve aç kalmıyorsun 1 haftada 2kilo vermiştim,ama şimdi duyduğuma göre kemil erimesi yapıyormuş bu yüzden soğudum bu diyetten.

Yulaf kepeği galeta karışımını şiddetle öneriyorum çok güzel oluyor ekmekte kekte

Ben galeta unu karisimini hic denemedim. Yulaf kepegini yumurtaula karistirip yagli kagitta firinda pisirip kurutuyorum.
Ama yulaf kepegini en lezzetli yedigim sekil bu.
Galeta unuylada lezzetli oluyosa onuda deneyeyim.
Tesekkurler

Bu arada geçen gün bahsettiğim test sonuçlarım da çıktı kızlar..
Dukanla alakalı 1 şeyde az sıkıntı var ve doktorum diyete devam edebilirsin dedi..

Ürik asitin üst sınırı 6.0 olması gerekirken 6.2 çıktı bende..
Testi pazartesi yaptırmıştım ve cumartesi pazar suyu az kaçırdım biliyorum... Büyük ihtimal ondan çıkmıştır..
Ama doktorumda dikkat et protein ağırlıklı beslendiğin için su çok önemli ihmal etme sakın dedi.

Bunun dışında şekerim, kolestrolüm, hormonlarım hepsi normal..
Dukan sağlıksız diyenlere Duyurulurrr

Gidip o hemşireyide buldum ve sonuçlarımı gösterdim bak dedim dukan yapıyorum 4 aydır..
Gözleri büyüdü sana dokunmamış demek dukan dedi..
Ben de dikkat eder ve dukan kuralları içinde dengeli beslenirsen sorun olmaz bak ben kanıtıyım dedim.. Mutluyumm

Son düzenleme:

Evet ben dukanda kilo hafizasini okumadan once bunu kendim tecrube etmistim ve surekli soylerdim kilodan konusuldugunda...
Vucut senin en yuksek ciktigin kiloyu sabitliyor zihninde diyeti birakip dikkat etmezsen hemen o kiloya ulasana kadar aliyosun kisa zamanda.
Onceden 63-64 civariydim 3-4 kilo alir verirdim citayi yukselttikce diyetten sonra hep daha yukaridaki kilolara doner oldum.
Bunu unutturmakda da insallah basarili oluruz. Once bir verebilirsek tabi ...

oohh ohh iyi maşşallah sonuçların güzel çıkmış,evet suyu ihmal etmemek lazım, benide sinir ettiler zaten 2 gündür diyetle ilgili,onlara inat devam,bugün senin arkadaşının kullandığı o vitaminden sipariş ettim 2 kutu,sence onu nasıl kullanmalıyım,arkadaşın nasıl kullanıyor şeker ,oda dukanmı yapıyor

ayy bnmde canım öyle şeyler çekmeye başladı ki sorma arada bi yesem mi bi kereden bişi olmaz diom sonra kendime kızıyorum şimdiye kadar yedin yiyeceğini diye pes etmek yok bizleri hatrla hep birlikte bu yola baş koyduk hehehe

Ben galeta unu karisimini hic denemedim. Yulaf kepegini yumurtaula karistirip yagli kagitta firinda pisirip kurutuyorum.
Ama yulaf kepegini en lezzetli yedigim sekil bu.
Galeta unuylada lezzetli oluyosa onuda deneyeyim.
Tesekkurler

evet canım bende en son ekmeğimi sevgili winipoot arkadaşımın tarifine uyarlayarak içine galeta unu kattım gayet güzel oldu pofuduk pofuduk,tavsiye ederim

Süpersin canim

evet canım bende en son ekmeğimi sevgili winipooh arkadaşımın tarifine uyarlayarak içine galeta unu kattım gayet güzel oldu pofuduk pofuduk,tavsiye ederim

Canım umarım o koyduğun Yulaf kepeği galetası karışımıdır, Bildiğimiz Galeta unu ise maalesef dukana uygun olmamış demektir. :18:

Bir markanın Yulaf Kepeği Galetası diye ürünü var.. Bu ürün Yulaf kepeği, peyniraltı suyu tozu, toz yumurta vs içeriyor..

Aman diyeyim.. Diyeti bilmeden bozmayasın..

geçmişe bakınıyordumda pc bulmuşken yazayım dedim. geçmişe devam ederim. hafta başından beri dediğim gibi vucuduma yaptığım haksızlıkların cezasını çekiyorum. olsun tekrardan ona iyi bakmaya başladım. yanlız iş yerinde işler zor yürüyor. hafta başından beri evde kahvaltı yapıp arkadaşların yediklerine bakıyordum. bugün kahvaltımıda getirdim. onlar yağlı ballı yediler benim dukan ekmekleri resmen boğazıma yapıştı. dun dukan hamburger yapayım dedim. malzemem eksikti kafama göre bişiler yaptım çay tabağından biraz büyük krepler oldu. hindi fümeye sarıp yedim bende.
öğlen ton balığı ve kırmızı biber salatası yaptım. 2 gibi arkadaşlar çay faslı yaptı kekler tatlılar çikolatalar cipsler. bende nefsim çektikçe dayandım suya bugün su olarak içmemiştim onu tamamladım sanırım.
akşam içinde eşim mantar sote yiyelim dedi. akşam 6 dan önce evde olmam yemek yap ye bakalım ne zaman biter.
of keşke sıkı bir dukancı olsaydı etrafımda. sıkı olmasa bile bir dukancı olsaydı. hafta sonu yaptıklarımın cezasını çektim uslandım gibi. inş beni ayartan biri yada bişiler olmaz

Elif galiba haklı 6 lı rakamlara düşene kadar cikolata yokkk en azından nisanı 6 rakamlarla kapatırım inşallah bu gün çikoltayla vedalaştımmm onun dışında her harika

içim kıyıldı birbardak süt içiyorum.düşen dolgum yüzünden dişim ağrımaya başladı.randevu aldım doktordan.bakalım bayağıda büyük bir dolgu.doktora kadar birşey yerken zorlanacağım.akşama hamsi aldım.hamsiyide sevmem.eşimin hatırı için o balığı eve sokuyorum.ama mecburen yiyeceğim.neyse salatanın arasına gömer öyle yerim.gerçi bu dişle nasıl yerim bilmem.bu hafta bir kaç arkadaşımız doktora gitmiş aslında benimde giip test yaptırmam gerekiyor.benimde idrar yollarım acımya başladı.suyuda ihmal etmiyorum.ama yinede yanma artı.et olarak kırmızı etten daha çok beyaz et ,süt, yoğurt ,lor tükettim.yumurta bile yemedim.ekmeğide sade ekmek yaptım.bağırsak sorunum olduğu için 2 gündür normal kepek kullandım.ama yinede idrar yollarım acıyor.kolestırol ve gizli şekerede baktırmam lazım ama bunların hepsiyle uğraşacak bir hatun lazım.bazen gün yetmiyor.sabah 6 dada kalkıyorum ama gün yetmiyor yinede.bir arkadaşım süreli şeer testi yaptırmış normal çıkmış.adına şeker yüklemesi yapılıp öyle test apmışlar kadında şeer çıkmış.kafam almıyor okadar teste çıkmıyor ama şeker yüklemede çıkıyor.birkaç küçük amaliyat geçirdim hepsinde testler yapıldı şekerde buna dahil birşey çıkmadı.ama şeker yülemsi yapılmadı.öyle çok dikişim olmadı birkaçtane.bu konuda bilgisi olan varsa bilgisini paylaşırsa sevinirim.

Ben bu ekmegi yapmayi dusundum ama pek yeltenemedim.
Tadindan endise ediyorum. Yulaf kepeginin tadi cok yogun mu ? Yani krepe yada normal ekmege gore kiyaslarsak tadi nasil ? Misir ekmegine mi benziyor yoksa...
Biraz tarif edermisin :)

bu tarif bence başarılı ama damak tadı olayı var...

ben 5 aydır bu diyeti yaptığım için alışmışda olabilirim...

ama bu diyet boyunca yediğim en iyi tattaki ekmekti...

kepek kokusu, bu tarifte bana gelmedi...

ama dikkat et; kepeğin kokusu çok yoğun ve tadı acımtrak ise kepeğin bozulmuş olabilir...

aynı tarife tatlandırıcı ve mistik çayı ekleyerek kekte yaptım... sadece mistik çayın kokusu geldi...

iki şekildede memnun kaldım ben...

olmazsa ölçüleri yarıya indirip dene... seversen sonra tam ölçü ile yaparsın...

2 tane kabak 1 tüm yumurta ve bir yumurtanın beyazıyla mücver yaptım.akşam balığın ve salatanın yanına yarim diye.kepek hakım bitiği için doyurucu olur diye düşündüm.kabak mücveri çok severim.birde içinde kepek yok hepssini yiye bilirim.kabağın suyunu iyice sıktığım için kepeğe gerek kalmadı

100 msja ulaşmanıza çok az kalmış zaten :) Heycanla bekliyorum o halde, teşekkürler

adım adım net bi tarif verebilir misiniz rica etsem? ben ne zaman kabak mücver yapmaya yeltensem tavada çeviremiceem kadar dağınık oluyor da :) fırında yapmaya da üşeniyorum

benim de en başarılı bulduğum tariflerden biri bu. yulaf kepeğinin tadından şikayet eden varsa kullanabilir, benim de önerimdir naçizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…