Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu hafta ilk bildirim yapan ben olucam sanırım :) hepinize bol eksili bir gün olsun inş kızlar..

başlangıç tarihi:03.03.2013
başlangıç kilo:79
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:74
güncel kilo:72,5
boy:161
haftalık kilo farkı:1,5 kg

Şimdiden ellerinize sağlık dely hanım herkese hayırlı günler yanlışım varsa kusura bakmayın acil çıkmam lazım

Son düzenleme:
Başlangıc tarihi; 10.03.2013 Başlangıc kilosu; 78.6 Boy;1.65 Hedef kilo;57 Gecen hafta ;74.8 Güncel kilo; 74.2 yani sadece 600 gr offf haftaya daha iyi olacak inşallah

herkesler üçer beşer verirken, gram gram azalmak üzücü olsa da:2:
güncel kilom: 66
geçen hafta: 66.1 idi.
üstelik regl olduğum için şişkinliğim vardı.
regl bitmesine rağmen 100 grdan başka değişen birşey yok.

şimdiden teşekkürler dely
sevgiler...

Günaydın beybiler,

kilolar verilmişşşş yakılmış ta yakılmışşş...... kilo verebilenlere tebrikler ve maşallaahhh diyorum......

başlangıç tarihi:16.03.2013
başlangıç kilo:69
hedef kilo: 50
geçen haftaki kilo:66.3
güncel kilo:64.7
boy:158
haftalık kilo farkı:1,6 kg

herkese günaydın:)))

bugün çok mutluyum...başardım sonunda,evet başardım.bugün tartıya 5 kez çıkmışımdır herhalde 1günde bu kadar kesinlikle ve kesinlikle beklemiyordum.havalara sıçradım,o sırada sevgilim yanımdaydı boynuna sarıldım,canım prensesimi öpüp kokladım...sizleride kocaman öpüyorum

seviyorum dukan amca seni

ve güncel kilo:54.3

haftalık değişim:1 kg

herkese günaydın WİSPER arkadaşım o resimdeki benim büyük kızım.avatarımda varım.albüme girdiysen görmüşsündür ben ve ailemi.kızım 18 yaşında daha gencecik ben 42 yaşındayım.ama çok fotojenik deyilim aslımdan biraz değişik çıkarım.resimlerime bakan öyle diyor.ama kızlarım ve eşim çok fotojeniktir

tatlım mücveri ben kepeksiz yaprım çevirmesi biraz zor oluyor sıpatula ve çatal yarsımıyla çevirdim.ama pişerken altını kıstımki içide pişip sertleşsin diye.yani 2 küçük kabağı rendele suyunu iyice sık 1 yumurta 1 yumurtanın beyazını ekle tuz ve baharat at hafif çevirerek karıştır yumurta iyice yedir ama çok çırpıp yumurtayı sulandırma.tavayı yağlayıp yağın fazlasını silip kaşık kaşık dök.sonra altını kıski içi sertleşip çevirmen kolay olsun.yani un olmayınca altını kısarsan içise setleşiyor.çevirmen kolay oluyor.yapabileceğin basit birşey.

hatunlar şimdi sporuma gidip tartımın pilini alıp geleceğim tartılıp kaç kilo olduğumu yazacağım.aslında geçen haftadan aşağı çıkacağımı zanetmiyorum.2 hafta artıda bir duraklama yaşıyorum.hep böyle oluyor, direniyor direniyor ve benimde direncimi kırıyor bu bünye.aslında çoktan pes ederdim ama sizlere teşekür etmem lazım kırılma anında yazılarınızı okuyup motivasyon alıyorum.varolun arkadaşlar.

hep dırdır ediyorum .dün akşam benim herifim ORHAN VELİ ye yeni bir yorum getirdi ünlü cımbız şiirini=

bir elimde tesbih
bir elimde kumanda
umrumdamı dünya

diyerek yeni yorumunu, koltula bütünleşmiş bir halde bana okudu.bende seni bütün sosyal medyada rezil edeceğim dedim.şiirini sizinle paylaşarak dediğimi yaptım.şimdi içim rahat sporuma gidebilirim.hava hafif yağmurlu ve serin.güzel bir yürüyüş yapılacak hava.normalde airobik günümdü ama hocamız görevli olarak şehir dışına çıtığı için ancak yürüyüş yapabilirim.

Kızlar günaydın;

Bu aralar diyetten çok fena koptum, bir an önce kendime gelmem lazım. İçimde çok fena bir suçluluk duygusu, foruma yorum bile yapamıyorum Bu arada acayip bi şişlik de var, sanırım ilaç ve iğne işe yaramadı, adet olacam galiba

Neyse kızlar, sizin enerjinizi de daha fazla düşürmeyeyim. Bol eksili günler olsun hepinize. Çok öpüldünüz Dely'cim sen de canım

Geçen hafta: 63.2
Bugün: 64.7

bildirim sabahına + yla uyanmak üzücü olsa da durum şöyle:

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
geçen haftaki kilo:69,7
güncel kilo:69,2
boy:1.68
haftalık kilo farkı:0,5 kg

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:73
güncel kilo:71.5
boy:170

2.5 aydır sıfır kaçamaksız diyet yapıyorum haftada bir dışarıda yediğim ızgaraların yağını ve serbest zannedip 6 paket yediğim light pudingi saymazsak. spor yapmadım ama günlük yarım saat yürüyüşümü ihmal etmemeye çalışıyorum. yinede az verdiğimi düşünüyorum sizcede az vermemişmiyim?????????
bi ara 10 gün durakladım bu arada sınırlı izinlileri de pek kullanmıyorum

olmamışşş hiç olmamış...... bu gün yediğine iççtiğine dikkat ett... yarın eksilerle gel....

2.5 ayda 10 kg vermişin..... daha ne olsun...arada duraklamalar illaki olacak... ama süper vermişin.....

Başlangıç tarihi : 20.03.13
Başlangıç kilo : 67 kg
hedef kilo : 55 kg
geçen hataki kilo : 62.3 kg
güncel kilo : 61.9 kg
boy:162 cm

günaydın fıstıklarrrr bugun de -100 ve 61 leri gördüm sonunda.bu hafta toplamda 400 gitti ama regl öncesi bi geri 3 ileri derken buna şükür napalım.durmak yok yola devam

GÜNAYDIN kızlar nasılsınız bakalım kilo bildirimimi yapıyorum

geçen hafta 86.3

bu hafta:85.1

giden 1.200 gr

mutluyum ,hastalık benim düzenimi bozmuşmudur diye korktum ama neyse allah acıdı halime

ailenin yanında yaptığın kaçamaktan sonra kendini toparlayamadın galiba:26: biranönce silkin şöyle bir sen daha zayıflayıp hamile kalacaksın ilaç ve iğne konusunda da umudunu kaybetme lütfen,tıp ve bilim çok ilerledi,güzel ve olumlu düşün,birgün sen de mutlaka bebeğini kucağına alacaksın

Aynen öyle oldu canım yaa. Aile kaçamağını 200 gr la atlatmıştım, ama haftasonu kayınvalidemlere gittik orda resmen gözüm döndü. Bi kere bozdum ya, o moralsizlik ve ümitsizlikle aynı hatayı bi daha yaptım. Bi de gerçekten şu bebek mevzusuna çok takıldım. Geçen ay 12 Mart'ta olmuştum. Son 1-2 gündür şişlik, karın ve eklem ağrısı gibi adet belirtilerim başlayınca iyice moralim bozuldu. İlk kez ilaç-iğne denemem ama hemen olsun istiyorum herhalde. Allah herşeyi gönlümüze göre versin

Regl de olsam bildirime katılayım istedim..
Geçen haftaya göre eksiyim buna da şükür..

Başlangıç kilo:75
Hedef kilo:60
Boy:1.65
Geçen haftaki kilo:66.4
Güncel kilo:66.0
Haftalık fark:0.4
Toplam fark: 12

Delycim şimdiden ellerine sağlık...
Sevgilerr

Baslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo : 78.300
güncel kilo : 77.0

dün güncel kilom 76.800 dü bugün 77 neden yaa

Gunaydin Dukan Guzelleri

Umarim bol - lerin olacagi bir bildirim gunu olur ,olmazsa bile sorun degil hicbir zaman eski kiloda asla olmayacagiz...

Sevgili Dely

Onceki kilom:62.7 kg

Guncel kilom:61.9

Fark:-0.8

Simdiden ellerine saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…