100 msja ulaşmanıza çok az kalmış zaten :) Heycanla bekliyorum o halde, teşekkürler
adım adım net bi tarif verebilir misiniz rica etsem? ben ne zaman kabak mücver yapmaya yeltensem tavada çeviremiceem kadar dağınık oluyor da :) fırında yapmaya da üşeniyorum
benim de en başarılı bulduğum tariflerden biri bu. yulaf kepeğinin tadından şikayet eden varsa kullanabilir, benim de önerimdir naçizane
Kızlar günaydın;
Bu aralar diyetten çok fena koptum, bir an önce kendime gelmem lazım. İçimde çok fena bir suçluluk duygusu, foruma yorum bile yapamıyorumBu arada acayip bi şişlik de var, sanırım ilaç ve iğne işe yaramadı, adet olacam galiba
Neyse kızlar, sizin enerjinizi de daha fazla düşürmeyeyim. Bol eksili günler olsun hepinize. Çok öpüldünüzDely'cim sen de canım
Geçen hafta: 63.2
Bugün: 64.7
başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:83
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:73
güncel kilo:71.5
boy:170
2.5 aydır sıfır kaçamaksız diyet yapıyorum haftada bir dışarıda yediğim ızgaraların yağını ve serbest zannedip 6 paket yediğim light pudingi saymazsak. spor yapmadım ama günlük yarım saat yürüyüşümü ihmal etmemeye çalışıyorum. yinede az verdiğimi düşünüyorum sizcede az vermemişmiyim?????????
bi ara 10 gün durakladım bu arada sınırlı izinlileri de pek kullanmıyorum
Kızlar günaydın;
Bu aralar diyetten çok fena koptum, bir an önce kendime gelmem lazım. İçimde çok fena bir suçluluk duygusu, foruma yorum bile yapamıyorumBu arada acayip bi şişlik de var, sanırım ilaç ve iğne işe yaramadı, adet olacam galiba
Neyse kızlar, sizin enerjinizi de daha fazla düşürmeyeyim. Bol eksili günler olsun hepinize. Çok öpüldünüzDely'cim sen de canım
Geçen hafta: 63.2
Bugün: 64.7
ailenin yanında yaptığın kaçamaktan sonra kendini toparlayamadın galiba:26: biranönce silkin şöyle birsen daha zayıflayıp hamile kalacaksın ilaç ve iğne konusunda da umudunu kaybetme lütfen,tıp ve bilim çok ilerledi,güzel ve olumlu düşün,birgün sen de mutlaka bebeğini kucağına alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?