günaydınnn :) dely'cim ben de ilk bildirimimi yapayım. bugün atakta 3. günüm. bir hafta olmadığı için belki listeye giremem; ama yine de iki günde su da olsa 2 kilo gittiği için paylaşmak istedim :) bir de şu 20'şer dakikalık yürüyüşleri yapabilsem, çooook tembelim
başlangıç tarihi: 02.04.2013
hedef kilo: 58
başlangıç kilosu: 86.7
bildirim günü kilo: 84.7
değişim : 2 kilo
boy: 160
atak : 6 gün
seyir: sayamadım valla, dukan amca bende kilo bol olduğundan "ekim'e kadar seyirdesin" diyor
"güzel günler göreceğiz güneşli günler" :)
Kızlar selam,
size birkaç sorum olacak. Kayısılı form çayı bize serbest mi? ne kadar içebiliyoruz. salça konusunda bir sınır varmı? yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içerisindemi satılıyor ayrı ayrı alıpmı karıştırıyorsunuz. sıvı tatlandırıcı olarak marka öneriniz nedir. :44::44::44:
Kayısılı form çayı serbest ama sen yine de günde 2 kupayı geçirme bağırsaklarını tembelleştirme derim benKızlar selam,
size birkaç sorum olacak. Kayısılı form çayı bize serbest mi? ne kadar içebiliyoruz. salça konusunda bir sınır varmı? yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içerisindemi satılıyor ayrı ayrı alıpmı karıştırıyorsunuz. sıvı tatlandırıcı olarak marka öneriniz nedir. :44::44::44:
kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yokgöğüs çok
form çayı serbestt....
salça sebze günlerinde sınırlı ama sınır ne bilmiyorum
yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içinde kendin ayrı alma bence... oranlayamayabilirsin ters tepmesin....
,Galeta Karışımı Marketlerde satılan bir ürün arkadaşlar..
Tam adı Yulaf Kepeği Galetası.. Yani Normal Galeta unu yok içinde aman diyeyim..
,form çayı serbestt....
salça sebze günlerinde sınırlı ama sınır ne bilmiyorum
yulaf kepegi galeta karışımı bir paket içinde kendin ayrı alma bence... oranlayamayabilirsin ters tepmesin....
,Kayısılı form çayı serbest ama sen yine de günde 2 kupayı geçirme bağırsaklarını tembelleştirme derim ben
Salça yanlış değilsem 1 çay kaşığı
Yulaf kepeği galeta karışımı bir pakette satılıyor
Sıvı tatlandırıcı dedin canımı yedin eşim tabletlerime el koydu işe koskoca şişeyle geldim hemen yazıyorummm sübkraft veya süfskraft yazıyı tam çözemedim değişik bir harf olmuş sarı etiketli boğumlu cam şişede marketten almıştım sanırım 14 lira falan ama iki damla koca kupayı pekmeze çeviriyor resmen
Ama hormonlu kuğu kış kuğusu diyelim. Daha var biraz daha kuğu iltifatını tam olarak haketmeme canımmmm. Teşekkür ederim elbise evet bulduğum gibi kaptım.maşallah kuğu gibi oluşsunuz.... çok zarif durmuş üzerinizde elbise....
Tatlım ben kipadan almıştım da yalnız büyük marketlerde de illa markaya göre değil değerlerine göre diyabetik şeker satan reyonlarda falan bulabilirsin...,
Canım teşekkür ederim cevabın için ben bulamadım markasını söyleyebilirmisin.
,
cevabın için teşekkür ederim. ayrı ayrı buldum zaten almadım bu nedenle hata yaparsam diye
,
Bende şimdi eşimi gönderdim alsın diye ona marka söyleyecektim ama yokmuşsıvı tatlandırıcı. Metro Gross markete gitmişti de hangi marketlerde var.
ayyy evitt bende toto yok öbürleri maşallahhh ben burdayım diye bağarıyo du valla normale döndüler.... çok sıkıntı yaaa.... iş gereği firmalara gidiyosun saklamak için lahana gibi giyiniyorum çünkü adamlar mööö gibi direk gözlerini dikip onlarla sohbet ediyolar töbe töbe....
Ama hormonlu kuğu kış kuğusu diyelim. Daha var biraz daha kuğu iltifatını tam olarak haketmeme canımmmm. Teşekkür ederim elbise evet bulduğum gibi kaptım.
Tatlım ben kipadan almıştım da yalnız büyük marketlerde de illa markaya göre değil değerlerine göre diyabetik şeker satan reyonlarda falan bulabilirsin...
Gunaydin Dukan Guzelleri
Umarim bol - lerin olacagi bir bildirim gunu olur ,olmazsa bile sorun degil hicbir zaman eski kiloda asla olmayacagiz...
Sevgili Dely
Onceki kilom:62.7 kg
Guncel kilom:61.9
Fark:-0.8
Simdiden ellerine saglik canim
başlangıç tarihi 18.03.2013
başlangıç kilo 93
geçen haftaki kilo 87
güncel kilo 85.8
boy 1.64
bu haftaki fark 1.2 kg
toplam fark 7.2
Tarifini verebilirseniz seviniriz.dukana benim gibi yeni başlayıp damak tadına göre bir ekmek bulamamışlara yulaf kepeği galetasıyla yapmalarını tavsiye ederim. ilkayın çiçek ekmeği ile birkaç ekmektarifinin ortasını bulup hafif cıvık kek hamuru gibi yaptım. silikon kek kalıbına döktüm. somun ekmeği aratmadı nerdeyse. resmini çektim sabah ama pc ye ekleyemedim ne yazıkkisulu yemeğinize doya doya banın yeyin gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?