Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim lisebella,evet benim zayıflamam onlara güzel bir cevap olacak,canım benim..

Son düzenleme:
soğuk ve karanlık bir hava hakim ortalığa.sanki kış yeniden geldi.halbuki dün yağmur çiselesede güneş vardı.yürüyüş güzeldi.6-7 aylık bir bebişi arabasında paket kemirmeye çalışırken görmek,spor aletlerinde şahsen tanımasamda yinede tanıdık yüzleri görmek,bir köpeğin endi sınırlarını belirlemek için çeşitli yerlere iz bırakmasını seyratmek eylenceliydi.insan kendini özgür ve yaşıyor hisetiriyordu.halbuki şimdi karanlık.baharı seviyorum arkadaşlar.

cvp için tşk .ben taze fasulye bakla tarzı sebzeleri karbonhidrat icerdiği için pek sıcak bakmıyordum.anladım tesekkürler .
bu arada arkadaslar ben şimdiye kadar hiç ligt süt ve yogurt kullanmadım.sütü sütcüden alıyorum aksam kaynattıysam sabaha kadar dolapta duruyor üzerinden sadece donmus kaymagını alıp gerisini içiyorum ve yogurt yapıyorum.yogurdu cok seviyorum.su ana kadar her gun 100gr 200 gr standart kilo kaybettim 2 haftada 3 kg verdim .taki gecen hafta sütcüm bana koyun yogurdunu getirene kadar .ben koyun yogurduna bayılırım regl gunlerindeydım aynı zamanda .işte o yogurt benim sonum oldu.regl bitti ama ben 500-600 gr + gördüm.çok şükür bugün tekrar 100 gr kadar eksideyim.şimdi okuldayım aksamdan hazırladıgım tavuklarımı getirmeyı unutmusum.şimdi kantıncim bana bimden tavuk gögsü aldı ve onu ögle yemegi için döküm tost makinasının icinde izgara yapacak -100 gr bile süper bir duygu.

Son düzenleme:
dünkü bahsettiğim ekmek tarifini gün içinde paylaşırım.

kızlar yaa ben dün 95 çıktım. bugün 94.2 çıktım. normalmi sizce??? keşke dün böyle olsaydı ay sabah sabah mutlu oldum

Slm arkadaslar sebze protein gunlerinizde sebze olarak nasil menuler yapiyosunuz.bben ne yiyecegimi bilemiyorum bazen cacikla bile gecistirdigim oluyo.tavsiyelerinizi bekliyorum
Bizim mutfak sebze yönünde cok genis aslinda. Normal, az yali kabak yemegi, patlican yemegi, pirasa yemgi, türlü pisire bilirsin. Dikkat edecegin tek sey, az yag ile pismesi.. Yagdan fazla sakinmamak gerek, vücudun yagada ihtiyaci var. Yarin karniyarik mi yapsam tavada az yag ile kizart, kiymasini kavur, biraz domates/salca ile firina sür.. Mmm

Annem dün yesil fasulye yapmis, liste yanimda olmadigi icin, yenilmiyor sandim tühh, bir kasik bile almadim..

Bayiliyorum senin mesajlarina ya.. Bu sene kis cok uzun sürdü, bahar havasini doya doya tadamadik.. Gelecek elbet - Mevlam neylerse güzel eyler..
Bu arada bazen kendi kendime diyorum, biz insanoglu neden memnun kalmasini bilmiyoruz kisin hava cok soguk, of bu ne kar, neden hep yagmur der yakinriz.. Yaz geldimi bu sicaklik cekilmiyor deriz nekadar nankörüz ya..
Ama senin su pozitif ruhuna hayranim.. güzel gören güzel düsünür, güzel düsünen hayatindan lezzet alir... Dimi

dünkü bahsettiğim ekmek tarifini gün içinde paylaşırım.

kızlar yaa ben dün 95 çıktım. bugün 94.2 çıktım. normalmi sizce??? keşke dün böyle olsaydı ay sabah sabah mutlu oldum

Normal normal, ne güzel iste...
Bosver, haftaya listeye bomba gibi girersin, ne güzel

bende sütçüden alıp senin yaptığın gibi yapıyorum.koyun yoğurdu çok yağlı olur.hergün 100 - 200 gr eksiyle gitmek çok güzel.ama sen yinede fasulye falan ye,bakla ye onların kurutulmuşlarında karbonhidrat var.ayrıca kurutmalık fasulye bizim taze fasulyeden olmuyor.kurufasulye yapılan fasulyenin cinsi farklı ynılmıyorsam.biz fasulye tohumları büyümeden yiyoruz.okadar karbonhidrat yok.zaten yağsız yapıyoruz.fasulyenin salatasınıda yapabilirsin.sebzede önemli.

Slm arkadaslar sebze protein gunlerinizde sebze olarak nasil menuler yapiyosunuz.bben ne yiyecegimi bilemiyorum bazen cacikla bile gecistirdigim oluyo.tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba canım bende ps günlerine yeni başladım ve 2.günüm ilk menümde dukan ekmeği ile çok az yağlı pırasa yemeği ve yoğurt
bugün p günüm o yüzden sabah haşlanmış tavuklu çorbam vardı ondan yedim öğlen dukan ekmeğinin arasına hindi ve light kaşar az maydonoz ve light ayran
çalıştığım için iş yerine bu tarz yiyecekler getirebiliyorum

arkadaşlar size bi sorum olacaktı?ps günlerine yeni başladım tatlı yemek istiyorum dün migrostan stevia isimli yeşil renkte bi toz tatlandırıcı aldım akşam mikrodalgada çaylı kek tarifini denedim ancak dolu dolu 2 yk kullanmama rağmen hiç te tatlı değildi bu tatlandırıcılar tatlımı olmuyo yoksa ben mi yanlış kullanıyorum?

ben akdeniz çocuğuyum yani sıcağı severim.ama malesef iş nedeniyle ordan oraya dolaşıp yurdumu geziyoruz.bu mayısta tayinler beli olunca artık dolaşmaya devamı yoksa tamammı beli olacak.ama türkiyeyi birbaştan birbaşa dolaştım.ama sen gurbet elerdesin be tatlım.zor iş.bide fasulye var sebzelerde tazenin karbonhidratı yok denecek kadar azdır.yeşil olanda karbonhidrat olurmu.sararıp tohuma kaçınca karbonhidrat oluyor.ben şimdi tazesi çıksın diye bekliyorum.pişirip duan ekmeğimi bandırıp yemek istiyorum.yanında cacıkla beraber.konserve tazesi gibi olmuyor.

ekşi erik meyveye girermi bizim oralarda ondan ekşi yaparlar.talı erikte şeker var ama ekşisinde yok.birde çağla meyveden sayılıyormu acaba.kitap elimde yok okudum ama hatırlamıyorum.birde fransız olan dukan amcam biliyormu.çünkü çağla yeşil ve şeftali,badem gibi meyvelerin hamı.yani karbonhidratı yeşil sabze kadardır.neyse ben araştırayım.yeşil erik ve çağladaki karbonhidrat miktarı az ise salatalarıma eklerim.ekşi ekşi güzel olur.

takita60 güzel sonuç veriyor birde siplenta diye bir ürünü arkadaşlar kulanıp memenun kalmışlar.ama ben siplentayı burda bulamadım.o senin kulandığın güzel deyil bende kulandım bir acayip tadıvar.hata evde haladuruyor.tüketemedim.tatlandırıcını değiştir.

Bu bilgiler süper hemen bir yere not ediyorum. Gerçekten bazı şeyleri bilinçli yapınca kilo vermek daha kolay oluyor. Yaptığımız yanlışları farkediyoruz. Teşekkürler...

Normalde yaptığın sebze yemeklerini (bir arkadaşın verdiği listeye uygun) yağı az kullanarak yapabilirsin. Mesela ben dün akşam karnıyarık yaptım nefisss oldu.....
Patlıcanları çok çok az yağla kızarttım yağsız kıymayı kavurup içine koydum salçalı sosla doğru fırına.... Mutlaka denemelisin. Bunca zaman biz patlıcanları boşuna bol yağla kızartmışız bu haliyle de tadı çok güzel oldu..... Zamanla kendn de çeşitlendirebilirsin.

Bu arada ben Bugdaytanesinin günü nasıl geçti çok merak ettim...

Ben birşey sormak istiyorum hep okuyorum bir nar şerbetinden bahsediliyor. Okuduğum sayfalarda nasıl yapıldığını göremedim bu konnuda beni aydınlatabilir misiniz?

günaydın bayanlar:)

dün öğleden sonra fırtına gibi estim iyikide gitmişim,benim ufaklıkla uzun süreli dışarı çıkmayı pek sevmiyorum,yemesi içmesi uyuması vs problem oluyor ama değdi
75 kilo halimle katıldığımda hepsi istisnasız ne kadar kilo almışsın diye zamanın büyük bölümünü benim kiloalarım hakkında konuşmuşlardı.yetmemiş birde bazısı arkamdan dedikodumu yapmışlar ve ben bunları duymuştum. ama dün sadece birkaçı çok güzel vermişsin genç kız gibi olmuşsun dedi.biri çok zayıflamışsın çökmüşün dedi:)))) diğerleri ise süzüp süzüp durdu yaş grubu 30-60 arası değişen gruptu,annemin grubu zaten.çok güzel ikramlar olmasına rağmen ben kendi kurabiyelerimi yedim.başkasının evinde ikram faslı en fazla 1 saat sürüyor,sıkıntı olmuyor ...geçmiş çok birikmiş,perşembenin bereketi de var tabi..hepsini okuyamadım.

Tebrikler güzelleeeeer...

Eki Görüntüle 676496

daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!! Görüşürüüüzzzz :79:

dely cim,ellerine emeğine sağlık... çok teşekkür ederiz.evet yeşil oldum:)))))

BİLDİRİM:
Başlangıç kg: 74.400
geçen hafta kg:62.400
Bu hafat kg:62.200
Fark:20Bu arada Zemmuf nerde.Çoktandır göremedim.Ona ve destek olan herkese teşekkür ederim.

zemmufun üyeliği maalesef iptal edilmiş.face den görüşüyoruz biz.sevenlerine çok selamı var ...

Son düzenleme:

:))anlattım senin sorunu görmeden çokk eğlenceli geçti...

nar şerbetinin tarifini vereyim sana.

2 yk hibuskus
1 yk yeşil çay
4-5 adet kuşburnu

bunları demle önce.sonra bir sürahiye biraz su koy,1 lt kadar.demlediğn çayı bu sürahiye boşalt.istesen biraz tatlandırıcıda katabilirsin ama bence gerek yok.ben sade içiyorum.soğuk yada ılık içebilirsin.havalar güzelleşti soğukta içilebilir

Günün güzel geçmesine sevindim... İnsanlar hataları konuşmayı ve yüze vurmayı çok seviyorlar da güzel olan şeye "güzel olmuş, iyi olmuş" diyemiyorlar. Hepsinin ağzını açık bırakmışsın:)))

Bu arada tarif için teşekkürler çok merak ediyordum kolaymış da sık sık yaparım artık.

Benim de okul için hazırlanmam gerek akşama görüşürüz... Bu forumun sloganı olarak ""Bol -'li günler" diliyorum

rica ederim şeker,yalnız hashish de şişkinlik yapmıştı.bana iyi geliyor.bünyene göre karar verirsin sende

hatunlar bukadar dinlendiğim yeter analık vazifesi beni bekler.gidip yemeğimi yapayım.sonra tekrar dönüp yazdıklarınızı okuyacağım.bu hafta yinede zayıflamışız.kıskananlar çatlasın patlasın.

Vallahi manken gibi duruyorsun.

Ben hic istemezdim ama aksi gibi goguslerimden gitti ne olurdu kalcadan gitseydi

kızlar kilo verenler göğüslerinizde küçüldümü benm kalçam hiç yok göğüs çok

farkediyorlardir bence ama dile getirmiyor olabilirler. az kilo vermemissin
kızlar bnm verdiğim kiloları hiç farkeden olmadı bnmı yanlış görüyorum tartıda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…