Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ahh kızlar aahh

Güne dertli başladım dün yaptığım mikrodalga ekmeğimi ısıtırken bocam patladı bütün ekmeğim mundar oldu. mecbur işe geldim haliyle kepeksiz kaldım

Birde uzun zamandır olamadığım adetimi bugün oldum karnım acayip bide başım dönüyor sanırım şekerim düştü ne yapıcam ben şimdiiiiii

Merhaba kızlar,
Patlıcanın yağsız bir şekilde fırında da pişirebilirsiniz. Ama kabuklarını soymayın. Hatta annemle geçen yazdan karnıyarıklık patlıcanı dondurucuya bu şekilde attık. Tadında değişiklik yoktu. Yine çok güzel oldu karnıyarıklar.

Bu arada benim tartı bugün gram oynamadı

Karinda baklavamiii, hemde 3 cocuktan sonra bravoo benim esim hic dogum yapmadigi halde kac senedir ugrasir yapamadi.

kızlar bır gunde nler yıyorsunzu banada bır el atıverın yaa normal dıyete basladım ama dukkan dıyetı hızlı kılo verdırıomus benmde en acılınden kılo vermem lazım cocum olması ıcın

Tebrikler güzelleeeeer...

Eki Görüntüle 676496

daha da eksiler olsun inşallaahhhh!!! Görüşürüüüzzzz :79:
Bu listeye bir kendimi atamadim persembeleri isim bitmiyor yaaa..

Dukan diyeti yapiyorsan baska arayislara girme derim, kurallara uyarsan kacamak yapmazsan sistemli bir sekilde zaten kilo vereceksin. Yinede sen bilirsin canim bu benim fikrim.

dünkü bahsettiğim ekmek tarifini gün içinde paylaşırım.

kızlar yaa ben dün 95 çıktım. bugün 94.2 çıktım. normalmi sizce??? keşke dün böyle olsaydı ay sabah sabah mutlu oldum

Bende bazen 1 kilo eksik cikiyorum o gun inmiyorum hic tartidan.

Karinda baklavamiii, hemde 3 cocuktan sonra bravoo benim esim hic dogum yapmadigi halde kac senedir ugrasir yapamadi.

uğraşınca oluyor.mekik çekmeye borçluyum.bunun yanında ozamanın gazetelerinden biri kemer vermişti basit birşeydi elektirik veriyor vücuda.sporla beraber onuda düzenli kulandım.zaten 2 ayda bozuldu .uyduruk muyduruk ama oda yardımcı oldu.şimdide kilom olmasına rağmen kaslarım var.oldukça iyiyim.yani öyle sarkmadım.senelerdir kaç kilo olursam olayım 12 ayın enaz 4 ayını yoğun spor yaparım.airobik, plates ,yürüyüş, sporaletleri. callenede başlamıştım ama onun zayıflamadan yapılmasının sakıncalı olduğunu duydum.üsteki yağları kasların altına atıyormuş dediler.o yüzden 60 ları görmeden yapmamaya karar verdim.

sebzelerden bahsede bahsede canım çekti bamya konservem vardı.ortaboy kavonoza yapmıştım.şu büyük bamyalardan.kimse yemezse benyerim diye.onu 1 yemek kaşığı yağla pişirdim.azıcı domates salçası.zaten boldomates rendelemiştim yaparen ,ekşi ekşi çok güzel oldu.kepek ekmeğimi bandırara yedim.sabahta kefir içmiştim.akşamada dünden yapıp ayırdığım kıymalı ekmeğim var.ama protein bugün az oldu.etimde kalmadı dışarı çıkmayıda canım istemiyor.yarın herifcazımla yaparım alış verişimi.o yüzden yumurta eliyebilirim menüme.kepeğimde bitti.zaten 3-4 gündür bağırsaklarım kötü olduğu için normal kepe kulandım.oda karnımda gazdan başka birşey yapmadı.yine ben yulaf kepeğimi alayım.bağırsak için belki bugün yediğim bamya işe yarar.

afiyet olsun,ben de ne pişirsem diye düşünüyorum... hergün aynı şeyleri yemekten gına geldi.lahana varda çorba yapmaya elim gitmiyor

afiyet olsun,ben de ne pişirsem diye düşünüyorum... hergün aynı şeyleri yemekten gına geldi.lahana varda çorba yapmaya elim gitmiyor

lahanayı yemeyi çok istiyorum ama benim mide nazlanıyor.lahana iyi bence güzel bir çorbasını yap iç.hem antitoksidan kanını temizler yağları çözdürür.

kızlar bır gunde nler yıyorsunzu banada bır el atıverın yaa normal dıyete basladım ama dukkan dıyetı hızlı kılo verdırıomus benmde en acılınden kılo vermem lazım cocum olması ıcın

avatarındaki gelinlikli hatun senmisin.çok şirinsin.önce kitabı edin ve en az birkere oku.okumasan bizim dediklerimizin hepsini anlıyamazsın.önce interneten testini yap kaçgün atak kaçgün seyir onu belirle.ondan sonra diyete başla tatlım

iyi o zaman:) ben çorba yapmaya gidiyorum zaten başka birşey aklıma gelmiyor

benim yerimede bir tabak iç.

Herkese selamalar arkadaslarrrrr

Acaba 2013 dukancilari olarak kac kisiyiz ve kac kilodan kaca Dusme hedefimiz var?????

Bende yeni baslayacak olanlardanim herkese basarilarrrrrrr

Neden iptal edilmiş ilaç ismi verdiği için mi?çok iyi niyetli söylemişti herkes çok memnun kalmıştı ilacı bende almıştım.çok üzüldüm yaaa bizde ona sorarak gitmesine sebep olduk tühh

geçmiş olsun canım desene bugün şanssız günündesin

tarifi merak edip baktim ama galetaliymis. ben yurtdisinda yasiyorum ve burda yok o galeta karisimi
onun yerine sirf yulaf kullansam ayni tat olur mu?

Slm arkadaslar sebze protein gunlerinizde sebze olarak nasil menuler yapiyosunuz.bben ne yiyecegimi bilemiyorum bazen cacikla bile gecistirdigim oluyo.tavsiyelerinizi bekliyorum

benimde bugün sebze protein günüm ben dün aşkamdan kendim için bir çorba yaptım. 1 tatlı kaşıgı yağda 1 soganı kavurdum içine bol pul biber koydum 1 er tane kabak havuç domates kırmızı biber ve kerevizi rendeledim 4/5 diş te sarımsak doğradım hepsini önce kendi suyunda birav kavurdum sonra su ekleyip kısık ateşte pişirdim ve blender ile çırptım. Bu akşam ve sanırım ertesi SP gunum için çorbam hazır. yanınada ekmegimi pişirdim. Deneyebilirsin. sıcak sıcak hem içini ısıtır hemde mideye sıvı bir yemek olmuş olur.

haklsın aslında ama bugün 15 gün oldu daha ilerleme yok -2 de kaldık moralim bozuldu ya üstelik spor yapıyorum yani ondan başka ne yapabilirim dedim öyle işte:2:

buldum canım sebze günlerinde yapabilirim olarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…