Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim benim,cok tesekkur ederim,hemen gonderiyorum adresi alayim
canim inan bana ben evde hic labne yapmadim marketten aldigim extra light labne ile yaptim bu tarifide.ama yapanla arkadaslar var canim.daha onceki paylasimlardan aldigim notu vereyim sana sanirim isini gorecektir.biri activia ile yapiliyor digeri ise peynir mayasi ile..activia ile yapilan:sutu yogurt ile degilde activia ile mayaliyorsun veyogurt olduktan sonrada suzuyorsun .eger daha fazla miktarda elde etmek istersende 2 kasik suttozuda ekleyebilirsin.dedigim gibi ben yapmadim yapan arkadaslardan not almisim.diger tarif ise dukandiyetitariflerim: EV YAPIMI LIGHT LABNE
hosgeldin canim,kilo cevtveli icin su linke bak takilirsan sor yine::http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kızlar ben bugün mens oldum hemde tam gününde. dünden bugüne 1 kilo fark ediyor normalmi???

normal canim,cunku regl doneminde 1-2 kiloluk artislar gorulebiliyor dert etme...

ne güzel tebrik ederim seni yaklaşık 1 ayda 5.5 kg çok iyi....ben maalasef herkese söyledim daha doğrusu zorunda kaldım çünkü yeme içme konularında ısrarları kesmem gerekiyordu şimdi a dan z ye herkes biliyor ve beklenti yüksek halbuki giden kilo de anca 2 o da belli bile olmuyo şu an 3 -4 gündür durakladım umarım 1 ayda 5 kiloya ulaşırım:18:

verirsin merak etme benim regl şişliğim tam 2 kg fark ediyor karnım hamile gibi şişiyor :) Ama yapacak bişeyimiz yok her ay 1 hafta böyleyiz

Havanın kasvetine, pazartesi sendromuna ve cumartesi günki kaçamağına rağmen tartım yüzümü güldürdü. Şükürler ossuuuuunnnnn

Canım hiç üzülme yavaşta olsa hızlıda olsa o kilolar gidecek merak etme çünkü gittiğinin birçok ispatı var etrafında yanınızdayızzzzz

Canım hiç üzülme yavaşta olsa hızlıda olsa o kilolar gidecek merak etme çünkü gittiğinin birçok ispatı var etrafında yanınızdayızzzzz

ben geldimmmm nasılsınız

merhabalar ben de yeni başladım da tickerlarınıza baktım da inanamadım. gerçekten 22 kiloyu ve 10 kiloyu verdiniz mi yaa şaka gibi. çooook tebrik ederim. ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de sporla desteklediniz mi?

selam kızlaarrrr

ben bugün +200 üm ama dün sebze günümdü normaldir.kahvaltımı yaptım köpişimle yürüyüşümüzü yaptık alıcaklarımızı aldık,şimdide yeşil çayımı içiyorum.işe gitmeden de bişeyler atıştırırım.hava burda da çok kötü,hem bulutlu hemde toz bulutu var her yer sisli gibi görünüyo toz yüzünden

merhabalar ben de yeni başladım da tickerlarınıza baktım da inanamadım. gerçekten 22 kiloyu ve 10 kiloyu verdiniz mi yaa şaka gibi. çooook tebrik ederim. ne kadar sürede verdiniz acaba? bir de sporla desteklediniz mi?

tatlım kendi adıma konuşuyorum çatlak zaten yazar şimdi ayrıntılarını :) Ben 26 Kasım 2012 de başladım 7 gün atak yaptıktan sonra işte sonuç tickerimde var. Başından beridir hep aynı şeyi yazıyorum. Sıfıra yakın kaçamak, bol yeşil çay, bitki çayı, düzenli yemek ve akşam yatmadan minimum 3 saat öncesine kadar ağız girişini kapamak sonucu Dukan'ın mucizesidir verdiğim kilo. Ve veriyorum ticker perşembe günü yenilenecek Allah'ın izniyle.

Hoşgeldin dukan prensesiii
hoşbuldukkk ablaların bi tanesiiiiii (tabi lisabella ablamda bi tane,donbul ablamda bi taneee çoooook seviyorum sizi ben)

dukana başlayalı 60. gün oldu. perşembe günü bakalım 10 kilonun üstüne çıkabilecek miyim. gram gram gitmeye başladı

benn sıfıra yakın yapamıyorum artık bu gidişle seyir bittiğindede vermem kiloyu veremeyeceğim sanırım. dukan kaçamağı yapmamak için kendime 1000 parçalık puzzle aldım onunla vakit öldürcem artık. bugün evde yumurta yoktu üşendim dışarı çıkmaya 2 bardak süt 3 yk galeta karışımı,mısır nişastası ve tatlandırıcıdan muhallebi yaptım. onu tüketiyorum şimdi
hosgeldin kacak nerelerrdesin

hoşbulduk ablamm şu sıralar tarifi olmayan bi boşluktayım sanki. sabırsızlık var. iş yerimde ki sorunlar bi kat daha arttı. gram gram vermek moralimi bozuyor. tatlandırıcıyı bırakıcam

kızlar ben bugün mens oldum hemde tam gününde. dünden bugüne 1 kilo fark ediyor normalmi???
Hic korkma canim bende bazen 2-3 kilo oynuyo...eger bu donemi kacamaksiz atlatirsan regl sonrasi catir catir gider kilolar.
Havanın kasvetine, pazartesi sendromuna ve cumartesi günki kaçamağına rağmen tartım yüzümü güldürdü. Şükürler ossuuuuunnnnn
ama beni dukan hic affetmiyor. En ufak bir kacamak + olarak donuyor. Benim bunye cok namussuz yawwww....

ben geldimmmm nasılsınız
hosgeldin canim..iyiyiz biz. Sen nasilsin? Dukan nasil gidiyor.
Hosgeldin canim. Dukan iste boyle bir mucize.
Sen bir basla bir kac ay sonra bambaska biri olacaksin

valla tebrik ederim. 4,5 ay ve 2 ay sürmüş kilo vermeleriniz. ay ben bu kadar dayanabilir miyim acaba bilemiyorum yaaa. inşallah hiç kaçamak yapmadan uygulayabilirim. kitabı da okudum. stevya tatlandırıcı aldım. ama ne kadar kullanmak gerekiyor bu diyette. şimdi bana kalsa bol bol sütlü tatlı yapar yerim. yani tatlandırıcı ne kadar serbest?

Hiç bir şekilde tam sayı veremiyorum çünkü yapılan güncelleştirmeler neticesinde yanlış bilgi vermiş olabiliyorum ama ne olursa olsun yapaya vücudunu alıştırmamanı önerebilirim mesela tatlı olayını haftada bir veya iki ödül gibi düşünebilirsin neticede ne kadar güzel olursa olsun dukan bir diyet adı altında verdiriyor bu kiloları bize... Tabi ilerledikçe bunun diyet değil tam bir yenilenen yeme ve yaşam düzeni olduğunu anlayacaksın. Şimdilik ilerlemeni doğalla destekle çok sıkışınca yapaya yönel derimmm

Valla kaçamak kaçamaktır ama işte sanırım ben fazla yapmadığım için fazla etkilemedi vücut onları diğerlerinin yanında farketmeden yaktı heralde heheheh kandırdım onu

çok teşekkür ederim. tatlıya dayanamıyorum . benim için en önemli gün bugün akşam aslında. çünkü ben akşamları tam bir canavara dönüşüyorum. herşeyi yemek istiyorum. özellikle tatlılaaaar... hangi diyeti yapsam ilk akşam fiyasko oluyordu. bu akşamı sağ salim atlatırsam müthiş gaza gelicem. bu sayfaya baya bi ihtiyacım olacak sanırım. gördüğüm kadarıyla birbirinize de destek veriyorsunuz.

bir soru daha: zamanında lahana çorbası diyetini ara ara yaparak 14 kilo vermiştim. seyire geçtiğimde sebze çorbası olarak bu çorbayı içsem olur mu. daha hızlı kilo vermek için yani...

Bazı arkadaşlar uyguluyorlardı sanırım biri de çatlakkemikti sanırım fikrim şudur ki hiç ayrıca birşey yapmana gerek yok saf dukan yapsan yeter birçok şeyi birarada yapıp vücudunu yormana gerek yok ama yinede bunu uygulayan arkadaşlardan tavsiyeler alman daha mantıklı gibi geliyor.

sağol canım ya böyle motive edici mesajlar çok iyi geliyor...etrafımda hiç diyet yapan birisi olmadığı için çoğu zaman zorlanıyorum gerçekten bu kilolar gidecek öyle yada böyle başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…