6kg icin bence yeterli ben 71.300 ile basladim 2gun yapmistimkızlar ben kaç günlük atak yapıyım hesaplamadım 2 gün yeter mi ?
Şu dondurma mevsimini yaşadığımız dönemlerde de kendimce bulduğum çareyi anlatmak istiyorum kızlar bildiğiniz dukanellayı çukurca bir kaba koyup bir çubuk koyarsanız içine dondurucuda bir gece donunca kandırmalık dondurma oluyor. Kakao eklemez vanilya koyarsanız vanilyalı da olabilir ben denemedim ama neticeye emin olamam. Kakaoluya da çubuk geçirmedim dikdörtgen bir kabın altına yaydım ve dondurduktan sonra ısırdım sert mert hem tablet çikolata ısırma ihtiyacımı karşılıyor hemde buz gibi dondurma ihtiyacımı karşılıyor. Tavsiye ederimmm...
kızlarrrr pantolonlarımı terziye vermiştim yaaa haniii bugün aldımmm ve hemen denedim tabi ilk başta görünce dedimki bunlar minicik olmus bana tam gelmezzz ama ben onların içine girdim çok ilginç hiç o kadar dar belli pantolonlarım olmamıştıı ama sanırım yeterli spor yapamadığımdan olsa gerek kilo göbekte birikti gibi bişey karar verdim bugünden itibarende egzersizlere başlıcam orayıda erittim mi bitmiştir bu iş çok mutluyum yaaaa hemen sizle paylaşmak istedimmm meger ben kendime ne yapmısım magazada olsa ben buna sığmam der bırakırdımm
tebrik ederim canım bende pantolonlarımı daraltacağım günü iple çekiyorum valla...kilolar gidiyor ama bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum egzersiz yapamadığımdan göbekte birikti kaldı mekik çekmek şart...yada başka egzersizler bilen varsa yazarsa sevinirim göbek eritici?
Merhaba arkadaslar bikac gundur giremedim bu regl donemim facia gibi gecti asiri sanci ve bulantilarla dukandan uzaklastim halen kendime kiziyorum ama olan oldu son uc gundur kendimi kaybettim resmen once uc dort tane lokum yedim sonrada tatli kirizim bitmedi dukan pudingi yaptim yedim ardindan sifir sekerli bir cikolata yedim yag orani %13tu ve bu gunde evimize ekmek yapma makinesi aldik esime guzel bir cavdar ekmegi yaptim kokusun a dayanamadim bir parcada ekmek yedim sonra oylesine dolap duzenlerken bir zamanmlar severek aldigim bir pantolona baktim acaba olurmu derken uzerime giydim cuk diye oturdu bende yatagin ustune coktum son uc gndur sacmaladin ama bak kilo vermissin ne yapiyorsun diye kendimi azarladim offf offf neden boyle yaptim ki dukana sadik kalmak istiyorum bir daha bole ........... yapmam
((
cok üzüldüm çok :'(
gunaaayyydddiinnnn
ben geldiim.dun atagimin son gunuydu .4 gunluk ataktan sonra bu sabah kesin sonuc icin tekrar tartildim ve sonuc:73.8
yalniz bir sorum var.testi yaptigimda sonuc olarak atak evresinde benim 1.500 kilo verecegim cikmisti ama ben 3.800 kilo verdim,bu normalmi acaba :26:.yoksa hasta olurmuyumki ?yada hizla verdigim bu kiloyu bir hafta icinde hooop diye geri alirmiyim :44:
hevesim kursagimda kaliverir diye cook korkuyorum gercekten.bugun seyirin ilk gunu ve kahvaltimi yaptim.
-2 dilim beyaz turp
-2 dilim domates
-2 dilim yesil biber
-1 dilim hindi fume
-1 kasik yulafla yapilmis krep
-2 dilim light peynir
cokmu yemisim bana yardim edermisiniz lutfeennn :26:18:
Merhaba Arkadaşlar aranıza yemi katıldım inşallah yarın başlıyorum diyete ama yulaf kepeğinin tadına önceden baktım beğenmedim... daha önce hiç kullanmadım nasıl tüketmeliyim?önerisi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim..
Benim kitapta okudugum atak ve seyir evresinde gunde 1,5 kasik
ama burda arkadaslarin yazdiklarini okuyorum atak ve seyir evresinde 3 kasik yiyenler var
sebebini anlamadim. Benim elimde orjinal kitap yok internetten pdf olarak okuyorum farkliliklar bu sebepten olabilir.
Neyse 2-3 gune kadar kitabim gelecek ilk is bunu kontrol edecegim.
Ben genelde sabah kahvaltida omlet olarak kullaniyorum
bir kaseye 1 yumurta kirip 1,5 kasik yulaf kepegi, 1 yk sut , 1 cimdik tuz iyice catalla cirpiyorum
kucuk boy seramik tavanin (teflon da olur) dibine 1 damla zeytinyagi dokup pecete ile tavaya yayiyorum ve karisimi dokuyorum
pismeye baslayinca kenarlarindan spatula ile kaldir arka yuzunu cevir, mis gibi afiyet olsun
ilk pisirdigimde yapistirdim ama yaptikca uzmani oluyorsun
icine istege gore lor peyniri, kirmizi biber kara biber de ilave edebilirsin
hatta biraz splenda koyarsan pankek kivaminda oluyor sabah tatli ihtiyacimi karsilayim dersen o da olur
bunlarin disinda ps gunlerinde icine maydonoz,kirmizi yesil biber vs ekleyebilirsin
damak tadina ve yaraticiligina kalmis. Zaten zamanla kafandan oyle tarifler uyduracaksin ki sen bile sasiracaksin
Ayrica yulaf kepeginden ekmek, tatli-tuzlu kurabiye, kek, helva, borek ve bir suru tarifler yapan arkadaslar var
bazilarinin internette blog lari var onlarada bir goz at bence
cok yaratici seyler goreceksin
ay bide yogurda yada sute ekleyip de yiyebilirsin
Afiyet olsun
hıım güzel kaçamak yapmışsın ,olsun üzülme ,burdan ayrılma motivasyonunu yeniden kazanırsın,vucut belirli bir noktadan sonra seni itiyor o tür kaçamaklara insanın elinde olmuyor o an sanki zorla yaptırıyorneyse hayatım herşeyi unut ve kaldığımız yerden devam edelim
günaydın günaydıın şeker,şefim uyarını dikkate alacağım,bu arada şimdi kargo geldi,tatlandırıcım vede süttozum gelmiş :))) acil tatlı krizim geldiğinde hazır hemen elimin altında
yok hayatım gayet güzel menün,yanlız yumurta yokmu,birde sebzeyi fazla kaçırma protein daha fazla olacak biliyorsun
Kızlar merhaba. Dün atak evresinin ilk günüydü. 3 gün yapmam gerekiyor. Dün çok zor geçti, akşam çok başım ağrıdı bugün de çok güçsüzüm kolumu kaldıracak halim yok. 59 Kiloyla başladım 1 günde 58 e düştüm. Ama arada çilek yedim 4 tane. bugünde küçük bir kaçamak yaptım sırf başım ağrımasın diye.. Sizde de böylemi?hastalanacağım diye korkuyorum.. (hedef 53)
Kızlar merhaba. Dün atak evresinin ilk günüydü. 3 gün yapmam gerekiyor. Dün çok zor geçti, akşam çok başım ağrıdı bugün de çok güçsüzüm kolumu kaldıracak halim yok. 59 Kiloyla başladım 1 günde 58 e düştüm. Ama arada çilek yedim 4 tane. bugünde küçük bir kaçamak yaptım sırf başım ağrımasın diye.. Sizde de böylemi?hastalanacağım diye korkuyorum.. (hedef 53)
arkadasim bu diyet fazla kilosu olan lar icin uygun bir diyet.ve 3 gunluk atagi sen kendinmi verdin yoksa dukanin sitesinden cikan sonuc mu bu .bana fazla gibi geldide oyuzden soruyorum.birkac kilo fazlalik icin dukan yerine karatay gibi daha esnek bir diyet uygulayabilirdin diye dusunuyorum ben.tabi kendin bilirsinKızlar merhaba. Dün atak evresinin ilk günüydü. 3 gün yapmam gerekiyor. Dün çok zor geçti, akşam çok başım ağrıdı bugün de çok güçsüzüm kolumu kaldıracak halim yok. 59 Kiloyla başladım 1 günde 58 e düştüm. Ama arada çilek yedim 4 tane. bugünde küçük bir kaçamak yaptım sırf başım ağrımasın diye.. Sizde de böylemi?hastalanacağım diye korkuyorum.. (hedef 53)
Canım benim de en göze çarpan yerim göbeğim, dukanla verirken tüm vücuttan veriyorum. Tabii karnım da bayaa bi toplandı ama yine de iyice erisin diye karın sıkılaştırıcı pilates yapmaya başladım Ebru Şallı'yla. Ama yeni olduğum için daha çok Ebru yapıyo pilatesi yarısını izliyorum öyle ne güzel yapıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?