Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim ilk hamileleiğim olmuyacak inşallah değerinde 10 kilo almıştım ve normaldı ama 55 kilo ile hamile kalmıştım ama şimdi 70 kiloyum en kötüsü 65 falan olsam iyi olucak ama bakalım nasip rabbim sağlık lı bir şekilde kilo verip hamile kalmayı nasip etsin

günaydın kızlaaar bugun -500 ve 82.8i gördüm :):) çok şükür çok iyi hissediyorum kendimi gün geçtikçe dün akrabalarımız geldi her gören nekadar zayıflamışsın dedi :) bnde yok canm 2 3 kilo fln dedim halbuki bugun itibariyle tam 10kilo 200 gr herkese bol bol eksili günler diliyorum

çok teşekkürler canım...bu aralar canım acayip dondurma istiyordu...şu reklamları yayından kaldırsalar hiç fena olmayacak

tebrik ederim canım bende pantolonlarımı daraltacağım günü iple çekiyorum valla...kilolar gidiyor ama bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum egzersiz yapamadığımdan göbekte birikti kaldı mekik çekmek şart...yada başka egzersizler bilen varsa yazarsa sevinirim göbek eritici?

Canım benim de en göze çarpan yerim göbeğim, dukanla verirken tüm vücuttan veriyorum. Tabii karnım da bayaa bi toplandı ama yine de iyice erisin diye karın sıkılaştırıcı pilates yapmaya başladım Ebru Şallı'yla. Ama yeni olduğum için daha çok Ebru yapıyo pilatesi yarısını izliyorum öyle ne güzel yapıyo diye

mrb arkadaşlar, kaç gündür giremedim nete. geçmişi okuyabildim yeni. nar şerbetinden bahsetmişsiniz, ne işe yarıyor bu şerbet ve tarifini verebilirmisiniz acaba?

hıım güzel kaçamak yapmışsın ,olsun üzülme ,burdan ayrılma motivasyonunu yeniden kazanırsın,vucut belirli bir noktadan sonra seni itiyor o tür kaçamaklara insanın elinde olmuyor o an sanki zorla yaptırıyorneyse hayatım herşeyi unut ve kaldığımız yerden devam edelim

Gunaydin Dukan Guzelleri,hepinize bol - li guzel bir hafta olsun

günaydın günaydıın şeker,şefim uyarını dikkate alacağım,bu arada şimdi kargo geldi,tatlandırıcım vede süttozum gelmiş :))) acil tatlı krizim geldiğinde hazır hemen elimin altında

yok hayatım gayet güzel menün,yanlız yumurta yokmu,birde sebzeyi fazla kaçırma protein daha fazla olacak biliyorsun

selamlar kızlar....

kahvaltımı yaptım geçmişi okudum.mayıs başında aöf sınavlarım var hergün işe gidene kadar ders çalışıyorum bu arada yeşil çayımı demledim içinede 1 adet kuş burnu çok azıcık nar çiçeği attım.nar şerbetini çok sık yapmayın diye uyarmıstınız,bende en azından yesıl cayımın bıraz etkısını artırsın dıye azıcık ekleme yaptım

Slm dukandaslar...
Kac gündür foruma girme ihtimalim pek olmadi, gecmiside okuyamadim.. Masallah, sayfalari doldurmussunuz
Diyet gayet güzel gidiyor, Dukan amcayi kizdirmiyorum
Insallah sizlerde kacamaklardan felan uzak duruyorsunuzdur

Gerci yürüyüsümü bu aralar ihmal ediyorum biraz, tek zayif noktam sanirm bu... Bugün ihmal yok insallah

hoşgeldin canım, yulaf kepeğini yogurt ve süte karıştırarak ya da tariflerden faydalanarak yapacağın ekmeklerde tüketebilirsin. ben ekmegın tadını sevmedim. kac tarif denediysem hep ıslak ıslak geldi bana hamuru hemen nemleniyo pişirdikten sonra sanırım yulaf kepeğinin özelliğinden kaynaklanıyo. en iyisi yogurtla tüketmek.

Selam kızlar

Umarım güzel bir hafta olur.. Herkese bol - ler olsun...

Bu hafta daha çok buralara takılmaya çalışacağım..
Motivasyona ihtiyacım varrrr..

Bende kitap var canım, atak evresinde 1.5 yemek kaşığı, seyir evresinde ise 2 yemek kaşığı yulaf kepeği yazıyo kitapta.

cevabin icin tesekkur ederim canim.yumurta var tabiki krepin icinde 1 tanecik.(1 kasik yagsiz yogurt,bi cimdik kabartma tozu,1 kasik yulaf kepegi,ve 1 adet yumurta ile yapiorum ben krepleri )

Kızlar merhaba. Dün atak evresinin ilk günüydü. 3 gün yapmam gerekiyor. Dün çok zor geçti, akşam çok başım ağrıdı bugün de çok güçsüzüm kolumu kaldıracak halim yok. 59 Kiloyla başladım 1 günde 58 e düştüm. Ama arada çilek yedim 4 tane. bugünde küçük bir kaçamak yaptım sırf başım ağrımasın diye.. Sizde de böylemi? hastalanacağım diye korkuyorum.. (hedef 53)

Son düzenleme:

Dukan diyetine başladığım andan itibaren bedenimin verdiği tepkileri senin için kısaca şöyle bir özetleyeyim :)
Atağın ilk günü çok az baş ağrım oldu, bol bol su içmeye başlayınca böyle bir sıkıntı yaşamadım bir daha.
Atak dönemi boyunca kabızlık benim için en büyük sorundu.
Seyire geçtikten sonra sorunum büyük ölçüde çözüldü, tamamen ortadan kalktı demiyorum ama... :)
Ayak parmaklarımda kasılmalar oldu.
Bir baldırımda da atağın 3. ve 4. günü kısa süreli ağrı hissettim, kemiğim ince ince sızladı.
Bahsettiğim son iki durum yeterli vitamin ve mineral alınmamasının sonucu.
Aile hekimine başvurarak tahlil yaptırıp gerekli vitamin ve mineral desteğini alabilir ve bu sorunu da çözebilirsin.
Çok şükür başka bir şikayetim yok

Daha ilk günden kacamak yapiyorsan, sanirim diyet sana göre degil..
Basagrisi, yorgunluk, halsizlik normal. Vücut alistigi sekeri, karbonhidrati almazsa mutlak bir sekilde bunu isteyecektir... Bir kac gün icinde gecer, en fazla bir haftada alisir.. Ama sen ilk günden cilek yemissin (seker), vücudun nasil alissin...

arkadasim bu diyet fazla kilosu olan lar icin uygun bir diyet.ve 3 gunluk atagi sen kendinmi verdin yoksa dukanin sitesinden cikan sonuc mu bu .bana fazla gibi geldide oyuzden soruyorum.birkac kilo fazlalik icin dukan yerine karatay gibi daha esnek bir diyet uygulayabilirdin diye dusunuyorum ben.tabi kendin bilirsin

bunu yazarken sırıtma ifadem devam ediyor Allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…