Günaydın kızlar
bende dukan yapmaya karar verenlerdenim . Bu gün başlamayı düşünüyorum kitabı okudum ama bir kaç sorum olucak tecrübeli arkadaşlara
ben 70 kiloyum kilo vermek istememdeki en önemli sebep bebek düşündüğümüzden biraz kilo verip öyle hamile kalmak istiyorum.
bu yüzdende Dukan yapmaya karar verdim
1. sorum : yağsız yoğurt ve yağsız süt yenilmesi gerekiyor.Ben dışıradan süt alıp kendi yoğurdumu kendim yapıyorum.Bu yoğurttan abartmadan yesem çok etkilermi kilo vermemi.
2.Sorum : Hedefim 64 kilo bu 6 kilo demek bu nekadar sürede verebilirim
3. sorum : 6 kilo verip güçlendirme evresinde hamile olsam bebebğe bir zararı olur mu ? ( güçlendirme evresinde saf proteini kaldırarak ) yapsam ozaman güçlendirme evresi olarak sayılır mı ?
kızlar 6 kilo çok bir kilo değil belki başka diyet uygula diyen olabilir ama benim zamanım çok kısıtlı ve bir kaç kez diyet denemiyim oldu ama olmuyor 1 veye 2 kilo veriyorum 1 ayda ve okadar zamanım yok
?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz
Kizlar bugun icime sanki kurt girdi tovbe tovbe.soylemistim berbat bir sekilde grip oldum diye .vitamin yok evde cocuklarin vitamin surubundan icecektim okadar yani.ama keske icseydim.bugun bende diyet falan kalmadi.iyice cildirdim.kendime hakim olamadim.yedikletimi buraya yazmicam yoksa beni kovarsiniz.biraz cok isirik elma sekeri ve mercimek corbasi desem......yuh dediginizi duyar gibiyim.ama 2-3 cig kofte ve caglalardan bahsetmiyorum.bugun resmen doymuyorum.bunlar haticinde kepekli ekmek hakkim bitti 2 bardak sut 3 yumurts 3 but.tabi digerlerinin yaninda ne alaka dimi.pismanmiyim degilmiyim onu bile daha idrak edemedim.kosu marotonunu yeni bitirmis nefes nefese bir atlet gibiyim su anda.nirmalde bugun pro gunumdu.bunlari niye yazdim.sizden ne yazmanizi bekliyorum onu bile bilmiyorum .tek bildigim.su andan itibaren artik birsey yememem gerektigi.yinede bana biraz teselli biraz oneri cumleleri fana olmaz offf noooldu bana booyle yaaaa kizlaaaaaaaaar
içeriğinde dukana aykırı bir şeyler olabilir.mesela ben bimdeki tavuk pane bize serbest sanıyordum meğer içinde patates nişastası varmış.ve yasakmış .ne hayallerim vardı halbuki
Kızlar merhaba. Dün atak evresinin ilk günüydü. 3 gün yapmam gerekiyor. Dün çok zor geçti, akşam çok başım ağrıdı bugün de çok güçsüzüm kolumu kaldıracak halim yok. 59 Kiloyla başladım 1 günde 58 e düştüm. Ama arada çilek yedim 4 tane. bugünde küçük bir kaçamak yaptım sırf başım ağrımasın diye.. Sizde de böylemi?hastalanacağım diye korkuyorum.. (hedef 53)
?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz
Ben Paris teyim sen?Cikolatanin uzerinde yazan degerleri yazabilirmisin?
ben de belcikadayim , 3 saat uzaklikta.charleroi da
henuz gidip almadigim icin icerigini tam olarak bilmiyorum ama yarin vaktim olursa gidip alirim bi tane.
Kizlar bugun icime sanki kurt girdi tovbe tovbe.soylemistim berbat bir sekilde grip oldum diye .vitamin yok evde cocuklarin vitamin surubundan icecektim okadar yani.ama keske icseydim.bugun bende diyet falan kalmadi.iyice cildirdim.kendime hakim olamadim.yedikletimi buraya yazmicam yoksa beni kovarsiniz.biraz cok isirik elma sekeri ve mercimek corbasi desem......yuh dediginizi duyar gibiyim.ama 2-3 cig kofte ve caglalardan bahsetmiyorum.bugun resmen doymuyorum.bunlar haticinde kepekli ekmek hakkim bitti 2 bardak sut 3 yumurts 3 but.tabi digerlerinin yaninda ne alaka dimi.pismanmiyim degilmiyim onu bile daha idrak edemedim.kosu marotonunu yeni bitirmis nefes nefese bir atlet gibiyim su anda.nirmalde bugun pro gunumdu.bunlari niye yazdim.sizden ne yazmanizi bekliyorum onu bile bilmiyorum .tek bildigim.su andan itibaren artik birsey yememem gerektigi.yinede bana biraz teselli biraz oneri cumleleri fana olmaz offf noooldu bana booyle yaaaa kizlaaaaaaaaar
Icindekileri oku, eger icinde dukana aykiri birsey yoksa yiyebilirsin...
Tatli krizi tutan okadar arkadas var, sekersiz (yagsiz) sekerlemeleri neden yemiyorlar anlamiyorum.. Icinde Dukana aykiri hic birsey yok bunlarin.. Tatlandirici ile yapilmis.. Ve hayir, fruktos felan degil.. Aspartam vs gibi sifir kalorili tatlandiricilar var iclerinde.. Hatta hepsinin üzerinde "fazla yenildiinde bagirsaklari bozabilir" diye ikaz yazar(tatlandiricilardan kaynaklaniyor)
Meyve, ivir zivir ve dukana aykiri yemek yemektense bunlara bakin.. Ama herseyin asirisi zarardir, bunuda unutmayin
aaa yakinmisiz ben gezmeye gelmistim belcikayabak sana dukan in ornek surme cikolata dgerlerini vereyim karsilastirirsin..
[TABLE="class: normal"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]aleurs nutritionnelles moyennes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Analyse moyenne[/TD]
[TD]Pour 100 g[/TD]
[TD]1 cuillère (12 g)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Valeur
énergétique[/TD]
[TD]996 kJ
240 kcal[/TD]
[TD]119,52 kJ
28,80 kcal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Protéines[/TD]
[TD]4,8 g[/TD]
[TD]0,58 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Glucides
dont sucres
dont polyols[/TD]
[TD]52,4 g
5,5 g
43,9 g[/TD]
[TD]6,29 g (Karbonhidrat)
0,66 g
5,27 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lipides
dont saturés[/TD]
[TD]6,7 g
0,6 g[/TD]
[TD]0,80 g (yag)
0,07 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fibres[/TD]
[TD]10,4 g[/TD]
[TD]1,25 g (lif)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sodium[/TD]
[TD]0,06 g[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve bu atakta izinli degil seyirde 2 corba kasigi izinli..bunlarla karsilastir uygunsa tuket...
Herkezin basina geliyor uzulme, cunku hayat devam ediyor
Ben diyete basladigindan beri a sosyal oldum misafirlige gitmeye korkuyorum ikramlara dayanamazsam diye
Eve misafir cagirmaya korkuyorum onlara birseyler hazirlamak zorunda kalacagim ve dayanamayip tadina bakarim diye
Avm lerden kaciyorum restoranlarin onunden gectikce canim birseyler ceker diye
Ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum
Bu diyet icin tas gibi irade lazim, henuz oyle abarti kacamak yapmadim sadece 4 cilek ve 2 meyveli yogurt
Ama kacamak yapan arkadaslara da hic birsey diyemem cok zor bir sinav bu ve biz bu sinavi geceriz
Benim kendimi teselli ettigim bir dusuncem var, zor durumlarimda
Kendime diyorum ki "bu gune kadar yedin her istediginden ,simdi kisitli bir sure icin dayan daha sonra tekrar yiyebilmek icin"
Sevgiler
Bu şekerlemeler nerede bulunur ki!!!! Ben çok tatlı düşkünü değilim ama eşim ara sıra istiyor onun için bu çok iyi olur.....
Bu üründen Türkiyede yok mu acaba :26::26:
Sanırım daha başındasın o yüzden tereddütlüsün ama zamanla canın isteme olayı olmuyor. Eğer tok olarak gidersem AVM lere falan o kadar kokular hiç beni etkilemiyor sanırım bu proteinin tokluk hissinden kaynaklanıyor.... Ben önceden tok bile olsam o cafelerden yayılan kokulara kapılırdım şimdi hiç etkilenmiyorum ama dediğim gibi eğer toksam
Arkadaslar
Survivori seyrediyorum dun kiymali su boregi, bugun sucuk ekemek
asil survivoru ben yasiyorum gibi hissttim :))))
Bu şekerlemeler nerede bulunur ki!!!! Ben çok tatlı düşkünü değilim ama eşim ara sıra istiyor onun için bu çok iyi olur.....
Bu üründen Türkiyede yok mu acaba :26::26:
Sanırım daha başındasın o yüzden tereddütlüsün ama zamanla canın isteme olayı olmuyor. Eğer tok olarak gidersem AVM lere falan o kadar kokular hiç beni etkilemiyor sanırım bu proteinin tokluk hissinden kaynaklanıyor.... Ben önceden tok bile olsam o cafelerden yayılan kokulara kapılırdım şimdi hiç etkilenmiyorum ama dediğim gibi eğer toksam
Ben yurtdisindayim canim (Danimarka) ve burda her bakkalda ve markette mutlaka bulunuyor..
Tebrik ederim canim,guclendirmeye gececek epeyce kisi olacagiz.sakin ayrilma bir yerlere bir guclendirme basligi acacagim orda anlatiriz guclendirme deneyimlerimizi hem sonraki geleceklerede yol gostermis oluruz..
aaa yakinmisiz ben gezmeye gelmistim belcikayabak sana dukan in ornek surme cikolata dgerlerini vereyim karsilastirirsin..
[TABLE="class: normal"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]aleurs nutritionnelles moyennes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Analyse moyenne[/TD]
[TD]Pour 100 g[/TD]
[TD]1 cuillère (12 g)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Valeur
énergétique[/TD]
[TD]996 kJ
240 kcal[/TD]
[TD]119,52 kJ
28,80 kcal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Protéines[/TD]
[TD]4,8 g[/TD]
[TD]0,58 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Glucides
dont sucres
dont polyols[/TD]
[TD]52,4 g
5,5 g
43,9 g[/TD]
[TD]6,29 g (Karbonhidrat)
0,66 g
5,27 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lipides
dont saturés[/TD]
[TD]6,7 g
0,6 g[/TD]
[TD]0,80 g (yag)
0,07 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fibres[/TD]
[TD]10,4 g[/TD]
[TD]1,25 g (lif)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sodium[/TD]
[TD]0,06 g[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve bu atakta izinli degil seyirde 2 corba kasigi izinli..bunlarla karsilastir uygunsa tuket...
Tebrik ederim canim,guclendirmeye gececek epeyce kisi olacagiz.sakin ayrilma bir yerlere bir guclendirme basligi acacagim orda anlatiriz guclendirme deneyimlerimizi hem sonraki geleceklerede yol gostermis oluruz..
yok canim fransada satiliyor dukanin in sitesinde yada eczanelerde,marketlerde var... ama degerler hicte dusuk degil dikkat ettiysen sekersiz ve yagsiz olmasi onemli bu durumda...ama ben hep birseyi israrla soyluyorum evet onemli olan nefsi bir sekilde koreltmek ve kacamak yapacak boyuta gecmenin onunu kesmek..o yuzden surekli tatli yemeyin ama yinede bastirmak icin bize uygun tatlilardan,cikolatalardan yapip tuketin.herzaman olmamak kosulu ile...
Türkiye'de de var, Migros ve Carrefour'da diyabetik ürünler bölümünde bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?