Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1- Gunluk yagsiz sut alip yogurdunu yine evde yapabilirsin (yagsiz oldugu icin tutar mi bilmem ama bir dene bakalim)
2-Dukan'in internet sitesinden (ducandiet.com) ideal kilonu ve bu kilya ne kadar zamada ulasacagini ogrenebilisin
3-Kitabin 255 sayfasinda "Dukan diyeti ve gebelik" basligi altinda 2 sayfa bilgi var emzirme donemini bile anlatmis
Sevgiler

?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz

?yurt disindaki arkadaslar varsa bana yardimci olabilirlermi?ya da fikri olan baska arkadaslar?
aldi de satilan rejim cikolatasini yiyebilirmiyim tatli krizim oldugunda 1 cay kasigi kadarcik :26: tatlandirici ve yagsiz

içeriğinde dukana aykırı bir şeyler olabilir.mesela ben bimdeki tavuk pane bize serbest sanıyordum meğer içinde patates nişastası varmış.ve yasakmış .ne hayallerim vardı halbuki

Bende bir haftadir hastayim, grip, bogaz agrisi vs.. Ama kacamak yerine bol bol cay ictim.. Yesil cayi zaten iciyordum, ek olarak papatya cayi ilave ettim.. Yavas yavas kendime geliyorum.. Demek istedigim: hastalik, regl vs bunlar kacamaga sebeb olmamali! Hersey beyinde bitiyor! Sanirim basariya ulasan insalarin ortak noktalari, kendilerini kontrol etmeyi sevmeleri... Kendini kontrol edemeyen insan, hic birseyi basaramaz, bunu unutmayalim.. Kendimizi, nefsimizi kontrol etmeyi sevelim!!

Cünkü bu kilolarin sebebi kontrolsüzlük....

Ve birsey yememek care degil canim, aksam birsey yemezsen, gece yanlis seylere yönelirsin.. Yazdiklarimi sakin yanlis anlama, senin icin, ve bütün diger arkadaslar icin söylüyorum (ve tabiki önce kendime söylüyorum): KENDIMIZI, yani yedigimizi kontrol etmeyi ögrenmezsek, verdiimiz kilolarin hepsi geri gelir.. Allah korusun

Benim de basdonmelerim cok oluyordu nerdeyse ayaga kalkamiyordum
multivitamin almaya basladim simdi daha iyiyim.

Ben Paris teyim sen?Cikolatanin uzerinde yazan degerleri yazabilirmisin?

Icindekileri oku, eger icinde dukana aykiri birsey yoksa yiyebilirsin...

Tatli krizi tutan okadar arkadas var, sekersiz (yagsiz) sekerlemeleri neden yemiyorlar anlamiyorum.. Icinde Dukana aykiri hic birsey yok bunlarin.. Tatlandirici ile yapilmis.. Ve hayir, fruktos felan degil.. Aspartam vs gibi sifir kalorili tatlandiricilar var iclerinde.. Hatta hepsinin üzerinde "fazla yenildiinde bagirsaklari bozabilir" diye ikaz yazar (tatlandiricilardan kaynaklaniyor)

Meyve, ivir zivir ve dukana aykiri yemek yemektense bunlara bakin.. Ama herseyin asirisi zarardir, bunuda unutmayin

ben de belcikadayim , 3 saat uzaklikta.charleroi da

henuz gidip almadigim icin icerigini tam olarak bilmiyorum ama yarin vaktim olursa gidip alirim bi tane.

aaa yakinmisiz ben gezmeye gelmistim belcikayabak sana dukan in ornek surme cikolata dgerlerini vereyim karsilastirirsin..

[TABLE="class: normal"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]aleurs nutritionnelles moyennes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Analyse moyenne[/TD]
[TD]Pour 100 g[/TD]
[TD]1 cuillère (12 g)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Valeur
énergétique
[/TD]
[TD]996 kJ
240 kcal[/TD]
[TD]119,52 kJ
28,80 kcal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Protéines[/TD]
[TD]4,8 g[/TD]
[TD]0,58 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Glucides
dont sucres
dont polyols[/TD]
[TD]52,4 g
5,5 g
43,9 g[/TD]
[TD]6,29 g (Karbonhidrat)
0,66 g
5,27 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lipides
dont saturés[/TD]
[TD]6,7 g
0,6 g[/TD]
[TD]0,80 g (yag)
0,07 g[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fibres[/TD]
[TD]10,4 g[/TD]
[TD]1,25 g (lif)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sodium[/TD]
[TD]0,06 g[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ve bu atakta izinli degil seyirde 2 corba kasigi izinli..bunlarla karsilastir uygunsa tuket...

Herkezin basina geliyor uzulme, cunku hayat devam ediyor
Ben diyete basladigindan beri a sosyal oldum misafirlige gitmeye korkuyorum ikramlara dayanamazsam diye
Eve misafir cagirmaya korkuyorum onlara birseyler hazirlamak zorunda kalacagim ve dayanamayip tadina bakarim diye
Avm lerden kaciyorum restoranlarin onunden gectikce canim birseyler ceker diye
Ama nereye kadar boyle devam eder bilmiyorum
Bu diyet icin tas gibi irade lazim, henuz oyle abarti kacamak yapmadim sadece 4 cilek ve 2 meyveli yogurt
Ama kacamak yapan arkadaslara da hic birsey diyemem cok zor bir sinav bu ve biz bu sinavi geceriz
Benim kendimi teselli ettigim bir dusuncem var, zor durumlarimda
Kendime diyorum ki "bu gune kadar yedin her istediginden ,simdi kisitli bir sure icin dayan daha sonra tekrar yiyebilmek icin"
Sevgiler

Arkadaslar
Survivori seyrediyorum dun kiymali su boregi, bugun sucuk ekemek
asil survivoru ben yasiyorum gibi hissttim :))))

Bu şekerlemeler nerede bulunur ki!!!! Ben çok tatlı düşkünü değilim ama eşim ara sıra istiyor onun için bu çok iyi olur.....

Bu üründen Türkiyede yok mu acaba :26::26:

Sanırım daha başındasın o yüzden tereddütlüsün ama zamanla canın isteme olayı olmuyor. Eğer tok olarak gidersem AVM lere falan o kadar kokular hiç beni etkilemiyor sanırım bu proteinin tokluk hissinden kaynaklanıyor.... Ben önceden tok bile olsam o cafelerden yayılan kokulara kapılırdım şimdi hiç etkilenmiyorum ama dediğim gibi eğer toksam

yok canim fransada satiliyor dukanin in sitesinde yada eczanelerde,marketlerde var... ama degerler hicte dusuk degil dikkat ettiysen sekersiz ve yagsiz olmasi onemli bu durumda...ama ben hep birseyi israrla soyluyorum evet onemli olan nefsi bir sekilde koreltmek ve kacamak yapacak boyuta gecmenin onunu kesmek..o yuzden surekli tatli yemeyin ama yinede bastirmak icin bize uygun tatlilardan,cikolatalardan yapip tuketin.herzaman olmamak kosulu ile...

Ben yurtdisindayim canim (Danimarka) ve burda her bakkalda ve markette mutlaka bulunuyor..

Bu şekerlemeler nerede bulunur ki!!!! Ben çok tatlı düşkünü değilim ama eşim ara sıra istiyor onun için bu çok iyi olur.....

Ben yurtdisindayim canim (Danimarka) ve burda her bakkalda ve markette mutlaka bulunuyor..

Türkiye'de de var, Migros ve Carrefour'da diyabetik ürünler bölümünde bulabilirsin.

Tebrik ederim canim,guclendirmeye gececek epeyce kisi olacagiz.sakin ayrilma bir yerlere bir guclendirme basligi acacagim orda anlatiriz guclendirme deneyimlerimizi hem sonraki geleceklerede yol gostermis oluruz..

lisacığım mağlum dukanın anavatanında yaşıyorsun,orda dukan yapan fransız arkadaşların varmı,ordada popülermi halabizim köyede anlatsana

Tebrik ederim canim,guclendirmeye gececek epeyce kisi olacagiz.sakin ayrilma bir yerlere bir guclendirme basligi acacagim orda anlatiriz guclendirme deneyimlerimizi hem sonraki geleceklerede yol gostermis oluruz..

bu arada bana çok iyi önderlik ediyorsun canım ,iyi düşünmüşsün güçlendirme adında konu açmaya ,allahım o günleride göstersin bana,takipteyim hayatım....yazılarını hece hece okuyorum

Ben bu konuda ben çok şanslıyım aslında tatlı ile aram hiç yoktur neredeyse... Nadiren canım ister o da regl zamanında ve 1 kaşık tatlı bile yeter o zamanlarda.... Ve inanmayacaksınız belki ama ben çikolatayı sevmem en fazla 3-5 ısırık yemişimdir o da eşimin ısrarıyla... Bu dukanellayı da hiç yapmadım bu diyete başladığımdan beri hiç tatlı krizi yaşamadım... Ama eşim tatlı sever onun için istiyorum ben bu tatlıları....

Türkiye'de de var, Migros ve Carrefour'da diyabetik ürünler bölümünde bulabilirsin.

Teşekkür ederim hiç dikkatimi çekmemiş alışveriş sırasında malum bu tür şeyler yiyemeyeceğimi düşünerek direk es geçtim galiba.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…