bir şey daha sorma istiyorum bir ürünü alırken 100 gr da ne kadar yağ olursa o ürünü kullanabiliyoruz mesala peynir de
normalde yiyebilecegimiz peynir % 2 olmali yada %7 ye kadar yagli peynirden 30 gr tuketme hakkimiz var (ama eger baska sinirli izinli kullaniyorsan yiyemezsin yani gunde sadece 2 sinirli izinli kullanabiliyoruz)bence cok fazla durma uzerinde tuket yani...
ben de yedim ogle yemegimi seyirin ilk gunundeyim.p+s
-kozlenmis patlican salatasi(bikac damla kolza yagi ile )
-yogurt
-tavuk gogsu
menulerimde yanlisim olursa lutfen beni uyarin arkadaslar,hata yapmak istemiyorum.desteginize muhtacim
bu arada kolza yagindan haberiniz varmi yokmu bilmiyorum ama vucutta depolanmadan direk atilan bir yag oldugunu ogrendim burdaki (belcikadaki) bir diyetisyenden.eger turkiyede bulabilirseniz super olur.
Türkiye'de de kolza yağı var.
Bu verdiğin bilgi çok değerli.
Biraz araştırayım, çok yememize gerek yok, yemek yaparken azıcık kullanabilsek yeter :)
cevabin icin tesekkur ederim canim.yumurta var tabikikrepin icinde 1 tanecik.(1 kasik yagsiz yogurt,bi cimdik kabartma tozu,1 kasik yulaf kepegi,ve 1 adet yumurta ile yapiorum ben krepleri )
tebrik ederim canım bende pantolonlarımı daraltacağım günü iple çekiyorum valla...kilolar gidiyor ama bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum egzersiz yapamadığımdan göbekte birikti kaldı mekik çekmek şart...yada başka egzersizler bilen varsa yazarsa sevinirim göbek eritici?
Başka bir arkadaşımız daha bu konuda bir soru sormuş ve Lisabella da cevap vermişti.
Lisabella'nın cevabını buraya ekliyorum:
Teşekkürler....
kızlar aç değilim ama başım ağrıyor normal olduğunu biliyorum ama benim bu başağrımın sebebi tatlı neyapcam akşam olsada uyusam
İlk gunlerde normal canim slk disiniictiin su miktarina dikkattt yazdiklarini okudum ama ataktamisin seyirdemi unuttum :-\
Dukan helvasi benim ilk tatli krizimde yaptigim tatliydi degerlendirebilirsinn
Selam kızlar
Umarım güzel bir hafta olur.. Herkese bol - ler olsun...
Bu hafta daha çok buralara takılmaya çalışacağım..Motivasyona ihtiyacım varrrr..
Teşekkürler....
kızlar aç değilim ama başım ağrıyor normal olduğunu biliyorum ama benim bu başağrımın sebebi tatlı neyapcam akşam olsada uyusam
Kizlar bugun icime sanki kurt girdi tovbe tovbe.soylemistim berbat bir sekilde grip oldum diye .vitamin yok evde cocuklarin vitamin surubundan icecektim okadar yani.ama keske icseydim.bugun bende diyet falan kalmadi.iyice cildirdim.kendime hakim olamadim.yedikletimi buraya yazmicam yoksa beni kovarsiniz.biraz cok isirik elma sekeri ve mercimek corbasi desem......yuh dediginizi duyar gibiyim.ama 2-3 cig kofte ve caglalardan bahsetmiyorum.bugun resmen doymuyorum.bunlar haticinde kepekli ekmek hakkim bitti 2 bardak sut 3 yumurts 3 but.tabi digerlerinin yaninda ne alaka dimi.pismanmiyim degilmiyim onu bile daha idrak edemedim.kosu marotonunu yeni bitirmis nefes nefese bir atlet gibiyim su anda.nirmalde bugun pro gunumdu.bunlari niye yazdim.sizden ne yazmanizi bekliyorum onu bile bilmiyorum .tek bildigim.su andan itibaren artik birsey yememem gerektigi.yinede bana biraz teselli biraz oneri cumleleri fana olmaz offf noooldu bana booyle yaaaa kizlaaaaaaaaar
Kizlar bugun icime sanki kurt girdi tovbe tovbe.soylemistim berbat bir sekilde grip oldum diye .vitamin yok evde cocuklarin vitamin surubundan icecektim okadar yani.ama keske icseydim.bugun bende diyet falan kalmadi.iyice cildirdim.kendime hakim olamadim.yedikletimi buraya yazmicam yoksa beni kovarsiniz.biraz cok isirik elma sekeri ve mercimek corbasi desem......yuh dediginizi duyar gibiyim.ama 2-3 cig kofte ve caglalardan bahsetmiyorum.bugun resmen doymuyorum.bunlar haticinde kepekli ekmek hakkim bitti 2 bardak sut 3 yumurts 3 but.tabi digerlerinin yaninda ne alaka dimi.pismanmiyim degilmiyim onu bile daha idrak edemedim.kosu marotonunu yeni bitirmis nefes nefese bir atlet gibiyim su anda.nirmalde bugun pro gunumdu.bunlari niye yazdim.sizden ne yazmanizi bekliyorum onu bile bilmiyorum .tek bildigim.su andan itibaren artik birsey yememem gerektigi.yinede bana biraz teselli biraz oneri cumleleri fana olmaz offf noooldu bana booyle yaaaa kizlaaaaaaaaar
işte dukan bundan dolayı bu diyete güçlendirme koymuş bence sonuc itibariyle vücut bu güne kadar düsük kaloriyle savaştığı için bir kaçamakta ye hadi doymadın daha fazla diye komut veriyo,seyir bitince hadi diyet bitti desek ohh dalacaz yemeklereiyi ki dukandayız neyse sen hasta olduğundan en azından çorba içmişsin o iyi olmuşta elma şekeri yemiyeydin iyiydi
evet cnm kıyma verdiğin kilolara
Marka değilde şu içindekiler kısmını bi yazsan canım ya baya meraklandım şimdi annem babam diyabet benimde onlara alıyorum arada sırada ama bize uygun olanıyla hiç karşılaşmadım ama burada çok ayrıntılı şeyler bulamadığımı da hesaba katmalıyız tabiki. Ben o etiketten markayı da çıkarırım :))))))
evet bayağı saçmaladımhıım güzel kaçamak yapmışsın ,olsun üzülme ,burdan ayrılma motivasyonunu yeniden kazanırsın,vucut belirli bir noktadan sonra seni itiyor o tür kaçamaklara insanın elinde olmuyor o an sanki zorla yaptırıyorneyse hayatım herşeyi unut ve kaldığımız yerden devam edelim
Dukan oyle bir diyetki buyuk disiplin gerektiriyor.ve eger kacamak yapmaya baslarsan kesinlikle bir daha toparlanamiyorsun!!!!!!yada hedef kilona geldiginde gevseyip,rahatlayip simariyorsun...kitapta oyle guzel anlatmiski bu sureci ve en tehliklei donem diyede bahsetmis.o binbir emekle verilen kilolarin alinmasi maalesefki verildigi kadar guc degil.o yuzden cogu insan derki dukanda verdigin kilolari hemen geri aliyorsun.bir dusunu bakalim neden acaba?
Tebrik ediyorum, Allah bize de guclendirme evresine gececegimiz gunleri gostersin
Deneyimlerini bizimle paylasirsan cook sevinirim, nedense ben guclendirme evresinde kilonun artacagini dusunuyorum
Sp gununde bile yedigimiz 1 ogun sebze ile artisa geciyor cunku guclendirme nasil olacak cok merak ediyorum
Lutfen yazmaya devam et
Merhaba Nesecim, aminnnn diyeyim önce :)
Henuz guclendirmeye gecmedim, önümüzdeki hafta geçmeyi düşünüyorum. Koşuya başladım ve bu sebepten de yarım kilo tartıda ağır çıkıyorum ( kaslardan dolayı olabilir ). 1 kilo daha verebilirsem süper olacak. Yazarım güçlendirmede nasıl gittiğini. Herkese bol eksili günler, sağlıkla tabii..
gunaaayyydddiinnnn
ben geldiim.dun atagimin son gunuydu .4 gunluk ataktan sonra bu sabah kesin sonuc icin tekrar tartildim ve sonuc:73.8
yalniz bir sorum var.testi yaptigimda sonuc olarak atak evresinde benim 1.500 kilo verecegim cikmisti ama ben 3.800 kilo verdim,bu normalmi acaba :26:.yoksa hasta olurmuyumki ?yada hizla verdigim bu kiloyu bir hafta icinde hooop diye geri alirmiyim :44:
hevesim kursagimda kaliverir diye cook korkuyorum gercekten.bugun seyirin ilk gunu ve kahvaltimi yaptim.
-2 dilim beyaz turp
-2 dilim domates
-2 dilim yesil biber
-1 dilim hindi fume
-1 kasik yulafla yapilmis krep
-2 dilim light peynir
cokmu yemisim bana yardim edermisiniz lutfeennn :26:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?