lisaaaa ben de cok merak ediyorum baslangic ve sonrasi fotolarini.eger sakincasi yoksa paylasabilirmisin?gozumuz fistik gorsun
Sevgili Dely
Guncel kilom :60 kg
veeeeeeeeeeeeeeee hedef:118::118::119::124::124::124::124:
Canim arkadasim,winnim benimBalpamukçum Takita formtat 60 bende de gaz soruna yol açıyor..
Hatta yaptığım keki deneyen annemde de aynı şey olmuştu, sonra splendaya geçtik rahatladık..
Tebrikler Arkadaşımm
Azminle başardın canım benim.. Şimdi iyi güçlendirmeler..
Balpamuk ,tesekkur ederim arkadasim oncelikle diyet ve saglikli beslenme bolumu editorlugu gorevimin olmasi ve diyet gruplariyla ilgilenmem gerektigi isim olsada ben buraya Dukan ile geldim,dukan ile basladim,dukan ile hedefime ulastim.biz bu baslik altinda cok sey ogrendik birbirimizden ve guzel arkadasliklar edindik.simdi birakip gitmek olmaz Dukan a olan gonul borcumuda ancak bu ise yeni baslamis insanlara tecrubelerimi aktararak odemeye calisacagim..Guclendirmeye,yarisa,buraya hepsine elimden geldigince yardimci olacagim..Lisabella gerçekten çooookkkkk tebriklerrr.... Aman ha hedef kilona ulaştın diye kendini güçlendirme başlığına kaptırıp bizi buralarda yalnız bırakmaBizim senin tecrübelerine ve o güzel motive edici sözlerine çok ihtiyacımız var :) Tekrar tebrikleeeerrrr tebrikleeeerrrrrrrrrr......
Sen nerdesin bakayimmerhabalar. moralimi bozdu mu bilmiyorum.bu haftalık böyle çıktı ne yapalım
Başlangıç tarihi:7 şubat
Başlangıç kilo:79,6
Geçen hafta:67,9
Bu hafta :70,7
Hedef kilo:59
Boy:164
hepinizi öpüyorummm. yeni kalktım bişiler atıştırıp spora gitmem gerek
alkışşşşş
tebrik ediyorum canım süpersin fotoğrafını paylaşmışmıydın çok merak ettim seni birde başlangıç kilolarımız aynı sen ne kadar sürede bu kiloya düştün
Tesekkur ederim canimlisa çok ama çoooook tebrik ediyorum. valla çok sevindim senin adına. inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız da seninle güçlendirme de de birlikte oluruz.
çok sevindim çok senin adına....
benimde az kaldı peşindeyim :))
sagol arkadasimtebrik ederim arkadaşım,kıskandım şimdi bende bırakmasaydım şimdi bende hedefte olacaktım,,ama sağlık olsun,
süpersin tebrik ederim. darısı bize inşallah en kısa zamanda.
Tebrik ederim tatlım son zamanlarda biraz sıkıntı çektin ama sonunda hedefine ulaştın ödül öğünün de afiyet olsun
Sevgili Dely
Sevgili Dely
HarikasinKitabı aldım ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Tesekkur ederim canim...Başlangıç tarihi:21.01.2013
Başlangıç kilo:83
Geçen hafta:70
Bu hafta :68.8
Hedef kilo:60
Boy:170
sevgili dely geçen hafta bildirimimi geç yaptığım için listede yoktum bakalım bu hafta bkı ne durumda şimdiden elleine emeğine sağlık.
lisacım ben çok yazamasamda sitenin sıkı takipçisiyim hedefine ulaşmışsın tebrikler darısı hepimizin başına.
3 aydır ilk defa dün diyet dışı bişey yedim oda hazırda bişey yoktu sucuk kızarttım ancak yağını iyice süzdürdüm inşallah duraklama yapmaz ramazana kadar yani 2.5 ayda kalan 9 kilomuda vermeliyim.
herkese bol eksili günler iyiki varsınız
Sayfa bugun yarin acilacakholey lisabellam da güçlendirmede artık hani bizim güçlendirme sayfamız hani hani
Tebrikler canım inşallah en kısa zamanda ben de yanındayım
günaydın kızlar eksik bildirim yapmışınız dely herzaman uyarıyor ya yardımcı olalım lütfen
başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
boy
güncel kilo
herkesi tebrik ederim umarım bu hafta kimse + çıkmaz
Arkadaşlar Merhaba,
Kilo bildirimimi yapmadan önce şu süt reçelini sormak istedim. Ne zamandır denemek istediğim bir tarif ve çokta güzel görünüyor. Bu tariften ne kadarlık bir süt reçeli çıkıyor ve yapılışı ne kadar sürüyor. Bana sanki çok uzun ve zormuş gibi geldiği için çok istememe rağmen bir tülü kolum kalkmamıştı bu tarife ancak şimdi sizin yaptığınızı görünce merak ettim. Bu güzel tecrübeyi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim
Bir de tatlandırıcı konusuyla ilgili bir tespitim var. Daha önce Takita form tat 60' ın Splenda' ya göre beni çok rahatsız eden bir yapısı olduğunu söylemiştim ancak onun haricinde bir şey daha farkettim ki bu tatlandırıcı bende aşırı derecede gaz yapıyor... Daha önce kek yapmıştım takitayla ve gece uyuyamamıştım karnımdaki gurultudan. Eşim o kekten yeme bugün demişti ve ertesi gün yemediğimde kesilmişti. Şimdi yine dün akşam dukan helva yaptım o tatlandırıcıyla ve yine aynı sorun yine gaz... Tahminim bu tatlandırıcı çünkü başka hiç bir değişiklik olmadı beslenme düzenimde. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı hiç aranızda ?
Sevgili Dely
3 hafta aradan sonra döndüm çok şükür
Lisa tebrikler darısı başımıza inşallah
2 hafta annemin geçen hafta da hem regli hem bildirîmi unutma hepsi biraraydaydı
Çok şükür Pazartesi'nden beri dukanı layıkıyla yapıyorum
Sonuçlar yüzümü güldürüyor
Başlangıç 07 Ocak 2013
Başlangıç kilo 90
Boy 172
Geçen hafta 77
Güncel kilo 75.5
Delyy inşallah beni listeden atmamışsındır
Sonunda 75 i gördüm çok mutluyum 44 beden giyiyordum dukana başladığımda
dün bi pantolon denedim 40 beden çok güzel oldu kızlar yaa çok mutluyum.
merhabalar. moralimi bozdu mu bilmiyorum.bu haftalık böyle çıktı ne yapalım
Başlangıç tarihi:7 şubat
Başlangıç kilo:79,6
Geçen hafta:67,9
Bu hafta :70,7
Hedef kilo:59
Boy:164
hepinizi öpüyorummm. yeni kalktım bişiler atıştırıp spora gitmem gerek
Kitabı aldım ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Galiba evperisi vermişti o tarifi. Onun eski mesajlarını bi tara istersenarkadaslar ,gecen gun bir arkadas cips tarifi vermisti.ah bi hatirlayabilsem ben o tarifi cok iyi olacak.bana acil tarif lazim.siz hic yaptinizmi?bileniniz varmi? lor peyniri,misir unu.... falan vardi icinde.YARDIMCI OLURMUSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?