- 1 Aralık 2011
- 29
- 0
- 96
Sevgili Dely
Guncel kilom :60 kg
veeeeeeeeeeeeeeee hedef:118::118::119::124::124::124::124:
Sevgili Dely
waaaoooowwww bravo sana.Sevgili Dely
Biz burdan 6 arkadas yaris basligi acmistik ve aylik hedefler belirlemistik.Motivasyon acisindan gercekten ise yariyordu.Simdi bir fikrim var:26ersembeleri zaten kilo bildirimleri yapiyoruz simdi birde yaris listesi ekleriz.Aylik en cok kiloyu veren kazanir ve ayin Dukankralicesi olur Tabi sartlarin esit olmasi adina seyir evresindekilerin olmasi daha uygun olur.yani atak ve guclendirmedekiler katilmasin.eger fikrimi onayliyorsaniz katilmak isteyenler soylesin bana ona gore aylik liste yapariz
Tesekkur ederim canim,darisi hepinizin basinaTEBRİKLER Darısı tüm hedeflerini gerçekleştirmek isteyenlere
Tesekkur ederim arkadasim,insaallahtebrikler canımmm darısı başımıza
Sagol canim,inanin hic zor degil hedeflerinize ulasmaniz.yapmaniz gereken tek sey bu diyet degil yeni beslenme seklim diye dusunmenizwaaaoooowwww bravo sana.
darisi hepimizin basina insallah
Canım ben varım
hedef kilomu dememişim :70başlangıç tarihi:8 mart
başlangıç kilosu:101.2
boy:1.72
geçen haftaki kilo:95.3
güncel kilo:92.6
haftalık fark:2.7
toplam fark:8.6
hakkaten cetveldeki havai fişeklerin patladığını gödüm sanki:)Sevgili Dely
Lisa tebriklerrr
darısı hepimizin başına
Bir de tatlandırıcı konusuyla ilgili bir tespitim var. Daha önce Takita form tat 60' ın Splenda' ya göre beni çok rahatsız eden bir yapısı olduğunu söylemiştim ancak onun haricinde bir şey daha farkettim ki bu tatlandırıcı bende aşırı derecede gaz yapıyor... Daha önce kek yapmıştım takitayla ve gece uyuyamamıştım karnımdaki gurultudan. Eşim o kekten yeme bugün demişti ve ertesi gün yemediğimde kesilmişti. Şimdi yine dün akşam dukan helva yaptım o tatlandırıcıyla ve yine aynı sorun yine gaz... Tahminim bu tatlandırıcı çünkü başka hiç bir değişiklik olmadı beslenme düzenimde. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Böyle bir sorun yaşayan var mı hiç aranızda ?
Sevgili Dely
Sagol arkadasim,umarim hepiniz ulasirsiniz hedeflerinize tez zamanda;,inan zor degil ...gerci bitmedi en onemli evrede simdi guclendirme yapmak cok onemli
Lisabella gerçekten çooookkkkk tebriklerrr.... Aman ha hedef kilona ulaştın diye kendini güçlendirme başlığına kaptırıp bizi buralarda yalnız bırakmaBizim senin tecrübelerine ve o güzel motive edici sözlerine çok ihtiyacımız var :) Tekrar tebrikleeeerrrr tebrikleeeerrrrrrrrrr......
Sevgili Dely
tebrik ederim arkadaşım,kıskandım şimdi bende bırakmasaydım şimdi bende hedefte olacaktım,,ama sağlık olsun,Sevgili Dely
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?