Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tabiki kullanabilirsin sonucta kullanacagin miktar tat vermek amacli birkac damla

herkes gezmelere gitmiş galiba :)

gezsinler bakalım :)

Harbiden ya ne buralar boyle sessiz kalmis anlamadimki heeey canlanin baharmi carpti hepinizi gelin yazin, anlatin ,sorun bos birakmayin buralari...uzaklastikca hata yaparsiniz gitmeyin bir yerlere sakin

dün iki kızımın gösterisi vardı onları izledik eşimle.sonra da perşembeye günüm var diye kolay olsun diye ikramların bir kısmını hazırlayıp buzluğa koydum.sadece pişirmesi kalacak.temizlik vs bakmaya fırsatım olmadı size kusura bakmayın

çok sevindim iyi vakit geçirmene.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

ciddi bir şey çıkmamış şükür çok geçmiş olsun.şeker yüklemesi yapmak zorundaydın napalım.inşallah bir an önce vücuttan atarsın şekeri.yoğun bir hayatın var belki B12,magnezyum desteği lazım sana.dr bana yorgunluk halsizlik için vermişti.

zor zamanlar bunlar .ben de senin gibiyim kesinlikle akdeniz dışında giremiyorum.soğuk ve ruhsuz geliyor deniz.ama biz çocukluktan alışmışız.buradakiler de bu denize alışmış.benim de hayalim akdeniz taraflarında bir yazlık almak.aslında yaşamak ya neyse.malesef çocuklarımız için öxveride bulunmamız gerekiyor.hayatımıza onlar yön veriyor.onlara uzak olup merak etmektense daha da yakınlarında olmak eminim seni daha da rahatlatacaktır.kumburgazda tanıdıkların evi var.özellikle yazın cıvıl cıvıl diyor buralar.ee siz de gezmeyi sohbeti seven bir ailesiniz eminim tam size göre bir yer.

kızına dukan yaptırmak iyi fikir.benim büyük kzıımda çok yiyor ya.kızmıyorum trambolin aldım sürekli dışarda koşturuyor.ama mesela dün poğaça yaptım gidip gelip yemiş ya.eve bir daha böyle şeyler yapmayacağım.bulmazsa yemez sanırım.

eşin güzel düşünmüş mangal olunca ben de fazla fazla yaptırıyorum.

ne zamandır spora başlayacağım bir türlü olmadı.böyle bir yere gdip yapınca her şey düzenli oluyor.iyi ter atmalar..

ben de kahve yanı çikolatamı yaptım.şimdi de kümbet pastamı yapacağım.bi de tavuklu kereviz salatası yapacağım yarına.alternatif olunca misafirden-gezmeden korkmuyorum

sabah kahvaltım sade kahve:)iyiki çayı kahveyi seviyorum ve zaten şekersiz içiyordum sorunum yok o konuda regl döneminde olmama rağmen krizler gelmedi bana bı kaç gundur sıcak suya dadandım hoşuma bile gitmeye başladı artık:)ya şöyle kolay kolay tarifleri bi paylaşın gözünüzü seveyim:))

Al benden de o kadar

74 le sıkıca dukana sarılıyorum bugün itibariyle....

Al benden de o kadar

Ipeeeeek hosgeldin hosgeldin,soyledik demi defalarca suruden ayrilani kurt kapar diye dinlemedinizki gelin yavrularim hepniz gelin kurkcu dukkanina
saka bir yana gercekten burada olmak motive ediyor insani ..birde sen gibi tecrubeli bir arkadasimizada her daim ihtiyacimiz oluyor.bu arada guclendirme topigide actik sonrada oraya gelirsiniz

Donbulum birdaha kaybolayim deme
Tansiyon varsa yesil caya dikkat et canim, tansiyonu olanlara kesinlikle tavsiye edilmiyor!

Mmm mangali cok severim.. Burda havalar bi düzelmedi ki, söyle güzel bir mangal yapsak! Neyse, sen bizim yerimize yemissin

ya aslinda sicak sumu soguk sumu o konuda ben cok karisigim hala.cunku dukan soguk suyu oneriyorki gerekceside mantikli ama bunun tersi japonlarin zayif kalmasinin sirri olarak gosterilen herseyi sicak tuketme mantigida var o yuzden bilemiyorum hangisi daha uygun...tariflerle ilgili ise internette dukan tarifleri diye aratirsan sinirsiz tarif cikacaktir onune.forumda ise daha onceden acilmis ama devam ettirilememis soyle bir baslik var bakabilirsin :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

Soğuk su sadece metabolizmayı canlı tutmak için. Ancak soğuk su içince insanın midesine oturuyo. Sıcak su hiç öyle mi? İnsanın midesini, bağırsaklarını yumuşatıyo. Soğuk su içip mide ağrısı çekeceğime, sıcak su içip kendimi rahatlatırım. Neymiş metabolizma çalışsınmış. Yarım saat fazla yürürüm yine soğuk su içmem. Ben böyle düşünüyorum şahsen.

ama iste soz konusu kilo vermek olunca o ekstradan harcanacak 100 kalori bile insana cazip geliyor.soyle yapalim yazin soguk sulari icelim kisin ise sicak melonumu ve seni operim

ama iste soz konusu kilo vermek olunca o ekstradan harcanacak 100 kalori bile insana cazip geliyor.soyle yapalim yazin soguk sulari icelim kisin ise sicak melonumu ve seni operim

Valla kilo vermek önemliyse, totoyu kaldırıp biraz hareket etmek şart. Öyle soğuk suyla harcanacak fazladan 100 kaloriyi yiyim ben
Ne midemi yoracam boş yereBacaklarım boşuna mı var Biz de seni öperiz lisa teyzesi

ya ben tartıda çıkan kiloma fena taktım. 2 gündür saf proteinle beslendim sebze ağzıma sebze koymadım yine gitmiyor yine gitmiyor. dün iki defa tuvalete de çıktım nihayet. ama fark eden birşey olmadı. suyu 2 litre en az içiyorum. şeker yok. tatlandırıcım daha gelmedi wallahi kek felan bişeler de yapmadım. kepek hakkımı ekmek yaptım o şekilde kullanıyorum. yürüyüş sabah işe gelirken yolu uzatıyorum 20 dakika oluyor. akşamları eve giderken marketlerde geziyorum 0 da 30 dakika desek bir de yemekten sonra annemle dolaşıyoruz. ben daha napiim anlamadımki. regl tarihime daha 2 hafta var. yani o da değil sebep.
başlangıç kilom 72 ydi bu kez. yarışma başladığı gün 70,6 ydım. ara sıra 70.1 ile 71.5 arasındaki rakamlarda gidip geliyorum. duraklama desem daha o kadar olmadı başlayalı toplamda 10 gün.. bugün de sebze yemedim yemeyi de düşünmüyorum açıkçası. şu nar şerbetinizden yapsam mı bende..

Tebrikler çiğdemcim.. Öncelikle nice nice senelere olsun.. Eşinle ve oğluşunla..

Yıl dönümü yemeği derken sonunda ödülüne de kavuştun.. Güçlendirmen yakındır..

Takipteyimm

cyy hoş geldin canım arkadaşım, umarım şimdi daha iyisindir..

Gerçekten zor bir durum diyecek pek birşey bulamıyorum,
sadece biz burdayız ve bize takılırsan daha az üzülürsün diye düşünüyorum :26:

Diyet konusunda da arkandayım.. Hadi başla bakalım, hem moral de olur sana arkadaşım..

Ben de hafta sonları tüm aile evde olduğumuz için 2 gün sebzeli öğünler yiyorum..
Sonra hafta içi 2 gün sp yaparak dengeliyorum..
Sen de değiştirebilirsin..

Al benden de o kadar

İpeeek neredesin gel artıkkk

Dukana devam, yaza az kaldııı

Lutfen uzulme bak goreceksin gitmiyor dedigin kilolar bir Sabah uyanacaksinki buyuk bir farkla gitmis...yaris surda baslayali 1 hafta gibi birsey oldu yani cok uzun degil anlatmak istedigim.nar serbeti hakkini sonraya sakla derim biraz daha bekleyelim bakalim 2-3 gun hala gitmezse dusunelim baska seyler.sut ve sut urunlerini cok tuketmiyormusun?

Herkese güzel bir gün diliyorum bugün tatil keyfini çıkarıyorum okulda olduğum için pazara gidemiyordum pazara gittim geldim

sabah kahvaltıda yoğurt içinde yulaf kepeği yedim öğlen pazardan geldim biraz tavuk yedim yanında yoğurtla.... Akşama da bakarım artık... eşim olmayınca hiç yemek düşünemiyorum....

Ahh kızlar işyerimde yemek şirketi yıldönümü için pasta dağıttılar bende aldım ama etraftakilerin ye demesine dayanamayıp yedim ama hemen çıkardım midem bulandı kötü oldum baya.. bu 2. kaçamağım ama nasıl irademe yenik düştüm anlamıyorum ve kızıyorum kendime..

arkadaşlar 3 haftayı gecti tatlı yemedim mucize yanı bu cikolatasız günüm geçmiyodu elimde nutellayla oturuyodum bilgisayarın başına:)uzun zamandır şekeri ve ekmeği kesmeyi istiyodum hiç olmassa en aza indirmeyi.dukan çok yardımcı oluyo bu konuda...inşallah duraklama olmaz

Son düzenleme:
Kızlar ben atak evresınde 5 kılo verdım seyıre gectım bunun 2 kılosunu gerı almısım ve suanda seyırde 4ncu gunum halen veremedım neden acabaa veremıcem mı ayrıca ben gun ıcınde fazla bısey yıyemıorum benım gıbısı varmı acabaa sabah yumurta peynır yogurt oglen yogurt yulaflı aksam sadce et tuketıorum bu yeterlımı??

Kitapta zaten seyir evresinde vucuda su girmesiyle birlikte bir kac kilonun geri alinmasi olasiligida yaziyo ama korkulcak bisey yok yine verirsin merak etme :) 5 kilo cok iyi vermissin ama kitapta izin verilen seyleri daha SIK yemen gerek sif belli bi kac seye takili kalma..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…