Minik kizina nice nice guzel yaslar diliyorumohh hem dukan usulu beslenip hemde doyurmsuunuz karinlarinizi ellerinize saglik
Bugün eski pantolonlarımdan birini demedim.
Bel kısmı önceden zar zor kapanıyordu, şu an ise fazlasıyla bol.
Gelin görün ki bacak kısmında hala ciddi bir değişiklik yok.
Benim kilocukların hepsi göbek ve bel bölgesinden gitmiş.
Üst tarafım zaten zayıftı, şimdi daha da zayıf oldu.
Ama bacak ve kalçada tık yok
ya aslinda sicak sumu soguk sumu o konuda ben cok karisigim hala.cunku dukan soguk suyu oneriyorki gerekceside mantikli ama bunun tersi japonlarin zayif kalmasinin sirri olarak gosterilen herseyi sicak tuketme mantigida var o yuzden bilemiyorum hangisi daha uygun...tariflerle ilgili ise internette dukan tarifleri diye aratirsan sinirsiz tarif cikacaktir onune.forumda ise daha onceden acilmis ama devam ettirilememis soyle bir baslik var bakabilirsin :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
önerin için teşekkürler lisabellaBu sebzelerin miktarinin arttirilmasi,fazla tuketilmesi ile ilgili tek bildigim kabizlik durumunda sebze miktarini arttirabilirsiniz kurali.yani cok zorda kaldiginizda arttirin diyor ....tamam seninkinin bunla alakasi yok ama sonucta sebzenin fazla tuketilmesi ile ilgili yine...ben kendi adima fikrimi soyleyeyim bence yapabilirsin.yani ogun sebze yiyip ertesi gun saf protein yaparak dengeleyebilirsin...
ohh içim rahatladı rahat olayım o zaman özellikle zor anlarda kullanayım bu hakkımıBen de hafta sonları tüm aile evde olduğumuz için 2 gün sebzeli öğünler yiyorum..
Sonra hafta içi 2 gün sp yaparak dengeliyorum..
Sen de değiştirebilirsin..
kızlar herkese günaydın....bol - li günler diliyorum herkese...dukanı çok ama çooooooooooook sevdim galiba
başlangıç tarihi:31 03 2013
başlangıç kilo:72
hedef kilo:60
güncel kilo:65.9
geçen haftaki kilo:67.6
fark:-1.7
aynen bende çok araştırdım soğuk diyenlerde var sıcak diyenlerde kendimde test ettim kesinlikle sıcak su bence:)ayrıca lisabella beni ilk sen karşıladın bu sitede ve bana cok uğurlu geldin daha 1 ay olmadı ama 7 kilo gitti çok sükür.)
peynir sabahları 2 kibrit kutusu büyüklüğünde.. öğlen bir bardak ayran ya da yoğurt küçük bir kase. akşamları da küçük kase yoğurt... bunun dışında süt ürünü tüketmiyorum.
bugün doktora gittim. saç dökülmesi için. yıllardır hep saçım dökülür benim. ama bu aralar arttı. diyetle ilgisi yok 2 aydır arttı. kan tahlili yapıldı. b12 ve çinko eksikliği varmış. doktor kırmızı et yemiyo musun dedi. halbuki et tüketirim ben çok sık. şaşırdım. çinko için bir hap ve b12, b6 falan içeren de başka bir hap yazdı. aklıma şu geldi. ben sabah hakkım kadar dukan ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar peynir yiyorum. sebze günümse yarım domates de yiyorum.
öğlen tavuk çorbası ya da köfte,tavuk ızgara...
akşam da bazen balık bazen de köfte veya tavuk haşlama falan... öğlen ne yediğime bağlı.. yanında da yoğurt minik kase.. gün boyu suyumu içiyorum 2 lt ve çok açık çay tüketiyorum. o da bitiremiyorum iş yoğunluğumdan ötürü toplasan gün boyu 3 - 4 fincan çay içebiliyorum akşam dahil..
sence az mı yiyorum ben yaa ondan mı böle oldu :26:
ipeeek
Ses ver bacım.. Hani face de konuştuk geliyorum dedin, bir görünüp bir kayboluyorsuuunn
bravo arkadaşım güzel vermişsin tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?