Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün eski pantolonlarımdan birini demedim.
Bel kısmı önceden zar zor kapanıyordu, şu an ise fazlasıyla bol.
Gelin görün ki bacak kısmında hala ciddi bir değişiklik yok.
Benim kilocukların hepsi göbek ve bel bölgesinden gitmiş.
Üst tarafım zaten zayıftı, şimdi daha da zayıf oldu.
Ama bacak ve kalçada tık yok

iyi akşamlar kızlar,bugün günüm vardı mağlum,kendi yemeğimi evde hazırladım götürdüm,herkez pasta çörekten löp löp götürürken ben gayet sağlıklı beslendim,bu arada yine zayıflamama hayran kalanların sayısı çoğaldı buna eşleride dahil bugün olmayan bir kotum vardı onu giydim cuk diye oturdu buda beni çok sevindirdi,yürüyüşümüde yaptım geldim ohhhh,şimdi yeşil çay içeceğim.

Canım benim de tam tersi bacaklarım ve kalçam indi iyice, asıl problem karın bölgesi. Orasa da bayağı farketti ama yine de bölgesel incelmek için uygun egzersizler yapmalıyız bence. Sadece yürüyüşle olmuyo, bacaklarım iyice incelecek yoksa....

aynen bende çok araştırdım soğuk diyenlerde var sıcak diyenlerde kendimde test ettim kesinlikle sıcak su bence:)ayrıca lisabella beni ilk sen karşıladın bu sitede ve bana cok uğurlu geldin daha 1 ay olmadı ama 7 kilo gitti çok sükür.)

Son düzenleme:
önerin için teşekkürler lisabella
Ben de hafta sonları tüm aile evde olduğumuz için 2 gün sebzeli öğünler yiyorum..
Sonra hafta içi 2 gün sp yaparak dengeliyorum..
Sen de değiştirebilirsin..
ohh içim rahatladı rahat olayım o zaman özellikle zor anlarda kullanayım bu hakkımı

günaydın herkese.bol eksili sonuçlar görürsünüz inşallah.benim regl sonrası olduğu için çok güzel çıkmadı ama hiç yoktan iyidir.

başlangıç : 81,9
başlama tarihi : 02/03/2013
geçen hafta : 74,3
bu hafta : 74,1
giden : -200
toplam giden : 7,8

sanırım eksik bilgi yok.dely geçen hafta yoktun umarım iyisindir

günaydın kızlar,inşallah herkez güzel kilo vermiştir bu hafta ,bende yine gr şaşmamış 1 kg gitmiş bu haftada

geçen hafta 83.6
bu hafta 82.6

kızlar herkese günaydın....bol - li günler diliyorum herkese...dukanı çok ama çooooooooooook sevdim galiba
başlangıç tarihi:31 03 2013
başlangıç kilo:72
hedef kilo:60
güncel kilo:65.9
geçen haftaki kilo:67.6
fark:-1.7

bravo arkadaşım güzel vermişsin tebrik ederim..

Günaydın arkadaşlar
Geçen hafta izinde olduğum için çocuktan tartılmama rağmen girip bildirim yapamadım
O yüzden bu hafta erkenciyim:)

başlangıç tarihi : 28.01.2013
başlangıç kilo : 78.200
hedef kilo : 58.000
geçen haftaki kilo : 65.300
güncel kilo : 64.100
boy : 1.61

çoğu gitti azı kaldı
Herkese bol eksili günler dely cim eline sağlık

25.04.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 67.8
Bu Haftaki Kilo: 66.9
Bir Haftalık Değişim: 0.9
Kalan Kilo: 8.1 kg
Toplam Giden: 8.9
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 60.gün)

günaydın kızlar: :)

başlama tarihi 18,03,2013
ilk kg 93
boy 164
hedef 68.4
geçen h.kg 82.5
güncel 80.9
haftalık fark 1.6 :d
toplam 12.4

delycim cok merak ettik seni iyi haberlerini bekliyoruz

Canim,sana ugurlu gelebildiysem ne mutlu bana

Sac dokulmesi dukana bagli yasayanlar oldu malesef vitamin eksikligine bagli olarak..bu nedenle vitamin destegi almak ve sebze gunlerinde zengin icerikli sebzeleri (ispanak,biber,brokoli.,yesil yapraklilar......)tuketmek onemli oluyor..sakin atlamayin sebze ihtiyacinizi..
menun protein gunu icin uygun aslinda evet biraz az geldi tabiki sabahlari jambon,yumurta gibi eklemeler yapabilirsin..ogunlerini kesinlikle atlamamaya calis..ve stres yapma streste sisiriyor insani

Gunaydin Dukancanlar;

hepinize bol - li bildirimler olsun insallah bugun Bakalim umariz sevgili Dely bugun gelir..En onemlisi meragimizi endisemizi giderir iyi oldugunu gostererek...

slmbaslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61
geçen haftaki kilo :75.600
güncel kilo : 74.500
şimdiden çokk teşekkur ederim dukandaşlarım hepinize bolll eksili günler haftalar dilerim :)

bravo arkadaşım güzel vermişsin tebrik ederim..

çok teşekkürler canım burası beni çok motive ediyor gerçekten bide adet bitti benim karnımda dümdüz şu an acayip iyi hissediyorum kendimi....yarışa bu kadar hızlı başlıcamı hiç ummuyodum herkese bol - ler olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…