- 3 Nisan 2013
- 49
- 51
- 38
Kızlar ben atak evresınde 5 kılo verdım seyıre gectım bunun 2 kılosunu gerı almısımve suanda seyırde 4ncu gunum halen veremedım neden acabaa veremıcem mı ayrıca ben gun ıcınde fazla bısey yıyemıorum benım gıbısı varmı acabaa sabah yumurta peynır yogurt oglen yogurt yulaflı aksam sadce et tuketıorum bu yeterlımı??
Benimde kafama takilan bir soru var: ben günlük yulaf kepegi hakkimi hergün kullaniyorum ama hem krep yemek istiyorum hemde mükemmel tarifler var tatlilar olsun pan cake olsun onlardanda yararlanabilirmiyim ??? yoksa bir secimmi yapmam gerek...
Tesekkur ederım ama sımdı yıne tartıldım bu kez 75 olmusum neden kı anlamıyorum bugun proteın gunum bı kac gun atagamı gecsem sızce zararlımkıtabını almaya calısıcam
Uzgunum ama cok bilincsizce baslamissin diyetine..zaten kitabi okumadan baslamak buyuk hata olmus..eger okumus olsaydin misir gevregini asla tuketmemen gerektigini bilirdin...sonra birde rica etsem bana simdiki kilonu ve hedef kilonu yazarmisinkıtabım yok dahaayrıcaa mısır gevregı yıyorum ondan olmuş olabılırmııı ayrıca regl olmama 13gun var o yuzdenmı kı ay moralım cok bozuk 2 kılo kaldı eskı kıloma donmeye atak evresı ne guzel ınmıstım bayagı
merhaba kızlar
geçen hafta hastanede olduğumdan dukana uygun beslenemedim.
nerdeyse normal bi beslenme şekli oldu..
şimdi kaldığım yerden devam edebilirmiyim yoksa atak mı yapmak gerek baştan..
o kadar kötü oldum ki burdan ,diyetten ayrı kaldığım için..
her yediğim içime oturdu sanki..
Allahtan kilo almamışım tek tesellim bu..
merhaba canim..yenidenh seyire donmek icin 2 gun ssaf protein yapmayi dene
kıtabım yok dahaayrıcaa mısır gevregı yıyorum ondan olmuş olabılırmııı ayrıca regl olmama 13gun var o yuzdenmı kı ay moralım cok bozuk 2 kılo kaldı eskı kıloma donmeye atak evresı ne guzel ınmıstım bayagı
teşekkürler lisabella öyleyse kolaymış:))
bu arada senide çoooooooooooooook tebrik ederim güçlendirmeye geçmişsin
darısı başımıza inşallah:)
Ipeeeeek hosgeldinhosgeldin,soyledik demi defalarca suruden ayrilani kurt kapar diye dinlemedinizki gelin yavrularim hepniz gelin kurkcu dukkanina saka bir yana gercekten burada olmak motive ediyor insani ..birde sen gibi tecrubeli bir arkadasimizada her daim ihtiyacimiz oluyor.bu arada guclendirme topigide actik sonrada oraya gelirsiniz
Ben de hafta sonları tüm aile evde olduğumuz için 2 gün sebzeli öğünler yiyorum..
Sonra hafta içi 2 gün sp yaparak dengeliyorum..
Sen de değiştirebilirsin..
İpeeek neredesin gel artıkkk
Dukana devam, yaza az kaldııı
Tesekkur ederım ama sımdı yıne tartıldım bu kez 75 olmusum neden kı anlamıyorum bugun proteın gunum bı kac gun atagamı gecsem sızce zararlımkıtabını almaya calısıcam
kıtabım yok dahaayrıcaa mısır gevregı yıyorum ondan olmuş olabılırmııı ayrıca regl olmama 13gun var o yuzdenmı kı ay moralım cok bozuk 2 kılo kaldı eskı kıloma donmeye atak evresı ne guzel ınmıstım bayagı
boyum 160 kılom 77 bucuk felan ıdı 4 gun atak yaptım 72 oldum sonra seyıre gectım ve suanda 75 olmusummısır gevregı yıyorum her gun bırazcık ama bı yerden okudum kahvaltı yerıne gecıyormus felan dıye ayrıca atak evremı yıne baslamayı dusunuorum cunku ıdeal kıloya 25 kılofazlam var sencede 6gun daha atak yapmamm gerekmıomu ne olur yardımcı olun banaa kıtabınıda evden cıktıgımda alcam alamıyorum sımdılık ozel sebepten
Lutfen uzulme bak goreceksin gitmiyor dedigin kilolar bir Sabah uyanacaksinki buyuk bir farkla gitmis...yaris surda baslayali 1 hafta gibi birsey oldu yani cok uzun degil anlatmak istedigim.nar serbeti hakkini sonraya sakla derim biraz daha bekleyelim bakalim 2-3 gun hala gitmezse dusunelim baska seyler.sut ve sut urunlerini cok tuketmiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?