günaydın ilk bildirim benden olsun.
başlangıç : 81,9
başlama tarihi : 02/03/2013
geçen hafta : 74,6
bu hafta : 72,1
giden : 2,500
toplam giden : 9,8
inşallah siz de benim kadar güzel rakamlar görürsünüz..
Gunaydinlar...
Kilo bildirimi
Başlama 10.09.2013
Başlama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 74. 8
Gelen + 900gr
olmuyor ışte ya.....kalan 7 kilo gitmiyor.
Günaydın dukancanlar
Bu hafta + gördüm, salı günü eşimle kaza yaptık çok kötüydü. Şükür ki ikimizin de bişeyi yok. Stres oldum bu hafta, biraz da kaçamak. Bundan sonra cıssss dukanı ihlal yok
Baslangic tarihi: 11.03.13
Baslangic kilo: 80
Hedef kilo: 54
Boy: 164cm
Gecen hafta kilo: 70.6
Güncel kilo: 70.7
Haftalik degisim: +100
Canım hedefini 70 yapmamışım ondan VKI 25'in üstünde kalmış ve sarı. Şimdi yeşil oldusevgili dely
ellerine emeğine sağlık çok teşekkür ederim
ama sana bi sorum olacak
benim hedef vki sarı görünüyor herkesin ki yeşil..
acaba 25 in üstünde olduğu içinmi
hedefimi 75 ten 70 düşürdüm ama...
Buraya yoğunlaştım mı, iş güç yapamıyorum canım yaa :) Ama yanınızdayyıımm beennncanım çok çok teşekkür ederiz. ellerine sağlık. ama neden sadece perşembeleri burdasın daha sık gel. ihtiyacımız var sizlere
Canım bunu yeni gördüm. Bi sorarım kendisine.. O zaten güçlendirmeye geçti gibi gibi artık.. Aynen bu yazdığını kopyalar sorarım...........
Ellerine kollarına sağlık canım benimmmmmm bu perşembelerin güzelleşmesinin sultanı sensin....
Canımmmm ben bişi demek istiyorum nacizane bu benim fikrim tabi seninde fikrini almak isterim. Listeye bakınca Aliye ablanın bildirim yaptığını görüyorum (forumda yazıları olmadığına göre, muhakkak sana özelden yapıyordur) Hani diyorum bir kaç satırda buraya bişiler yazsa hani verilen 36 kilonunda adı var adı olduğu kadarda şöyle iki satır yazıyla ruhu olsa da bu yeni gelen arkadaşlara hepten motivasyon olsa. Yeni gelen arkadaşlara diyorum ama şuanda üstat modunda olan Aliye ablanın foruma gelmesi kendi adıma benim içinde hiper süper bir motivasyon kaynağı olacak. Şimdi buna istinaden canım senden rica etsem tabi yazımı okuyan pek çok arkadaşlarında aynı fikirde olacağından hiç şüphem yok sen bi insiyatif kullansanda bizim adımıza Aliye abladan rica etsen olurmu tatlım. Gelse birkaç satır neler yapıyor şuanda, ayrıca uyguladığı birşeyler varmı, bu arada dalan anti dukancılara karşı uzun süredir dukan yapan biri olarak sağlıkla alakalı birşeyler yaşadımı bu konuda bişiler yazsa, hani saat falan ayarlasak onun geldiği bir saatte istekli arkadaşlar gelse sorular sorsa. Tabi bu benim fikrim senden ricam işin birde edit kısmını sevgili editörümüz Lisabellaya'da sormak gerek uygun olurmu kızlar. Kestane kebap acele cevap
............
kızlar ben kesinlikle dukan yaptığımı söylemiyorum kimseye, aman siz de söylemeyin noolur, çünkü bıktım yıldım " aaa o diyet çok sakıncalı" diyip de beni cahil insan konumuna sokmaya çalışan kafasız insanlardan, benim eşim doktor ve inanın hastanede etrafındaki çoğu insan bu diyeti uyguluyor, bu diyeti yapamayan iradesiz insanların psikolojik baskısı beni yıldıramayacak, zayıflayıp herkese haddini bildirecem inşallah, şimdi nasıl zayıfladın diyene stresten diyorum o kadar, açıklamaya bile gerek yok, çatlasın patlasınlar :)) bu forom bana yetiyor, herkese teşekkür edirim, iyi ki varsınız...herkese günaydın.bu diyet işini kimseye söylemekte cidden fayda var.ama keşke baştan düşünebilsek.geçen gün işgüzer komşum mahallemizde dukan diyeti yapıp 14 kilo veren bi ablaya benimde başladığımı söyledi.kadında bir terski..bende bu deneyimi yaşamış die siz toz tatlandırıcı kullanmadınızmı die sordum.hay sormaz olaydım.yemeyver yeme hörgücünden ye die resmen çocuk gibi azarladı.o an kadını orada boğazlamak istedim ve tek laf etmeden seviyesine düşmemek için uzaklaştım yanından.burda ne kadar güzel paylaşımlar deneyimler tecrübeler paylaşılıyor.herkez birbirine yardımmcı oluyor.ama kimide böle kırıcı oluyo terbiyesizce..motivasyonumu çok düşürdü.dünde kayınvalidem ve kayınpederde aynı.et balık tavuk v.s onları yiyipte kilımu verilirmiş dediler ve dalga geçtiler.ama ben 3. günün sabahı tartıda -3 gördüm dedim inanmadılar.millete eğlence lazım maskara ediyorlar.herkesin söyleyecek gereksiz bilinçsiz bir lafı var bu konuda.motivasyonumu isteğimi düşürüyor bu sözler tavırlar ama hırslanıyorumda.herkes bu yoldan geçmiş istediği kiloya erişmişken ben neden yapamayımki..1-1,5 sene dişimi sıkıcam bu işten alnımın akıyla çıkıcam önce kendim için..iyiki bu topik var sayfaları okuyup dahada heveslenip hırslanıyorum bu işi başarıcam die.burdaki paylaşım yapıp motivasyonu düşenlere moral olanlara sonsuz teşekkürler........
günaydın herkese...bu hafta bugüne kadar kilomda pek oynama olmamıştı.hatta 1-2 gün artı bile gördüm tartıda
nar şerbeti için kuşburnu aradım baya bi.nihayet dün akşam kuşburnunu da bulunca yapıp içtim şerbetimi.demleme süresini çok uzatmadım acı olabilir diye.rengi sanırım o yüzden açık oldu.bi daha ki sefere daha uzun süre demleyeceğim.tadı da güzeldi.işleviyse harika.1- 2 bardakta etki eder mi bilmiyorum ama bugün çok şükür 60 lı rakamları gördüm.herkese bol eksili günler arkadaşlar:)
merhaba hatunlar.bu hafta bildirim yapamıyorum.çünkü hastalığımdan dolayı biraz diyete uyamadım.çok bir değişim yok ama bildirim yapmayı hak etmiyorum.hasta hasta bahar temizliğini yaptım.ensonunda buğün bitirdim.şuan soluklanıyorum.ama hastalıktan ter içinde kaldım.bir hafta oldu.yeşil elma yedim.çorba filan içtim.yoğurt çorbası.şimdi sesim kısıldı.sesim çımıyor.bende inatla doktora gitmiyorum.doktora gidip sıra bekleyecek halim yok.ama inanın sürünsemde sporuma gitim.ben tam dayaklık hatunum.git doktoruna al ilacını yat yatağına baksın herif sana.ama olmaz ben yapamam yatamam.canım yansada sürünsemde ortada dolanır pilim bitince şimdiki gibi düsşerim koltuğun üstüne.madalya verecekler ya ondan
canım benim o konuşanlar varya bendede çok oldu ve halen devam etmekteler sen kafana taktıkçada (özellikle kıskanç tipler oluyo bunlar)senin motivasyonunu düşürmek için ellerinden geleni yaparlar .....banada ekmek yaptığımı görenler ayyyy bununlamı uğraşıyorsun hep dedi,tüm iş arkadaşlarım sıcacık gözlemeleri gözümün içine baka baka yerken yediğim light ton balığı ve ayranıma kıs kıs güldülerevine misafir gittiğim komşum ikramlardan yemek isstemememe bozuldu surat yaptı ki tek ben yoktum başkalarıda gözümün içine baka baka ayyy yazık sana diye diye yediiii haaaa pes ettimmi hayır bana başlangıçta bırak bu işleri yaaaaa,dukan zararlı sen kafayımı yedin,bakalım kaç gün dayanabilecen.............vs daha hatırlamıyorum bile konuşanlar şimdi incecik önlerinden geçince kıskanç gözlerle süzüyorlar seviyorum dukanı hayatta ilk defa bir diyetten bu kadar keyif alarak yaklaşık 1.5 aydır devam ediyorummmmm
hedefimiz güçlendirme arkadaşlar biz birbirimizi motive ettikçe ve laflara gülüp geçtikçe inanın başarı kaçınılmazzzzz
saol canım benim güzel sözlerin için.ya en yakın arkadaşlarımın en büyük derdi onlardan zayf olacağım korkusu.benim 22 aylık bir bebeğim ve 1. sınıfa giden 2 oğlum var.eşim işe 8,30 gibi gidiyo.bende oğlumu diyete başladığımdan beri sabahları ben götürüyorum okula tabi bebeğim uyanmamışsa.eşimin kahvaltısını hazırlıyorum,oğlum 7:20 de derse giriyo bende ordan yakınımdakki top sahasındaki yürüyüş yoluna geçiyorum.orda 10 tur yürüyorum yarım saat sürüyor.arkkadaşlarım ise korku dolu gözlerle giderken bana bakıyorlar.kafaya koydum vericem bu kiloları..ağzı olan konuşuyo işte.bende 2 ay sonra senin yaptığın gibi incelmiş ve zayıflamış şekilde geçerim önlerinden...
evet ya karar verdim bende bundan sonra daha çok yeme listeme alıcam balığı...genlede tavuk,köfte falan yiyorum ben...balık haftada ya 1 ya hiç...sen ne sıklıkta balık tükettin peki...
bi sabah kalkayım ve tartıda -2,5 göreyim ....Allahım bi daha inmem heralde ordan:))
arkadaşlar günde 3 kupa yeşil çay içmeye çalışıyorum.sallama olanlarından..ama 3 kupa yeşil çayın yanında kayısılı form çayı ve beşi bir yerde de içmek istiyorum ama 1 günde o kadar kupa çay içemediğim için eksik kalıyor..
diyorum ki 2 sallama yeşil çayı bi kupada içsem nolur ki...
diğerlerini de birleştirsem bu şekilde.zararlı olurmu ki...
e bi de siyah çay tiryakisi olduğum düşünülürse ona sıra gelmiyor:)
benim daha 4. günüm bende dün balık yemiştim acaip tok tuttu.dünde komşumun eşi balık halinden bi kasa çipra getirmiş alırmısın tanesi 2 tl dedi.bende almammı hiç 10 tane alayım dedim.tavuk ve etten dahada uygun hem fiyatı..demekki iyi bişe yapmışım bende.ozaman gün aşırı tüketeyim bende.mantık olarak aslında balık halinden alsak bu şekilde daha iyi.nasılsa biz bu işe başladık.hem daha az maliyetli olmuş olur....
Canım ya maşallah ne güzel kilo vermişsin böyle... İşin sırrı balık demişsin ama ben de pek balık yiyemiyorum yine de zorla da olsa yemeye çalışacağım.... Tabi herkeste aynı etkiyi göstermez ama denemekte fayda var....
Canım biraz sabır galiba ben de nerdeyse 1 aydır son 2 kilo etrafında dönüp duruyordum ama bu hafta ve geçen hafta düzenli olarak eksilmeye başladı.... Son kilolar zor gidiyor.....
Sakın vazgeçme umutsuzluğa düşme...
Canım çok geçmiş olsun neyseki size birşey olmamış....
Ben çok uzun süredir buraya bildirim yapmayi atladım. Diyetimi bırakmadim ama yaptığım ufak kaçamaklar yüzünden sonuca ulaşmakta geçiktim.
Dely beni yeniden listeye almazsan kırılmam. Zaten yeterince zor bir iş..
kalan son 3-5 kilomu bir türlü vermedim.bari buraya yazip gaza geliyim.
tesekkürler
sevgiler
Baslangic tarihi: 20.11.2012
Baslangic kilo: 92.4
Hedef kilo: 73
Boy: 177cm
Gecen hafta kilo: 75.5
Güncel kilo: 75.4
kızlar ben kesinlikle dukan yaptığımı söylemiyorum kimseye, aman siz de söylemeyin noolur, çünkü bıktım yıldım " aaa o diyet çok sakıncalı" diyip de beni cahil insan konumuna sokmaya çalışan kafasız insanlardan, benim eşim doktor ve inanın hastanede etrafındaki çoğu insan bu diyeti uyguluyor, bu diyeti yapamayan iradesiz insanların psikolojik baskısı beni yıldıramayacak, zayıflayıp herkese haddini bildirecem inşallah, şimdi nasıl zayıfladın diyene stresten diyorum o kadar, açıklamaya bile gerek yok, çatlasın patlasınlar :)) bu forom bana yetiyor, herkese teşekkür edirim, iyi ki varsınız...
haklısın arkadaşım birhaftadan fazla oldu.hata başlangıcıyla 2 hafta bile diye bilirim.çünkü dişimdede iltahap vardı önce o sarstı.antibiyotik kulanıyorum.bu yüzden başka antibiyotik kulanamıyorum.dişim geçti ama faranjit devam ediyor.artık akut olmuş.antibiyotiğim yarın bitiyor.ondan sonra yeniden ilaç kulanmaya devam etmeliyim.benim sorunum hiç dinlenmemek.yani 2 gün yataktan çıkmayıp yatsam biraz meyve ve bitki çayıyla kendime gelirim diyorum.ama urtlu hatunum.birgüzel yerimi hazırladım ve yatma pozisyonuna girdim ama yine giyinip çarşıya gidip geldim.şimdi yatmaya geçtim ama yine kalkıp yemeği koyacağım.sevgili kocam öğle yemeğini beğenmedide.kızımı edirneye bırakıp geldik.evi biryandan toplayıp biryandan koliliyorum.malum tayin bekliyoruz.birinin beni yatak odasına kapaması gerekiyor.ancak öyle yatıp dinlenirim.burada özel hastanede yok.kulak burun boğazdan randevuyu 1 hafta sonraya alabiliyorsun ondada kültür yapmadan antibiyotiği verip şutluyorlar bu yüzden ilaçlardanda fayda yok.doğal yola devam.yaşın benden büyük biliyorum ama gerçekten dayaklıksın.yani dünyayı ,o evi sen mi kurtaracaksın Allah aşkına..bırak da ailen biraz ne yapacaklarını göstersinler sana.eminim ki her şeye koştuğun için bir şey yapmalarına gerek kalmıyordur.ve hep sen yaptığın için alıştılar ve istesen de yapmıyorlar artık.bence bencillik yapıyorsun.3 gün adam gibi yat iyileş dön işlerin başına.ama geçen haftadan beri hastasın ve bu gidişle iyileşecek görünmüyorsun.devlete gitmezsen özel hastaneye git yada aile hekimine git daha az sıra olur.lütfen dikkat et kendine geçmiş olsun.
kızlar ya benim çok başım dönmeye başladı oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor başım dönüyor tuzu tamamen kesmedim az da olsa kullanıyorum zaten normalde de çok tuzlu yemezdim ne önerirsiniz
Çok geçmiş olsuunn...Günaydın dukancanlar
Bu hafta + gördüm, salı günü eşimle kaza yaptık çok kötüydü. Şükür ki ikimizin de bişeyi yok. Stres oldum bu hafta, biraz da kaçamak. Bundan sonra cıssss dukanı ihlal yok
Baslangic tarihi: 11.03.13
Baslangic kilo: 80
Hedef kilo: 54
Boy: 164cm
Gecen hafta kilo: 70.6
Güncel kilo: 70.7
Haftalik degisim: +100
Ne güzel kilolar verilmiş güzellleeerrr... Alkış alkış alkııışş.. Maşallah maşallah maşallaahhhh!!!
Eki Görüntüle 707006
Bol bol yeşil VKI'ler görmek üzeree... Hepinize öpücükler sevgileeeer...
Eki Görüntüle 707007
saol canım benim güzel sözlerin için.ya en yakın arkadaşlarımın en büyük derdi onlardan zayf olacağım korkusu.benim 22 aylık bir bebeğim ve 1. sınıfa giden 2 oğlum var.eşim işe 8,30 gibi gidiyo.bende oğlumu diyete başladığımdan beri sabahları ben götürüyorum okula tabi bebeğim uyanmamışsa.eşimin kahvaltısını hazırlıyorum,oğlum 7:20 de derse giriyo bende ordan yakınımdakki top sahasındaki yürüyüş yoluna geçiyorum.orda 10 tur yürüyorum yarım saat sürüyor.arkkadaşlarım ise korku dolu gözlerle giderken bana bakıyorlar.kafaya koydum vericem bu kiloları..ağzı olan konuşuyo işte.bende 2 ay sonra senin yaptığın gibi incelmiş ve zayıflamış şekilde geçerim önlerinden...
arkadaşlar günde 3 kupa yeşil çay içmeye çalışıyorum.sallama olanlarından..ama 3 kupa yeşil çayın yanında kayısılı form çayı ve beşi bir yerde de içmek istiyorum ama 1 günde o kadar kupa çay içemediğim için eksik kalıyor..
diyorum ki 2 sallama yeşil çayı bi kupada içsem nolur ki...
diğerlerini de birleştirsem bu şekilde.zararlı olurmu ki...
e bi de siyah çay tiryakisi olduğum düşünülürse ona sıra gelmiyor:)
kızlar ya benim çok başım dönmeye başladı oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor başım dönüyor tuzu tamamen kesmedim az da olsa kullanıyorum zaten normalde de çok tuzlu yemezdim ne önerirsiniz
Ne güzel kilolar verilmiş güzellleeerrr... Alkış alkış alkııışş.. Maşallah maşallah maşallaahhhh!!!
Eki Görüntüle 707006
Bol bol yeşil VKI'ler görmek üzeree... Hepinize öpücükler sevgileeeer...
Eki Görüntüle 707007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?