Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ya maşallah ne güzel kilo vermişsin böyle... İşin sırrı balık demişsin ama ben de pek balık yiyemiyorum yine de zorla da olsa yemeye çalışacağım.... Tabi herkeste aynı etkiyi göstermez ama denemekte fayda var....

Gunaydinlar...
Kilo bildirimi
Başlama 10.09.2013
Başlama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 74. 8
Gelen + 900gr
olmuyor ışte ya.....kalan 7 kilo gitmiyor.

Canım biraz sabır galiba ben de nerdeyse 1 aydır son 2 kilo etrafında dönüp duruyordum ama bu hafta ve geçen hafta düzenli olarak eksilmeye başladı.... Son kilolar zor gidiyor.....
Sakın vazgeçme umutsuzluğa düşme...

Canım çok geçmiş olsun neyseki size birşey olmamış....

Meraba kızlaaarr Accık geciktim ama, burdayımm.. Herkese selamlaarr...

Canım hedefini 70 yapmamışım ondan VKI 25'in üstünde kalmış ve sarı. Şimdi yeşil oldu

canım çok çok teşekkür ederiz. ellerine sağlık. ama neden sadece perşembeleri burdasın daha sık gel. ihtiyacımız var sizlere
Buraya yoğunlaştım mı, iş güç yapamıyorum canım yaa :) Ama yanınızdayyıımm beennn Gelmeye de çalışırım ama zor oluyor..

Canım bunu yeni gördüm. Bi sorarım kendisine.. O zaten güçlendirmeye geçti gibi gibi artık.. Aynen bu yazdığını kopyalar sorarım Sultandan öpücükler

Ben çok uzun süredir buraya bildirim yapmayi atladım. Diyetimi bırakmadim ama yaptığım ufak kaçamaklar yüzünden sonuca ulaşmakta geçiktim.

Dely beni yeniden listeye almazsan kırılmam. Zaten yeterince zor bir iş..
kalan son 3-5 kilomu bir türlü vermedim. bari buraya yazip gaza geliyim.
tesekkürler
sevgiler

Baslangic tarihi: 20.11.2012
Baslangic kilo: 92.4
Hedef kilo: 73
Boy: 177cm
Gecen hafta kilo: 75.5
Güncel kilo: 75.4

Herkese merhaba... Bugün hastayım ve sesim kısık bu yüzden doktor 2 gün rapor verdi malum öğretmenlik konuşarak oluyor bende de ses yok 2 gün dinleneceğim evde.... İnşallah sesime kavuşurum bu sürede konuşamamak çok kötü bir şey kimseyle iletişim kuramıyorum telefonlara cevap veremiyorum.

Geç kalmadan bildirimimi yapayım.....

başlama tarihi : 11mart 2013
boy : 1.68
başlangıç kilo : 64,8
hedef kilo : 57
geçen haftaki kilo : 57,9
güncel kilo : 57,4
haftalık fark : -0,500

kızlar bu hafta benden giden 500 gram çok kaçamaklarım olmuştu sevindim hıc almamış vermişim
geçen hafta 72.5
bu hafta:72 bende yeşilçaya ağırlık veriyorum artık...

kızlar ben kesinlikle dukan yaptığımı söylemiyorum kimseye, aman siz de söylemeyin noolur, çünkü bıktım yıldım " aaa o diyet çok sakıncalı" diyip de beni cahil insan konumuna sokmaya çalışan kafasız insanlardan, benim eşim doktor ve inanın hastanede etrafındaki çoğu insan bu diyeti uyguluyor, bu diyeti yapamayan iradesiz insanların psikolojik baskısı beni yıldıramayacak, zayıflayıp herkese haddini bildirecem inşallah, şimdi nasıl zayıfladın diyene stresten diyorum o kadar, açıklamaya bile gerek yok, çatlasın patlasınlar :)) bu forom bana yetiyor, herkese teşekkür edirim, iyi ki varsınız...

bu şerbeti o kadar merak ettim ki, şuan aldırıyorum malzemeleri, çok heycanlandım, hadi hayırlısı, etkilerini paylaşacağım...

kızlar bundan 1,5 ay önce 73,8 kg yu gördüm ve oturdum ağladım, sonra düşündüm kendi kendime hayatta en imrendiğim şey nedir diye ? cevabım şu oldu: mağazaya gittiğimde tezgahtarın hiç düşünmeden 36 beden kıyafeti bana uzatması ya da small bedensiniz di mi demesiydi :) sonra çok kızdım kendime ve dedim ki ne kadar şanslıyım, hayatta en imrendiğim şeye ulaşmak irademe hakim olduğum sürece bana ne kadar yakınmış ve hemen tekrar dukana başladım, o günden bugüne hiç acıkmadım, çok ilginç birşey, beynimizin vücudumuzu yönlendirdiğini hepimiz biliyoruz artık, zayıflamak aslında çok ama çok kolay birşey, yeter ki beynimizi terbiye edelim...
hafızayı kuvvetlendirmeyle ilgili bir kitap okudum ordaki bir yazı beni çok etkiledi: diyor ki yazar ; izlediğimiz filmlerin duygusal sahnelerinde ağlamamızın sebebi beynimizin gerçekle hayat ile film arasındaki ayrımı yapamamasındandır, ağlıyoruz çünkü o filmi beynimiz gerçek hayatımız olarak algılıyor , yani özetle yazar beynimizin gerçekle hayali ayırt edemediğini vurguluyor ve beynin bu özelliğini normal hayatınızda da kullanın diyor. örneğin sürekli ben 55 kiloyum diyin diyor, beyin bunun hayal olduğunu algılamaz ve hemen öyle olmak için organlarınızı yönlendirir diyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? , ben bayıldım bu fikre...

umarım gecikmedim bildirime.
sabah gecikince yazamadım

güncel kilo: 63

inşallah herkes güzel güzel vermiştir kilolarını:)
sevgimle...

yaşın benden büyük biliyorum ama gerçekten dayaklıksın.yani dünyayı ,o evi sen mi kurtaracaksın Allah aşkına..bırak da ailen biraz ne yapacaklarını göstersinler sana.eminim ki her şeye koştuğun için bir şey yapmalarına gerek kalmıyordur.ve hep sen yaptığın için alıştılar ve istesen de yapmıyorlar artık.bence bencillik yapıyorsun.3 gün adam gibi yat iyileş dön işlerin başına.ama geçen haftadan beri hastasın ve bu gidişle iyileşecek görünmüyorsun.devlete gitmezsen özel hastaneye git yada aile hekimine git daha az sıra olur.lütfen dikkat et kendine geçmiş olsun.

vereceksin arkadaşım ben sana inanıyorum.

geçen hafta 3 kez yedim sanırım.ve akşamları yedim.sp günüm olsa da yanına domates yeşillik yedim.etkilemiyor tartıyı çünkü.yani ben de etkilemedi.hamsi,sardalya,somon..Allahım neler denemedim ki.ama onların sadece mısır unlu kızartmasını yiyebiliyormuşum.pardon somonu usulüne göre pişirdim ama tadını beğenmedim.en son keyifle palamut yedim.şimdi de çupra almayı düşünüyorum.balık gerçekten hem doyurucu hem de zayıflatıcı bir besin..

yazık günah midene ya.zaten beşi bir yerde de yeşil çay var.bence illa içeceksen 2 bardak yeşilçay 1 bardak beşi bir yerde iç.form çayını 3 güne bir iç.bağırsakları boşuna yorma.

ay keşke öyle bir komşum olsa..iyi yapmışsın valla

yukarda okuduysan ben de ideal balığımı bulana kadar çok sıkıntı çektim.hatta bir ara tavuk balık görmek istemiyorum dedim.ama sonra her şey yoluna girdi..

keşke benim de hedefe 3-5 kilom kalsa.çoğu gitmiş azı kalmış.lütfen artık kaçamak yapmadan ilerle ve ver son kilolarını.takıl bize

ben okuldakilere söyledim ama sansıma arkadaşlarım dukan hakkıda şöyle şöyle duyduk dedi.ben de sabırla anlattım.hatta siz sorun ben cevaplayayım dedim.şimdi diyorlar ki nilgün e fazla bir şey yasak değil aslında.sadece dukana göre yapıp yiyor

kendimi ve dukanı iyi anlatabildiğim için mutluyum

kızlar ya benim çok başım dönmeye başladı oturduğum yerden kalkınca gözüm kararıyor başım dönüyor tuzu tamamen kesmedim az da olsa kullanıyorum zaten normalde de çok tuzlu yemezdim ne önerirsiniz

haklısın arkadaşım birhaftadan fazla oldu.hata başlangıcıyla 2 hafta bile diye bilirim.çünkü dişimdede iltahap vardı önce o sarstı.antibiyotik kulanıyorum.bu yüzden başka antibiyotik kulanamıyorum.dişim geçti ama faranjit devam ediyor.artık akut olmuş.antibiyotiğim yarın bitiyor.ondan sonra yeniden ilaç kulanmaya devam etmeliyim.benim sorunum hiç dinlenmemek.yani 2 gün yataktan çıkmayıp yatsam biraz meyve ve bitki çayıyla kendime gelirim diyorum.ama urtlu hatunum.birgüzel yerimi hazırladım ve yatma pozisyonuna girdim ama yine giyinip çarşıya gidip geldim.şimdi yatmaya geçtim ama yine kalkıp yemeği koyacağım.sevgili kocam öğle yemeğini beğenmedide.kızımı edirneye bırakıp geldik.evi biryandan toplayıp biryandan koliliyorum.malum tayin bekliyoruz.birinin beni yatak odasına kapaması gerekiyor.ancak öyle yatıp dinlenirim.burada özel hastanede yok.kulak burun boğazdan randevuyu 1 hafta sonraya alabiliyorsun ondada kültür yapmadan antibiyotiği verip şutluyorlar bu yüzden ilaçlardanda fayda yok.doğal yola devam.

karbonhidrat eksiklğinden oluyor.vücut alışık olduğundan daha az aldığında oluyor.birde az yediysen ondanda olur.dikat et

Çok geçmiş olsuunn... Allah korusun

Ne güzel kilolar verilmiş güzellleeerrr... Alkış alkış alkııışş.. Maşallah maşallah maşallaahhhh!!!

Bol bol yeşil VKI'ler görmek üzeree... Hepinize öpücükler sevgileeeer...

inşallah canım azim önemli bu işte.....bide en yakın arkadaşlarım diyosun bence senin zayıflığınla ilgili korkuları varsa o kadar da yakın olmayabilirler diyorum yine de sen bilirsin tabi

canım ben porselen demliğin içine akşamları 1 sallama kayısı ve 1 sallama yeşil çay demliyorum öyle içiyorum okulda çay alırkende öyle alıyorum iki tane kayısı ve yeşil sallama çayı aynı kupada alıyorum ama çok bekletmiyorum demini acı olmasın diye sende öyle karışık demleyebilirsin ama kayısı çayını 1 kere içiyorum yeşil çayı 3 defa....
bu arada dün yaprak yeşil çay ve kayısı çayı demledim bugünkü etkisi mükemmel tavsiye ederim

wisper, dukan ömür boyu sürecek bir tarz. Seyiri oldukça uzatmış oldum. Çok haklisin burası motive edici... çok mersi...
Dukan amca hedef olarak bana 73 kiloyu uygun görmüştü. Ben şu son 2-3 kiloyu bi atlasam hedefimi 68 indirerek seyire 1 ay daha devam etmek istiyorum.

giden kilolar için herkesi tebrik ederim. Delly çok mersi. ellerine sağlık.

Yulaf kepeğini doğru miktarda aldınızdan emin olun? eksik aliyor olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…