günaydın ilk bildirim benden olsun.
başlangıç : 81,9
başlama tarihi : 02/03/2013
geçen hafta : 74,6
bu hafta : 72,1
giden : 2,500
toplam giden : 9,8
inşallah siz de benim kadar güzel rakamlar görürsünüz..
Gunaydinlar...
Kilo bildirimi
Başlama 10.09.2013
Başlama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 74. 8
Gelen + 900gr
olmuyor ışte ya.....kalan 7 kilo gitmiyor.
günaydın kızlar bayadır girmiyorum ama süper iyi hissediyorum kendimi son 3 senedir daha yeni özgüvenim geri gelmeye başladı ufak ufak :) yolu yarıladım artıkson bi gayretle kalanda gider inşallah :) hedefimide 68den 65e indirdim :)
başlama tarihi 18mart 2013
boy 1.64
başlama kilo 93
hedef kilo 65
geçen haftaki kilo 79.7
güncel kilo 77.7
haftalık fark 2kg
toplam fark 15.3
delycm şimdiden ellerine sağlık
Günaydın dukancanlar
Bu hafta + gördüm, salı günü eşimle kaza yaptık çok kötüydü. Şükür ki ikimizin de bişeyi yok. Stres oldum bu hafta, biraz da kaçamak. Bundan sonra cıssss dukanı ihlal yok
Baslangic tarihi: 11.03.13
Baslangic kilo: 80
Hedef kilo: 54
Boy: 164cm
Gecen hafta kilo: 70.6
Güncel kilo: 70.7
Haftalik degisim: +100
saol canım benim güzel sözlerin için.ya en yakın arkadaşlarımın en büyük derdi onlardan zayf olacağım korkusu.benim 22 aylık bir bebeğim ve 1. sınıfa giden 2 oğlum var.eşim işe 8,30 gibi gidiyo.bende oğlumu diyete başladığımdan beri sabahları ben götürüyorum okula tabi bebeğim uyanmamışsa.eşimin kahvaltısını hazırlıyorum,oğlum 7:20 de derse giriyo bende ordan yakınımdakki top sahasındaki yürüyüş yoluna geçiyorum.orda 10 tur yürüyorum yarım saat sürüyor.arkkadaşlarım ise korku dolu gözlerle giderken bana bakıyorlar.kafaya koydum vericem bu kiloları..ağzı olan konuşuyo işte.bende 2 ay sonra senin yaptığın gibi incelmiş ve zayıflamış şekilde geçerim önlerinden...
Kızlar bende bugün başladım ve yardımınıza çok ihtiyacım varrr)) öncelikle bugün sabah bir yumurta ve azda Lig'te peynir yedim sonrasında bol su tükettim ve yeşil çay içtim bir bardak bir bardakta çay içtim ))) saat 18 gibide iki adet tavuk göğsü yedim yağsın ızgara tuzsuz karabiberle tatlandırdım sonrasında yine su yanlış yada eksik yaptığım bişe varmı öncelikle bunu bilmeyi istiyorum ve ben dukan testini çözdüm ama çevirisini nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ))
karbonhidrat eksiklğinden oluyor.vücut alışık olduğundan daha az aldığında oluyor.birde az yediysen ondanda olur.dikat et
Yulaf kepeğini doğru miktarda aldınızdan emin olun? eksik aliyor olabilir misiniz?
Kızlar bende bugün başladım ve yardımınıza çok ihtiyacım varrr)) öncelikle bugün sabah bir yumurta ve azda Lig'te peynir yedim sonrasında bol su tükettim ve yeşil çay içtim bir bardak bir bardakta çay içtim ))) saat 18 gibide iki adet tavuk göğsü yedim yağsın ızgara tuzsuz karabiberle tatlandırdım sonrasında yine su yanlış yada eksik yaptığım bişe varmı öncelikle bunu bilmeyi istiyorum ve ben dukan testini çözdüm ama çevirisini nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ))
kızlarrr herkese günaydın, çok mutluyum eksiyle güne başladım, 67,7 olduuum :)) yürüyüşümü 55 dk ya çıkarmam çok etkili oldu, herkese tavsiye ediyorum, ben yürüyüş bandında yürüyorum, 6,1 hızında 5 km ...
ben de tuzla alakalı sanıyordum kardeşime tuzlu tuzlu ayranları içirip durdum onun başı daha çok dönüyor kepeklerimizi 2şer kaşık ekmek yapıp yiyoruz yemek konusunda da ben fazla yemesem de kardeşim tıka basa yiyor bir de protein tozu içiyor
Ne güzel kilolar verilmiş güzellleeerrr... Alkış alkış alkııışş.. Maşallah maşallah maşallaahhhh!!!
Eki Görüntüle 707006
Bol bol yeşil VKI'ler görmek üzeree... Hepinize öpücükler sevgileeeer...
Eki Görüntüle 707007
masallah wisper cim naptin ya dagitmissin ortaligi
gider bakalim ins, ta 91 lerden dusmussun kolay mi biraz direniyordur vucudun.. benim de son 3-4 kilom insss..
masllah korn cumsupersin...
ay canim buyuk gecmis olsun... Allah korumus.. aman dikkatli olun..
ah ah bu konusan millet bizi oldurecek.. benim arkadaslarimin da derdi bu aynen. hatta bi kere biri dayanamyip demisti, yeter artik daha fazla zayiflama bizden de mi zayif olacaksin?yani bu kadar net ifade edilmez, tek zayif onlar olmali bu dunyada, sismanlar da sisman kalmali ki onlarin zayifligi daha bi belli olsun.. yok yaa.. yok oyle yagma.. ins irademize hakim olucas ve bu kilo probelmini tamamen cozucesss
canim kolay gelsin, bol iradeler... kac kilosun bilemiyorum ama sanki biraz az yemissin gibi geldi bana, yulaf kepegi ile ekmek yap, oglen bi ogun ye aksam bi ogun ye.. ins ayilip bayilmadan dukan in sirrini cozersin :) diger az yemeli diyetlere aliskin olanlar (bi tane arkadasim da denemisti aynen boyle) dukan a baslayinca senin gibi azicik yiyordu ama gece boyle halsiz dustu bayilacak gibi oldu, sonra esi de mecbur biraktirdi. dikkatli ol canim... tekrar hosgeldin..
Ne güzel kilolar verilmiş güzellleeerrr... Alkış alkış alkııışş.. Maşallah maşallah maşallaahhhh!!!
Eki Görüntüle 707006
Eki Görüntüle 707007
Proteyin tozunu spordan sonrami içiyor? bende spor yapmadan yarım saat önce karnitin içiyorum. Spordan hemen sonrada protein tozunu süt ile karıştırip içiyorum.
Proteyin tozunu spordan sonrami içiyor? bende spor yapmadan yarım saat önce karnitin içiyorum. Spordan hemen sonrada protein tozunu süt ile karıştırip içiyorum.
Nuhan cigim gerek protein tozuna gerekse l-carnitin olayina cok girmemeni oneririm.Protein tozlari hem cok pahali hemde yapay gidalardir o yuzden gercek protein kaynaklarini tercih etmen daha iyi olacaktir.birde toz halinde olup lif icermemeleri falan kabizlik yasamana sebep olur.L-Carnitine ise tamami ile yogun spor yapanlarin kullandigi bir takviyedir.Sana kilo vermende yardimci olacak bir urun degil sadece spor yaptiginda sana enerji vererek yorulmadan 1 belki 2 saat spor yapmani saglar.ama biraktigindada vucut daha cabuk yorulmaya baslayacaktir.bu tarz takviyelere cok girmeyin derim
protein tozunu, kilo vermek amacıyla kulanmiyorum. Aynen lisebellanin yazdigi gibi, daha fazla spor yapabilmek ve spor sonrası kas ağrılarını azaltmak için kullanıyorum. Vucudumdaki kas orani arttı. Ben memnunun kimseye tavsiyede bulunmadım.
haklısın arkadaşım birhaftadan fazla oldu.hata başlangıcıyla 2 hafta bile diye bilirim.çünkü dişimdede iltahap vardı önce o sarstı.antibiyotik kulanıyorum.bu yüzden başka antibiyotik kulanamıyorum.dişim geçti ama faranjit devam ediyor.artık akut olmuş.antibiyotiğim yarın bitiyor.ondan sonra yeniden ilaç kulanmaya devam etmeliyim.benim sorunum hiç dinlenmemek.yani 2 gün yataktan çıkmayıp yatsam biraz meyve ve bitki çayıyla kendime gelirim diyorum.ama urtlu hatunum.birgüzel yerimi hazırladım ve yatma pozisyonuna girdim ama yine giyinip çarşıya gidip geldim.şimdi yatmaya geçtim ama yine kalkıp yemeği koyacağım.sevgili kocam öğle yemeğini beğenmedide.kızımı edirneye bırakıp geldik.evi biryandan toplayıp biryandan koliliyorum.malum tayin bekliyoruz.birinin beni yatak odasına kapaması gerekiyor.ancak öyle yatıp dinlenirim.burada özel hastanede yok.kulak burun boğazdan randevuyu 1 hafta sonraya alabiliyorsun ondada kültür yapmadan antibiyotiği verip şutluyorlar bu yüzden ilaçlardanda fayda yok.doğal yola devam.
Eki Görüntüle 707006
Eki Görüntüle 707007
masallah wisper cim naptin ya dagitmissin ortaligi
kızlarrr herkese günaydın, çok mutluyum eksiyle güne başladım, 67,7 olduuum :)) yürüyüşümü 55 dk ya çıkarmam çok etkili oldu, herkese tavsiye ediyorum, ben yürüyüş bandında yürüyorum, 6,1 hızında 5 km ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?