Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün tartıldım 71 çıktı yine haftaya cumaya kadar tartılmak yok inşallah 69 falan olurum haftaya kadar spora başlıcam artık yürüyüs-koşu yapıcam. seyirde 2 kilo vermem bir haftada ama belki bana sürpriz yapar bedenim :)

herkese iyi akşamlar... bildirim yapamadım ancak bu saatte girebildim nete. genel bir sorun varmış bugün internette o yüzden işlerim de yarına kaldı sabahın 5inde işe gitmem lazım ki yetiştirebileyim (
kiloma gelince 69,5 olmuştum aslında ama bunu sizinle paylaşamadım. olsun haftaya tekrar listedeki yerimi alıcam.. inşallah yarışmadan kovulmamışımdır. iki hafta yazmayan atılıyodu dimi.. lütfen öyle olsun...

bu akşam balık yedim. artık balık menüsünü haftada 3 e çıkardım. çok da iyi oldu. ailece yiyoruz balığımızı alıyoruz omegalarımızı...

Kızlar bende bugün başladım ve yardımınıza çok ihtiyacım varrr)) öncelikle bugün sabah bir yumurta ve azda Lig'te peynir yedim sonrasında bol su tükettim ve yeşil çay içtim bir bardak bir bardakta çay içtim))) saat 18 gibide iki adet tavuk göğsü yedim yağsın ızgara tuzsuz karabiberle tatlandırdım sonrasında yine su yanlış yada eksik yaptığım bişe varmı öncelikle bunu bilmeyi istiyorum ve ben dukan testini çözdüm ama çevirisini nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim))

masallah wisper cim naptin ya dagitmissin ortaligi

Gunaydinlar...
Kilo bildirimi
Başlama 10.09.2013
Başlama kilo 91
Boy 168
Hedef 68
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 74. 8
Gelen + 900gr
olmuyor ışte ya.....kalan 7 kilo gitmiyor.

gider bakalim ins, ta 91 lerden dusmussun kolay mi biraz direniyordur vucudun.. benim de son 3-4 kilom insss..

masllah korn cum supersin...

ay canim buyuk gecmis olsun... Allah korumus.. aman dikkatli olun..

ah ah bu konusan millet bizi oldurecek.. benim arkadaslarimin da derdi bu aynen. hatta bi kere biri dayanamyip demisti, yeter artik daha fazla zayiflama bizden de mi zayif olacaksin? yani bu kadar net ifade edilmez, tek zayif onlar olmali bu dunyada, sismanlar da sisman kalmali ki onlarin zayifligi daha bi belli olsun.. yok yaa.. yok oyle yagma.. ins irademize hakim olucas ve bu kilo probelmini tamamen cozucesss

canim kolay gelsin, bol iradeler... kac kilosun bilemiyorum ama sanki biraz az yemissin gibi geldi bana, yulaf kepegi ile ekmek yap, oglen bi ogun ye aksam bi ogun ye.. ins ayilip bayilmadan dukan in sirrini cozersin :) diger az yemeli diyetlere aliskin olanlar (bi tane arkadasim da denemisti aynen boyle) dukan a baslayinca senin gibi azicik yiyordu ama gece boyle halsiz dustu bayilacak gibi oldu, sonra esi de mecbur biraktirdi. dikkatli ol canim... tekrar hosgeldin..

geri gellldimmm iki gündür ruh gibiyim ama iyiyim de bi taraftan bilmiyorum sabitlendi kilom ibre aşağı inmiyo spor da yapamıyom

karbonhidrat eksiklğinden oluyor.vücut alışık olduğundan daha az aldığında oluyor.birde az yediysen ondanda olur.dikat et

Yulaf kepeğini doğru miktarda aldınızdan emin olun? eksik aliyor olabilir misiniz?

ben de tuzla alakalı sanıyordum kardeşime tuzlu tuzlu ayranları içirip durdum onun başı daha çok dönüyor kepeklerimizi 2şer kaşık ekmek yapıp yiyoruz yemek konusunda da ben fazla yemesem de kardeşim tıka basa yiyor bir de protein tozu içiyor

kızlarrr herkese günaydın, çok mutluyum eksiyle güne başladım, 67,7 olduuum :)) yürüyüşümü 55 dk ya çıkarmam çok etkili oldu, herkese tavsiye ediyorum, ben yürüyüş bandında yürüyorum, 6,1 hızında 5 km ...

günaydın canım hoşgeldin aramıza google a dukan testi türkçe yaz çıkıyo sonra 2 sayfayıda açık tut türkçeden bakıp yaparsın diğerini

tebrik ederim canımmmm...ahh bende bi yürüyebilsemişten güçten hiç fırsatım olmuyo valla yürüyüş yapanlarada imrenerek iç geçiriyorum sadece

Son düzenleme:

Proteyin tozunu spordan sonrami içiyor? bende spor yapmadan yarım saat önce karnitin içiyorum. Spordan hemen sonrada protein tozunu süt ile karıştırip içiyorum.

Here is your estimated schedule :

Ellerine sağlık delcim

Ben takıla takıla gidiyorum ama buna da şükür ne diyelimm

Kilo veren vermek için çabalayan herkese de tebriklerr

Son düzenleme:

Oncelikle hosgeldin dukan deneyimlerine ve bol iradeli ,bol kilo kayipli bir rejim dilerim.simdi butun bunlardan birsey anliyorumki kitabin yok ve okumamissin.Sana tavsiyem oncelikle bir kitap edin ve okumaya basla.cunku olmazsa olmazin olmali o kitap bircok sorunun cevabi orda .Tamam biz burda elimizden geleni yapariz yardim anlaminda lakin kitap sart.bak su linke bir goz atmani oneririm.:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html

testin cevirinde isesana bir tablo vermis olmasi gerekecek.o tabloda hangi evreyi kac gun yapacagin ve her evrede asagi yukari ne kadar kilo verecegini gosteriyordur.eger testini gosterebilirsen sana aciklarim detaylarini..

Proteyin tozunu spordan sonrami içiyor? bende spor yapmadan yarım saat önce karnitin içiyorum. Spordan hemen sonrada protein tozunu süt ile karıştırip içiyorum.

Nuhan cigim gerek protein tozuna gerekse l-carnitin olayina cok girmemeni oneririm.Protein tozlari hem cok pahali hemde yapay gidalardir o yuzden gercek protein kaynaklarini tercih etmen daha iyi olacaktir.birde toz halinde olup lif icermemeleri falan kabizlik yasamana sebep olur.L-Carnitine ise tamami ile yogun spor yapanlarin kullandigi bir takviyedir.Sana kilo vermende yardimci olacak bir urun degil sadece spor yaptiginda sana enerji vererek yorulmadan 1 belki 2 saat spor yapmani saglar.ama biraktigindada vucut daha cabuk yorulmaya baslayacaktir.bu tarz takviyelere cok girmeyin derim

spordan önce 300ml bir içiyor spordan sonra 300ml bir içiyor l-kartinin faydasını gördün mü duraklama dönemlerim geldiğinde bende kullanmayı düşünüyorum metobolizmayı hızlandırması açısından

kardeşim kas yapmaya takmış vaziyette gerçek protein tüketiyor bol miktarda üstüne kullanıyor protein tozunu ben l-kartini metobolizma hızlandırıcı sanıyordum

Nuhan cigim gerek protein tozuna gerekse l-carnitin olayina cok girmemeni oneririm.Protein tozlari hem cok pahali hemde yapay gidalardir o yuzden gercek protein kaynaklarini tercih etmen daha iyi olacaktir.birde toz halinde olup lif icermemeleri falan kabizlik yasamana sebep olur.L-Carnitine ise tamami ile yogun spor yapanlarin kullandigi bir takviyedir.Sana kilo vermende yardimci olacak bir urun degil sadece spor yaptiginda sana enerji vererek yorulmadan 1 belki 2 saat spor yapmani saglar.ama biraktigindada vucut daha cabuk yorulmaya baslayacaktir.bu tarz takviyelere cok girmeyin derim[/QUOTE]

lisacım tam aklımdan geçenleri yazmışsın. dukan amca da zaten bu protein tozlarının yapaylığı ve vücuda zararından bahsetmiş kitapta.
bende önermem doğrusu...

protein tozunu, kilo vermek amacıyla kulanmiyorum. Aynen lisebellanin yazdigi gibi, daha fazla spor yapabilmek ve spor sonrası kas ağrılarını azaltmak için kullanıyorum. Vucudumdaki kas orani arttı. Ben memnunun kimseye tavsiyede bulunmadım.

Son düzenleme:

sen memnunsan sorun yok canım. dikkatli ol sadece

bu şartlarda doktora gitmemen boşuna değilmiş.eşin de çok yardımcı olmuyormuş sana ya.üzüldüm şimdi.2 gün ekmek peynir yesinler zor mu yani.beğenmemek ne demek..

ellerin dert görmesin arkadaşım sağol..

masallah wisper cim naptin ya dagitmissin ortaligi

çok tatlısın sağol.inşallah hep beraber darmadağın ederiz burayı

tebrikler canım.benim de bantım bozuldu ya.yaptırmak çok masraflı diyorlar.ama dışarda yürüme imkanım da yok.servis çağıracağım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…