lisacım tam aklımdan geçenleri yazmışsın. dukan amca da zaten bu protein tozlarının yapaylığı ve vücuda zararından bahsetmiş kitapta.
bende önermem doğrusu...
protein tozunu, kilo vermek amacıyla kulanmiyorum. Aynen lisebellanin yazdigi gibi, daha fazla spor yapabilmek ve spor sonrası kas ağrılarını azaltmak için kullanıyorum. Vucudumdaki kas orani arttı. Ben memnunun kimseye tavsiyede bulunmadım.
kitapta zararından ve yapaylığından bahsettiği sayfalar aklındaysa yazar mısın kardeşime okutayım belki vaz gecer kullanmaktan (çünkü hala yararı zararı tartışılan bir şey) bende okudum kitabı ama öyle bir yer hatırlamıyorum hatta tekrar bakındım bulamadım sadece protein tozu diyetindense dukan diyetide zaten protein ağırlıklı olduğu için toza gerek olmadığına dair 1-2 satırlık bir yazı vardı
senin okuduklarının yanında 116. sayfayı oku güzelim. başka sayfa hatırlayamadım ama bulursam yazarım...
kitapta zararından ve yapaylığından bahsettiği sayfalar aklındaysa yazar mısın kardeşime okutayım belki vaz gecer kullanmaktan (çünkü hala yararı zararı tartışılan bir şey) bende okudum kitabı ama öyle bir yer hatırlamıyorum hatta tekrar bakındım bulamadım sadece protein tozu diyetindense dukan diyetide zaten protein ağırlıklı olduğu için toza gerek olmadığına dair 1-2 satırlık bir yazı vardı
senin okuduklarının yanında 116. sayfayı oku güzelim. başka sayfa hatırlayamadım ama bulursam yazarım...
122.sayfayı da okuyun
protein tozunu, kilo vermek amacıyla kulanmiyorum. Aynen lisebellanin yazdigi gibi, daha fazla spor yapabilmek ve spor sonrası kas ağrılarını azaltmak için kullanıyorum. Vucudumdaki kas orani arttı. Ben memnunun kimseye tavsiyede bulunmadım.
tavsiye ya da kötüleme amaçlı bir şey diyemem çünkü çok da bilgim olan bir konu değil araştırmasını yaptım ama hala ikilemde kaldım çok fena kötüleyen de var(bu tozları kötüleyenlerin bir çoğu aynı zamanda dukan diyetinide kötülüyor protein ağırlıklı bir diyet olduğu için) ama zararsızdır türkiyede bilinçsizce eleştiriliyor protein tozunu erkekler içer, kas yapar gibi ama yurt dışında çocuklar çikolata, şeker istediklerinde onlara çilekli, kakaolu vs protein tozu içiren anneler var diyenide var yani bu konuda aynı tatlandırıcı gibi hala muallakta ama seninde dediğin gibi kas ağrıları ve kas dokusu arttırma da etkili adet döneminde bende çikolatalısını tam çikolata krizim tuttuğunda içtim baya bir körledi nefsimi kaçamak yapmaktan kurtarmıştı
122.sayfayı da okuyun
kitabin 150-151-152-153 sayfalari toz proteinin faydalari ve sakincalarindan detayli bahsetmis canim.bakabilirsin
oley oley oley oley bugün tartı dışında 2 kişi daha zayıflamışsın dedi banaay lav yuu dukaaaaaaaaaan ay lav yu dukaaaaaaaaaaan ay lav yu dukaaaaaaan ay lav yu dukannnnnnn
cordoba cim bu elma sirkeli suyu nasil yapiyorsun?:26:
1 su bardagi ilik suya 1 cay kasigi falan mi? ben de deneyim diyorum malum benim skntm var bu konuda..
bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi olarak yapıyorum , sabah akşam içiyorum aç karnına, az önce yine içtim idrar da söktürüyo sanırım, wc ye taşındım resmen...
tmm ben de hemen elma sirkesi aliyorum bugun ins, baska sirke olmaz mi uzum sirkesi var evde ama,
bi de kokusunu napiyosun? burnunu kapatip mi iciyosun :) he he cok soru sordum,
ama gercekten ihtiyacim var
Allah korumuş sizi.çok geçmiş olsun.
:
Canım çok geçmiş olsun neyseki size birşey olmamış....
Çok geçmiş olsuunn...Allah korusun
masallah wisper cim naptin ya dagitmissin ortaligi
ay canim buyuk gecmis olsun... Allah korumus.. aman dikkatli olun..
hayır sadece elma sirkesi, isterseniz elma sirkesi kürü yazın google a ,kadınlar klübü forumundan yazılan yorumları okuyun, daha etkili olur, sadece elma siresi olur yazıyor, komşudan isteseniz olmaz mı :) ?
selam kızlar. diyetiniz nasıl gidiyor butun evreleri yapanınız oldu mu ve işe yaradı mı? bn de kitabını okudum tam başlıcaktım bi kaç kişiden işe yaramadıgını duydum hatta 1 sene deneyip de başarısız olan var içlerinde siz neler diyosunuz
selam kızlar. diyetiniz nasıl gidiyor butun evreleri yapanınız oldu mu ve işe yaradı mı? bn de kitabını okudum tam başlıcaktım bi kaç kişiden işe yaramadıgını duydum hatta 1 sene deneyip de başarısız olan var içlerinde siz neler diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?