Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

lisacım tam aklımdan geçenleri yazmışsın. dukan amca da zaten bu protein tozlarının yapaylığı ve vücuda zararından bahsetmiş kitapta.
bende önermem doğrusu...

kitapta zararından ve yapaylığından bahsettiği sayfalar aklındaysa yazar mısın kardeşime okutayım belki vaz gecer kullanmaktan (çünkü hala yararı zararı tartışılan bir şey) bende okudum kitabı ama öyle bir yer hatırlamıyorum hatta tekrar bakındım bulamadım sadece protein tozu diyetindense dukan diyetide zaten protein ağırlıklı olduğu için toza gerek olmadığına dair 1-2 satırlık bir yazı vardı

tavsiye ya da kötüleme amaçlı bir şey diyemem çünkü çok da bilgim olan bir konu değil araştırmasını yaptım ama hala ikilemde kaldım çok fena kötüleyen de var(bu tozları kötüleyenlerin bir çoğu aynı zamanda dukan diyetinide kötülüyor protein ağırlıklı bir diyet olduğu için) ama zararsızdır türkiyede bilinçsizce eleştiriliyor protein tozunu erkekler içer, kas yapar gibi ama yurt dışında çocuklar çikolata, şeker istediklerinde onlara çilekli, kakaolu vs protein tozu içiren anneler var diyenide var yani bu konuda aynı tatlandırıcı gibi hala muallakta ama seninde dediğin gibi kas ağrıları ve kas dokusu arttırma da etkili adet döneminde bende çikolatalısını tam çikolata krizim tuttuğunda içtim baya bir körledi nefsimi kaçamak yapmaktan kurtarmıştı

hayatim,tavsiyede bulundun falan demedim sende kendi adina bilincli kullan demek istedim.yoksa oyle kotu sakincali bir durum yok yani.

kitabin 150-151-152-153 sayfalari toz proteinin faydalari ve sakincalarindan detayli bahsetmis canim.bakabilirsin

kızlar ben sabahları elma sirkeli su içmeye başladım, bugün bağırsaklarım coştu , yuppiiii :)) normalde 2 günde bir olan bağırsak hareketim, bugün x2 oldu :)) burda onla ilgili blog var ordan aklıma düştü, başladım, bakalım deneyeceğim size sonuçları bildireceğim :)

oley oley oley oley bugün tartı dışında 2 kişi daha zayıflamışsın dedi bana ay lav yuu dukaaaaaaaaaan ay lav yu dukaaaaaaaaaaan ay lav yu dukaaaaaaan ay lav yu dukannnnnnn

Son düzenleme:
oley oley oley oley bugün tartı dışında 2 kişi daha zayıflamışsın dedi bana ay lav yuu dukaaaaaaaaaan ay lav yu dukaaaaaaaaaaan ay lav yu dukaaaaaaan ay lav yu dukannnnnnn

Tebrikler canım..

Valla herkeste bir dukan aşkı.. Gerçekten üzerimizdeki hakkını ödeyemeyizzz..

cordoba cim bu elma sirkeli suyu nasil yapiyorsun?:26:
1 su bardagi ilik suya 1 cay kasigi falan mi? ben de deneyim diyorum malum benim skntm var bu konuda..

guclendirmeye gecenler baska topige mi geciyor? :) lisabella cim kac kilo oldun bitti galiba seyir in masallah

cordoba cim bu elma sirkeli suyu nasil yapiyorsun?:26:
1 su bardagi ilik suya 1 cay kasigi falan mi? ben de deneyim diyorum malum benim skntm var bu konuda..

bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi olarak yapıyorum , sabah akşam içiyorum aç karnına, az önce yine içtim idrar da söktürüyo sanırım, wc ye taşındım resmen...

bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi olarak yapıyorum , sabah akşam içiyorum aç karnına, az önce yine içtim idrar da söktürüyo sanırım, wc ye taşındım resmen...

tmm ben de hemen elma sirkesi aliyorum bugun ins, baska sirke olmaz mi uzum sirkesi var evde ama,
bi de kokusunu napiyosun? burnunu kapatip mi iciyosun :) he he cok soru sordum,
ama gercekten ihtiyacim var

iyi akşamlar kızçeler ,napaysınız bakalım,herkez güzel kg vermiş ,ohhh ne güzel çıtır oluyoruz,sıcaklarda arttı,etkinliklerde çoğaldı,eve uğrayamaz olduk,iyi akşamlar öpüyorum hepinizi

tmm ben de hemen elma sirkesi aliyorum bugun ins, baska sirke olmaz mi uzum sirkesi var evde ama,
bi de kokusunu napiyosun? burnunu kapatip mi iciyosun :) he he cok soru sordum,
ama gercekten ihtiyacim var

hayır sadece elma sirkesi, isterseniz elma sirkesi kürü yazın google a ,kadınlar klübü forumundan yazılan yorumları okuyun, daha etkili olur, sadece elma siresi olur yazıyor, komşudan isteseniz olmaz mı :) ?

Allah korumuş sizi.çok geçmiş olsun.

:

Canım çok geçmiş olsun neyseki size birşey olmamış....

Çok geçmiş olsuunn... Allah korusun

masallah wisper cim naptin ya dagitmissin ortaligi

ay canim buyuk gecmis olsun... Allah korumus.. aman dikkatli olun..

Teşekkürler kızlar sağolun, kaza işte hiç beklemediğin anda geliyo. Sizler de araçta dikkat edin yol kısa bişey olmaz demeyin. Önlemlerinizi alın. Neyse ki ufaklıklar yoktu arabada, çok korkarlardı kıyamam.

Hepinizi öpüyorum, iyi ki varsınız....

hayır sadece elma sirkesi, isterseniz elma sirkesi kürü yazın google a ,kadınlar klübü forumundan yazılan yorumları okuyun, daha etkili olur, sadece elma siresi olur yazıyor, komşudan isteseniz olmaz mı :) ?

tmm canim alicam bugun insss :):) cok saoll :)

selam kızlar. diyetiniz nasıl gidiyor butun evreleri yapanınız oldu mu ve işe yaradı mı? bn de kitabını okudum tam başlıcaktım bi kaç kişiden işe yaramadıgını duydum hatta 1 sene deneyip de başarısız olan var içlerinde siz neler diyosunuz

canım 8994 sayfa paylaşım var bu forumda, bu kadar insan yalan söylemiyor, hepimiz başarıyoruz ve çok mutluyuz, olumsuz yorum yapan kişilere lütfen bu forumu okumalarını söyle , bundan daha etkili bir rejim hayatımda görmedim, bu rejime laf söyleyenleri şiddetle kınıyorum şahsen, hayatımda ilk defa çok mutlu şekilde rejim yapıyorum, hergün pierre dukan a dua ediyorum, fazla kilolarla savaşmanın yolunu böyle kolaylaştırdığı için...

Son düzenleme:

canım benki en uzun diyeti 2 hafta sürmüş ve 3 senedir 7'li rakamları görmemiş ve 1 doğum yapmış biri olarak yaklaşık 2 aydır bıkmadan 15 kg verdim daha ne olsun :) bu diyet mucizevi bir şey tabiki irade çok önemli. işe yaramadı diyenler boğazını tutamayan insanlar.burada bunca insan dukana dua edip çatır çatır yağ yakıyolarsa inanmayanlara daha ne diyebilirimki :) sanki dukan dize maaş bağladı başka işimiz yok burda hergün girip dukanın reklamını yapıyoruz başla tatlım ASLA PİŞMAN OLMAYACAKSIN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…