Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar bayadır girmiyorum ama süper iyi hissediyorum kendimi son 3 senedir daha yeni özgüvenim geri gelmeye başladı ufak ufak :) yolu yarıladım artık son bi gayretle kalanda gider inşallah :) hedefimide 68den 65e indirdim :)

başlama tarihi 18mart 2013
boy 1.64
başlama kilo 93
hedef kilo 65
geçen haftaki kilo 79.7
güncel kilo 77.7
haftalık fark 2kg
toplam fark 15.3

delycm şimdiden ellerine sağlık

başlangıç : 21.03.2013
başlangıç kilo :70.6 kg
hedef kilo : 60 kg
geçen hafta:66.5 kg.
güncel kilo :65.6 kg.

öptüm hepinizi[/QUOTE] kilo veren herkesi kutlarım. + olanlarda ne olur üzülmesin. sabırla devam....

takıma alacak mısınız bilmiyorum ama ben de yapayım bildirim

başlangıç:83
başlangıç tarihi:30.04.2013
hedef kilo:55
gecen hafta:81
bu hafta:79
giden:2
toplam giden:4

Gunaydin Dukan guzelleri

Hepinize bol - li bildirimler diliyorum

Günaydın dukancanlar
Bu hafta + gördüm, salı günü eşimle kaza yaptık çok kötüydü. Şükür ki ikimizin de bişeyi yok. Stres oldum bu hafta, biraz da kaçamak. Bundan sonra cıssss dukanı ihlal yok

Baslangic tarihi: 11.03.13
Baslangic kilo: 80
Hedef kilo: 54
Boy: 164cm
Gecen hafta kilo: 70.6
Güncel kilo: 70.7
Haftalik degisim: +100

Günaydın arkadaşlar.

Başlangıç tarihi :06.03.2013
Başlangıç kilo : 69
Hedef Kilo : 52
Boy :1.58
Geçen hafta :59.4
Güncel :59.2

Dely ciğim şimdiden ellerine sağlık canım.

Hepimize boool bol sağlık dolu ve - li günler diliyorum. Sevgiler.

günaydın herkese...bu hafta bugüne kadar kilomda pek oynama olmamıştı.hatta 1-2 gün artı bile gördüm tartıda
nar şerbeti için kuşburnu aradım baya bi.nihayet dün akşam kuşburnunu da bulunca yapıp içtim şerbetimi.demleme süresini çok uzatmadım acı olabilir diye.rengi sanırım o yüzden açık oldu.bi daha ki sefere daha uzun süre demleyeceğim.tadı da güzeldi.işleviyse harika.1- 2 bardakta etki eder mi bilmiyorum ama bugün çok şükür 60 lı rakamları gördüm.herkese bol eksili günler arkadaşlar:)

başlama tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo: 66
hedef kilo:55
boy:165 cm

geçen hafta : 61.5
bu hafta : 60.8
giden : 0.7

çok şükür bu hafta yerimde sayıcam diyodum.hedefim bu 60 lı rakamı korumak olacak bu hafta:)

delycm şimdiden emeğine sağlık canım...

herkese günaydın.bu diyet işini kimseye söylemekte cidden fayda var.ama keşke baştan düşünebilsek.geçen gün işgüzer komşum mahallemizde dukan diyeti yapıp 14 kilo veren bi ablaya benimde başladığımı söyledi.kadında bir terski..bende bu deneyimi yaşamış die siz toz tatlandırıcı kullanmadınızmı die sordum.hay sormaz olaydım.yemeyver yeme hörgücünden ye die resmen çocuk gibi azarladı.o an kadını orada boğazlamak istedim ve tek laf etmeden seviyesine düşmemek için uzaklaştım yanından.burda ne kadar güzel paylaşımlar deneyimler tecrübeler paylaşılıyor.herkez birbirine yardımmcı oluyor.ama kimide böle kırıcı oluyo terbiyesizce..motivasyonumu çok düşürdü.dünde kayınvalidem ve kayınpederde aynı.et balık tavuk v.s onları yiyipte kilımu verilirmiş dediler ve dalga geçtiler.ama ben 3. günün sabahı tartıda -3 gördüm dedim inanmadılar.millete eğlence lazım maskara ediyorlar.herkesin söyleyecek gereksiz bilinçsiz bir lafı var bu konuda.motivasyonumu isteğimi düşürüyor bu sözler tavırlar ama hırslanıyorumda.herkes bu yoldan geçmiş istediği kiloya erişmişken ben neden yapamayımki..1-1,5 sene dişimi sıkıcam bu işten alnımın akıyla çıkıcam önce kendim için..iyiki bu topik var sayfaları okuyup dahada heveslenip hırslanıyorum bu işi başarıcam die.burdaki paylaşım yapıp motivasyonu düşenlere moral olanlara sonsuz teşekkürler........

başlama tarihi : 14.03.2013
başlangıç kilo: 110,4
hedef kilo:70
boy:170 cm
geçen hafta : 98,4
bu hafta : 98,4
giden : ne gelen var ne giden

ya bu regllden nefret etmeye başladım.ne güzel kilo veriyorken bi andan duruyo,almaya başlıyosun....
iştahın açılıyo,tatlı şeyler istiyosun ....

maşallah kızlar hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz..özellikle wisper seni ayrıca tebrik ediyorum....

delycm şimdiden emeğine sağlık canım

ve şunu da anladım ki ben spor yapmayınca veremiyorum.günlük 30 dk da olsa tempolu yürümem lazım.
geçen hafta açıköğretim sınav görevleri bu hafta sonu ales derken tüm zamanlar dolu geçiyor..
bi toparlanmam lazım ama ne ara....

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 72.3
guncel kilo :71.0
1 haftallik fark:1.300kg
toplam fark:6.600 kg

2 gun sonra tam 1 ay olacak insallah ve ben 2 gune kadar 400 gr kaybedip 1 ayda tam 7 kilo verdim demek istiyorummmm

Allah korumuş sizi.çok geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim sağol.

sabah tartıda 2,5 kilo verdiğimi görünce gözlerime inanamadım.3 kez üst üste tartıldım.sonra ne yaptım da böyle güzel verdim diye düşününce ilk aklıma gelen çok balık tüketmem oldu.bi de süt tozum bitince kendime ekmek dışında hiç bir şey yapamadım.ne kek ne poğaça.bi de ilkay ın sitesindeki çikotoplardan yapıyordum türk kahvesinin yanına.demem o ki tatlandırıcıyı tek limonatadan almış oldum.sanırım bunlar etkili oldu.çünkü spor yapmadım suyumu da günlük 1-1,5 lt içtim.suyumu arttırmam lazım biliyorum.

bi de bugünden itibaren artık spor yapmak zorundayım.dün yatarken " Allahım 73 leri görürsem callanetics yada jillian yapacağım söz " dedim.ee şimdi değil 73 ,72,1 i gördüm.İkisini de yapmak farz oldu.Kul istedi 1 göz Allah verdi 2 göz misali sözümü yerine getirmek zorundayım

merhaba hatunlar.bu hafta bildirim yapamıyorum.çünkü hastalığımdan dolayı biraz diyete uyamadım.çok bir değişim yok ama bildirim yapmayı hak etmiyorum.hasta hasta bahar temizliğini yaptım.ensonunda buğün bitirdim.şuan soluklanıyorum.ama hastalıktan ter içinde kaldım.bir hafta oldu.yeşil elma yedim.çorba filan içtim.yoğurt çorbası.şimdi sesim kısıldı.sesim çımıyor.bende inatla doktora gitmiyorum.doktora gidip sıra bekleyecek halim yok.ama inanın sürünsemde sporuma gitim.ben tam dayaklık hatunum.git doktoruna al ilacını yat yatağına baksın herif sana.ama olmaz ben yapamam yatamam.canım yansada sürünsemde ortada dolanır pilim bitince şimdiki gibi düsşerim koltuğun üstüne.madalya verecekler ya ondan

canım benim o konuşanlar varya bendede çok oldu ve halen devam etmekteler sen kafana taktıkçada (özellikle kıskanç tipler oluyo bunlar)senin motivasyonunu düşürmek için ellerinden geleni yaparlar .....banada ekmek yaptığımı görenler ayyyy bununlamı uğraşıyorsun hep dedi,tüm iş arkadaşlarım sıcacık gözlemeleri gözümün içine baka baka yerken yediğim light ton balığı ve ayranıma kıs kıs güldülerevine misafir gittiğim komşum ikramlardan yemek isstemememe bozuldu surat yaptı ki tek ben yoktum başkalarıda gözümün içine baka baka ayyy yazık sana diye diye yediiiihaaaa pes ettimmi hayır bana başlangıçta bırak bu işleri yaaaaa,dukan zararlı sen kafayımı yedin,bakalım kaç gün dayanabilecen.............vs daha hatırlamıyorum bile konuşanlar şimdi incecik önlerinden geçince kıskanç gözlerle süzüyorlarseviyorum dukanı hayatta ilk defa bir diyetten bu kadar keyif alarak yaklaşık 1.5 aydır devam ediyorummmmm
hedefimiz güçlendirme arkadaşlar biz birbirimizi motive ettikçe ve laflara gülüp geçtikçe inanın başarı kaçınılmazzzzz

saol canım benim güzel sözlerin için.ya en yakın arkadaşlarımın en büyük derdi onlardan zayf olacağım korkusu.benim 22 aylık bir bebeğim ve 1. sınıfa giden 2 oğlum var.eşim işe 8,30 gibi gidiyo.bende oğlumu diyete başladığımdan beri sabahları ben götürüyorum okula tabi bebeğim uyanmamışsa.eşimin kahvaltısını hazırlıyorum,oğlum 7:20 de derse giriyo bende ordan yakınımdakki top sahasındaki yürüyüş yoluna geçiyorum.orda 10 tur yürüyorum yarım saat sürüyor.arkkadaşlarım ise korku dolu gözlerle giderken bana bakıyorlar.kafaya koydum vericem bu kiloları..ağzı olan konuşuyo işte.bende 2 ay sonra senin yaptığın gibi incelmiş ve zayıflamış şekilde geçerim önlerinden...

evet ya karar verdim bende bundan sonra daha çok yeme listeme alıcam balığı...genlede tavuk,köfte falan yiyorum ben...balık haftada ya 1 ya hiç...sen ne sıklıkta balık tükettin peki...
bi sabah kalkayım ve tartıda -2,5 göreyim ....Allahım bi daha inmem heralde ordan:))

arkadaşlar günde 3 kupa yeşil çay içmeye çalışıyorum.sallama olanlarından..ama 3 kupa yeşil çayın yanında kayısılı form çayı ve beşi bir yerde de içmek istiyorum ama 1 günde o kadar kupa çay içemediğim için eksik kalıyor..
diyorum ki 2 sallama yeşil çayı bi kupada içsem nolur ki...
diğerlerini de birleştirsem bu şekilde.zararlı olurmu ki...
e bi de siyah çay tiryakisi olduğum düşünülürse ona sıra gelmiyor:)

Son düzenleme:

benim daha 4. günüm bende dün balık yemiştim acaip tok tuttu.dünde komşumun eşi balık halinden bi kasa çipra getirmiş alırmısın tanesi 2 tl dedi.bende almammı hiç 10 tane alayım dedim.tavuk ve etten dahada uygun hem fiyatı..demekki iyi bişe yapmışım bende.ozaman gün aşırı tüketeyim bende.mantık olarak aslında balık halinden alsak bu şekilde daha iyi.nasılsa biz bu işe başladık.hem daha az maliyetli olmuş olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…