BİLDİRİMMM
başlangıç tarihi:30.04.2013
başlangıç kilom:83
geçen haftaki kilom:79
bu haftaki kilom:76.8
giden kilo:2.2
toplam giden:6.2
Hazır alıyorum canım yoğurt ve lor dışında fazla bişi tutturamıyorum :)bişi sorcam bişi sorcam :)))) labneyi kendiniz mi yapıyosunuz yoksa hazır lightlardan mı???
birazdan deneyeceğim çoook mersi :)
bu arada ben bugün yulaf kepeği tüketemedim, valla bu ekmeği yapıp yesem saat geç oldu ne önerirsiniz arkadaşlar?
BİLDİRİMMM
başlangıç tarihi:30.04.2013
başlangıç kilom:83
geçen haftaki kilom:79
bu haftaki kilom:76.8
giden kilo:2.2
toplam giden:6.2
Kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben de dukan yapıyorum ve şu an seyir evresindeyim. arada kaçamakmaklardan kaçmak motive olmak için size ihtiyacım var... ne diyorsunuz??
Kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben de dukan yapıyorum ve şu an seyir evresindeyim. arada kaçamakmaklardan kaçmak motive olmak için size ihtiyacım var... ne diyorsunuz??
Tabiki aliriz aramiza,hosgeldin canimFakat NOOOOO kacamak
gel bacım gel :)) bende yapıyodum sonra burayı buldum bu kızlar dehşetkaçamak yaptığım günden sonra geldim buraya ve kızların azmini görünce yapmıyom artık kaçamak :))
bir de bişi dicem kaçamak yapınca fenalaşmadın mı ya ben yoğun bi kaçamak yapmıştım valla alttan üstten Allah ne verdiyse mahvoldum yanee
Tabiki aliriz aramiza,hosgeldin canimFakat NOOOOO kacamak
valla lisa sen böyle hani noo kaçamak yapıp parmağını sallıyon ya geçen sayfaları okuyodum gene demişsin kaçamak olmaz demişsin o günde arkaaşım meyve getirmiş eve tam atçadım ağzıma ramak kalmıştı ama bi okudum parmağı bir gördüm hemen elimdekini yavaşça tabağa bıraktım ve sakinleşerek uzaklaştım meyvedenharikasın lisa çok güzel motivasyon sağlıyosun burda
hoşbulduk teşekkür ederrim:)) anlaştık o halde, no kaçamak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?