Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

BİLDİRİMMM
başlangıç tarihi:30.04.2013
başlangıç kilom:83
geçen haftaki kilom:79
bu haftaki kilom:76.8
giden kilo:2.2
toplam giden:6.2

waaaaaaw maşallah ne yaptın sen öyle kuzuuuu... ben hftada 2 kilo versem 2 hftada güçlendirmede olurdum.. ne güzel olurdu valla ....o halde darısı hepimizin başına inşallaaaaahhhh

Selam arkadaşlar

Başlangıç 06.03.2013
Başlangıç kilo 69
Boy 1.58
hedef 52
geçen hafta 59.2
güncel 59.4

regl oldugum için malesef artı gördüm. Dely ciğim ellerine sağlık .

Hepimize booool bool sağlıklı ve - li günler sevgiler

bişi sorcam bişi sorcam :)))) labneyi kendiniz mi yapıyosunuz yoksa hazır lightlardan mı???
Hazır alıyorum canım yoğurt ve lor dışında fazla bişi tutturamıyorum :)

birazdan deneyeceğim çoook mersi :)

bu arada ben bugün yulaf kepeği tüketemedim, valla bu ekmeği yapıp yesem saat geç oldu ne önerirsiniz arkadaşlar?

Valla ben tüm gün tok tutuyor diye çünkü bazen aceleyle hazırlıksız geliyorum fakülteye ve terslik üstüste geliyor okuldada bişi olmuyor aç kalma ihtimali doğuyor onun için bomba gibi bir kahvaltı yapabilmek adına sabahları yiyorum. Birde bunu da ekleyim sabah kahvaltısı cidden çok önemli önceden yapamıyordum ama 3 haftadır düzenli kahvaltı yapıyorum ve mükafatını aldım diyebilirim.

Kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben de dukan yapıyorum ve şu an seyir evresindeyim. arada kaçamakmaklardan kaçmak motive olmak için size ihtiyacım var... ne diyorsunuz??

Başlangıc tarihi:10.03.2013 Başlangıc kilosu:78.6 Boy:165 Hedef kilo:57 Gecen hafta:69.3 Güncel kilo:68.3 Hepinize bol - li günler diliyorum birde kızlar orucluyken kilo veriminiz durdumu acaba

Günaydın dukanın güzelleri,
Ben iki haftadır yerimde sayıyorum, duraklamaya mı girdim noldu
Umarım herkes bol bol vermiştir. Öpüyorum sizleri. Dely'cim şimdiden ellerine sağlık...

başlangıç:11.03.2013
başlangıç kilo:80kg
hedef:58 kg
boy: 1.64 cm
geçen hafta : 70.7 kg
Bu hafta: 70.7 kg

Bi türlü göremedim şu 6lı sayıları. Sağlık olsun elbette görücem bigün

Kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben de dukan yapıyorum ve şu an seyir evresindeyim. arada kaçamakmaklardan kaçmak motive olmak için size ihtiyacım var... ne diyorsunuz??

gel bacım gel :)) bende yapıyodum sonra burayı buldum bu kızlar dehşet kaçamak yaptığım günden sonra geldim buraya ve kızların azmini görünce yapmıyom artık kaçamak :))
bir de bişi dicem kaçamak yapınca fenalaşmadın mı ya ben yoğun bi kaçamak yapmıştım valla alttan üstten Allah ne verdiyse mahvoldum yanee

efem madem bildirim günü diego bildiriyyor hazır oluuunnn

başlangıç tarihi:15.04.2013
başlangıç kilom : 69
boy:168
hedef kilo: 56
geçen haftaki kilom: 64.5 ve 64.8
bu haftaki kilom : 63.8

sonunda 63 ü gördümm

Tabiki aliriz aramiza,hosgeldin canimFakat NOOOOO kacamak

Tabiki aliriz aramiza,hosgeldin canimFakat NOOOOO kacamak

valla lisa sen böyle hani noo kaçamak yapıp parmağını sallıyon ya geçen sayfaları okuyodum gene demişsin kaçamak olmaz demişsin o günde arkaaşım meyve getirmiş eve tam atçadım ağzıma ramak kalmıştı ama bi okudum parmağı bir gördüm hemen elimdekini yavaşça tabağa bıraktım ve sakinleşerek uzaklaştım meyveden harikasın lisa çok güzel motivasyon sağlıyosun burda

İşler ve gerginlikler arası kaçtııımmm geldimm..

Çünküüü bildirim yapmayı unutmuşum yaaa beeennnn...

66.5 delycime sevgilerr

Burada kilo vermeye çalışan bütün dukaniçelere de maşallah

e hoşbuldum o zaman, kabul edilene kadar buradayım ben de:))) gerçi şimdi fitness'a gideceğim:) tembellik yok, hıh!

ayıptır söylemesi antepten tatlı gelmiş, bu fırsat kaçmaz diyerekten yemiştim ve hayatımda ilk defa tansiyonum 14 oldu, hazmedemedim tatlıları:))) ben ki tatlıyla yatıp kalkan biriydim, ama maalesef o gün bozduktan sonra da düzenli bozar hale geldim, kaçamaklarım sıklaştığı için de soluğu burada alıyorum.

BİLDİRİM
2 gündür kaçamaksız seyir halindeyim:))
başlangıç kilom 73,9
hedefim 60

hadi bakalım bismillah:))

Sagol canim diyet motivasyon isihep birlikte basariyoruz

hoşbulduk teşekkür ederrim:)) anlaştık o halde, no kaçamak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…