başlangıç:21.01.2013
başlangıç kilo:83
hedef:60
bu hafta : 66.2
boy:1.70
dely cim şimdiden teşekkürler. herkese bol eksili hayırlı sabahlar.
başarılarının devamını diliyorum canımm böyle sizden duydukca kendim zayıflamış kadar seviniyorum valla :) suan hangi evredesinn
valla canım iyi yapıyomuşsun ya dukan amcanın tavsiye ettiği spor o zaten günde yarım saat yürü benim evle iş dipdibe o yüzden yürüme mesafem yok mazeretim de çok zaten spor yapmamak için :))) yapcam yapcam spor yaparsam daha çabuk biter seyir sonra güçlendirmeye geçip karpuz yerim eheheh
Winnimin tarifler ve deneyimleride super arkadaslar hem tatli hem yardimsever gonlu guzel canim arkadasim benim sen takil bana yeterki takilmana bilhassa memnun oluyorum zira seni cooook seviyorum. Ayrica teveccuh ediyorsunuz sizin basarilarinizda ala seviyede cancagizimmmm. Hepimiz hem dukanda hemde hayatta muhtesemiz muhtesem olmaya devam edecegiz (malum muhtesem yuzyil agzi kaldi dusuncelerde parmaklarda yazilarda)
Günaydın herkese...
Başlangıç tarihi : 11 Mart 2013
Başlangıç kilo : 64,8
Hedef kilo : 57
Geçen hafta : 57,4
Bu hafta : 57,2
Fark :-200 gr
Arkadaşlar benim hedefim 57 ydi. Şu anda 57,2... Bu hafta hedefi tutturup güçlendirmeye geçmeyi düşünüyordum.... Ama sadece 200 gr verebildim... 200 gr kaldı. Şimdi ben ne yapmalıyım 1 hafta daha seyire devam mı edeyim yoksa güçlendirmeye mi geçeyim ne dersiniz
Günaydın kızlar:) artık nişanlı bir bildirimciyim bazen zorluyor diyet ama çok çok canım çekse bile küçük bir parça pastamın tadına bakmıştım onun dışında bir bozulma yok:) zaten kaçaklar gösterir kendini kilo verimini durdurur diye kendi sağlığım açısından uzak duruyorum, ayrıca kaçamak yapıpta kendine itiraf edemeyen kesime sesleniyorum tadını bilmediğimiz şeyler değil kızlar yapmayınÇoğu zaman fırsat bulup yazamasamda birebir okuyorum yazılanları bildiğim herseyi kitabı okuduktan sonra buradan öğrendim bir kez daha iyiki varsınız diyorum ve hepinize hayırlı kandiller diyerek bildirime geçiyorum :)
başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftadan bir öncesi yani 02.05.2013 kilo:90.7
güncel kilo:89.0
boy:1.73
fark:1700gram:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?