Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın.reglim o yüzden artı çıktım ya

geçen hafta : 72,1
bu hafta : 73,6
gelen : 1,500 gr

herkese bol eksili bir gün diliyorum

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn...ayyyy kızlar bugün çok mutlu uyandım hele ki tartıya çıkınca mutluluğum daha da arttıı ne zamandır giremiyorum foruma geçmişide okuyamadım ama bugün bildirim günü olduğunu hatırladım hemen yapayım bildirimimi dedim..

Geçen hafta:69
güncel:67

dely abla şimdiden emeğine sağlıkkkkk hepinize eksili gün olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh....

başlangıç:21.01.2013
başlangıç kilo:83
hedef:60
bu hafta : 66.2
boy:1.70

dely cim şimdiden teşekkürler. herkese bol eksili hayırlı sabahlar.

günaydın kızlar, şimdiden kolay gelsin dely'cim :)

başlangıç:02.04.2013
başlangıç kilo:86,7 kg
hedef:58 kg
boy: 1.60 cm
geçen hafta : 80;7 kg
Bu hafta: 79,8 kg
fark: 900 gr
toplam fark: 6,9 kg

Hayirli sabahlar dukandaslar! Bu hafta reglim yüzünden pek bir fark yok, ama yoktan iyidir

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166
Hedef kilo: 62
Gecen hafta kilo: 69,9
Güncel kilo: 69,5
Haftalik degisim: - 400 g

Günaydın herkese...

Başlangıç tarihi : 11 Mart 2013
Başlangıç kilo : 64,8
Hedef kilo : 57
Geçen hafta : 57,4
Bu hafta : 57,2
Fark :-200 gr

Arkadaşlar benim hedefim 57 ydi. Şu anda 57,2... Bu hafta hedefi tutturup güçlendirmeye geçmeyi düşünüyordum.... Ama sadece 200 gr verebildim... 200 gr kaldı. Şimdi ben ne yapmalıyım 1 hafta daha seyire devam mı edeyim yoksa güçlendirmeye mi geçeyim ne dersiniz

Herkese günaydın..herkesin REGAİP KANDİLİ kutlu olsun.bugn ailem çocuklarım için herşeyin iyisini isteyeceğim Rabbimden ama kendim için sağlıklı bir şekilde bıkmadan offf demeden sabırla güzelleşerek kilo vermeyi istediğim kiloya ulaşmayı dileyeceğimmm.hepinizin duaları kabul olur inş...ben listede yokum ama bende yazıcam gerçi giden gelen kilom yok.bide benim 4-5 aydır
düzensiz bir regl dönemim var.en son 1,5 ay önce oldum.genelde düzensizdide.onun sebebindenmidir bilmem zormu kilo vericem :18: seyirdeyim onunda etkisidir belki.

başlangıç tarihim:6 mayıs 2013
başlangıç kilomm:104,600 kg
boy:157 cm
geçen hafta:99 kg
bugun:99 kg
giden:5.600 normalde gr yazamam.ama başlangıç kilomu elektronik tartıda öğrenmiştim.benim tartım klasik.umarım haftaya daha iyi veririm..

Bildirim
Başlama 10.09.2012
Başlama kilo 91
Boy168
Hedef 68
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.5
Giden yooooooookkkkk.....gelen yoooooooookkkkkkkk......

başarılarının devamını diliyorum canımm böyle sizden duydukca kendim zayıflamış kadar seviniyorum valla :) suan hangi evredesinn

Canım ben biraz oyalana oyalana gidiyorum o yüzden hala seyirdeyim..

Ama şikayetim yok.. Bu şekilde yavaş da olsa her aynaya baktığımda kendimi iyi hissediyorum..

Zaman zaman kilo veremesem de sıkılaşıyorum göbeğim gitti mesela ve bu diyeti yaparak kendimi abur cuburlardan da uzat tutuyorummm

Karpuzlu şekerler var.. Sanırım tofitaydı..
Takitanın çileklisi, bir de rocconun yeşil elma ve limonlusunu da tavsiye ederim..
Şekersiz şekerleri meyve isteğini kesmek için kullanabilirsin canımm..

Utandırıyorsun beni canımm

Ayrıca muhteşem yüzyıl aksanına da bayıldım

Son düzenleme:
Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 71.0
guncel kilo :69.5
1 haftallik fark:1.500kg
toplam fark:8.100 kg

Merhaba, ben de geçen hafta başladım ve daha atak da olsam bile yazayım dedim ki ilerisi de gelsin
7 gün atak yapacağım.

başlangıç tarihim:12 mayıs 2013
başlangıç kilomm:129.5 kg
boy:182 cm
bugun:125.6 kg
giden:3.9

Şu ana kadar çok güzel gidiyor, umarım aynı şekilde ilerler...

Günaydın kızlar:) artık nişanlı bir bildirimciyim bazen zorluyor diyet ama çok çok canım çekse bile küçük bir parça pastamın tadına bakmıştım onun dışında bir bozulma yok:) zaten kaçaklar gösterir kendini kilo verimini durdurur diye kendi sağlığım açısından uzak duruyorum, ayrıca kaçamak yapıpta kendine itiraf edemeyen kesime sesleniyorum tadını bilmediğimiz şeyler değil kızlar yapmayın Çoğu zaman fırsat bulup yazamasamda birebir okuyorum yazılanları bildiğim herseyi kitabı okuduktan sonra buradan öğrendim bir kez daha iyiki varsınız diyorum ve hepinize hayırlı kandiller diyerek bildirime geçiyorum :)

başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftadan bir öncesi yani 02.05.2013 kilo:90.7
güncel kilo:89.0
boy:1.73
fark:1700gram:)

Gunaydin Dukancanlar

Hepinize bol - li bildirimler ve hayirli kandiller olsun

bu konuda tecrubeli olarak gidebiliyorsan biraz daha git derim bu hafta zaten kesin devam et seyire hatta hep diyorum ya hedefini 1-2 cekebiliyorsanda cek.ama yok cok SIKILDIM diyorsan bu haftadan sonra gec guclendirmeye

Tebrik ediyorum canimartik onunde daha buyuk bir sebebin var sen zayif,zarif bir gelin olacaksin.Kacamak yapmaya musait oldugunda bunu dusun ve diyetine saril SIKI SIKIYA ...

başlama tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo: 66
hedef kilo:55
boy:165 cm

geçen hafta : 60.8
bu hafta : 60.5
giden : 0.3

kilo kilo aldıklarımı gram gram veriyor olsam da tartıda gördüğüm her eksiye şükrediyorum.spor yapmamanın büyük eksiklik olduğunu biliyorum ama bi türlü düzene sokamadım spor işini.2 gün yapıp 5 gün yapmıyorum meselaokuldan sonra çok yorgun hissediyorum kendimi.allahım spor yapıcak güç ver bana. bu arada hepinizin kandili mübarek olsun!rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... hepinize bol eksili günler.buraya üye olmasaydım bu kadar azimli olamazdım diye düşünüyorum.iyi ki varsınız ve iyi ki perşembeleri bildirim yapıyoruz.ve iyi ki sen de varsın delycim:))emeğine sağlık...

başlangıç : 21.03.2013
başlangıç kilo :70.6 kg
hedef kilo : 60 kg
geçen hafta:65.6 kg.
güncel kilo :64.5 kg.
boy:1,65 ( oysa ben 1.67 sanıyordum çektim herhalde üniversiteden beri :))
fark : -1.100

sonunda 64 ü de gördüm. ama 3 hafada hazıran ın ilk haftasına kadar 60 olamayacağım sanırım dukan amca olursun demişti. gerçi kalıcı kilolar bunlar ondan zor gidiyor . sabırla devam
bu arada hepinizin kandilini kutluyorum. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. sağlıklı kilolara sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin güzel Allahım...
sizi seviyorum. iyiki varsınız....

Merhaba arkadaşlar buradan takip edemiyorum ama dukan diyeti tarifleri facebook sayfasından takipçiyim..
bende dukanla zayıfladım çok şükür :)

başlangıç :aralık 19.. 77,5
şu an seyirimin son günleri
ve kilom 60
hedefim 58
boyum 1,61
yaşım 31

başlarken daha önceki diyet denemelerim gibi olmayacak dedim ve inandım ve bu kiloyu imkanım olmadığı için spor yapamadan verdim spor yapabilsem eminim daha hızlı sonuç alırdım..
hepinize Allah kolaylık versin bol eksili günler dilerim..
Ayrıca hayırlı kandiller..

BİLDİRİMMM
başlangıç tarihi:30.04.2013
başlangıç kilom:83
geçen haftaki kilom:79
bu haftaki kilom:76.8
giden kilo:2.2
toplam giden:6.2

günaydın kızlar,

başlangıç:14.03.2013
başlangıç kilo:110,4kg
hedef:70 kg
boy: 1.70 cm
geçen hafta : 98,4 kg
Bu hafta: 97,2 kg
fark: 1200gr
gecen gün bi 96,6 yı gördüm ama o oldu..bi daha da göremedim nedense anlamadım..
inşallah haftaya onunda aşağısında olurum...
1 hazirana kadar hedefim 90 olmak ama spora ağırlık vermem lazım..yoksa zor
herkese hayırlı kandiller arkadaşlar bol - li günler....

şimdiden kolay gelsin dely'cim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…