buarada sizlerle paylaşmak istediğim bişey war.sizde aynısını yaşıyomusunuz bilmiorum...
bir restorana gidiyoruz mesela bakıyorum etrafa millet bol yağlı bol kalorili yiyecekler tüketiyorlar hiç ama hiç canım istemior aksine yiyen insanlara üzülüorum.o yedikleri şeyler bana artık lezzetli birer yiyecek değil de direk kütle kütle yağ gibi geliyor.gerçekten öyle canlanıor gözümde.özellikle kilolulara gidip kollarından tutup sarsmak lütfen bunu kendine yapma,ben yaptım bu haldeyim,sen de gel dukan yap demek istiorum
garip bir durum gerçekten...halbuki çok değil 3 ay önce ben de onlar gibi yaşıodum.bu hayatta hiç kimseye dukana olduğum kadar minnetkar değilim sanırım.umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Hahaha ah yirmi ah sayende yedigim ekmek scholar ekmegi oldu cikti :) nerdesin kiz gelde iki laflayalim... Gelelim tarifeeee suluman esliginde malum dizi saati tarif sudur, 2 kasik yogurt 1 yumurta 2 kasik kepek az tuz ceyrek paket kabartma tozu hepsini karistir dok tabaga yagli kagit ustune at mikroya 4 dakka bitarafi 2 dakka diger tarafi al sana taptaze ekmek... Sur ustune labneyi tereyagli ekmek niyetine sicak sicak indir mideye... Ben benim kahvaltilar bomba diye bosa demiyorum kizlar kocaman ekmek labne fume peynir cesitleri ve sicacik cay derken valla gunluk degil haftalik yiyorum ben kahvaltilari ay sabah olsada yapsam kahvaltimi
buarada sizlerle paylaşmak istediğim bişey war.sizde aynısını yaşıyomusunuz bilmiorum...
bir restorana gidiyoruz mesela bakıyorum etrafa millet bol yağlı bol kalorili yiyecekler tüketiyorlar hiç ama hiç canım istemior aksine yiyen insanlara üzülüorum.o yedikleri şeyler bana artık lezzetli birer yiyecek değil de direk kütle kütle yağ gibi geliyor.gerçekten öyle canlanıor gözümde.özellikle kilolulara gidip kollarından tutup sarsmak lütfen bunu kendine yapma,ben yaptım bu haldeyim,sen de gel dukan yap demek istiorum
garip bir durum gerçekten...halbuki çok değil 3 ay önce ben de onlar gibi yaşıodum.bu hayatta hiç kimseye dukana olduğum kadar minnetkar değilim sanırım.umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Sadece ben boyleyim saniyordum demek Benin gibi dusunenler de varmis. Yagli, sekerli yiyecekleri yiyenlere yazik vucudunuza zarar veriyorsunuz gozuyle bakiyorum icimden nasil bu kadar rahat yiyebililiyorlar diye dusunuyorum onlar adina Ben rahatsiz oluyorum halbuki 2 ay once Ben de oyleydim
Günaydın kızlar,herkesin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı kutlu olsun
evet aynı şey bende de var eşimle gezerken gördüğüm kilolular için kendi kendime'' dukan yapması şart'' deyip duruyorum gülüyo odabi taraftanda düşünüyorum kim bilir ne ümitsizdir,hem bıkmıştır o kilolardan hem kabulenmiştir artık napsam veremem diye ama halbuki ne kadar kolay sadece bir kaç ayda bile o halden ne hale gelebilir bi bilse ah diyorum
Nesecigim,canim tebrikler guclendirmeye gectin demekkibende guclendirmeye gecince hafif capli bir artis yasayacagini soylemistim hatirlarsan.Ama sendeki durumda bana kasa bagli bir artis gibime geldi.Cunku fazla spor yaptiginda olusan kaslar fazlasi ile sus tutuyor.sporu birazcik azaltmani tavsiye ederim.bu konudada tecrube yasadim ben ..ilk zamanlarda bende hedefime daha cabuk ulasmak icin (hangi mantiksa) deli gibi spor yapiyordum ve ozellikle yogun yaptigim gunlerin ertesinde hep daha agir cikiyordum.sonra burdan tecrubeli arkadaslardan biri uyarinca arastirdim ve gercektende yogun spor yapilinca kaslarda su tutulmasi oldugunu ogrendim.sonra daha dogru duzgun sekilde yapmaya basladim ve sonrasinda artislarimda yoluna girdi.
bizleri sakin ihmal etme olurmu buraya yada guclendirmeyede tecrubelerini paylas.
seni cok opuyorum canim
Selam bayanlar genclestigimiz diyetimizle 19 mayis genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun bugun bomba kahvaltimi yaptim be simdi genclikle yani sevdigim ogrencilerimle piknige gidiyoruz yanimda bir genc oglumla bol hareketli bir gun olacak insallah diyet devam kilolar agirda olsa gitmeye devam ediyor oda sporsuzluga ve duzensiz yemek yememe bagli eh buna ek olarak wc problemide dersek pata kute devam diyorum herkese bol neseli hareketli ve proteinli gunler diliyorummmmmm
Selam bayanlar genclestigimiz diyetimizle 19 mayis genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun bugun bomba kahvaltimi yaptim be simdi genclikle yani sevdigim ogrencilerimle piknige gidiyoruz yanimda bir genc oglumla bol hareketli bir gun olacak insallah diyet devam kilolar agirda olsa gitmeye devam ediyor oda sporsuzluga ve duzensiz yemek yememe bagli eh buna ek olarak wc problemide dersek pata kute devam diyorum herkese bol neseli hareketli ve proteinli gunler diliyorummmmmm
MERHABA HERKESE
15 GÜNLÜK DUKAN SERÜVENİNDEYİM 5 GÜN ATAK ŞUAN SEYİRDEYİM HERŞEY YOLUNDA 82 KG İLE BAŞLADIM ŞUAN : 75.9 KG BOY:170CM hayatımdaki istikrarlı tek diyetim.
benimde danışmak istediğim bi husus var çalıştığım için bazen yemeğimi dışardan almak zorunda kalıyorum tavuk olunca soslatmadan bişiriyorum ama köfte olduğu zaman mecbur hazır yiyorum ızgarada. hani şu meşhur sul..hmet köftecisi köfteleri yemek hatalamı ?
ayrıca tatlıda lıght hazır tüketebileceğimiz bişey var mı ?
:26::26::26:
MERHABA HERKESE
15 GÜNLÜK DUKAN SERÜVENİNDEYİM 5 GÜN ATAK ŞUAN SEYİRDEYİM HERŞEY YOLUNDA 82 KG İLE BAŞLADIM ŞUAN : 75.9 KG BOY:170CM hayatımdaki istikrarlı tek diyetim.
benimde danışmak istediğim bi husus var çalıştığım için bazen yemeğimi dışardan almak zorunda kalıyorum tavuk olunca soslatmadan bişiriyorum ama köfte olduğu zaman mecbur hazır yiyorum ızgarada. hani şu meşhur sul..hmet köftecisi köfteleri yemek hatalamı ?
MERHABA HERKESE
saol valla bende anlamadım bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar fazla olur :) gerçi şimdi hızım düştü normal seyire geçtim :))bravo size, pek hatalı olmasa gerek :) 1,5 ayda verdiğim kiloyu 15 günde verdiğinize göre :))) bu arada maşallah diyorum size, tebrikler.
Dışarda köfte yemek zorunda kalabiliyor insan; ama aslında içinde dukan'a uygun olmayan eklemeler var bildiğim kadarıyla, yine de başka abur cuburlardan masumdur diye düşünüyorum. Ben de başka zincir köfteciler de yiyorum bazen, balık yoksa en uygunu onlar oluyor alışveriş merkezlerinde. Pek bilemedim lisabella'ya sormak lazım ya da diğer tecrübeli dukancanlara :)
MERHABA HERKESE
Keske birakmasaydin,ilk gunler oyle geliyo ama alisinca cok rahat oluyo.ben simdi okadar alistim ki hayatimi boyle gecirebilirim diyorum.ac kalmiyosun ustune bi de kg veriosun :)
benim de sıkıntı ettiğim konu bu canım düzenli yiyemicem cünkü cogunlukla dışardayım öğrenci oldugum için belli bi düzenim yokbir de meyveyi cok severim o da beni zorlıcak gibiydi. ama protein ağırlıklı besleniyorum. sabah aksamda yulaf kepekli yogurt yiyorum bir kilo vermişim bile :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?