Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

buarada sizlerle paylaşmak istediğim bişey war.sizde aynısını yaşıyomusunuz bilmiorum...
bir restorana gidiyoruz mesela bakıyorum etrafa millet bol yağlı bol kalorili yiyecekler tüketiyorlar hiç ama hiç canım istemior aksine yiyen insanlara üzülüorum.o yedikleri şeyler bana artık lezzetli birer yiyecek değil de direk kütle kütle yağ gibi geliyor.gerçekten öyle canlanıor gözümde.özellikle kilolulara gidip kollarından tutup sarsmak lütfen bunu kendine yapma,ben yaptım bu haldeyim,sen de gel dukan yap demek istiorum
garip bir durum gerçekten...halbuki çok değil 3 ay önce ben de onlar gibi yaşıodum.bu hayatta hiç kimseye dukana olduğum kadar minnetkar değilim sanırım.umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Sadece ben boyleyim saniyordum demek Benin gibi dusunenler de varmis. Yagli, sekerli yiyecekleri yiyenlere yazik vucudunuza zarar veriyorsunuz gozuyle bakiyorum icimden nasil bu kadar rahat yiyebililiyorlar diye dusunuyorum onlar adina Ben rahatsiz oluyorum halbuki 2 ay once Ben de oyleydim

Nesecigim,canim tebrikler guclendirmeye gectin demekkibende guclendirmeye gecince hafif capli bir artis yasayacagini soylemistim hatirlarsan.Ama sendeki durumda bana kasa bagli bir artis gibime geldi.Cunku fazla spor yaptiginda olusan kaslar fazlasi ile sus tutuyor.sporu birazcik azaltmani tavsiye ederim.bu konudada tecrube yasadim ben ..ilk zamanlarda bende hedefime daha cabuk ulasmak icin (hangi mantiksa) deli gibi spor yapiyordum ve ozellikle yogun yaptigim gunlerin ertesinde hep daha agir cikiyordum.sonra burdan tecrubeli arkadaslardan biri uyarinca arastirdim ve gercektende yogun spor yapilinca kaslarda su tutulmasi oldugunu ogrendim.sonra daha dogru duzgun sekilde yapmaya basladim ve sonrasinda artislarimda yoluna girdi.

bizleri sakin ihmal etme olurmu buraya yada guclendirmeyede tecrubelerini paylas.

seni cok opuyorum canim[/QUOTE]

Lisacim evet haklisin sporu azaltsam iyi olacak, peki sence bu artilar o zaman duzelir mi yoksa 2 gun atak falan mi yapsam bilemedim
Sizlerden ayrilmaya hic niyetim yok guclendirme ile ilgili topigi bulamadim oradan takip etmeye devam edecektim, ama farketmez buraya da yazarim
Bende seni cook opuyorum gonlu guzel arkadasim

sayende ben de muhteşem bir kahvaltı yaptım scholar'cım, oh artık ekmeğimi her sabah taze taze yerim, süt tozu da ekledim ben tarife bir kaşık kadar. teşekkür ederim :)

Selam bayanlar genclestigimiz diyetimizle 19 mayis genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun bugun bomba kahvaltimi yaptim be simdi genclikle yani sevdigim ogrencilerimle piknige gidiyoruz yanimda bir genc oglumla bol hareketli bir gun olacak insallah diyet devam kilolar agirda olsa gitmeye devam ediyor oda sporsuzluga ve duzensiz yemek yememe bagli eh buna ek olarak wc problemide dersek pata kute devam diyorum herkese bol neseli hareketli ve proteinli gunler diliyorummmmmm

Günaydın kızlar,herkesin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı kutlu olsun

evet aynı şey bende de var eşimle gezerken gördüğüm kilolular için kendi kendime'' dukan yapması şart'' deyip duruyorum gülüyo oda bi taraftanda düşünüyorum kim bilir ne ümitsizdir,hem bıkmıştır o kilolardan hem kabulenmiştir artık napsam veremem diye ama halbuki ne kadar kolay sadece bir kaç ayda bile o halden ne hale gelebilir bi bilse ah diyorum

Son düzenleme:

Dimi ya,enteresan cok.ben daha once de defalarca diet yaptim,az da olsa kg verdim ama hic birinde bole hisetmemistim.snirim bunun sebebi dukanin sinirsiz ye slogani,ac kalmiyorum ve zayifliorum.bu dietin bana ogrettigi en guzel sey eskiden yediklerim gercekten de gerksizmis.tatliya hamurisine hatta hamurisine bile dukan malzemeleriyle yiyecekler yaparak nefsimi korelttim.ayni lezzeti aliorum ve kg almiorum.kilolarla mucadele eden bi insan baska ne isteyebilir ki....

Lisacim evet haklisin sporu azaltsam iyi olacak, peki sence bu artilar o zaman duzelir mi yoksa 2 gun atak falan mi yapsam bilemedim
Sizlerden ayrilmaya hic niyetim yok guclendirme ile ilgili topigi bulamadim oradan takip etmeye devam edecektim, ama farketmez buraya da yazarim
Bende seni cook opuyorum gonlu guzel arkadasim[/QUOTE]

Ben soyle yapmistim arkadasim;birkac gun yapmadim sporu yavas yavas siskinligim inincede azaltarak yaptim.seyirde oldugumdan ekstra yeniden atak yapmaya gerek duymadim ama sen ne yapabilirsin bir hafta haftada bir degilde 2 gun protein gunu yapabilir o haftaki nisastalilarini kesebilir ve odul yemegini es gecebilirsin.

Guclendirmeyede ara ara tecrubelerini yazarsan oraya gececekler tecrubelerinden faydalanabilir.Tabiki birakma bizi kesinlikle

DUKAN DIYETI GUCLENDIRME EVRESI

seceneklerden aboneliklerine eklersen daha kolay bulursun canim

iyi gezmeler arkadasim

Gunaydinlar guzel dileklerin icin tesekkurlerr sayin ogretmenim oncelikle :) wc problemin oldugundan bahsetmissin ben kronik kabiz problemi olup da bu problemi cozmus biri olarak birkac oneride bulunabilirim istersen.nasil da rahatsiz eder insani o wc problemi cok cektim iyi bilirim.sebze gunlerinde bol karnibahar tuketmeni ce sabahlari ackarnina turk kahvesi icmeni siddetle tavsiye ederim.ben gune turk kahwesi we su ile baslayip ps gunumdeysem bol karnabahar ve sogan tukettigim zaman cok guzl wc cikmaya basladim.bide dukan guncellemesiyle suya icme sodasi katmaya basladim.bunun da etkisi oldugunu dusunuorum gaz we siskinligi alior cunku.

MERHABA HERKESE

15 GÜNLÜK DUKAN SERÜVENİNDEYİM 5 GÜN ATAK ŞUAN SEYİRDEYİM HERŞEY YOLUNDA 82 KG İLE BAŞLADIM ŞUAN : 75.9 KG BOY:170CM hayatımdaki istikrarlı tek diyetim.
benimde danışmak istediğim bi husus var çalıştığım için bazen yemeğimi dışardan almak zorunda kalıyorum tavuk olunca soslatmadan bişiriyorum ama köfte olduğu zaman mecbur hazır yiyorum ızgarada. hani şu meşhur sul..hmet köftecisi köfteleri yemek hatalamı ?
ayrıca tatlıda lıght hazır tüketebileceğimiz bişey var mı ?
:26::26::26:

bravo size, pek hatalı olmasa gerek :) 1,5 ayda verdiğim kiloyu 15 günde verdiğinize göre :))) bu arada maşallah diyorum size, tebrikler.

dışarda köfte yemek zorunda kalabiliyor insan; ama aslında içinde dukan'a uygun olmayan eklemeler var bildiğim kadarıyla, yine de başka abur cuburlardan masumdur diye düşünüyorum. ben de başka zincir köfteciler de yiyorum bazen, balık yoksa en uygunu onlar oluyor alışveriş merkezlerinde. pek bilemedim lisabella'ya sormak lazım ya da diğer tecrübeli dukancanlara :)

bildiğim kadarıyla hazır köfteler uygun olmuyor yağlı etten yapılıyorlar ve içine ekmek içi fln konuyor diye ama yicek başka bişi bulamayınca mecburiyetten yenilebilir heralde

Ben de tebrik ederim gercekten cok hizli vermissin.kesinlikle yememelisin cuk arkadaslarimin da dedigi gibi icinde dukan disi gidalar war.tatlida tuketebilcegin light hazir bi urun yok meyveli light yogurtlar disinda ki onlainda kesinlikle yag seker vs oranlarina bakip tuketmelisin.,evde kendin yapabilcegin bir suru dukana uygun tatli war ama.

saol valla bende anlamadım bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar fazla olur :) gerçi şimdi hızım düştü normal seyire geçtim :))

dayanamadım tartıldım 70 olmuşum :)) tartıyı saklamam lazım haftaya pazara kadar komşuya mı versem haftaya bana verse ahahah :))

Tebrikler harikasin canimArkadaslarda soylemis gerci normalde disardaki kofteler yag oranlari ve ekmek icerdiginden dolayi yasak lakin baska bir alternatifin yoksa mecburen yiyeceksin..birde sorabilirsin ekmek katip katmadiklarini.yagini ise icerigine birsey yapamazsin ama disindakini iki pecete arasinda bir sekilde fazlaligini alabilirsin.Light urunler ise sadece evde kendimizin yapacagi sekilde olanlar uygun disardakilere cok girme derim..

Keske birakmasaydin,ilk gunler oyle geliyo ama alisinca cok rahat oluyo.ben simdi okadar alistim ki hayatimi boyle gecirebilirim diyorum.ac kalmiyosun ustune bi de kg veriosun :)

benim de sıkıntı ettiğim konu bu canım düzenli yiyemicem cünkü cogunlukla dışardayım öğrenci oldugum için belli bi düzenim yok bir de meyveyi cok severim o da beni zorlıcak gibiydi. ama protein ağırlıklı besleniyorum. sabah aksamda yulaf kepekli yogurt yiyorum bir kilo vermişim bile :)))

Ayni kosullardaymisiz ben de ogrenciyim ve meyve cok sewerim bu yuzden zor oluo yalan deil,ogunlerimi duzenli yiyemiorum cunku disarda yemek istemiorum.ama 2 ayi gecirdim bi sekilde.sbh kahwaltimi edip cikiorum ogle yemegini atliorum napiyim.direncimi yitirmedim hc wazgecmedim cunku hayatimda ilkkez bi dietten bukdr randiman aldim.kendi kendime yorumladigim dietlerde hep basarisiz oldum o yuzden dieti kendime gore yorumlamak bana gore basarili deil.her insan kndi icn en dorusunu bilir tabi sen mutluysan sorun yok,hepimize kolay gelsin bu uzun we mesakatli yolda

slm kıızlar bende 5. atak günümdeyim ama inanılmaz meyva istiyo canım ve dayanamayıp 1 tane yeni dünya yesem bu dönemde zararı olurmu hiçmi kaçamak yapmadınıız:2:

Seyir döneminde tabiki yaptık kaçamaklar ama her yaptığımız kaçamak bizi 1 hafta geriye götürdü.

Atakta kesinlikle yapmamalısın 1 taneden bişey olmaz diye başlarsan onun sonu gelmez kendine rest çekmen lazım yemiyorum diye yoksa bu diyetin bir anlamı kalmıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…