tatlandırıcı hiç yaramıyor bana, korkudan yiyemiyorum çok tatlı, karnımdan garip sesler geliyo
bende de takita da oluyordu. ama senin kekinde de kullandığım stevia hiç dokunmadı. o yüzden keklerde onu kullanıyorum.. kekinde yaptı mı :26:
kekten olmayabilir canım benim bünye de hassas biraz. bugün kekimden iki dilim yedim, takitadan da dukanella yapmıştım 1 çay kaşığıyla, 1 çay kaşığı da kahveme kattım. geçenlerde takitadan helva yapmıştım o gün de böyle olmuştu, stevia nerden bulabilirim netten mi?
Ben Carrefour da takita bulabildim sadece, splenda da güzelmiş ama ona da rastlayamadım henüz.enteresan bir şekilde ilk zamanlar bana da yaptı takita sonra bende kendime bazı şeyler hazırladım yedim baktım eskisi gibi etkilemedi. ama tedbiri elden bırakmamak lazım :) takitanın da tadi güzel kardeşim.. stevia en sağlıklısı ama tadı takita veya splenda gibi güzel değil bence :))
stevia yı carrefourdan alıyorum ben.. internette kesin vardır. migroslarda da vardır belki bilemiyorum canım...
busecim bu durumu lisam araştırıyor. ben en son dukan yapan arkadaşlardan öğrendim bunu. dukan a engel değil ama kollestrol sebebiyle değiştirilmiş. bakalım net olarak lisa yazar.. ben yumurta yiyorum hiçbir sakıncası da yok bence :)) ama bence tabi...
Bende hergün ortalama 1 tane yiyiyorumlisabella son olarak ne diyecek bakalım.
(
ben bir şey sormak istiyorum light kola limonatanın zararı var mı kullanmamız yasak mı bir de kaçamaklarımı nasıl engellerim ?
Oy kuzum Allah hepimize olmak istediğimiz kiloda olmayı nasip etsin inşallahkilon fazla değilmiş, ama fazlalaşmadan önlem almışsın, ne güzel. benim boyum 165, kilom da 57 ye gelirse inşallah orada sabitlemeyi düşünüyorum, üniversitede 60 kiloyken bile çok güzeldim ah ahhh.
Saol Ecemus'cum ilaç ödem yapar diye ödüm kopuyo ama sağlık için kullanıcam işte napiyım.seyir uzadıkça uzayacak bu gidişle ama şikayetçi değilim zevkli bir diyet dukan.30 günlük seyir evresi şu an 45 gün oldu ama yılmak yok 54 olana dek seyire devam inşallahsüper hiper maşallah
bütün olumsuzluklara rağmen... diyorum yaazmin karşısında hiçbirşey duramaz değilki kilolar
Ya bende de iştah açıklığı var bugün regl yaklaştıkça çığırından çıkan birine dönüşüyorumçok şükür evet ama bu ara relg dolayısıyla gözüm dönmüş durumda.. dukan tatlısı falan ama hemen hemen hergün tatlı yiyorum ve korkudan tartılamıyorumda:18: bakalım Allah sonumuzu hayır etsin
Aynen canım banada oluyo o.takitanın paketinde günlük 15 gramdan fazla tüketmeyin yazıyordu yanılmıyorsam.biz standart 3 kaşığı baz alıyoruz ondan bağırsaklarımızda koro konser veriyotatlandırıcı hiç yaramıyor bana, korkudan yiyemiyorum çok tatlı, karnımdan garip sesler geliyo
afiyet olsun buseirem'cim de şu protein tatlın ne? Panna cotta mı?Sabah
dukan krep
domates salatalik peynir
ara
1 kupa sutlu kahve
aksam
korili tavuk
domates salatalik
ara
dukan tatli ( tamamen protein iceriyor sinirli izinli birsey kullanmadim )
uzerine 2 cay kasigi meyveli yogurt
16.callaneticsimi yaptim :)
Ayyyyy,maşallah,darısı başıma,20 senedir hiç görmedim 6'lı rakamları69,7 ıle 70 lı sayıları kırdım yasasınnn:)))
bgn sebze proteın gunum umarım tekrar 71 lerı gormrm dun sabah 71.2 ydı:)
Ben eczaneden alıyorum canım splendayı,100'lüğü 10 liraBen Carrefour da takita bulabildim sadece, splenda da güzelmiş ama ona da rastlayamadım henüz.
Ayni sekilde regl zamani bende cildirmis gibi ne bulursam saldiriyorum o yuzden 2 3 cesit yapiyorum ki en azindan dukandan tamamen ayri bisey olmasinOy kuzum Allah hepimize olmak istediğimiz kiloda olmayı nasip etsin inşallahdediğin gibi az ama zor giden kilom vardı.5-6 kilo için dukan yapma dediler ama tek işe yarayan dukan oldu bende
Saol Ecemus'cum ilaç ödem yapar diye ödüm kopuyo ama sağlık için kullanıcam işte napiyım.seyir uzadıkça uzayacak bu gidişle ama şikayetçi değilim zevkli bir diyet dukan.30 günlük seyir evresi şu an 45 gün oldu ama yılmak yok 54 olana dek seyire devam inşallah
Ya bende de iştah açıklığı var bugün regl yaklaştıkça çığırından çıkan birine dönüşüyorumkaçamak yapmadan tabi
Aynen canım banada oluyo o.takitanın paketinde günlük 15 gramdan fazla tüketmeyin yazıyordu yanılmıyorsam.biz standart 3 kaşığı baz alıyoruz ondan bağırsaklarımızda koro konser veriyo
afiyet olsun buseirem'cim de şu protein tatlın ne? Panna cotta mı?
Ayni sekilde regl zamani bende cildirmis gibi ne bulursam saldiriyorum o yuzden 2 3 cesit yapiyorum ki en azindan dukandan tamamen ayri bisey olmasin
yok lotuscum simla hanimin blogunda gordum hemen yaptim
dukandiyetitariflerim: KARAMELLİ MARSHMALLOW PASTA
Canim ben 2 yumurta kullandim evde krem tartar olmadigi icin limon suyu kullandim 1 2 damla kadar birde cok guzel sisiyor firinda bende inmemesi icin firini sondurup altindaki suyu alip soguyana kadar firinin kapagi biraz acik sekilde icinde beklettim meyveli yogurtla yedim :) panna cotta da sut tozu var diye yapmiyorum almadim daha birde o da sinirli izinli bunda sinirsiz umarim begenirsin :)
Marshmellow gibi oluyor tadi :) evet canim once dusuk sonra yuksek ayarda mikserle cirptimBen normal marshmellow tarifini denemiştim ama bulunduğum yerde mikserim olmadığı için bi de krem tartarım olmadığı için pek tutturmamıştım kıvamı.bide bunu deniyeyim bari.krem tartarım da var şu an.sen mikserlemi çırptın?
Hosgeldin :) ben seyir evresinde 3 kere buyuk kacamak yaptim karsiligini da aldim 1 ayda rahat 5 kilo verilebilecekken ben 2.5 3 kilo kadar verdim .dukana baslamak icin baya bir kararli olmak gerek hicbir diyette zaten un tuz seker yok hicbir sekilde ( diyeti bozmadiginiz surece ) tatli lahmacun vs gibi seyler tuketemiyorsunuz ayrica ac kaldiginiz diyetlerde oluyor oysa dukanda tatlisi tuzlusi lahmacunu boregi herseyi var ayrica et tavuk bunlari da sinirsiz tuketebiliyorsunuz ve ustelik saatli de degil ve bence bu diyetin diger onemli bir yani istah kontrolunu saglamasi acikmiyorsunuz kolay kolay ..eger kafanizda soru isaretleri varsa bence hic baslamayin cunku bu diyet hayatimiz boyunca yalnizca 2 defa yapabilecegimiz bir diyet bunyenizin dengesini bozmayinSlm, kitaplarım geldi hemen okumaya başladım. Kk da yazan bilgilerin yeterli olduğunu kıtap almaya gerek bile olmadığını düşündüm dön dolaş hep aynı bilgiler yazıyor. Yalnız gözüm korkmadı değil bu diyeten. İlk burda okuduğumda sanki kolay uygulanan bir diyetmiş gibime gelmişti. Daha fazla araştırınca hiç de öyle kolay olmadığın kanatına vardım. Diyete başlayıp sonunu getiremeden sonrasında daha da fazla kilo alma düşüncesi beni korkutuyor. Atak dönemini geçenlere soruyorum hiç mi kaçamak yapmadınız bir dilim cıkolata tatlı vs gibi. Diyetin 3üncü bölümü çok uzun değil mi? Verilen kilo başına 10 gün offfffff kararsız kaldım gercekten
Canım vallahi 1 yemek kaşığı ancadır benceNev maşallah kız tam gaz devam diyosun :)
Lotuscum 15 gr kaç çay kaşığı eder acep
27. günde -6.800 gördüm sabah, zayiflarim diye aldığım pantolon ve bluz bayram kıyafetlerim olcak, içlerine girebildigim gibi yakışıyorlar da
Atak kaçamak kaldırmaz canım.aslında hiç bir evrede yapmamak lazım ama seyirde hepimiz büyük küçük kaçamak yapıyoruz.tabi bu duraklamaya yada kilo alımına bile sebep oluyo.yapnadan önce diyet detaylı ve zor hatta zahmetli görünmesine rağmen başlayınca çok çabuk alışıyosun.kendi adıma söylemeliyimki 5-6 kg için dukan yapıyorum birçok kişi dukan yapmana gerek yok dese de yapıyorum.kalıcı olarak kilo verdirmesi en büyük avantaj.biliyosun ki emeksiz yemek olmaz çaba sarf etmeden de kilo verilmez.Slm, kitaplarım geldi hemen okumaya başladım. Kk da yazan bilgilerin yeterli olduğunu kıtap almaya gerek bile olmadığını düşündüm dön dolaş hep aynı bilgiler yazıyor. Yalnız gözüm korkmadı değil bu diyeten. İlk burda okuduğumda sanki kolay uygulanan bir diyetmiş gibime gelmişti. Daha fazla araştırınca hiç de öyle kolay olmadığın kanatına vardım. Diyete başlayıp sonunu getiremeden sonrasında daha da fazla kilo alma düşüncesi beni korkutuyor. Atak dönemini geçenlere soruyorum hiç mi kaçamak yapmadınız bir dilim cıkolata tatlı vs gibi. Diyetin 3üncü bölümü çok uzun değil mi? Verilen kilo başına 10 gün offfffff kararsız kaldım gercekten
Marshmellow gibi oluyor tadi :) evet canim once dusuk sonra yuksek ayarda mikserle cirptim
Hosgeldin :) ben seyir evresinde 3 kere buyuk kacamak yaptim karsiligini da aldim 1 ayda rahat 5 kilo verilebilecekken ben 2.5 3 kilo kadar verdim .dukana baslamak icin baya bir kararli olmak gerek hicbir diyette zaten un tuz seker yok hicbir sekilde ( diyeti bozmadiginiz surece ) tatli lahmacun vs gibi seyler tuketemiyorsunuz ayrica ac kaldiginiz diyetlerde oluyor oysa dukanda tatlisi tuzlusi lahmacunu boregi herseyi var ayrica et tavuk bunlari da sinirsiz tuketebiliyorsunuz ve ustelik saatli de degil ve bence bu diyetin diger onemli bir yani istah kontrolunu saglamasi acikmiyorsunuz kolay kolay ..eger kafanizda soru isaretleri varsa bence hic baslamayin cunku bu diyet hayatimiz boyunca yalnizca 2 defa yapabilecegimiz bir diyet bunyenizin dengesini bozmayin
Bir şeye başladığıma sonunu getirmek isterim bu yüzden iyice düşünmek gerek :) mutlaka kilo vermek istiyorum. Ben sizi takip etmeye devam edeyim.Canım vallahi 1 yemek kaşığı ancadır bence
Atak kaçamak kaldırmaz canım.aslında hiç bir evrede yapmamak lazım ama seyirde hepimiz büyük küçük kaçamak yapıyoruz.tabi bu duraklamaya yada kilo alımına bile sebep oluyo.yapnadan önce diyet detaylı ve zor hatta zahmetli görünmesine rağmen başlayınca çok çabuk alışıyosun.kendi adıma söylemeliyimki 5-6 kg için dukan yapıyorum birçok kişi dukan yapmana gerek yok dese de yapıyorum.kalıcı olarak kilo verdirmesi en büyük avantaj.biliyosun ki emeksiz yemek olmaz çaba sarf etmeden de kilo verilmez.
Bir de diyeti yapmaya başladığında 3. Evreyi zevkle yapıcaksın.zaten seyir evresinde diyete yeterince alışmış hayatının bir parçası haline getirmiş olacaksın.mesela ben bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorumama baştan iyi bir karar verip devamını getirebileceğine kanaat getirmelisin
Canim google'a dukan diyeti tarifleri yaz cok guzel bloglar var ozellikle ben yemeklerimi simla ilkay ve eda hanimin bloglarina bakarak yapiyorum adlari sitede yaziyor tikladiginda direkt gozune carpar bazi yerlerde atak tatlisi deyip misir nisastasi kullanimlari var o yuzden acikcasi bu ücü disinda digerlerine guvenemiyorumBir şeye başladığıma sonunu getirmek isterim bu yüzden iyice düşünmek gerek :) mutlaka kilo vermek istiyorum. Ben sizi takip etmeye devam edeyim.ben dükkanın yemek kitabını da satın aldım ama Türk damak zevkine göre değil yaptığınız yemeklerin tarifini de lütfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?