dukan diyeti kitabini siparis verdim + dukan diyeti yemek tarifleri henüz ulasmadi ama.
Kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum. Örnegin hergün kahvaltiya bir yada iki yumurta yemek sagliga zararli degil mi. Hesaplayinca haftada 7 ile 10 yumurta yapiyor :26:
Slm kızlar bu gün dukanda 4. Günüm ve inanmayacaksıniz tam 3.5 kilo verdimm..
Ve bu günü saymazsak aslında 3 günde 3.5 kilo gitti:))
Motivasyonum inanılmaz arttı:)) diyete tam gaz devam:))
günaydın
bugün tartı günü ama ben regl olduğum için bildirim yapmayacağım umarım tüm arkadaşlar eksileri görmüşlerdir.
Slm kızlar bu gün dukanda 4. Günüm ve inanmayacaksıniz tam 3.5 kilo verdimm..
Hayirli sabahlar dukancanlargecen hafta bildirime katilmadim, ama tam gaz devam ediyorum.. Buralardan bir hayli uzaklastim, ama dukandan uzaklasmak yok
Winnicim, hedefimi lütfen 58e indirirmisin? Gerci önümüzdeki 4 hafta bildirime katilamayacagim, sali günü tatile cikiyorum
Gelelim bildirime:
Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef kilo: 58
Güncel kilo: 60,7
Toplam fark: - 21,8 kg
Herkese bol eksili günler
Kızlar az önce ecemus siparişlerim geldi, tek kelimeyle harika hepsi. Yengem çok şaşırdı, kız bu nasıl diyet diyor :) ecemus kara kek, yuvarlak ekmek, dereotlu peynirli muffin, sürpriz limonlu kurabiyeler, hepsi yumuşacık, çok lezzetli, misler gibi. Ecemusum ellerine sağlık, çok çok teşekkürler, sevgini de katmışsın kesinlikle :) hal böyle olunca "I love dukan diet"
:78: valla çok utandım ve çooook mutlu oldumteşekkür ederim lime cim güzel yorumların için.:93:
afiyetle sağlıkla ye güzelim
bugünden beri senin sipariş sayfasını arıyorum bulamadım bana yardımcı olurmusun?
Kızlar selam,
Baslangic tarihi: 01.06.13
Baslangic kilo: 88,5
Boy: 160 cm
Hedef kg : 65
Gecen hafta kg: 80
Güncel kg: 78.2 kg
Ben ramazanda diyeti biraz şaşırdım ama bayramdan sonra spor ile beraber dehşet bir dönüş yapmayı planlıyorum.
Geri kalan kilolar için dişimi sıkmam gerekecek.
Dukan ile kilo veren insanları görüp 'yahu gerçekten nasıl veriyorlar bu kiloyu' diyordum.Şimdi bende (az kilo vermiş olsam da) ayna da kendime bakınca kilo veriliyormuş diyorum.Hayatımın nerdeyse üçte birini şişman bir beden ile geçirdim.Şimdi az da olsa sakladığım giyecekleri giymek bana mutluluk veriyor.Bedenen kiloları taşımak insana bir yük getirirken, bir de etrafta gördüğünüz, sağlıklı ve giydikleri yakışan insanları görüpte çok kahrolmuşluğum vardır benim.Aynaya küstüm lafını gerçekten yaşadım bir zamanlar.
Neyse ki şimdi hedefim olan kiloya daha yakınım ve şükürler olsun.Hiç zayıflayamayacağım sanıyordum.
Dukan'ı tavsiye edecek değilim.Herkesin kendi kararı neticede fakat bu diyet benim için umut ışığı oldu.Keşke 2 ay önce başlasaydım.
Çok şükür -10 kiloyu gördü bu gözler.
Kilo vermek isteyenler, lütfen bu kiloları taşımayın sırıtınızda.Ben yaklaşık 10 senedir taşıyorum.
eksi kiloları gördükçe bedenime çektirdiğim bu eziyeti daha iyi anlıyorum.Sizde karar verin ve yapın bence.(Sağlıkla tabi ki:)
Çok mutluyum çünkü evime giden yokuşu artık dinlenmeden çıkabiliyorum.Arkadaşlarımla yürüdüğümde onlara yetişmek için artı bir efor sarfediyordum artık uçarcasına yürüyorum.
Evet belki daha yolum var ama bunlar benim yaşadıklarım.Sizlerin kafasını şişirdim belki ama içimi döktüm buraya.
Herkese bol kilo vermeli günler diliyorum.
İyi ki buraya yazan insanlar var. :)
Kolesterol sorunun yoksa gunde max 2 yumurta yiyebilirsin veya sinirsiz yumurta beyazi yiyebilirsin saf protein icerdigi icin herhangi bir saglik problemine neden olmazdukan diyeti kitabini siparis verdim + dukan diyeti yemek tarifleri henüz ulasmadi ama.
Kafama takilan bir soruyu sormak istiyorum. Örnegin hergün kahvaltiya bir yada iki yumurta yemek sagliga zararli degil mi. Hesaplayinca haftada 7 ile 10 yumurta yapiyor :26:
Tebrik ederiimSlm kızlar bu gün dukanda 4. Günüm ve inanmayacaksıniz tam 3.5 kilo verdimm..
21 kilo masallaaah sizleri gordukce dukana daha cok sariliyorumHayirli sabahlar dukancanlargecen hafta bildirime katilmadim, ama tam gaz devam ediyorum.. Buralardan bir hayli uzaklastim, ama dukandan uzaklasmak yok
Winnicim, hedefimi lütfen 58e indirirmisin? Gerci önümüzdeki 4 hafta bildirime katilamayacagim, sali günü tatile cikiyorum
Gelelim bildirime:
Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef kilo: 58
Güncel kilo: 60,7
Toplam fark: - 21,8 kg
Herkese bol eksili günler
Bende bu hafta tartilmiyorum canim bugun yarin regl olurum gormek istemiyorummmfmk merhaba, son güncellemelere göre dukan hafta da 4 yumurtayı geçmeyin diyor. sen de ona göre yersin.ama ben nerdeyse her sabah 1 tane yiyorum. bir sorunum yok çok şükür..
harika sonuç.. bravooo
inşallah.. bende regly olduğumdan moralim bozulmasın diye tartılmıyorum bile.. o yüzden bildirim yapamıyorum bu hafta
Kolesterol sorunun yoksa gunde max 2 yumurta yiyebilirsin veya sinirsiz yumurta beyazi yiyebilirsin saf protein icerdigi icin herhangi bir saglik problemine neden olmaz
Tebrik ederiim
21 kilo masallaaah sizleri gordukce dukana daha cok sariliyorum
Bende bu hafta tartilmiyorum canim bugun yarin regl olurum gormek istemiyorummm
ecemuscum saglik dolayisiyla mi yumurta sayisi dusurulmus yoksa dukan diyetine herhangi bir engel teskil ettigi icin mii
merhaba berrinse,önce seni kutluyorum öyle sandığın gibi az kilo vermemişsin. süper kilo vermişsin.maşallah sonra samimi olarak anlattıkların içinde ben kendi adıma teşekkür ediyorum. kafa şişirmek değil aksine yaşananları okudukça motive oluyoruz. sen herzaman yaz olur mu ben okurum
şaka bir tarafa gerçekten eminim benim gibi herkeste bu tecrübeleri okuyabilmek paylaşabilmek için burda.. o yüzden gerçekten yazmaya devam et...
senden farklı olarak ben kesinlikle dukan diyetini çevremdeki herkese de öneriyorum. çünkü kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak dukan olmasaydı bende kilo veremezdim. yoo yanlış olmasın verirdim mutlaka ama hemen arkasından ne yapacağımı bilemediğimden hooop geri alırdım.
ama dukan da sonrasında ne yapacağımı biliyorum. yol haritamız belli... seni yarıyolda bırakmıyor. tabi sen onu bırakmazsan..
o yüzden ben kilo fazlası çok olan herkese imkanı varsa mümkünse gerçekten kilo vermek ve geri almak istemiyorsa dukan diyetini şiddetle öneriyorum
Bende hergün ortalama 1 tane yiyiyorumfmk merhaba, son güncellemelere göre dukan hafta da 4 yumurtayı geçmeyin diyor. sen de ona göre yersin.ama ben nerdeyse her sabah 1 tane yiyorum. bir sorunum yok çok şükür..
Ben de senin gibi Ecemus'cumdan gelen siparişlerin ardından dukanı daha çok sevdim kara kek yulaf kepeğini sevme nedenimKızlar az önce ecemus siparişlerim geldi, tek kelimeyle harika hepsi. Yengem çok şaşırdı, kız bu nasıl diyet diyor :) ecemus kara kek, yuvarlak ekmek, dereotlu peynirli muffin, sürpriz limonlu kurabiyeler, hepsi yumuşacık, çok lezzetli, misler gibi. Ecemusum ellerine sağlık, çok çok teşekkürler, sevgini de katmışsın kesinlikle :) hal böyle olunca "I love dukan diet"
Tebrik ederim berrinseKızlar selam,
Baslangic tarihi: 01.06.13
Baslangic kilo: 88,5
Boy: 160 cm
Hedef kg : 65
Gecen hafta kg: 80
Güncel kg: 78.2 kg
Ben ramazanda diyeti biraz şaşırdım ama bayramdan sonra spor ile beraber dehşet bir dönüş yapmayı planlıyorum.
Geri kalan kilolar için dişimi sıkmam gerekecek.
Dukan ile kilo veren insanları görüp 'yahu gerçekten nasıl veriyorlar bu kiloyu' diyordum.Şimdi bende (az kilo vermiş olsam da) ayna da kendime bakınca kilo veriliyormuş diyorum.Hayatımın nerdeyse üçte birini şişman bir beden ile geçirdim.Şimdi az da olsa sakladığım giyecekleri giymek bana mutluluk veriyor.Bedenen kiloları taşımak insana bir yük getirirken, bir de etrafta gördüğünüz, sağlıklı ve giydikleri yakışan insanları görüpte çok kahrolmuşluğum vardır benim.Aynaya küstüm lafını gerçekten yaşadım bir zamanlar.
Neyse ki şimdi hedefim olan kiloya daha yakınım ve şükürler olsun.Hiç zayıflayamayacağım sanıyordum.
Dukan'ı tavsiye edecek değilim.Herkesin kendi kararı neticede fakat bu diyet benim için umut ışığı oldu.Keşke 2 ay önce başlasaydım.
Çok şükür -10 kiloyu gördü bu gözler.
Kilo vermek isteyenler, lütfen bu kiloları taşımayın sırıtınızda.Ben yaklaşık 10 senedir taşıyorum.
eksi kiloları gördükçe bedenime çektirdiğim bu eziyeti daha iyi anlıyorum.Sizde karar verin ve yapın bence.(Sağlıkla tabi ki:)
Çok mutluyum çünkü evime giden yokuşu artık dinlenmeden çıkabiliyorum.Arkadaşlarımla yürüdüğümde onlara yetişmek için artı bir efor sarfediyordum artık uçarcasına yürüyorum.
Evet belki daha yolum var ama bunlar benim yaşadıklarım.Sizlerin kafasını şişirdim belki ama içimi döktüm buraya.
Herkese bol kilo vermeli günler diliyorum.
İyi ki buraya yazan insanlar var. :)
Bende hergün ortalama 1 tane yiyiyorumlisabella son olarak ne diyecek bakalım.
Ben de senin gibi Ecemus'cumdan gelen siparişlerin ardından dukanı daha çok sevdim kara kek yulaf kepeğini sevme nedenim
Tebrik ederim berrinseçok güzel şeyler yazmışsın bu tip hikayeleri okudukça motivasyonum tazecik duruyo inşallah hepimiz olmak istediğimiz kilolara sağlıkla ulaşırız
Bugün bende bildirim yapamıyorum çünkü tartı olmayan bi yerdeyim muhtemelen yarın tartılırım.ama kist tedavisî için 3 gün önce kullanmaya başladığım ilaç ödem tutturmuş olabilir diye de endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?