Guzel gorunuyooorEki Görüntüle 771253
Dukan ali nazik yaptım galiba
Patlıcanı közleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırdım. Üzerine de salça ve rendelenmiş soğanla yapışmaz tavada kavurduğum yağsız kıymayı koydum resimdeki gibi, sevdim bu yemeği
Afiyet olsun canım.az yemişsin bana göreGuzel gorunuyooor
sabah
krep
1 yumurta sarisi
100 gr peynir
Ara
sutlu kahve
300 gr tatlandiricili yogurt
aksam
1 adet izgara levrek
1.5 bardak zero
2 ck meyveli yogurt
17.Callaneticste tamamdir
Canımmmm çok teşekkürler,seni de tebrik ederimNev maşallah kız tam gaz devam diyosun :)
Lotuscum 15 gr kaç çay kaşığı eder acep
27. günde -6.800 gördüm sabah, zayiflarim diye aldığım pantolon ve bluz bayram kıyafetlerim olcak, içlerine girebildigim gibi yakışıyorlar da
Diyetin 3. bölümü hiç gözünü korkutmasın canım.Mesela ben 35 kg hedefi ile başladım,1 ayda 9'unu verdim.35 kg için 350 gün yani 1 yıl güçlendirme yapmam gerekiyor değil mi ve çok uzun gözüküyor.Ama güçlenme dediğimiz şey her öğünde 2 dilim tam buğday ekmeğinin,yağın ve günde 1 porsiyon meyvenin ve hatta haftada 3 özel karbonhidrat menünün içine girdiği bişey.Normal hayat değil mi aslında.O kadar kiloyu verdikten sonra haftada izin verilen 3 pizzanın ya da 3 döner ekmeğin ya da 3 pordiyon iskenderin dışında haftada bunu neden 5 kez yapalım ki,ya da kim yapıyor?Haftada 3 ödül fazla fazla yeter.Üstelik normal yemekler ve her öğün 2 dilim ekmek ve günde 1 porsiyon meyve.Yani bunu 1 yıl yapmak bana angarya gelmiyor emin ol sana da gelmeyecek.Zaten tüm uzmanların ortak görüşü,verilen kilonun 1 yıl korunduktan sonra bir daha alınmayacağı yönünde.Ayrıca şuna emin ol;94 kg ile dukana başladım,şu an 84 kiloyum ama görünüşüm en fazla 75 gibi.Dukan hangi kilodaysan ondan en az 10 kg ince görünmeni sağlar.Yaşadıkça anlayacaksın,şimdiden başarılar dilerimSlm, kitaplarım geldi hemen okumaya başladım. Kk da yazan bilgilerin yeterli olduğunu kıtap almaya gerek bile olmadığını düşündüm dön dolaş hep aynı bilgiler yazıyor. Yalnız gözüm korkmadı değil bu diyeten. İlk burda okuduğumda sanki kolay uygulanan bir diyetmiş gibime gelmişti. Daha fazla araştırınca hiç de öyle kolay olmadığın kanatına vardım. Diyete başlayıp sonunu getiremeden sonrasında daha da fazla kilo alma düşüncesi beni korkutuyor. Atak dönemini geçenlere soruyorum hiç mi kaçamak yapmadınız bir dilim cıkolata tatlı vs gibi. Diyetin 3üncü bölümü çok uzun değil mi? Verilen kilo başına 10 gün offfffff kararsız kaldım gercekten
Bir şeye başladığıma sonunu getirmek isterim,cümlen zaten senin bu işi başaracağının net göstergesi.İnan sanıldığının aksine dukanın yiyecek yelpazesi çok geniş.Ben mesela düdüklüde sevdiğim tüm sebze yemeklerini eskiden yaptığım mantıkla yapıyorum,yağ hariç.Ve yağ konuşmuş halinden tek bir farkı yok.Salça yerine domates kullanıyorum.Kışın da renk eksikliği yaşamak istemezsen benim yaptığım gibi kışlık domates rendesi konservesi yapıp depolayabilirsin.Et zaten nerdeyse her çeşit serbest.Sırf tavuk bile,onlarca çeşidi yapılabilecek bir besin.Kızartma,haşlama,közleme,soslu,sebzeli,sote vesaire.Zaten başladıktan sonra zihnin inanılmaz bir hızla yemek icat etmeye başlayacak.Bir şeye başladığıma sonunu getirmek isterim bu yüzden iyice düşünmek gerek :) mutlaka kilo vermek istiyorum. Ben sizi takip etmeye devam edeyim.ben dükkanın yemek kitabını da satın aldım ama Türk damak zevkine göre değil yaptığınız yemeklerin tarifini de lütfen yazın
Lotuscum ben balikla eti yiyemiyorum birlikte kofteyi yemezdim ama onun disinda digerlerini sevdim :) regl donemi bence butun bayanlar birer canavarAfiyet olsun canım.az yemişsin bana göre
İftar menüm; (sp günüm)
1 kase dukan tavuk suyu çorbası
3 adet ızgara köfte
1 kornişon turşu
1/2 su bardağı light yoğurt
160grlık ton balığı+1/4 domates+az yeşillikli salata
İftardan 3 saat sonra;
2 dilim Ecemus kara kek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
1 yemek kaşığı dukanella (az kakao ile yapılmış)
1 stick yengeç surimi
1/2 kase dukan çorba
Offf regl öncesi canavara dönüşüyorum gece gece kek kesmedi bide çorba içtim ya
Ohhh süper ne güzel anneli kızlı callanetics yapıyosunuzLotuscum ben balikla eti yiyemiyorum birlikte kofteyi yemezdim ama onun disinda digerlerini sevdim :) regl donemi bence butun bayanlar birer canavaro yuzden hic kafana takma 1 yk hakkin kadar yemissin dukanella falan hepsi izinli icin rahat olsun patir patir gidiyor kilolarim de ki psikolojik olarak etkiler
ben oruc tutmuyorum ya canim o yuzden cok acikmiyorum oglen 14 14.30 gibi kahvalti yapiyorum anca bu kadar oluyor
Bu arada annemin de bugun callaneticste 9. Gunuydu ve yanlari gitti burlikte yapiyoruz iyi gidiyor ama skildik simdi cardioya gecicez:)
Evet baktım güzel yemekler var Teşekkürler canimCanim google'a dukan diyeti tarifleri yaz cok guzel bloglar var ozellikle ben yemeklerimi simla ilkay ve eda hanimin bloglarina bakarak yapiyorum adlari sitede yaziyor tikladiginda direkt gozune carpar bazi yerlerde atak tatlisi deyip misir nisastasi kullanimlari var o yuzden acikcasi bu ücü disinda digerlerine guvenemiyorum
Canımmmm çok teşekkürler,seni de tebrik ederim
Diyetin 3. bölümü hiç gözünü korkutmasın canım.Mesela ben 35 kg hedefi ile başladım,1 ayda 9'unu verdim.35 kg için 350 gün yani 1 yıl güçlendirme yapmam gerekiyor değil mi ve çok uzun gözüküyor.Ama güçlenme dediğimiz şey her öğünde 2 dilim tam buğday ekmeğinin,yağın ve günde 1 porsiyon meyvenin ve hatta haftada 3 özel karbonhidrat menünün içine girdiği bişey.Normal hayat değil mi aslında.O kadar kiloyu verdikten sonra haftada izin verilen 3 pizzanın ya da 3 döner ekmeğin ya da 3 pordiyon iskenderin dışında haftada bunu neden 5 kez yapalım ki,ya da kim yapıyor?Haftada 3 ödül fazla fazla yeter.Üstelik normal yemekler ve her öğün 2 dilim ekmek ve günde 1 porsiyon meyve.Yani bunu 1 yıl yapmak bana angarya gelmiyor emin ol sana da gelmeyecek.Zaten tüm uzmanların ortak görüşü,verilen kilonun 1 yıl korunduktan sonra bir daha alınmayacağı yönünde.Ayrıca şuna emin ol;94 kg ile dukana başladım,şu an 84 kiloyum ama görünüşüm en fazla 75 gibi.Dukan hangi kilodaysan ondan en az 10 kg ince görünmeni sağlar.Yaşadıkça anlayacaksın,şimdiden başarılar dilerim
Bir şeye başladığıma sonunu getirmek isterim,cümlen zaten senin bu işi başaracağının net göstergesi.İnan sanıldığının aksine dukanın yiyecek yelpazesi çok geniş.Ben mesela düdüklüde sevdiğim tüm sebze yemeklerini eskiden yaptığım mantıkla yapıyorum,yağ hariç.Ve yağ konuşmuş halinden tek bir farkı yok.Salça yerine domates kullanıyorum.Kışın da renk eksikliği yaşamak istemezsen benim yaptığım gibi kışlık domates rendesi konservesi yapıp depolayabilirsin.Et zaten nerdeyse her çeşit serbest.Sırf tavuk bile,onlarca çeşidi yapılabilecek bir besin.Kızartma,haşlama,közleme,soslu,sebzeli,sote vesaire.Zaten başladıktan sonra zihnin inanılmaz bir hızla yemek icat etmeye başlayacak.
Tatlım bende aynı dertten muzdariptim.stevia al bişicik olmuyoBu tatlandırıcı beni mahvediyor kızlar ya, yeni tanışmış olsam da dukan tatlılarına elveda diyorum. Karnım isyanda şuan, artık kahveme karıştırdığım bir çay kaşığı tatlandırıcıyla idare edicem, neyseki canım tatlı istemiyor bu diyete basladığımdan beri.
Tatlım bende aynı dertten muzdariptim.stevia al bişicik olmuyo
Evet canim ben yapmak istemiyotum bazen annem ben yaparim o zaman diyo bende e hadi bende yapayim bari diye pesine takiliyorumOhhh süper ne güzel anneli kızlı callanetics yapıyosunuzcallanetics muhtesem bi egzersiz.deneyip de fayda görmeyen yok
Stevialı 2 dilim keki bir çay kaşığı takitalı kahveyle tükettim, vay halime
Yarın takitayı hiç kullanmicam bakalım nasıl olcak, kahveme bir çay kaşığı kattığımda sorun olmuyordu.limecim takita yı hiç kullanma güzelim. kahvede çay da da stevia kullan. yada splende onun tadı da harika
10 gun en agir obezlerin yaptigidir siz 10dan da fazla yapmissiniz kitabi okumadiniz mi insallah baska bir sorun cikmaz arkadasim kasintiyla yine iyi atlatmissinizkızlar ben dukan testi çalışmadığından atak evresini kafama göre yaptım yani 10 günden fazla sürdü sanırım 5 kilo verdim amaaa alerji oldum kaşıntı kremleriyle dolandım günlerce
15 kilo vermek isteyen bi arkadaşım da 10 gün atak yaptı, sorun yaşamadı. Doğru değil tabi ama arkadaşın allerjisi yumurta ya da başka bir besini fazla tüketmeye de bağlı olabilir, aşırı protein alımı gibi.10 gun en agir obezlerin yaptigidir siz 10dan da fazla yapmissiniz kitabi okumadiniz mi insallah baska bir sorun cikmaz arkadasim kasintiyla yine iyi atlatmissiniz
Tebrik ederim kececi ve darısı başıma diyorum. Başlangıç tarihin ne zamandı?
3 hazıran tam ıkı ay oldu gıden kılo bu sabah ıtıbarı ıle 12,4 oldu
arada kacamaklarım oldu olmasaydı cok daha kılo verebılırdım
Iyi kilo vermişsin canım bence. 29. günümdeyim giden kilo 7.3. İkinci ayımda kaç kilo vereceğimi merak ediyorum, haftada bir kilo gidecek mi acaba.3 hazıran tam ıkı ay oldu gıden kılo bu sabah ıtıbarı ıle 12,4 oldu
arada kacamaklarım oldu olmasaydı cok daha kılo verebılırdım
Ama yapilan kesinlikle dogru degil arkadas 10 gun bile yapmamis 10 gunden fazla yapmis ..dediginiz alerjilerde olabilir15 kilo vermek isteyen bi arkadaşım da 10 gün atak yaptı, sorun yaşamadı. Doğru değil tabi ama arkadaşın allerjisi yumurta ya da başka bir besini fazla tüketmeye de bağlı olabilir, aşırı protein alımı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?