Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Guzel gorunuyooor

sabah
krep
1 yumurta sarisi
100 gr peynir
Ara
sutlu kahve
300 gr tatlandiricili yogurt
aksam
1 adet izgara levrek
1.5 bardak zero
2 ck meyveli yogurt

17.Callaneticste tamamdir

Guzel gorunuyooor

sabah
krep
1 yumurta sarisi
100 gr peynir
Ara
sutlu kahve
300 gr tatlandiricili yogurt
aksam
1 adet izgara levrek
1.5 bardak zero
2 ck meyveli yogurt

17.Callaneticste tamamdir
Afiyet olsun canım.az yemişsin bana göre

İftar menüm; (sp günüm)
1 kase dukan tavuk suyu çorbası
3 adet ızgara köfte
1 kornişon turşu
1/2 su bardağı light yoğurt
160grlık ton balığı+1/4 domates+az yeşillikli salata

İftardan 3 saat sonra;
2 dilim Ecemus kara kek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
1 yemek kaşığı dukanella (az kakao ile yapılmış)
1 stick yengeç surimi
1/2 kase dukan çorba

Offf regl öncesi canavara dönüşüyorum gece gece kek kesmedi bide çorba içtim ya

Canımmmm çok teşekkürler,seni de tebrik ederim

Diyetin 3. bölümü hiç gözünü korkutmasın canım.Mesela ben 35 kg hedefi ile başladım,1 ayda 9'unu verdim.35 kg için 350 gün yani 1 yıl güçlendirme yapmam gerekiyor değil mi ve çok uzun gözüküyor.Ama güçlenme dediğimiz şey her öğünde 2 dilim tam buğday ekmeğinin,yağın ve günde 1 porsiyon meyvenin ve hatta haftada 3 özel karbonhidrat menünün içine girdiği bişey.Normal hayat değil mi aslında.O kadar kiloyu verdikten sonra haftada izin verilen 3 pizzanın ya da 3 döner ekmeğin ya da 3 pordiyon iskenderin dışında haftada bunu neden 5 kez yapalım ki,ya da kim yapıyor?Haftada 3 ödül fazla fazla yeter.Üstelik normal yemekler ve her öğün 2 dilim ekmek ve günde 1 porsiyon meyve.Yani bunu 1 yıl yapmak bana angarya gelmiyor emin ol sana da gelmeyecek.Zaten tüm uzmanların ortak görüşü,verilen kilonun 1 yıl korunduktan sonra bir daha alınmayacağı yönünde.Ayrıca şuna emin ol;94 kg ile dukana başladım,şu an 84 kiloyum ama görünüşüm en fazla 75 gibi.Dukan hangi kilodaysan ondan en az 10 kg ince görünmeni sağlar.Yaşadıkça anlayacaksın,şimdiden başarılar dilerim

Bir şeye başladığıma sonunu getirmek isterim,cümlen zaten senin bu işi başaracağının net göstergesi.İnan sanıldığının aksine dukanın yiyecek yelpazesi çok geniş.Ben mesela düdüklüde sevdiğim tüm sebze yemeklerini eskiden yaptığım mantıkla yapıyorum,yağ hariç.Ve yağ konuşmuş halinden tek bir farkı yok.Salça yerine domates kullanıyorum.Kışın da renk eksikliği yaşamak istemezsen benim yaptığım gibi kışlık domates rendesi konservesi yapıp depolayabilirsin.Et zaten nerdeyse her çeşit serbest.Sırf tavuk bile,onlarca çeşidi yapılabilecek bir besin.Kızartma,haşlama,közleme,soslu,sebzeli,sote vesaire.Zaten başladıktan sonra zihnin inanılmaz bir hızla yemek icat etmeye başlayacak.

Lotuscum ben balikla eti yiyemiyorum birlikte kofteyi yemezdim ama onun disinda digerlerini sevdim :) regl donemi bence butun bayanlar birer canavar o yuzden hic kafana takma 1 yk hakkin kadar yemissin dukanella falan hepsi izinli icin rahat olsun patir patir gidiyor kilolarim de ki psikolojik olarak etkiler
ben oruc tutmuyorum ya canim o yuzden cok acikmiyorum oglen 14 14.30 gibi kahvalti yapiyorum anca bu kadar oluyor

Bu arada annemin de bugun callaneticste 9. Gunuydu ve yanlari gitti burlikte yapiyoruz iyi gidiyor ama skildik simdi cardioya gecicez:)

Nev'cim guclendirmede tam buğday ekmeği günde iki dilim diye biliyorum, öğünde deil. Salça da yasak değil diye biliyorum icinde sadece domates olduğu surece, ev salçası mesela, az tuzlu.

Ohhh süper ne güzel anneli kızlı callanetics yapıyosunuz callanetics muhtesem bi egzersiz.deneyip de fayda görmeyen yok

Evet baktım güzel yemekler var Teşekkürler canim

Guzel bir motivation oldu benim icin. Ramazanin bitmesine cok az kaldı. Once bir guzel dukan için yemek alışverişinde cikayim sonra ilk ciddi dietim baslasin. Ay sonunda bide haftada bir aksamlari yüzmeye gitmek istiyorum. Cok kotu bir yüzünücuyum ama hareket harekettir bide bayanlara özel bir kurs

Bu tatlandırıcı beni mahvediyor kızlar ya, yeni tanışmış olsam da dukan tatlılarına elveda diyorum. Karnım isyanda şuan, artık kahveme karıştırdığım bir çay kaşığı tatlandırıcıyla idare edicem, neyseki canım tatlı istemiyor bu diyete basladığımdan beri.

Tatlım bende aynı dertten muzdariptim.stevia al bişicik olmuyo

Ohhh süper ne güzel anneli kızlı callanetics yapıyosunuz callanetics muhtesem bi egzersiz.deneyip de fayda görmeyen yok
Evet canim ben yapmak istemiyotum bazen annem ben yaparim o zaman diyo bende e hadi bende yapayim bari diye pesine takiliyorum annem normalde asla spor yapmaz hemen yorulur ama bunda etkiyi gorunce birakamadii :1

Suandaa midem patlayacak cok yedim
Sabah
peynir domates salatalik
1 kutu meyveli yogurt ( yag orani %2)
Ara
1 kupa sutlu kahve
300 gr yogurt
Aksam
Dukan lahmacun
salata
1 bardak zero

toplamda 1.5 su bardagi süt tuketimim olmustur yogurtta fazla bence birde meyveli yogurtla sinirli izinli hakkimdan bir tane kullandim

kızlar ben dukan testi çalışmadığından atak evresini kafama göre yaptım yani 10 günden fazla sürdü sanırım 5 kilo verdim amaaa alerji oldum kaşıntı kremleriyle dolandım günlerce

kızlar ben dukan testi çalışmadığından atak evresini kafama göre yaptım yani 10 günden fazla sürdü sanırım 5 kilo verdim amaaa alerji oldum kaşıntı kremleriyle dolandım günlerce
10 gun en agir obezlerin yaptigidir siz 10dan da fazla yapmissiniz kitabi okumadiniz mi insallah baska bir sorun cikmaz arkadasim kasintiyla yine iyi atlatmissiniz

10 gun en agir obezlerin yaptigidir siz 10dan da fazla yapmissiniz kitabi okumadiniz mi insallah baska bir sorun cikmaz arkadasim kasintiyla yine iyi atlatmissiniz
15 kilo vermek isteyen bi arkadaşım da 10 gün atak yaptı, sorun yaşamadı. Doğru değil tabi ama arkadaşın allerjisi yumurta ya da başka bir besini fazla tüketmeye de bağlı olabilir, aşırı protein alımı gibi.

3 hazıran tam ıkı ay oldu gıden kılo bu sabah ıtıbarı ıle 12,4 oldu

arada kacamaklarım oldu olmasaydı cok daha kılo verebılırdım

tebrikler ne güzel de vermişsin umarım istediğin kiloya biran önce inersin

bayramda evimde olamayacağım için 5+5 yapmaya başladım bugün 3.günüm ama hala gr oynamadı reglimin son günü ama bu sefer aştım kendimi 1 kase yoğurdun içine 1yk tatlandırıcıyla karıştırıp yedim 2 gün üst üste yulaf kepeğini yemeyi unuttum ve birde işyerimde yağ oranı %3 olan karper peynirlerden yedim ve sonuç olarak bir hafta hiç kilo vermedim buda bana ders olsun artık hedefim ağustos 10 na kadar 17 kg ydi ama ben 15 kg de kaldım (

birde 5+5 den 1+1 dönüş yapabiliriz değil mi ?

3 hazıran tam ıkı ay oldu gıden kılo bu sabah ıtıbarı ıle 12,4 oldu

arada kacamaklarım oldu olmasaydı cok daha kılo verebılırdım
Iyi kilo vermişsin canım bence. 29. günümdeyim giden kilo 7.3. İkinci ayımda kaç kilo vereceğimi merak ediyorum, haftada bir kilo gidecek mi acaba.

Ama yapilan kesinlikle dogru degil arkadas 10 gun bile yapmamis 10 gunden fazla yapmis ..dediginiz alerjilerde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…