Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben yeni farkettim günde sadece 4-5 tane tatlandırıcılı sakız çiğneyebilirmişiz ama ben bunu unutmuştum ve 10 tane falan çiğnediğim günler oldu. Sizce yeniden atak dönemi yapıp tekrar mı dukana başlasam? Kitabı tekrar okudum daha bilinçliyim bu sefer

Tekrar baslarsan 2. ve son hakkını da kullanmış olursun. Kilo vermende sorun yoksa yapma öyle bir şey. Fazla sakız tüketimi normalde de önerilmiyor.

Regl olduğum için pek anlayamıyorum değişimi ancak tek yaptığım kaçamak aşırı tatlandırıcılı sakız oldu. Yani sence ne yapayım?
bu sebepten diyet sil baştan yapılmaz, ben de dışardayken tam yağlı ayran içtim mesela, yeniden başlamayı düşünmedim.

Tamam ya neden kızıyorsun bana fikrinizi almak istemiştim sadece

Arkadaşım diyet bisküvi yedi onunda aklı karıştı o da ne yapayım diye düşünüyordu
kızmak mı, aşkolsun daha neler :) telefondan girdiğim için özet geçtim sadece. Bundan sonra dikkat edersiniz, başa dönmenize gerek yok bence arkadaşının da senin de. Diğer arkadaşlar da fikir verecektir, benim fikrim böyle :)

Öyle sandım ya :) benimkide baya bozuldu aslında yani devam edicem sanırım o zaman

O iki hak hata yapıpta yeniden başlayınca gitmiyor sanırım yani bir kere sonuna kadar devam edip sonra birdaha dukana bastan başlayınca ikinci kere yapmış oluyorsun. Öyle değil mi?

O iki hak hata yapıpta yeniden başlayınca gitmiyor sanırım yani bir kere sonuna kadar devam edip sonra birdaha dukana bastan başlayınca ikinci kere yapmış oluyorsun. Öyle değil mi?
Bencede oyle canim senin yaptigin kacamaga girer oyle sil bastan olmaz diyetine devam et bence yada 2 gun sp gunu yap

Sabah
1 yumurta sarisi
100 150 gr peynir
krep

Aksam
Bol baharatli tavuk gogsu
ara
dukan kucuk adaciklar tatlisi

Bencede oyle canim senin yaptigin kacamaga girer oyle sil bastan olmaz diyetine devam et bence yada 2 gun sp gunu yap

Sabah
1 yumurta sarisi
100 150 gr peynir
krep

Aksam
ara

Duraklama olmasın diye sp yapayım o zaman. Çok sağol ya bilgilendirdiğin için :) iki hafta sonra tartılmayı düşünüyorum şimdi yaparsam moralim bozulur çünkü

Duraklama olmasın diye sp yapayım o zaman. Çok sağol ya bilgilendirdiğin için :) iki hafta sonra tartılmayı düşünüyorum şimdi yaparsam moralim bozulur çünkü
Evet evet ben cok buyuk kacamak yaptigimda bile 3 gun sp gunu yapmistim sinirli izinlileri de kullanarak yine baya gitmisti kilo simdi en bastan baslasan vucudun atak evresine de alisabilir alistirmamak lazim yinede lisabella ecemus ve lotus daha iyi bilir tabii

Sabah
1 yumurta sarisi
100 150 gr peynir
krep

Aksam
ara
Waooov ne renkli bir dukan tatlıcısı oldun sen kuzum

Adacıklarını merak ettim custard sosu bende deniycem en kısa zamanda

Yediklerimi yazmayinca çığırımdan çıkıyorum sanırım.
İftar menüm (dukan sp):
1 kase dukan tavuk çorbası
3 adet ızgara köfte
1 adet kornişon turşu
1/2 su bardağı light yoğurt
Malesef 1 yemek kaşığı ege pilavı (ilk defa pişirdim, kendim için yapmadım ama o kadar leziz görünüyo ve mis kokuyodu ki dayanamadım)
Parmak sallayın da titreyip kendime döneyim ben ya

İftardan 2 saat sonra;
1 tatlı kaşığı tatlandırıcısız ve az kakaoyla yapılmış dukanella
2 dilim Ecemus dukan kek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)

İftardan 4 saat sonra;
1 yemek kaşığı dukan dondurma

Regl olucam bi de over kist tedavisi için ilaç kullanıyorum 1 haftadır.moralim bozuk kilo verimimi durdurduğunu düşünüyorum ve bu da motivasyonumu düşürüyor kaçamak yapasım geliyo kendimle mücadele ediyorum.gaz verin bana kızlar

ya ben de bişey danışıcam.. bugun dukanımın 7. ve son atak günü..ama ilk günden beri afedersiniz ama acaip ishalim =( tansiyonum da 2 gündür çok düşüyor...sizce ne yapmalıyım?? tuzlu ayran tükettikten sonra bile tansiyonum 9-6 =(

Lotuscum canim menun super corban yogurdun koften herseyin cok guzel o ege pilavin keskee olmasaydi ama olmus artik nefis bu cekiyor canimiz bence bu menuye hic moralini bozma hem ilac tedavisi alip hem kilo vermenle basli basina bir mucadele vermissin zaten ki takdire şayan birsey bu vermen gereken azcik kilo kaldi vucudun son direnislerini gosteriyor hiccc canini sıkma sen harika bir dukanicesin

sorma sorma tatli diye ölücem bir gun ama dunyaninen guzel seylerinden biri degil mi ya adaciklarim guzel oldu ama iyice sissin diye cok tutmusum biraz pisti yumurta beyazini sevmedigim icin tarcina buladim ama custard sosu cidden harika onuda cok tutmamak gerekmis bunu ogrendim o da biraz pisti
Tugbacim niye oyle oldu ki ya :/ dukanda genelde kabizlik rastlaniyor ilk kez ishali duydum inan hicbir fikrim yok yediklerini yazar misin belki bunu tetikleyen birsey vardir yada yediklerinden birinin bozuk olma ihtimali var mi ?

Son düzenleme:

arkadaşlar merhaba :) bilge cim busenin de söylediği gibi senin yaptığın kaçamak olmuş. tekrar atak yapıp tekrar baştan başlamana kesinlikle gerek yok. bu arada sp günlerinizi boşa harcamayın.. çünkü vücudunuz ciddi bir duraklamaya girdiğinde ihtiyaç duyacaksınız. her kaçamaktan sonra kullanırsanız bu sp günlerini gerçekten ihtiyaç duyduğunuzda şimdiki kadar işe yaramayabilir..
normal seyir evresinde devam edilmeli

kuzum sen gerçekten çok iyi bir dukaniçesin.. herşeye ragmen çok iyi kilo verdin. hiç moralini bozma. motivasyonunu sağlam tut. kuyruğuna geldin nerdeyse.. sakın ha pes etme.. zaten ilaçcızda kilo verirmimiz zaman zaman duruyor biliyorsun mesela benimde şu anda durmuş durumda :)) ama biliyorumki 1-2 haftaya düzelecek. acelem yok. gitsinde yavaş gitsin kilocuklar .. bu arada kilondan çok ölçülerine bak. ve eminim seni daha çok motive edecek.. kilo vermediğim zamanlarda bile inceldiğimi görüyorum.. hadi moral bozmak yok.. yola devam. durmak yok çekirge :)))))))))

tugba acaba sana süt mü dokunuyor. busenin dediği gibi genelde dukanın ilk evrelerinde kabızlık sorun olur.. daha da devam ederse mutlaka doktoruna görün. ve dukan diyeti yaptığını söyle. tahlillerini yaptır.. ihmal etme

sevgili dukan cilar :)

kirmizi karti gördügüm icin bugün oruclu degilim Ramazan ayi oruc ayi benim icin bitmisbulunmakta.

önceki sayfalarda yazmistim Oruc tutargen kilo verdim bu cok sevindirici tabiki benim icin hamile kalmadan önce giydigim bir pantolonumu giyebiliyorum artik :) yalniz korkum su ki simdi abur cubur yemeye baslarsam yanlis beslenirsem bu kisa dönemde verdigim yaklasik 4 kilo hemencik geri gelir. Bu yüzden bugün ise giderken yanima yiyecek ne alsam diye bilemedim sonuc itibari ile hic bir sey almadim yanima. Bu demek oluyor ki eve giddene kadar midemde su ve kahveden baska bir sey yok.

Hemen bugün Dukan dietine baslayayim mi? ne dersiniz? bugün motevasionum cok yüksek. Eve gidince tonbalikli yumurta yerdim sonra yulaf kepegi midir nedir ondan alirim 1,5 kasik da onu bi sekilde tüketirim bide tavuk haslar onun ettini yerim birazda yagsiz yogurt sonrada uyumaya yatak :) birinci atak günümde allah izin verirse bitmis olur.

Ne dersiniz olur mu? yoksa kahvalti yapmadigim icin birinci gün sayilmaz mi? Bilgi lütfen.

sayılır tabi fmk. ama bundan sonra kahvaltılarına çok özen göster.. bu arada kitabını alıp okuduğunu ve öyle diyetine başladığını düşünüyorum. almadıysan mutlaka al ve oku.dukan testini de yapmışsındır sanırım
. kahve çok tüketme. 2-3 fincan yeşilçay içebilirsin.% 2 yağ oranı olan ayranlardan da içebilirsin gün içinde. konserve ton balığı dışarıdan ızgara balık tavuk et sipariş verebilirsin. aç kalma. ama yapacak birşey yoksa light ton balığı ve ayran yoğurtta bu gün işini görür.

kitapini aldim okudum... sürekli süphe icindeydim yapabilirimiyim diye ama bugün karar verdim niye yapamim. Oruc tutarken nefsime sahip cikabiliyorsam simdi de insallah sahip cikarim ve bütün günden beri üstümeki eski pantolonuma baktikca mutlu oluyorum :)

Suanda baya bi aciktim ee malum sabah 05.30 dan beri ayaktayim, yarim saat sonra paydoz ediyorum karnim zil caliyor.
Gelismeleri paylasmaya devam edecegim

gelişmeleri bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…