Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar malesef stevia da dokunuyormuş bana, bugün tatlandırıcılı olarak sadece bir dilim kek yedim ama karnım çok kötü yine. Dün hiç kullanmadım korkumdan, bugün de sırf denemek için işte. Bundan sonra sadece kahveme bir çay kaşığı, günlük, yeter

Saol canım güzel ve motive edici sözlerin için.Aynen son direniş olmalı çünkü artık en son 5 yıl önce gördüğüm kiloları görmek için zorluyorum.52-53 kgdım o zamanlar.işte son 2 kg kadar kaldı hedefime ama sanırım verilecek kilo azaldıkça direniyor vücut.zaten toplamda 5-6 kg için yola çıktım.ama 1.5 ay oldu seyirdeyim.dukana göre 1 ayda güçlendirmeye geçmeliydim ama işte kist olayı uzattı seyirimi.meyve yemeyi özledim artık karpuz kokusu beni resmen sınıyor.neyse meyve konusunda baya dirayetini davrandım bugüne dek.ama gözaltlarım morardı sanki biraz.bide vitamin hapını başta haftada 1-2 tane kullandım ama kilo yapar diye sonra kullanmamaya başladım kullansammı acaba yine?

Ecemus'cum Saol kuzum.bayramda güçlendirmeye geçeriz diye hayal etmiştik ya galiba biraz zor bizim için Neyse seyire devam.dediğn gibi durmak yok.ölçülerime hiç bakmadım ben keşke en baştan baksaydım ama pantolonlardan anlıyorum 36 beden pantolonların belimden düşüyo artık.bayramda napıcaksın sen canım güçlendirme yapsak mı geçici olarak? Biraz kararsız kaldım.Yarın memlekete gidicem yemek olayı zor olucak ama kek ve ekmeğimi yanımda götürücem de miss gibi anne yemekleri tatlıları beni beklio.sınav desek yeri

Yulaf kepeğini zero vs aldım akşama krep yapmayı deneyeceğim. Türsülenmil somon balığını unuttum almaya bi koşu markete gidip almam gerek. Şuan gercekten merak içerisindeyim böyle yiğyerek nasıl kilo verilir diye sanki veremicekmişim yediklerim bana +kilo olarak dönecekmiş gibi geliyor hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

hay allah üzüldüm kuzucum ya.. en zararsızı ve en çok önerilen stevia oysa.. neyse belki bir süre sonra alışır vücudun. takita beni eskisi kadar kötü yapmıyor mesela. stevia ve splenda hiç dokunmuyor... çok canın çekmedikçe yeme şimdilik bence de..

olsun canım geç olsun ama tam olsun:) geç verelim ama hiiiiç geri almayalım.. bayramda güçlendirme yapalım bence de.. bayramdan sonra tekrar sıkı sıkıya dukaaaaaaaaaaaan :)))

inanamayacaksın zaten bunları yiyip nasıl kilo verebiliyorum diye şaşıracaksın..hele seyire geçince hiç mi hiç inanamayacaksın

Bayramda napıcaz biz hakikaten ya, anne baklavası ve nohutlu ekmeğine nasıl karşı koycam acaba dukana başlayalı bir ay oluyor şimdiden kaçamak yapmak istemiyorum

Cayimi yudumluyorum bugünlük yemek yeme fazlı bitmişdir. Yediklerim: tonbalıklı omlet iki yumurtayla , krep haşlanmış tavuk gögüzü, yoğurt ve bir salatalık turşusu. Hamd olsun tokum oğlumu alıp uyumakvar sırada. Hayırlı geceler

olsun canım geç olsun ama tam olsun:) geç verelim ama hiiiiç geri almayalım.. bayramda güçlendirme yapalım bence de.. bayramdan sonra tekrar sıkı sıkıya dukaaaaaaaaaaaan :)))
Güçlendirme yapsak 3 gün için nasıl yapıcaz? Ben ekmek hakkını kullanmak istemem zaten ekmekle aram hiç yok.sadece ödül öğünü yeterli olur bize sanırım.
Lisabella nerelerdesin bi el at bize

Bayramda napıcaz biz hakikaten ya, anne baklavası ve nohutlu ekmeğine nasıl karşı koycam acaba dukana başlayalı bir ay oluyor şimdiden kaçamak yapmak istemiyorum
Du bakalım limelemoncum lisa belki kurtarır bizi durumdan :)

aynen öyle yapalım lotusum. ödül yemekleri ve ps günleri haftada bir günde sp günü..lisam tatilde ama mutlaka okuyordur yazar yakında :))

sahurda biraz peynirli 2 yumurtalı omlet yiyorum..
iftarda da ızgara et, balık yedim..2 gün de tansiyonum cok düştü sadece cacık içtim ama yetti =) sahura kadar da 1 bardak diet kola 1 tane de sade soda içtim mineral kaybetmişimdir die..onun haricinde yeşil çay bi de limonlu ılık su içmişliğim var..bozuk diillerdir sanmıorum ama ilk dukan denememde de böyle olmuştu ama 1-2 gün sonra geçmişti o yüzden başta önemsemedim ama sanırım bugun daha iiyim..bu arada bugun dısarda yedim ızgara etin yanında sadece haşlanmış sebze istedim..Allahımmmmm karnabahar,brokoli bu kadar mı lezzetli gelir..çok özlemişim sebze olayını ki ben etçil bi insanım..neyse ki bundan sonra gün aşırı yiyebilcem =))

etmem inş cnm.. ben de kabız olmaktan iidir die seviniodum =) ama sonrasında sıkıntılı bi hal almasından korktum, size şikayet edince bağırsaklarımı,düzelir gibi oldu bakalım hayırlısı =)

light kola günde bir bardak içebiliyoruz lakin limonatalısındanmı bahsediyorsun anlamadım ama gerek lımonata tek başına gerekse kolaysa şeker içeriği bize uygun değildir.

yok kolanın zerosu limonatanın lightı kitapta light kola kullanabilirsiniz yazıyordu onun için sordum

aynen öyle yapalım lotusum. ödül yemekleri ve ps günleri haftada bir günde sp günü..lisam tatilde ama mutlaka okuyordur yazar yakında :))

Kizlar sormak istediginiz birsey oldugunda herhangi bir mesajimi alinti yaparsaniz gorurum cevaplarim.yarin ilgilenecegim sizlerle.simdi gordum ama gec oldugu icin yarin okuyacagim yazdiklarinizi.hepinizi opuyorum

cnm bu arada kaç günde verebildin bu kdr kilo?? darısı başıma...

amiiin darısı bütün dukaniçelerin başına inşallah... gün demesek daha iyi ay diyelim ama beni örnek alma sen.. herkesin metabolizması farklı.. benim 3-4 ayda verdiğim kiloyu sen 2 ayda verirsin mesela.. ama harika bir diyet bu dukan.. çok çok doğru yoldasın...

en azından benim için bi motivasyon oluyo sizleri böle başarılı görmek..benim kilo fazlalığım daha çok olduğu için (yaklaşık 18) daha uzun sürebilir.. ama sizlerin sayesinde azmimi kaybetmicem inş.. =)

Iyiye gitmene cok sevindim tugbacim yediklerinden bagirsaklarini bozacak bulamadim ama biraz az yemissin gibime geldi bu da tansiyonu etkilemis olabilir bende en basinda cok yorgun ve halsizdim tansiyonumu olcmedim ama kesin benimkide dusmustu bence dukana baslangic seviyesinde bircok kisi yasiyor bunu umarim gunden gune daha iyi olursun :)
Ilaclar uzatmistir lotuscum dedigin gibi 1 ay degilde 2 ay olsun ama olsun gitsin bence bu kadar dayandin dayanirsin yine azmi gordum ben sende :) ah ah keske benimde 5 6 olaydi o meyvelerrr seftali karpuz ucusuyor annemlerde yiyip duruyolar hatta dun meyve salatasini ellerimle yaptim onlara sonrada bu cok koktu diyetime zarar gelecek gidiyorum dedim ciktim odadan karpuza yetisirsin bence kotu olmadan onlar guclendirmeye gecersin :)
vitamin olarak kilo aldiranlar da var aldirmayanlarda lotuscum istersen onlara bir bak ben aldirmayan da var diye biliyorum eger enerjinin cok dustugunu dusunuyorsan kullanmaya basla belki senin ilaclarinin yan etkisidir :/
Ahhh evet ya bende ankaraya gidiyorum baklavalar sekerler cikolatalar olacak nasil dayancaz Allah bize dayanma gucu versin valla o kadar yemegin icinde yemicez birde bunu akrabalara tek tek anlatmak var..limelemoncum sana tatlandirici dokunuyor biliyorum bu yuzden senin icin biraz daha zor ama dayanmaya calis tatlilarla aran nasil ? Eger cok sevmiyorsan orda kendine tuzlu kurabiyeler falan yap ki nefsin korelsin :/ ben de cikolata yapcam ke dime onu yicem insallah alnimizin akiyla cikariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…