Saol canım güzel ve motive edici sözlerin için.Aynen son direniş olmalı çünkü artık en son 5 yıl önce gördüğüm kiloları görmek için zorluyorum.52-53 kgdım o zamanlar.işte son 2 kg kadar kaldı hedefime ama sanırım verilecek kilo azaldıkça direniyor vücut.zaten toplamda 5-6 kg için yola çıktım.ama 1.5 ay oldu seyirdeyim.dukana göre 1 ayda güçlendirmeye geçmeliydim ama işte kist olayı uzattı seyirimi.meyve yemeyi özledim artıkLotuscum canim menun super corban yogurdun koften herseyin cok guzel o ege pilavin keskee olmasaydi ama olmus artik nefis bu cekiyor canimiz bence bu menuye hic moralini bozma hem ilac tedavisi alip hem kilo vermenle basli basina bir mucadele vermissin zaten ki takdire şayan birsey bu vermen gereken azcik kilo kaldi vucudun son direnislerini gosteriyor hiccc canini sıkma sen harika bir dukanicesin
sorma sorma tatli diye ölücem bir gunama dunyaninen guzel seylerinden biri degil mi ya adaciklarim guzel oldu ama iyice sissin diye cok tutmusum biraz pisti yumurta beyazini sevmedigim icin tarcina buladim ama custard sosu cidden harika onuda cok tutmamak gerekmis bunu ogrendim o da biraz pisti
kuzum sen gerçekten çok iyi bir dukaniçesin.. herşeye ragmen çok iyi kilo verdin. hiç moralini bozma. motivasyonunu sağlam tut. kuyruğuna geldin nerdeyse.. sakın ha pes etme.. zaten ilaçcızda kilo verirmimiz zaman zaman duruyor biliyorsun mesela benimde şu anda durmuş durumda :)) ama biliyorumki 1-2 haftaya düzelecek. acelem yok. gitsinde yavaş gitsin kilocuklar .. bu arada kilondan çok ölçülerine bak. ve eminim seni daha çok motive edecek.. kilo vermediğim zamanlarda bile inceldiğimi görüyorum.. hadi moral bozmak yok .. yola devam. durmak yok çekirge :)))))))))
Kızlar malesef stevia da dokunuyormuş bana, bugün tatlandırıcılı olarak sadece bir dilim kek yedim ama karnım çok kötü yine. Dün hiç kullanmadım korkumdan, bugün de sırf denemek için işte. Bundan sonra sadece kahveme bir çay kaşığı, günlük, yeter
Saol canım güzel ve motive edici sözlerin için.Aynen son direniş olmalı çünkü artık en son 5 yıl önce gördüğüm kiloları görmek için zorluyorum.52-53 kgdım o zamanlar.işte son 2 kg kadar kaldı hedefime ama sanırım verilecek kilo azaldıkça direniyor vücut.zaten toplamda 5-6 kg için yola çıktım.ama 1.5 ay oldu seyirdeyim.dukana göre 1 ayda güçlendirmeye geçmeliydim ama işte kist olayı uzattı seyirimi.meyve yemeyi özledim artıkkarpuz kokusu beni resmen sınıyor.neyse meyve konusunda baya dirayetini davrandım bugüne dek.ama gözaltlarım morardı sanki biraz.bide vitamin hapını başta haftada 1-2 tane kullandım ama kilo yapar diye sonra kullanmamaya başladım kullansammı acaba yine?
Ecemus'cum Saol kuzum.bayramda güçlendirmeye geçeriz diye hayal etmiştik ya galiba biraz zor bizim içinNeyse seyire devam.dediğn gibi durmak yok.ölçülerime hiç bakmadım ben keşke en baştan baksaydım ama pantolonlardan anlıyorum 36 beden pantolonların belimden düşüyo artık.bayramda napıcaksın sen canım güçlendirme yapsak mı geçici olarak? Biraz kararsız kaldım.Yarın memlekete gidicem yemek olayı zor olucak ama kek ve ekmeğimi yanımda götürücem de miss gibi anne yemekleri tatlıları beni beklio.sınav desek yeri
Yulaf kepeğini zero vs aldım akşama krep yapmayı deneyeceğim. Türsülenmil somon balığını unuttum almaya bi koşu markete gidip almam gerek. Şuan gercekten merak içerisindeyim böyle yiğyerek nasıl kilo verilir diye sanki veremicekmişim yediklerim bana +kilo olarak dönecekmiş gibi geliyor hayırlısı bakalım
Güçlendirme yapsak 3 gün için nasıl yapıcaz? Ben ekmek hakkını kullanmak istemem zaten ekmekle aram hiç yok.sadece ödül öğünü yeterli olur bize sanırım.olsun canım geç olsun ama tam olsun:) geç verelim ama hiiiiç geri almayalım.. bayramda güçlendirme yapalım bence de.. bayramdan sonra tekrar sıkı sıkıya dukaaaaaaaaaaaan :)))
Du bakalım limelemoncum lisa belki kurtarır bizi durumdan :)Bayramda napıcaz biz hakikaten ya, anne baklavası ve nohutlu ekmeğine nasıl karşı koycam acabadukana başlayalı bir ay oluyor şimdiden kaçamak yapmak istemiyorum
Güçlendirme yapsak 3 gün için nasıl yapıcaz? Ben ekmek hakkını kullanmak istemem zaten ekmekle aram hiç yok.sadece ödül öğünü yeterli olur bize sanırım.
Lisabella nerelerdesin bi el at bize
Du bakalım limelemoncum lisa belki kurtarır bizi durumdan :)
Lotuscum canim menun super corban yogurdun koften herseyin cok guzel o ege pilavin keskee olmasaydi ama olmus artik nefis bu cekiyor canimiz bence bu menuye hic moralini bozma hem ilac tedavisi alip hem kilo vermenle basli basina bir mucadele vermissin zaten ki takdire şayan birsey bu vermen gereken azcik kilo kaldi vucudun son direnislerini gosteriyor hiccc canini sıkma sen harika bir dukanicesin
sorma sorma tatli diye ölücem bir gunama dunyaninen guzel seylerinden biri degil mi ya adaciklarim guzel oldu ama iyice sissin diye cok tutmusum biraz pisti yumurta beyazini sevmedigim icin tarcina buladim ama custard sosu cidden harika onuda cok tutmamak gerekmis bunu ogrendim o da biraz pisti
Tugbacim niye oyle oldu ki ya :/ dukanda genelde kabizlik rastlaniyor ilk kez ishali duydum inan hicbir fikrim yok yediklerini yazar misin belki bunu tetikleyen birsey vardir yada yediklerinden birinin bozuk olma ihtimali var mi ?
arkadaşlar merhaba :) bilge cim busenin de söylediği gibi senin yaptığın kaçamak olmuş. tekrar atak yapıp tekrar baştan başlamana kesinlikle gerek yok. bu arada sp günlerinizi boşa harcamayın.. çünkü vücudunuz ciddi bir duraklamaya girdiğinde ihtiyaç duyacaksınız. her kaçamaktan sonra kullanırsanız bu sp günlerini gerçekten ihtiyaç duyduğunuzda şimdiki kadar işe yaramayabilir..
normal seyir evresinde devam edilmeli
kuzum sen gerçekten çok iyi bir dukaniçesin.. herşeye ragmen çok iyi kilo verdin. hiç moralini bozma. motivasyonunu sağlam tut. kuyruğuna geldin nerdeyse.. sakın ha pes etme.. zaten ilaçcızda kilo verirmimiz zaman zaman duruyor biliyorsun mesela benimde şu anda durmuş durumda :)) ama biliyorumki 1-2 haftaya düzelecek. acelem yok. gitsinde yavaş gitsin kilocuklar .. bu arada kilondan çok ölçülerine bak. ve eminim seni daha çok motive edecek.. kilo vermediğim zamanlarda bile inceldiğimi görüyorum.. hadi moral bozmak yok .. yola devam. durmak yok çekirge :)))))))))
tugba acaba sana süt mü dokunuyor. busenin dediği gibi genelde dukanın ilk evrelerinde kabızlık sorun olur.. daha da devam ederse mutlaka doktoruna görün. ve dukan diyeti yaptığını söyle. tahlillerini yaptır.. ihmal etme
light kola günde bir bardak içebiliyoruz lakin limonatalısındanmı bahsediyorsun anlamadım ama gerek lımonata tek başına gerekse kolaysa şeker içeriği bize uygun değildir.
yok kolanın zerosu limonatanın lightı kitapta light kola kullanabilirsiniz yazıyordu onun için sordum
ceren merhaba, sadece cola zero içebiliyoruz. günde 1 kutu
aynen öyle yapalım lotusum. ödül yemekleri ve ps günleri haftada bir günde sp günü..lisam tatilde ama mutlaka okuyordur yazar yakında :))
ama zero kola cook güzel bişiiiii =) tatlı yemesek mesela??? 1 tane daha içsekkk =)
tugbaaaa1 tane
cnm bu arada kaç günde verebildin bu kdr kilo??darısı başıma...
amiiin darısı bütün dukaniçelerin başına inşallah... gün demesek daha iyi ay diyelimama beni örnek alma sen.. herkesin metabolizması farklı.. benim 3-4 ayda verdiğim kiloyu sen 2 ayda verirsin mesela.. ama harika bir diyet bu dukan .. çok çok doğru yoldasın...
Iyiye gitmene cok sevindim tugbacim yediklerinden bagirsaklarini bozacak bulamadim ama biraz az yemissin gibime geldi bu da tansiyonu etkilemis olabilir bende en basinda cok yorgun ve halsizdim tansiyonumu olcmedim ama kesin benimkide dusmustu bence dukana baslangic seviyesinde bircok kisi yasiyor bunu umarim gunden gune daha iyi olursun :)sahurda biraz peynirli 2 yumurtalı omlet yiyorum..
iftarda da ızgara et, balık yedim..2 gün de tansiyonum cok düştü sadece cacık içtim ama yetti =) sahura kadar da 1 bardak diet kola 1 tane de sade soda içtim mineral kaybetmişimdir die..onun haricinde yeşil çay bi de limonlu ılık su içmişliğim var..bozuk diillerdir sanmıorum ama ilk dukan denememde de böyle olmuştu ama 1-2 gün sonra geçmişti o yüzden başta önemsemedim ama sanırım bugun daha iiyim..bu arada bugun dısarda yedim ızgara etin yanında sadece haşlanmış sebze istedim..Allahımmmmm karnabahar,brokoli bu kadar mı lezzetli gelir..çok özlemişim sebze olayını ki ben etçil bi insanım..neyse ki bundan sonra gün aşırı yiyebilcem =))
Ilaclar uzatmistir lotuscum dedigin gibi 1 ay degilde 2 ay olsun ama olsun gitsin bence bu kadar dayandin dayanirsin yine azmi gordum ben sende :) ah ah keske benimde 5 6 olaydi o meyvelerrr seftali karpuz ucusuyor annemlerde yiyip duruyolarSaol canım güzel ve motive edici sözlerin için.Aynen son direniş olmalı çünkü artık en son 5 yıl önce gördüğüm kiloları görmek için zorluyorum.52-53 kgdım o zamanlar.işte son 2 kg kadar kaldı hedefime ama sanırım verilecek kilo azaldıkça direniyor vücut.zaten toplamda 5-6 kg için yola çıktım.ama 1.5 ay oldu seyirdeyim.dukana göre 1 ayda güçlendirmeye geçmeliydim ama işte kist olayı uzattı seyirimi.meyve yemeyi özledim artıkkarpuz kokusu beni resmen sınıyor.neyse meyve konusunda baya dirayetini davrandım bugüne dek.ama gözaltlarım morardı sanki biraz.bide vitamin hapını başta haftada 1-2 tane kullandım ama kilo yapar diye sonra kullanmamaya başladım kullansammı acaba yine?
Ecemus'cum Saol kuzum.bayramda güçlendirmeye geçeriz diye hayal etmiştik ya galiba biraz zor bizim içinNeyse seyire devam.dediğn gibi durmak yok.ölçülerime hiç bakmadım ben keşke en baştan baksaydım ama pantolonlardan anlıyorum 36 beden pantolonların belimden düşüyo artık.bayramda napıcaksın sen canım güçlendirme yapsak mı geçici olarak? Biraz kararsız kaldım.Yarın memlekete gidicem yemek olayı zor olucak ama kek ve ekmeğimi yanımda götürücem de miss gibi anne yemekleri tatlıları beni beklio.sınav desek yeri
Ahhh evet ya bende ankaraya gidiyorum baklavalar sekerler cikolatalar olacak nasil dayancazBayramda napıcaz biz hakikaten ya, anne baklavası ve nohutlu ekmeğine nasıl karşı koycam acabadukana başlayalı bir ay oluyor şimdiden kaçamak yapmak istemiyorum
Güçlendirme yapsak 3 gün için nasıl yapıcaz? Ben ekmek hakkını kullanmak istemem zaten ekmekle aram hiç yok.sadece ödül öğünü yeterli olur bize sanırım.
Lisabella nerelerdesin bi el at bize[/OUOTE]
guclendirme yapmak istemem sonra mazallah motivasyonumu yitiririm falan toparlayamam da :/
Dukanicelerrrr ben yarin Ankaraya gidiyorum yaklasik 20 25 gun orda kalcaz ve yazamicamrabbim yardim etsin elimden geldigince dukana sadik kalicam insallah dondugumde hepimiz ekside olmus oluruz :) cikolata seker falan yapicam orda kendimi tatlisiz birakmicam birakinca saldiriyorum :/
Bugunku menumu de yazip size simdiden iyi bayramlar diliyorum arkadaslarim :)
sabah
bol domates salatalik peynir
ara
yarim su bardagi sut
aksam
yuvarlama kofte
domates sos
1 adet krep
ara
helva
Bayraminiz kutlu olsunnn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?