Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hemsehri miyiz canim yoksa :) yesen olmaz yemesen olmaz bakakim nolcak canim bayramlar fenaa

Kizlar son bir sorum olacak bugun süt tozu aldim ve bana karbonhidrat orani cok yuksek geldi icinde 100gr da 363 kalori var ve karbonhidrat cok fazla galiba icinden 12 yk kadar cikiyormus bir paket 200 gr yaklasik 800 kalori gibi birsey ve 1 yk 70 kalori desek dukanella icin 6 7 yemek kasigi yapiliyor ki diger malzemelerle o yapilan dukanella okuyor 500 kalori ve bu da 100 gr cikolatayla ayni :O ben mi uanlis hesapkiyorum yoksa gercekten boyle mi ?? Biliyorum dukanda kalori sayimi yok ama bu biraz fazla gibi ..

Günaydın... Tartıldım az önce 61,2 pek bir değişiklik yok gibi digital tartıma da pek güven olmuyor bi öyle söylüyor bi böyle. Bugün atak ikinci gün inşallah. Yarın bayram sevinemiyorum bile bu bayram yapa yalnız gececek oğlum eşim ve ben başka kimse yok. Ailemin tüm bireyleri türkiyede izinde annemlerin yanında ablamlar abim yeğenler üstelil ben yarın da calışıyorum. Herşeyde vardır bir hayır hepsinin canı sağ olsunda varsın uzakta olsunlar. Ama annemi babamı özledim yalan yok

Gecen sene bi arkadasm dukan diyetini uyguluyodu ve 15gunde 8kilo verdi. Fakat gunde yaklask 1saay yuruyus yapiyorsu, bence onun buyuk etkisi oldu.

Bazı sağlık nedenleri yüzünden bugün tekrar başlamak zorunda kaldım zaten sadece bir kaç gün yapmıştım geçen hafta ama bu sefer kesin başladım. Ama çok motivasyona ihtiyacım var

Canım sen başladığında kaç kiloydun?
81.6 canım, yıllarca 78 e sabitlenmişti kilom ama geçtiğimiz kış 3 kilodan fazla almışım kışın fast foodla. Dukana başlamak için gerekli gazı da bu kilodan aldım, başka diyetler de denedim ama zar zor verdiğim 3-5 kiloyu hemencik geri alıyordum.

Yine iyi vermişsin canım tebrik ederim. 29. Günde 7 kilo süper birşey ama 60 kiloluk biri o kadar kaybedemez öyle değil mi?

Günde 3 ögün yemek sart mi?

sabah krep ve tursu yedim
öglen 250 gr 0,1 yagli yogurt

eve gidince de yerim bir seyler herhalde, bide aksam.

dört ögün olmus oluyor yani. günüm cok erken basladigi icin 3 ögün yapmam zor gercekten. Yediklerimi güne yayabilirmiyim.

arkadaslar merhaba aranizda yeniyim.4.gunum atak son.65 kiloydum.2 gundur 63 gosterio tarti.:))).yanliz dun 1 tane kaymakli biskuvu yedim disardaydjm cok kotu oldum.bisi olurmu.diet bozulmamustir .umarim.allah bayramda kolaylk versin hepimize.

arkadaslar merhaba aranizda yeniyim.4.gunum atak son.65 kiloydum.2 gundur 63 gosterio tarti.:))).yanliz dun 1 tane kaymakli biskuvu yedim disardaydjm cok kotu oldum.bisi olurmu.diet bozulmamustir .umarim.allah bayramda kolaylk versin hepimize.

ben olsam tekrar basdan baslamazdim ama istersen bir gün daha atak günü yapabilirsin.

bu ara güzel ilk iki kilo gitmis tebrikler darisi basima insallah

Kızlar en temel sorun okuduğum kadarı ile bayramda ne yapacağımız yönünde.Normalde olması gereken büyük bir irade örneği göstererek diyetimizi olduğu gibi devam ettirmek.BU zor olacaktır biliyorum ve anlıyorum.Eğer yapabileceğinize inanıyorsanız bozmayınız diyetinizi.Ama karşı koyamayacağınız durumlar varsa yine dikkatli gitmekte fayda var.Emeklerinize yazık etmeyiniz çünkü.NOrmalde tatilde dükan gibi güçlendirmeyi uygulayabilirsiniz bu durumda yada yine diyetinize devam ederek arada küçük kaçamaklarla (doğru olmamasına rağmen diyeti bozmaktan iyidir) devam ediniz.Bazı tavsiyelerim olacak;

-Şeker,çikolata yemeyin
-tatlı ikramlarında tercih yapmanız gerekirse sütlü olanları tercih edin
-su içmeye mutlaka özen gösterin
-olabildiğince çok hareket etmeye çalışın
-eğer bir tercih yapmanız gerekiyorsa yağmı karbonhidratmı diye seçiminizi karbonhıdrattan yana yapın

Allahtan çok uzun sürmeyeceği için bayram kaçamaklar süreside çok uzun olmayacak.Bayram dönüşü safprotein ile başlangıç yapın.birkaç gün. Yada yaptığınız kaçamakların büyüklüğüne göre 1 hafta sınırlı izinli tüketmeyin.VE mutlaka diyetinize spor ekleyin o dönüş haftasında.

hepimize bol iradeli az kaçamaklı bayramlar diliyorum.Dönüşte artık hep birlikte diyetimize olabildiğince ciddiyetle asılıp paylaşımlarımıza devam edeceğiz.

Söz veriyorum hiç kaçamak yapmicam çünkü bu beni kahreder sonra biliyorum akrabaların israrlarina direnicem, zaten şaşıracaklar beni ince gördüklerinde iyi bayramlar lisacım, iyi bayramlar kk dukan güzelleri

yediklerini güne yayabilirsin. fakat menulerin çok çok eksik. bunlara et balık tavuk eklemelisin mutlaka.. bol protein unutma

bu kadar erken bu kaçamaklar doğru değil. yanına mutlaka dukana uygun atıştırmalıklar vs. bulundur. hiç olmuyorsa bir ayran hiç light ından yada yoğurt. artık olan olmuş. şimdi diyetine kaldığın yerden devam et. ama kaçamaklardan uzak durmaya bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…