Iyiye gitmene cok sevindim tugbacim yediklerinden bagirsaklarini bozacak bulamadim ama biraz az yemissin gibime geldi bu da tansiyonu etkilemis olabilir bende en basinda cok yorgun ve halsizdim tansiyonumu olcmedim ama kesin benimkide dusmustu bence dukana baslangic seviyesinde bircok kisi yasiyor bunu umarim gunden gune daha iyi olursun :)
Ilaclar uzatmistir lotuscum dedigin gibi 1 ay degilde 2 ay olsun ama olsun gitsin bence bu kadar dayandin dayanirsin yine azmi gordum ben sende :) ah ah keske benimde 5 6 olaydi o meyvelerrr seftali karpuz ucusuyor annemlerde yiyip duruyolarhatta dun meyve salatasini ellerimle yaptim onlara sonrada bu cok koktu diyetime zarar gelecek gidiyorum dedim ciktim odadan karpuza yetisirsin bence kotu olmadan onlar guclendirmeye gecersin :)
vitamin olarak kilo aldiranlar da var aldirmayanlarda lotuscum istersen onlara bir bak ben aldirmayan da var diye biliyorum eger enerjinin cok dustugunu dusunuyorsan kullanmaya basla belki senin ilaclarinin yan etkisidir :/
Ahhh evet ya bende ankaraya gidiyorum baklavalar sekerler cikolatalar olacak nasil dayancazAllah bize dayanma gucu versin valla o kadar yemegin icinde yemicez birde bunu akrabalara tek tek anlatmak var..limelemoncum sana tatlandirici dokunuyor biliyorum bu yuzden senin icin biraz daha zor ama dayanmaya calis tatlilarla aran nasil ? Eger cok sevmiyorsan orda kendine tuzlu kurabiyeler falan yap ki nefsin korelsin :/ ben de cikolata yapcam ke dime onu yicem insallah alnimizin akiyla cikariz
Güçlendirme yapsak 3 gün için nasıl yapıcaz? Ben ekmek hakkını kullanmak istemem zaten ekmekle aram hiç yok.sadece ödül öğünü yeterli olur bize sanırım.
Lisabella nerelerdesin bi el at bize[/OUOTE]
guclendirme yapmak istemem sonra mazallah motivasyonumu yitiririm falan toparlayamam da :/
Dukanicelerrrr ben yarin Ankaraya gidiyorum yaklasik 20 25 gun orda kalcaz ve yazamicamrabbim yardim etsin elimden geldigince dukana sadik kalicam insallah dondugumde hepimiz ekside olmus oluruz :) cikolata seker falan yapicam orda kendimi tatlisiz birakmicam birakinca saldiriyorum :/
Bugunku menumu de yazip size simdiden iyi bayramlar diliyorum arkadaslarim :)
sabah
bol domates salatalik peynir
ara
yarim su bardagi sut
aksam
yuvarlama kofte
domates sos
1 adet krep
ara
helva
Bayraminiz kutlu olsunnn :))
amin cnm inş =) az yemişim bence de ama işte ramazan olunca düzen bi değişik oldu =) ben de bayramda annemlerin yanına ankaraya gidicem..1 haftadır diorum dukandayım ona göre bişi yapma die ama şimdiden sarma yapmışşş...çok fenaaşimdiden iyi bayramlar cnm sana da =)
Hemsehri miyiz canim yoksa :) yesen olmaz yemesen olmaz bakakim nolcak canim bayramlar fenaaamin cnm inş =) az yemişim bence de ama işte ramazan olunca düzen bi değişik oldu =) ben de bayramda annemlerin yanına ankaraya gidicem..1 haftadır diorum dukandayım ona göre bişi yapma die ama şimdiden sarma yapmışşş...çok fenaaşimdiden iyi bayramlar cnm sana da =)
Gecen sene bi arkadasm dukan diyetini uyguluyodu ve 15gunde 8kilo verdi. Fakat gunde yaklask 1saay yuruyus yapiyorsu, bence onun buyuk etkisi oldu.
Arkadaşın kaç kiloydu? Çünkü biliyorsun kilo daha çoksa daha hızlı etki ediyor diyet
Valla canm kac kilo oldgnu cok net hatrlamyrm ama 65 filandi sanrm
Iyi kilo vermişsin canım bence. 29. günümdeyim giden kilo 7.3. İkinci ayımda kaç kilo vereceğimi merak ediyorum, haftada bir kilo gidecek mi acaba.
81.6 canım, yıllarca 78 e sabitlenmişti kilom ama geçtiğimiz kış 3 kilodan fazla almışım kışın fast foodla. Dukana başlamak için gerekli gazı da bu kilodan aldım, başka diyetler de denedim ama zar zor verdiğim 3-5 kiloyu hemencik geri alıyordum.Canım sen başladığında kaç kiloydun?
81.6 canım, yıllarca 78 e sabitlenmişti kilom ama geçtiğimiz kış 3 kilodan fazla almışım kışın fast foodla. Dukana başlamak için gerekli gazı da bu kilodan aldım, başka diyetler de denedim ama zar zor verdiğim 3-5 kiloyu hemencik geri alıyordum.
arkadaslar merhaba aranizda yeniyim.4.gunum atak son.65 kiloydum.2 gundur 63 gosterio tarti.:))).yanliz dun 1 tane kaymakli biskuvu yedim disardaydjm cok kotu oldum.bisi olurmu.diet bozulmamustir .umarim.allah bayramda kolaylk versin hepimize.
saol canım verilecek kilo azaldikca daha az veriliyor sanırım, sen 60 kilo musun boyun kaç?Yine iyi vermişsin canım tebrik ederim. 29. Günde 7 kilo süper birşey ama 60 kiloluk biri o kadar kaybedemez öyle değil mi?
Iyiye gitmene cok sevindim tugbacim yediklerinden bagirsaklarini bozacak bulamadim ama biraz az yemissin gibime geldi bu da tansiyonu etkilemis olabilir bende en basinda cok yorgun ve halsizdim tansiyonumu olcmedim ama kesin benimkide dusmustu bence dukana baslangic seviyesinde bircok kisi yasiyor bunu umarim gunden gune daha iyi olursun :)
Ilaclar uzatmistir lotuscum dedigin gibi 1 ay degilde 2 ay olsun ama olsun gitsin bence bu kadar dayandin dayanirsin yine azmi gordum ben sende :) ah ah keske benimde 5 6 olaydi o meyvelerrr seftali karpuz ucusuyor annemlerde yiyip duruyolarhatta dun meyve salatasini ellerimle yaptim onlara sonrada bu cok koktu diyetime zarar gelecek gidiyorum dedim ciktim odadan karpuza yetisirsin bence kotu olmadan onlar guclendirmeye gecersin :)
vitamin olarak kilo aldiranlar da var aldirmayanlarda lotuscum istersen onlara bir bak ben aldirmayan da var diye biliyorum eger enerjinin cok dustugunu dusunuyorsan kullanmaya basla belki senin ilaclarinin yan etkisidir :/
Ahhh evet ya bende ankaraya gidiyorum baklavalar sekerler cikolatalar olacak nasil dayancazAllah bize dayanma gucu versin valla o kadar yemegin icinde yemicez birde bunu akrabalara tek tek anlatmak var..limelemoncum sana tatlandirici dokunuyor biliyorum bu yuzden senin icin biraz daha zor ama dayanmaya calis tatlilarla aran nasil ? Eger cok sevmiyorsan orda kendine tuzlu kurabiyeler falan yap ki nefsin korelsin :/ ben de cikolata yapcam ke dime onu yicem insallah alnimizin akiyla cikariz
canım yaa iyi tatiller iyi baramlar, ama özlicez seniGüçlendirme yapsak 3 gün için nasıl yapıcaz? Ben ekmek hakkını kullanmak istemem zaten ekmekle aram hiç yok.sadece ödül öğünü yeterli olur bize sanırım.
Lisabella nerelerdesin bi el at bize[/OUOTE]
guclendirme yapmak istemem sonra mazallah motivasyonumu yitiririm falan toparlayamam da :/
Dukanicelerrrr ben yarin Ankaraya gidiyorum yaklasik 20 25 gun orda kalcaz ve yazamicamrabbim yardim etsin elimden geldigince dukana sadik kalicam insallah dondugumde hepimiz ekside olmus oluruz :) cikolata seker falan yapicam orda kendimi tatlisiz birakmicam birakinca saldiriyorum :/
Bugunku menumu de yazip size simdiden iyi bayramlar diliyorum arkadaslarim :)
sabah
bol domates salatalik peynir
ara
yarim su bardagi sut
aksam
yuvarlama kofte
domates sos
1 adet krep
ara
helva
Bayraminiz kutlu olsunnn :))
Beni en çok düşündüren akrabaları nasıl ikna edeceğim, diyetin en zor kısmı bu :) tatlı severdim ama pek aklıma gelmiyor eskisi gibi, kendimi şartlandırmışım sanırım :) çok öpüyorum eksikliğin hissedilecek.
saol canım verilecek kilo azaldikca daha az veriliyor sanırım, sen 60 kilo musun boyun kaç?
Söz veriyorum hiç kaçamak yapmicam çünkü bu beni kahreder sonra biliyorumKızlar en temel sorun okuduğum kadarı ile bayramda ne yapacağımız yönünde.Normalde olması gereken büyük bir irade örneği göstererek diyetimizi olduğu gibi devam ettirmek.BU zor olacaktır biliyorum ve anlıyorum.Eğer yapabileceğinize inanıyorsanız bozmayınız diyetinizi.Ama karşı koyamayacağınız durumlar varsa yine dikkatli gitmekte fayda var.Emeklerinize yazık etmeyiniz çünkü.NOrmalde tatilde dükan gibi güçlendirmeyi uygulayabilirsiniz bu durumda yada yine diyetinize devam ederek arada küçük kaçamaklarla (doğru olmamasına rağmen diyeti bozmaktan iyidir) devam ediniz.Bazı tavsiyelerim olacak;
-Şeker,çikolata yemeyin
-tatlı ikramlarında tercih yapmanız gerekirse sütlü olanları tercih edin
-su içmeye mutlaka özen gösterin
-olabildiğince çok hareket etmeye çalışın
-eğer bir tercih yapmanız gerekiyorsa yağmı karbonhidratmı diye seçiminizi karbonhıdrattan yana yapın
Allahtan çok uzun sürmeyeceği için bayram kaçamaklar süreside çok uzun olmayacak.Bayram dönüşü safprotein ile başlangıç yapın.birkaç gün. Yada yaptığınız kaçamakların büyüklüğüne göre 1 hafta sınırlı izinli tüketmeyin.VE mutlaka diyetinize spor ekleyin o dönüş haftasında.
hepimize bol iradeli az kaçamaklı bayramlar diliyorum.Dönüşte artık hep birlikte diyetimize olabildiğince ciddiyetle asılıp paylaşımlarımıza devam edeceğiz.
Günde 3 ögün yemek sart mi?
sabah krep ve tursu yedim
öglen 250 gr 0,1 yagli yogurt
eve gidince de yerim bir seyler herhalde, bide aksam.
dört ögün olmus oluyor yani. günüm cok erken basladigi icin 3 ögün yapmam zor gercekten. Yediklerimi güne yayabilirmiyim.
arkadaslar merhaba aranizda yeniyim.4.gunum atak son.65 kiloydum.2 gundur 63 gosterio tarti.:))).yanliz dun 1 tane kaymakli biskuvu yedim disardaydjm cok kotu oldum.bisi olurmu.diet bozulmamustir .umarim.allah bayramda kolaylk versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?