47 de az deil mi canim ya, 50 iyi sanki. İyi yapmışsın daha fazla almadan önlem almakla.Boyum 160 kilomda geçen sene 47ydi harika vücudum vardı sonra kilo aldım işte. 60 kiloyum diyebilirim :/
47 de az deil mi canim ya, 50 iyi sanki. İyi yapmışsın daha fazla almadan önlem almakla.
Saol buseirem'cim özliycez seni.bende poğaçamı ekmeğimi kekimi ve panna cottamı yaptım yanıma aldım.hepimize bol dirayet nasip et Allah'ım.hayırlı bayramlarDukanicelerrrr ben yarin Ankaraya gidiyorum yaklasik 20 25 gun orda kalcaz ve yazamicamrabbim yardim etsin elimden geldigince dukana sadik kalicam insallah dondugumde hepimiz ekside olmus oluruz :) cikolata seker falan yapicam orda kendimi tatlisiz birakmicam birakinca saldiriyorum :/
Bugunku menumu de yazip size simdiden iyi bayramlar diliyorum arkadaslarim :)
sabah
bol domates salatalik peynir
ara
yarim su bardagi sut
aksam
yuvarlama kofte
domates sos
1 adet krep
ara
helva
Bayraminiz kutlu olsunnn :))
aynen öyle yapalım lotusum. ödül yemekleri ve ps günleri haftada bir günde sp günü..lisam tatilde ama mutlaka okuyordur yazar yakında :))
Canım bu ölçülerle yaptığın bi dukanellayı min 3 günde tüketmelisin o zaman da hesap doğru çıkıyo zaten.hem dukanda kaloriden çok vücuda girdiğinde ne iş yapacağı önemli besinlerinHemsehri miyiz canim yoksa :) yesen olmaz yemesen olmaz bakakim nolcak canim bayramlar fenaa
Kizlar son bir sorum olacak bugun süt tozu aldim ve bana karbonhidrat orani cok yuksek geldi icinde 100gr da 363 kalori var ve karbonhidrat cok fazla galiba icinden 12 yk kadar cikiyormus bir paket 200 gr yaklasik 800 kalori gibi birsey ve 1 yk 70 kalori desek dukanella icin 6 7 yemek kasigi yapiliyor ki diger malzemelerle o yapilan dukanella okuyor 500 kalori ve bu da 100 gr cikolatayla ayni :O ben mi uanlis hesapkiyorum yoksa gercekten boyle mi ?? Biliyorum dukanda kalori sayimi yok ama bu biraz fazla gibi ..
Ağzına sağlık lisacımKızlar en temel sorun okuduğum kadarı ile bayramda ne yapacağımız yönünde.Normalde olması gereken büyük bir irade örneği göstererek diyetimizi olduğu gibi devam ettirmek.BU zor olacaktır biliyorum ve anlıyorum.Eğer yapabileceğinize inanıyorsanız bozmayınız diyetinizi.Ama karşı koyamayacağınız durumlar varsa yine dikkatli gitmekte fayda var.Emeklerinize yazık etmeyiniz çünkü.NOrmalde tatilde dükan gibi güçlendirmeyi uygulayabilirsiniz bu durumda yada yine diyetinize devam ederek arada küçük kaçamaklarla (doğru olmamasına rağmen diyeti bozmaktan iyidir) devam ediniz.Bazı tavsiyelerim olacak;
-Şeker,çikolata yemeyin
-tatlı ikramlarında tercih yapmanız gerekirse sütlü olanları tercih edin
-su içmeye mutlaka özen gösterin
-olabildiğince çok hareket etmeye çalışın
-eğer bir tercih yapmanız gerekiyorsa yağmı karbonhidratmı diye seçiminizi karbonhıdrattan yana yapın
Allahtan çok uzun sürmeyeceği için bayram kaçamaklar süreside çok uzun olmayacak.Bayram dönüşü safprotein ile başlangıç yapın.birkaç gün. Yada yaptığınız kaçamakların büyüklüğüne göre 1 hafta sınırlı izinli tüketmeyin.VE mutlaka diyetinize spor ekleyin o dönüş haftasında.
hepimize bol iradeli az kaçamaklı bayramlar diliyorum.Dönüşte artık hep birlikte diyetimize olabildiğince ciddiyetle asılıp paylaşımlarımıza devam edeceğiz.
İyi bayramlar limelemoncumSöz veriyorum hiç kaçamak yapmicam çünkü bu beni kahreder sonra biliyorumakrabaların israrlarina direnicem, zaten şaşıracaklar beni ince gördüklerinde iyi bayramlar lisacım, iyi bayramlar kk dukan güzelleri
ceren merhaba, sadece cola zero içebiliyoruz. günde 1 kutu
Hemsehri miyiz canim yoksa :) yesen olmaz yemesen olmaz bakakim nolcak canim bayramlar fenaa
yemicez inş..yani elimizden geldiğince =)) ankara memletketim deil amaa evim gibi hissettiğim şehir.. ailem de oraya yerleşti en son (baba memur olunca ordan orayaa gezdik hep) akrabalar da orda hep.. memleketim desem yeridir =)
Günaydın... Tartıldım az önce 61,2 pek bir değişiklik yok gibi digital tartıma da pek güven olmuyor bi öyle söylüyor bi böyle. Bugün atak ikinci gün inşallah. Yarın bayramsevinemiyorum bile bu bayram yapa yalnız gececek oğlum eşim ve ben başka kimse yok. Ailemin tüm bireyleri türkiyede izinde annemlerin yanında ablamlar abim yeğenler üstelil ben yarın da calışıyorum. Herşeyde vardır bir hayır hepsinin canı sağ olsunda varsın uzakta olsunlar. Ama annemi babamı özledim yalan yok
iyi bayramlar fmk, şuana kadar kacamaksız geçirdim ilk günü, sabah tartıda eksi gormemin payı büyük bunda. Hiç az deme verdiğin kilolara, böyle böyle gidiyor onlarBugün bayram kimse bir sey yazmiyor tabi bayram gezmelerinde filan.
Hepinizin bayrami mübarek olsun insallah
07.08 sabah 61,2 Kilo
08.08 sabah 60,6 kiloaz bi oynama ama olsun devami gelir insallah.
arkadaşlar şuan ne kadar zor durumdayım bilemezsiniz acilen kilo vermem gerekiyor. isveç diyetine başlicaktım yarın ama çok sağlıksız olduğunu duydum 2. tercih olarak dukan diyetini denemeye karar verdim.. ama evrelerini anlamadım tam olarak bana örnek bi beslenme programı gösterebilir misiniz.. kaç ay yapmam gerekiyor sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana..
hg cnm,herhangi bi liste yada menü yok sadece kitapta izinli listesinden istediğin zaman, istediğin kadar yiyebiliyorsun :)
evrelerini de ilk sayfada göreceksin orda detaylı biligi veriyor
hb:) ama şuan ben de kitap yok yani kitabı almadan yapamaz mıyım siz bana açıklasanız neler yeilebileceğini rica etsem
canım bence kitabı alman daha mantıklı,çünkü okuyarak kendin daha iyi kavrarsın bana göre,nette arattır belki e-kitap halinde bulursun
teşekkür ederim canım haklısın galiba kitabı alsam daha iyi olcak teşekkür ederim:) bu arada ne kadar zamanda nekadar kilo veriliyor bi bilginiz var mı? benim acilen zayıflamam lazım
cnm o bünyeden bünyeye değişiyor
ben mesela 68.5 ile başlamıştım mart yada nisan dı sanırım 3 gün atak yaptım 66.7 olmuştum
ama tabi bırakınca klasik olarak uzun bi süre almıyorsunda sonra yine eski haline dönüyorsun
bi de bazı bloglar var dukanla zayıflayanlar yazıp arat orda canlı örnekleri var :)
çok teşekkür ederim canım bilgilerin içinb son bişey sorcam sen isveç diyetini denedin mi daha önce
iyi bayramlar fmk, şuana kadar kacamaksız geçirdim ilk günü, sabah tartıda eksi gormemin payı büyük bunda. Hiç az deme verdiğin kilolara, böyle böyle gidiyor onlar
arkadaşlar şuan ne kadar zor durumdayım bilemezsiniz acilen kilo vermem gerekiyor. isveç diyetine başlicaktım yarın ama çok sağlıksız olduğunu duydum 2. tercih olarak dukan diyetini denemeye karar verdim.. ama evrelerini anlamadım tam olarak bana örnek bi beslenme programı gösterebilir misiniz.. kaç ay yapmam gerekiyor sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?