Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

47 de az deil mi canim ya, 50 iyi sanki. İyi yapmışsın daha fazla almadan önlem almakla.

50ydim sonra bi baktım 47 olmuşum işte öyle olmuştu ama harika bir histi ya.. Bir ayda kaç kilo veririm diye merak ediyorum bende. Hergün bir saat kadar yürüyorum ve haftada 5 kere spora gidiyorum işte bugünden başladım

Saol buseirem'cim özliycez seni.bende poğaçamı ekmeğimi kekimi ve panna cottamı yaptım yanıma aldım.hepimize bol dirayet nasip et Allah'ım.hayırlı bayramlar

aynen öyle yapalım lotusum. ödül yemekleri ve ps günleri haftada bir günde sp günü..lisam tatilde ama mutlaka okuyordur yazar yakında :))

Canım bu ölçülerle yaptığın bi dukanellayı min 3 günde tüketmelisin o zaman da hesap doğru çıkıyo zaten.hem dukanda kaloriden çok vücuda girdiğinde ne iş yapacağı önemli besinlerin

Ağzına sağlık lisacım hazırlıklarım tamam savaşa gider gibi azığımı hazırladım direnmeye gidiyorum memleketteki yemek ısrarlarına

İyi bayramlar limelemoncum direnecez hep beraber.sadece çok dayanamazsam lisanın dediği gibi güçlendirmede sayıcam kendimi ve bi öğün ödül vericem tabi dönüşte sp beni bekler

İşten eve döner dönmez haşlanmış tavuk göğsü yedim birazdan da balık ve bir haşlanmış yumurta.

Sevgili arkadaşlarim,

Hepinize Mutlu bayramlar diliyorum

cnm Allah kavuştursun, Allah sana da ailene de sabır versin..uzakta olmak zoor..

Bugün bayram kimse bir sey yazmiyor tabi bayram gezmelerinde filan.

Hepinizin bayrami mübarek olsun insallah

07.08 sabah 61,2 Kilo
08.08 sabah 60,6 kilo az bi oynama ama olsun devami gelir insallah.

Bugün bayram kimse bir sey yazmiyor tabi bayram gezmelerinde filan.

Hepinizin bayrami mübarek olsun insallah

07.08 sabah 61,2 Kilo
08.08 sabah 60,6 kilo az bi oynama ama olsun devami gelir insallah.
iyi bayramlar fmk, şuana kadar kacamaksız geçirdim ilk günü, sabah tartıda eksi gormemin payı büyük bunda. Hiç az deme verdiğin kilolara, böyle böyle gidiyor onlar

arkadaşlar şuan ne kadar zor durumdayım bilemezsiniz acilen kilo vermem gerekiyor. isveç diyetine başlicaktım yarın ama çok sağlıksız olduğunu duydum 2. tercih olarak dukan diyetini denemeye karar verdim.. ama evrelerini anlamadım tam olarak bana örnek bi beslenme programı gösterebilir misiniz.. kaç ay yapmam gerekiyor sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana..

hg cnm,herhangi bi liste yada menü yok sadece kitapta izinli listesinden istediğin zaman, istediğin kadar yiyebiliyorsun :)
evrelerini de ilk sayfada göreceksin orda detaylı biligi veriyor

Son düzenleme:
hg cnm,herhangi bi liste yada menü yok sadece kitapta izinli listesinden istediğin zaman, istediğin kadar yiyebiliyorsun :)
evrelerini de ilk sayfada göreceksin orda detaylı biligi veriyor

hb:) ama şuan ben de kitap yok yani kitabı almadan yapamaz mıyım siz bana açıklasanız neler yeilebileceğini rica etsem

hb:) ama şuan ben de kitap yok yani kitabı almadan yapamaz mıyım siz bana açıklasanız neler yeilebileceğini rica etsem

canım bence kitabı alman daha mantıklı,çünkü okuyarak kendin daha iyi kavrarsın bana göre,nette arattır belki e-kitap halinde bulursun

canım bence kitabı alman daha mantıklı,çünkü okuyarak kendin daha iyi kavrarsın bana göre,nette arattır belki e-kitap halinde bulursun

teşekkür ederim canım haklısın galiba kitabı alsam daha iyi olcak teşekkür ederim:) bu arada ne kadar zamanda nekadar kilo veriliyor bi bilginiz var mı? benim acilen zayıflamam lazım

teşekkür ederim canım haklısın galiba kitabı alsam daha iyi olcak teşekkür ederim:) bu arada ne kadar zamanda nekadar kilo veriliyor bi bilginiz var mı? benim acilen zayıflamam lazım

cnm o bünyeden bünyeye değişiyor
ben mesela 68.5 ile başlamıştım mart yada nisan dı sanırım 3 gün atak yaptım 66.7 olmuştum
ama tabi bırakınca klasik olarak uzun bi süre almıyorsunda sonra yine eski haline dönüyorsun
bi de bazı bloglar var dukanla zayıflayanlar yazıp arat orda canlı örnekleri var :)

çok teşekkür ederim canım bilgilerin içinb son bişey sorcam sen isveç diyetini denedin mi daha önce

çok teşekkür ederim canım bilgilerin içinb son bişey sorcam sen isveç diyetini denedin mi daha önce

yok cnm ben denemedim ama teyzem denemişti,3. günde düşüp bayılmıştı :) hemde zayıf olmasına rağmen o diyeti yapmıştı (zayoftan kastım uzun bpylu balık etli ama kilosu yoktu :))
tavsiye etmiyorum kısacası onun yerine dukan yap + bol spor yap zaten verirsin de
ben de bişey sorucam neden bu acele?

Dukan diyetini mahvettim yaklaşık bir buçuk aydır sadece yemekle kafayı yiyorum
Önümüzdeki birkaç gün saf protein günü yapıp seyire kaldığım yerden devam edeceğim. Su ve yeşilçayımı da unutmadan...
İki üç ayda verdiğim kiloları geri aldım ama ben Ağustos sonunda 69u görmek istiyorum. Pis yetmişlere elveda diyeceğim hııh ve en sonunda 60 olacağım:)

iyi bayramlar fmk, şuana kadar kacamaksız geçirdim ilk günü, sabah tartıda eksi gormemin payı büyük bunda. Hiç az deme verdiğin kilolara, böyle böyle gidiyor onlar

saolasin lemon, insallah bu sabah 60,1 gösterdi tartim biraz yine gitmis.. ayiptir söylemesi tuvalet problemi de var belki problem ortadan kalkarsa daha fazla kilo kayibi olur. Bayrami kacamaksiz gecirmen büyük bir basari bence insallah böyle devam edersin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/525836-dukan-diyeti.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html

bu linkleri sakin kafayla okursan mutlaka anlarsin. Kac kiloyu kac zamanda vercegini hangi evreye kac gün yada hafta yapman gerektigini ise dukan in resmi sayfasinda hesaplatabilirsin.
Bende cok terredüt ettim baslayip baslamamak konusunda bugün dödüncü günüm ve simdilik iyi gidiyor canim bazen kacamak yapmak istesemde nefsime hakim olmak zorundayim aslinda cok da zorlanmiyorum insallah böyle devam eder.
Bu diyetin kurallarina uyup da kilo veremeyen yok galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…